Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

Πες μου έναν παίχτη που έφερε από τότε που ήρθε που παίρνει παραπάνω.

Έναν.

Θα περιμένω...

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο Κάργας ήταν ένας από τους δυο Έλληνες που θα ήθελα στο ρόστερ (ο δεύτερος είναι ο Μπαλογιάννης). Είναι μια εξαιρετική προσθήκη για το ρόλο που θα έχει στο ρόστερ, σίγουρη αναβάθμιση σε σχέση με τον επικίνδυνο Μιχάι.

Την ομάδα την τρέχει για πρώτη φορά αποκλειστικά Τεχνικός Διευθυντής (τον οποίο καταφέραμε σε ελάχιστο χρόνο να του σκάβουμε το λάκκο), ο οποίος και ξεκάθαρα αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιλογές του.

Έχουμε φτάσει 21/6 και το ρόστερ ήδη έχει γεμίσει (ένα ρόστερ τραγικά άδειο και άσχημα στημένο από τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές των προηγούμενων ετών).

Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος για φέτος, σίγουρα θα δούμε ορθολογισμό στην ομάδα και αν μας κάτσουν και οι 2-3 πινελιές και δέσει γρήγορα το ρόστερ η αλεπού, μπορούμε να ελπίζουμε και σε κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρισυ.

Για το μόνο που δεν είμαι αισιόδοξος πλέον είναι για τον κόσμο της ομάδας, του οποίου πλέον η αίγλη έχει χαθεί στα βάθη του νεοπλουτισμού, ξερολισμού και βλαχοκαουμποισμού.

Κόσμος που κουμαντάρει με τσέπες άλλων, αν του δώσεις κανένα 10αρικο αύξηση στα διαρκείας θα το ρίξει στο σορολόπ με τις δικαιολογίες να φεύγουν βροχή (γιατί διαφέρει από όλους τους άλλους οπαδούς ανά τον κόσμο), αλλά πάνω από όλα χαρακτηρίζεται από την ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα του (δείξε μου και αν δεν στήσεις το ρόστερ που επιθυμώ δεν θα λάβεις). Κρίμα, γιατί οι τίτλοι αντί να πάνε μπροστά αυτόν τον λαό, κάνανε ένα μεγάλο κομμάτι του άπληστο και αχάριστο.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Να ρωτησω και κατι ακομα (περισσοτερο η ερωτηση απευθυνεται σε οσους γνωριζουν καποια πραγματα). Υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερομασταν σοβαρα για Λημνιο και εξαιτιας του τραυματισμου του, αλλαξαμε πλανο; Δλδ Ναρει και Καργας να προεκυψαν μετα τον τραυματισμο Λημνιου (ο ενας για τη θεση και ο αλλος ως γηγενης). Αν ισχυει κατι τετοιο τοτε εχει λογικη και η σχετικη καθυστερηση σε σχεση με οσα δηλωσε ο Μποτο (χρησιμοποιω τη λεξη σχετικη γιατι η γνωμη μου ειναι οτι δεν υπαρχει καθυστερηση).
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Γιάννης Κάργας λοιπόν είναι ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ για τη θέση του κέντρου της άμυνας. Μένει πλέον να γίνει γνωστός και ο Έλληνας εξτρεμ που θα έρθει
Τάδε Έφη...Τοσκιτσης
Καλημέρες
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Κολοβος loading?

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως αυτη τη στιγμη ειμαι τρελα μπερδεμενος οποτε δεν μπορω να κανω κατι αλλο παρα να περιμενω. Συμπερασμα για πλανο και στοχους δεν μπορω να βγάλω ακομα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπάρχουν Έλληνες εξτρέμ;
(δεν εννοώ Λάμπρου, αυτός παραμένει παίκτης του ΠΑΟΚ)
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Φέρτε πίσω Πελκινιο να γουστάρουμε..
Μακριά από Κολοβό.. Ελεος
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

joshua έγραψε:Εγω παντως αυτη τη στιγμη ειμαι τρελα μπερδεμενος οποτε δεν μπορω να κανω κατι αλλο παρα να περιμενω. Συμπερασμα για πλανο και στοχους δεν μπορω να βγάλω ακομα.

Κι αυτό είναι το σωστό Τζος!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Υπάρχουν Έλληνες εξτρέμ;
(δεν εννοώ Λάμπρου, αυτός παραμένει παίκτης του ΠΑΟΚ)
Κολοβος, Δωνης. Δεν βλέπω κάτι άλλο στον ορίζοντα προσωπικά.

Δεν είναι καθαροί εξτρεμ αλλά ο Ραζβαν αρέσκεται να παίζει με inside forwards που συγκλίνουν έτσι κι αλλιώς.

Είναι και ο Πελκας αλλά είναι απλησίαστος οικονομικά οπότε δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε.

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αν έρθει ο Πέλκας είμαστε εξαιρετικά.
Κολοβός, Δώνης μετριότητες.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Βλέπω να έρχεται κάνας Δώνης εξτρέμ και εκεί θα γελάσουμε περισσότερο από τον Κάργα...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κι εγω για Δωνη την βλεπω την φαση. Ειχε βγει και απο Sport24 πριν κανα 2 βδομαδες, μαλλον δεν ηταν τυχαιο.

Ενταξει σαν παιχτης μεχρι 2-3 χρονια πριν που τον ειχα δει ηταν αρκετα καλος. Σαν χαρακτηρας μαμησε τα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Αν βάλεις κάτω τα δεδομένα είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο Κολοβος πήγε στην Kocaeli τον χειμώνα και έχει συμβόλαιο ως το 2023.

Ο Πελκας έχει ετήσιο συμβόλαιο 1.3Μ, πόσο να πέσει;

Ο Δωνης ήταν δανεικός και πέρσι από την Στουτγάρδη στην Ρεμς και ένας δανεισμός ακόμα ή οικονομική αγορά (καθώς δεν υπολογίζεται από τους Γερμανούς) είναι εύκολη υπόθεση θεωρώ.

Συμβόλαιο πάνω κάτω στα 500Κ θα είναι οπότε λογικά είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εντωμεταξύ ο Καργας ήταν από τα καλύτερα στόπερ του πρωταθλήματος σε μια ομάδα πραγματικά δουλεμένη και σίγουρα στο τοπ 3 των Ελλήνων στόπερ της Σούπερ λίγκ.

Ο μποτο αν και λίγο καιρό στην Ελλάδα έδειξε ότι έχει τα μάτια του και στην λίγκα και στο μέλλον θα ήθελα περισσότερες μεταγραφές από το πρωτάθλημα.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος να δούμε καλύτερο και πιο καθαρό πρωτάθλημα είναι να αυξηθούν οι εγχώριες πωλήσεις των ομάδων. Μόνο τότε οι ιδιοκτήτες θα επενδύσουν σε γηγενείς και νέους ηλικιακά καλούς παίκτες, θα λειτουργήσουν δηλαδή όπως λειτουργούν όλες οι μικρές και μεσαίες ομάδες στα πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Στα του 2ου τερματα θα προτιμούσα επίσης Ελληνα. Δεν είναι βιώσιμο να έχουμε ομάδα με 20 ξένους. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Όσον αφορά στο μπάτζετ που πολύς λόγος γίνεται για τα συμβόλαια και το ψαλίδι που πέφτει σε μισθούς. Εύγε στον μποτο θα πω. Επιτέλους ο ΠΑΟΚ θα πληρώνει μισθούς Ευρώπης και όχι Κίνας και Αραβίας. Όποιος περνούσε έξω από την τούμπα έπαιρνε ταρίφα 600κ. Εδώ φτάσαμε να δίνουμε 500κ στον τευλορ. Χίλιες φορές ταβάνι τα 500 και 600 και αν δείξει ο παίκτης τόσα θετικά στοιχεια, ανανέωση και προσαρμογή προς τα πάνω του μισθού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”