Gospi έγραψε:Ειλικρινα ειναι η πρώτη μεταγραφικη που δεν αγχωνομαι. Οταν εχεις δει Μουργκ Τειλορ, το φαντασμα του Βαρελα, την κοιλια του σιντκλει, τον παναργο Νινουα κλπ στην ομαδα, δεν παιζει να φερουμε χειροτερους!
Κι οταν ο Ραζβαν (με τις εμμονες και τα πολλα λαθη του), εχει καταφερει να αποδιδει η ομαδα σε τοσο υψηλο επιπεδο παρα τα τεραστια κενα της, τοτε σιγουραμπορει να κανει θαυματα με οποιονδηποτε του φερει ο Μποτο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου, γιατί δείχνει με πολύ απλό τρόπο το πώς μεταβάλλεται η σκέψη όλων μας ανάλογα με τα πρόσφατα δείγματα/βιώματα της ομάδας.
Όταν έρχεσαι από χαμηλά και πεινασμένος είσαι και θετικές προοπτικές βλέπεις.
Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι χορτάσαμε και ψηλωσαμε ως οπαδοί πολύ εύκολα και γρήγορα, κάτι που δεν συνάδει με το dna και το χαρακτήρα του συλλόγου (πχ πολύ θα ήθελα να δω πόσοι θα πάνε να πανηγυρίσουν αν πάρουμε το κύπελλο φέτος).
Από εκεί και πέρα όντως είναι αλήθεια, ότι με το φετινό ρόστερ και την δικαιολογημένη γκρίνια που είχαμε από νωρίς, τώρα μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι. Φτάσαμε ως εδώ με ένα κάρο ρισκα και μετριότητες. Ε τι διάολο; Κάτι καλύτερο θα ερθει