ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 28/8 21:45 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 28/8 21:45 NovaSports
Τακτικα πολυ ανωτεροι απο ατρομητα,οργανωτικα πολυ καλοι,αλλα αυτη η αφελεια και αυτη η ναυτια που τους πιανει στην αντιπαλη περιοχη δεν βλεπω να γιατρευετε ουτε φετος.
Μια καθετη μαζι με ενα κλασσικο φορισιο πλασε θελω να δω,αντι για ζαλισμα στα @@ της μπαλας,γινεται ?
Κριμα που δεν βαλαμε και δευτερο,ελπιζω να μπει νωρις στο β ημιχρονο και να λαβει η σεμνη τελετη τελος για σημερα
Μια καθετη μαζι με ενα κλασσικο φορισιο πλασε θελω να δω,αντι για ζαλισμα στα @@ της μπαλας,γινεται ?
Κριμα που δεν βαλαμε και δευτερο,ελπιζω να μπει νωρις στο β ημιχρονο και να λαβει η σεμνη τελετη τελος για σημερα
Εγω θα τον εβαζα αριστερα ή δεξια και θα εφερνα ενα φορ κορυφης. Αν ο Ζιφκο μπορει να παιξει ως δεκαρι/δευτερος φορ, καλως, αλλιως πωληση και αποκτηση δεκαριου.
Δεν προσφερει τπτ στις πλευρες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν προσφερει τπτ στις πλευρες.
-
Luigi Vampa
Ανανέωση Μπράντον κ γρήγορα. Θυμίζει Φιρμινιο. Η πίεση στους αμυντικούς είναι κάτι που δε θυμάμαι να είχαμε ποτέ.
Πολύ καλή η ομάδα, ένα ακόμη γκολ για να μη κάτσει καμμια στραβη
Πολύ καλή η ομάδα, ένα ακόμη γκολ για να μη κάτσει καμμια στραβη
Καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, βελτιωμένη η ομάδα. Μόνο 2 πράγματα δεν μου άρεσαν. Όλη η αριστερή μας πλευρά, και το ότι η κατοχή που έχουμε είναι πολύ μακριά απ την άλλη περιοχή. Η άμυνα και η τριάδα στο κέντρο στέκονται πολύ καλά. Νομίζω τώρα που άλλαξαν πλευρά Νάρει και Ζίφκοβιτς θα πάμ0ε καλύτερα.
Πιστεύω αν ο Τόμας παίζει αριστερά με ένα φορ καλό μπροστά θα δούμε ωραία πράγματα…
Προσπαθεί να "ξυπνήσει" τον Ζιφκοvs40 έγραψε:Το μάτς πάει τέλεια, και η 11άδα σωστότατη. Τις πλευρές εκεί στο 35 τί τις αλλάζει; Ρε Ραζβάν το πάς φιρί φιρί να μπερδέψεις την ομάδα. Κοντέψαμε και γκολ να φάμε από το τίποτα.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Πολυ βελτιωμένη η ομάδα, με διάθεση και μαχητικότητα. Να βαλουμε όμως και κανένα ακομη ε; 
-
paokpantou
Έναν Ναρει αριστερά και ένα 10αρι ποιοτικό και θα πάμε ακόμα καλύτερα..
Η ομάδα στο πρώτο ημιχρονιο ήταν πάρα πολύ καλή είχα να δω τόσα κλεψίματα και πίεση από την ομάδα μήνες ολόκληρους.. Μπραβο
Η ομάδα στο πρώτο ημιχρονιο ήταν πάρα πολύ καλή είχα να δω τόσα κλεψίματα και πίεση από την ομάδα μήνες ολόκληρους.. Μπραβο
Προφανως προσπαθει να βρει θεση στον Ζιφκο, αλλα μ αυτον τον τροπο ρημαζει το παιχνιδι μας. Ο Ναρει δεν πρεπει να φευγει για κανεναν λογο απο δεξια.vs40 έγραψε:Πραγματικά δε το χωράει ο νους μου να ρολάρουν τόσο καλά οι γραμμές, να επωφελείσαι από το πλάτος που δίνουν ο καθένας στο πόδι του, να δουλεύει άψογα στο ματς και να το αλλάζεις.. Σόρυ, αλλά αγγίζει το retardation αυτή η κίνηση.
Κατά τα άλλα άψογη η ομάδα και ωραίο θέαμα, γιατί έχει γρήγορες μεταβιβάσεις, πολύ στρωτή μπάλα, και τα εύσημα πάνε φυσικά στον Ραζβάν και τους παίκτες του για αυτό.
-
panpangr77
Πρέπει να δοκιμάσει πράγματα ,δυστυχώς τώρα τους έχει σχεδόν όλους στα χέρια του.vs40 έγραψε:Πραγματικά δε το χωράει ο νους μου να ρολάρουν τόσο καλά οι γραμμές, να επωφελείσαι από το πλάτος που δίνουν ο καθένας στο πόδι του, να δουλεύει άψογα στο ματς και να το αλλάζεις.. Σόρυ, αλλά αγγίζει το retardation αυτή η κίνηση.
Κατά τα άλλα άψογη η ομάδα και ωραίο θέαμα, γιατί έχει γρήγορες μεταβιβάσεις, πολύ στρωτή μπάλα, και τα εύσημα πάνε φυσικά στον Ραζβάν και τους παίκτες του για αυτό.
- ΑποστόληςΑ
Τρομερή πίεση παντού από τον ΠΑΟΚ που εν έχει αφήσει τον Ατρόμητο να κάνει σχεδόν τίποτε. 67% κατοχή, 8-3 οι τελικές,
Η αριστερή πλευρά μας υστερεί σημαντικά (Τσαούσης, Andrija).
Εγώ στο β΄ ημίχρονο θα άλλαζα τον Παρτιζάνο και θα έβαζα Oliveira, μετατοπίζοντας τον Brandon αριστερά.
Θα έβαζα επίσης Sastre δεξί μπακ, και κάποια στιγμή Κωνσταντέλια.
Η αριστερή πλευρά μας υστερεί σημαντικά (Τσαούσης, Andrija).
Εγώ στο β΄ ημίχρονο θα άλλαζα τον Παρτιζάνο και θα έβαζα Oliveira, μετατοπίζοντας τον Brandon αριστερά.
Θα έβαζα επίσης Sastre δεξί μπακ, και κάποια στιγμή Κωνσταντέλια.
-
Luigi Vampa
Εντάξει τετ α τετ είχαμε κ η παράλληλη πάσα του Ναρει στο Μπράντον ήταν μισό γκολ. Ένα τσικ πιο γρήγορος έπρεπε να ναι ο Ισπανός. Πρέπει να μπει ομωςjoshua έγραψε:Το καλυτερο μας ημιχρονο εδω και πολυ καιρο...Ποδοσφαιρο με πολυ ενταση,τρεξιματα,αρκετο καθετο passing game και ομορφες συνεργασιες...Βεβαια προβληματιζει και παλι το γεγονος οτι παρα την εξαιρετικη εμφανιση και τις πολλες φασεις με καλες προυποθεσεις,δεν εχουμε φτασει σε γκολ σε κανονικη ροη παιχνιδιου,καλα καλα ουτε σε καλη τελικη.Ας ελπισουμε να το δουμε στο δευτερο για να μην καρδιοχτυπησουμε...
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 28/8 21:45 NovaSports
Πιστεύω ο Νάρεη κάνει λίγο καλύτερη αρχή στην ομαδα απο τον Λημνιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 28 Αύγ 2022, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Χατζησαΐας είναι ο ίδιος Χατζησαΐας ο οποίος έπαιζε στον ΠΑΟΚ και τον οποίο κάποιοι παρομοίαζαν με τον Ντεσαγί;
1 εκατομμύριο δώσαμε γι' αυτόν. Όχι δραχμές. Ευρώ.
1 εκατομμύριο δώσαμε γι' αυτόν. Όχι δραχμές. Ευρώ.
Σχετικά με τον Ατρόμητο παντως, φαίνεται πόσο μεγάλη είναι η απουσία του Χαρίση…Όλο το κέντρο του ήταν αυτός…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Κυρ 28 Αύγ 2022, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.