2. Γιάννης Κάργας
Re: 2. Γιάννης Κάργας
Μπράβο Γιάννη . Έδειξες σήμερα ΠΑΟΚτσηδικη ψυχη .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ToMousiTouCrespo
Το πάθος και η αυτοθυσία του ήταν γνωστά. Αυτό που με εντυπωσιάζει και δεν ήξερα ότι το είχε είναι οι μεταβιβάσεις του στο χτίσιμο επιθέσεων.
δεν μου άρεσε η εικόνα, που είσαι τραυματίας εκτός γηπέδου και μπαίνεις μέσα στο γήπεδο για να πέσεις.
Δεν μου άρεσε ως εικόνα.
Θα μου πεις, το κλίμα ήταν έτσι, η αλλαγή δεν ήταν έτοιμη, κερδίζαμε και θέλαμε να κερδίσουμε χρόνο, έριχναν αντικείμενα από την εξέδρα, μπορείς να πεις ότι θέλεις.
Αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα.
Κατά τα υπόλοιπα, σήμερα είχα μια δυσπιστία για την συμμετοχή σου, αλλά έπαιξες καλά, όσο η ποδοσφαιρική σου ποιότητα επιτρέπει. Μείνε όμως στην ποδοσφαιρική σου ποιότητα. Μην κάνεις ότι έκανες στα Γιάννενα για να κλέψεις χρόνο.
Δεν μου άρεσε ως εικόνα.
Θα μου πεις, το κλίμα ήταν έτσι, η αλλαγή δεν ήταν έτοιμη, κερδίζαμε και θέλαμε να κερδίσουμε χρόνο, έριχναν αντικείμενα από την εξέδρα, μπορείς να πεις ότι θέλεις.
Αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα.
Κατά τα υπόλοιπα, σήμερα είχα μια δυσπιστία για την συμμετοχή σου, αλλά έπαιξες καλά, όσο η ποδοσφαιρική σου ποιότητα επιτρέπει. Μείνε όμως στην ποδοσφαιρική σου ποιότητα. Μην κάνεις ότι έκανες στα Γιάννενα για να κλέψεις χρόνο.
Εγώ θα πω το ανάποδο. Κάποτε ο Ραζβαν είχε πει ότι μας έλειπε να είμαστε «μπασταρδοι» και να κλειδώνουμε τα παιχνίδια. Ο Καργας σήμερα έκανε ακριβώς αυτό. Πως πήγαμε από το 80 στο 96, μόνο αυτός το ξέρει. Τους έσπασε το ρυθμό σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις. Πόλεμο δεχόμαστε από παντού. Μια χαρά έκανε ο Καργας.
Από εκεί και πέρα σήμερα ήταν αξιοπρεπέστατος - παρ’ολα αυτά η απουσία του Ιγκασον ήταν εκκωφαντική. Θα τον ήθελα για πέμπτο του χρόνου στην ομάδα.
Βασικοί: Ιγκασον-Κουλιερακη.
Αναπληρωματικοι: μεταγραφή-Νασμπεργκ
Πεμπτος: Καργας για να καλύπτει τα κενά
Μιχαηλιδης δανεικός να πάρει χρόνο και να γυρίσει έναν χρόνο μετά αν όλα πάνε καλά, να καλύψει το κενό από την πώληση του Κουλιερακη για 15 χαρτιά.
Από εκεί και πέρα σήμερα ήταν αξιοπρεπέστατος - παρ’ολα αυτά η απουσία του Ιγκασον ήταν εκκωφαντική. Θα τον ήθελα για πέμπτο του χρόνου στην ομάδα.
Μιχαηλιδης δανεικός να πάρει χρόνο και να γυρίσει έναν χρόνο μετά αν όλα πάνε καλά, να καλύψει το κενό από την πώληση του Κουλιερακη για 15 χαρτιά.
αυτό έγινε όσο ήταν έξω.aivas19 έγραψε:gpap νομιζω τον βρισκει αντικειμενο
Εκτός αν εννοείς πως τον βρίσκει αντικείμενο ξανά, δεύτερη φορά, όταν μπαίνει μέσα.
Σε αυτή την περίπτωση, πάω πάσο.
Βούτυρο στο ψωμί του...gika έγραψε:Εγώ θα πω το ανάποδο. Κάποτε ο Ραζβαν είχε πει ότι μας έλειπε να είμαστε «μπασταρδοι» και να κλειδώνουμε τα παιχνίδια. Ο Καργας σήμερα έκανε ακριβώς αυτό. Πως πήγαμε από το 80 στο 96, μόνο αυτός το ξέρει. Τους έσπασε το ρυθμό σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις. Πόλεμο δεχόμαστε από παντού. Μια χαρά έκανε ο Καργας.
Ξέρεις πόσες φορές χρειάστηκε να το κάνει αυτό στα Γιάννενα;;

- ToMousiTouCrespo
Σταματήστε να είστε τόσο λαρτζ μερικοί. Το (ατιμώρητο) ξύλο που έφαγε σήμερα κυρίως ο Κάργας αλλά και ο Κουλιεράκης είναι πρωτοφανές. Στη συγκεκριμένη φάση σπρώχτηκε απ τον Γκρέι και χτύπησε στις πινακίδες. Ποιος ο λόγος να μείνει εκτός και να παίζουμε με 10 μέχρι να συνέλθει; Να μην θιχτεί η αισθητική μερικών; Πολύ καλά έκανε που ξαναμπήκε και έπεσε. Για την ακρίβεια και λίγα κάναμε για τις συνθήκες που αντιμετωπίσαμε. Πρόστιμο αύριο κιόλας στον Κοτάρσκι που δεν πήρε κίτρινη για καθυστέρηση.
Μπράβο για απόψε. Πάρα πολύ καλός και μάλιστα με προβληματικό κετζιορα στην πλευρά του για ένα ημίχρονο