ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 28/07/2022, 20:30, Novasports
Οκ παιδια δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζουμε και να το βαφτιζουμε γκρινια. Αφου θεωρουμε φυσιολογικο τα εισητηρια του ματς να βγανουν 10 ωρες πριν το παιχνιδι.
Και γιατί οι δείκτες του ρολογιού να γυρνάνε δεξιόστροφα και όχι αριστερόστροφα?
Εμείς δηλαδή που θέλουμε να τους βλέπουμε να γυρνάνε αριστερόστροφα τι θα κάνουμε?
Γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε κάτι που δεν μας αρέσει?
Εμείς δηλαδή που θέλουμε να τους βλέπουμε να γυρνάνε αριστερόστροφα τι θα κάνουμε?
Γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε κάτι που δεν μας αρέσει?
Θέλω να γράψω πολλά, αλλά με όσα έχουν δει τα μάτια μου τόσα χρόνια,θα γράψω μόνο το εξής που είναι κανόνας για μένα και το πιστεύω ακράδαντα.
Σε διπλά παιχνίδια περνάει 9,5/10 φορές ο καλύτερος.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Που είσαι χαμένος ρε Μπάνε?obanebane έγραψε:Θέλω να γράψω πολλά, αλλά με όσα έχουν δει τα μάτια μου τόσα χρόνια,θα γράψω μόνο το εξής που είναι κανόνας για μένα και το πιστεύω ακράδαντα.
Εδώ είμαι σας παρακολουθώ, απλά λιγόστεψε ο χρόνος.
Άντε γιατί ψάχνουμε κάποια γνωστή εικόνα και δεν βλέπουμε
Θα τους γαμησουμε μεθαύριο, έτσι?
Θα τους γαμησουμε μεθαύριο, έτσι?
-
Λυπάμαι που θα το πω αλλά ο Λούτσε με την ενδεκάδα που ετοιμάζεται να κατεβάσει το τερμάτισε. Μακάρι να του βγει γτ αλλιώς η ευθύνη του αποκλεισμού θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που του αναλογούσε μέχρι τώρα.
Λυπαμαι που το λεω, αλλα
ΠΑΟΚ ΕΣΥ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ !
ΠΑΟΚ ΕΣΥ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ !
κάνα χαφάκι ψηλό και μπαλαδόρο δεν έχουν αυτοί να τα βρούμε?
Γιατί το τερμάτισε;
Μόνο η θέση του φορ είναι το θέμα που θεωρεί και αυτός ότι και οι περισσότεροι. Ότι ο Κουτσιας δεν έχει την εμπειρία και την δύναμη να κουβαλήσει την ομάδα
Κατά τα άλλα μοιάζει να βάζει ότι πιο έμπειρο και πιο ποιοτικό έχει. Που είναι η παραφωνία;
Μόνο η θέση του φορ είναι το θέμα που θεωρεί και αυτός ότι και οι περισσότεροι. Ότι ο Κουτσιας δεν έχει την εμπειρία και την δύναμη να κουβαλήσει την ομάδα
Κατά τα άλλα μοιάζει να βάζει ότι πιο έμπειρο και πιο ποιοτικό έχει. Που είναι η παραφωνία;
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eγώ για κανά χρόνο,μετά τον αποκλεισμό μας την Πέμπτη

Eγώ για κανά χρόνο,μετά τον αποκλεισμό μας την Πέμπτη

Ξεκινησε τα βουντου ο doom, καλο νεο
Αντε να αρχισω κι εγω: δυσκολα μας βλεπω την Πεμπτη (αλλα θα τους πατησουμε [FACE WITH TEARS OF JOY])
Αντε να αρχισω κι εγω: δυσκολα μας βλεπω την Πεμπτη (αλλα θα τους πατησουμε [FACE WITH TEARS OF JOY])
-
Τι να πω αδερφέ, αν θεωρείς καλή ιδέα το να παίρνεις τον μοναδικό ίσως εξτρέμ με ταχύτητα - έκρηξη και ικανότητα να δημιουργήσει ρήγματα και να τον βάζεις στα φορ, που έχει παίξει κατ'ανάγκη μια ή δυο φορές στη καριέρα του, απέναντι σε μια ομάδα που προφανέστατα θα κλειστεί και δε θα παίζει ψηλά (που θα μπορούσε ίσως να έχει νόημα ένας τέτοιος φορ), τότε τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχει λόγος που κάποιοι παίχτες παίζουν στις συγκεκριμένες θέσεις που παίζουν έως τώρα στη καριέρα τους και τα πειράματα μέχρι στιγμής δεν αποδίδουν. Μακάρι να βγω εγώ λάθος και να ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη καριέρα του Νάρεϊ μετά το μεθαυριανό, όμως δε το βλέπω.nunies4 έγραψε:Γιατί το τερμάτισε;