ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Σάββατο 15/1, 19:30 NOVASPORTS PRIME
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ Σάββατο 15/1, 19:30 NOVASPORTS PRIME
Παντως ματς δεν βλεπουμε. Λιγο καλο ποδοσφαιρο ρε σεις. Λιγο οργανωμενο ας ειναι αργο. Κατι να δουμε στην τελικη.
Δε χρειάζεται να κάνει κίνηση προς την μπλα για να είναι πέναλτι.pirate_salonica έγραψε:Δε μετράει μόνο η φυσική θέση όπως λέτε μερικοί μετράει και αν κάνει κίνηση το χέρι προς τη μπάλα - εδώ ΔΕΝ κάνει. Αν γινόταν ανάποδα θα τσιρίζαμε.
Πολύ δύσκολη φάση και τραγική συγκυρία γιατί το φάγαμε στην κόντρα, αλλά μάλλον σωστά το έδωσε
- ΑποστόληςΑ
όσο και να θέλουμε να ισχυριστούμε κάτι διαφορετικό, η νεα πραγματικότητα είναι αυτή.
το var ελέγχεται στην πρώτη διακοπή, κ ακυρώνει οτιδήποτε γίνεται εκ των υστέρων.
Παρ' αυτά, εγώ επειδή είμαι ΠΑΟΚ, θα επέλεγα να σούταρα το πέναλντι επιδεικτικά εκτός, ώστε να δείξω πρωτίστως σε εκείνους που θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την νεα πραγματικότητα με δόλο, πως το ποδόσφαιρο παραμένει ένα αγώνισμα για άντρες.
το var ελέγχεται στην πρώτη διακοπή, κ ακυρώνει οτιδήποτε γίνεται εκ των υστέρων.
Παρ' αυτά, εγώ επειδή είμαι ΠΑΟΚ, θα επέλεγα να σούταρα το πέναλντι επιδεικτικά εκτός, ώστε να δείξω πρωτίστως σε εκείνους που θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την νεα πραγματικότητα με δόλο, πως το ποδόσφαιρο παραμένει ένα αγώνισμα για άντρες.
Δεν μπορεί να κάνει κάτι το βάρ. Πρέπει να τελειώσει η φάση γιατί ο διαιτητής μπορεί να έχει άλλη άποψη κ έτσι δεν θα υπήρχε το γκόλ του ΟΦΗMinority4 έγραψε:Βέβαια να τονίσουμε και την μαλάκυνση του VAR και των διαιτητών που καθυστέρησαν τόσο.
επίσης κάποτε έλεγαν ότι όταν το χέρι κόβει την μπάλα που πάει σε παίκτη που είναι σε προφανή θέση για γκολ πάλι δίνετε... στην ευχέρεια του κορακιού είναι να το δώσει ή όχι. anyway η ομάδα είναι χάλια
Με έπιασε κόψιμο και τα έχασα όλα.Παει και το λινκ. Να χεσω μέσα κυριολεκτικα
Πέναλτι δεν θα ήταν, αν ο παίχτης ήταν σε όρθια στάση και μετά το ποδι του έβρισκε τυχαία στο χέρι του.
Ο παίχτης έπεσε και απέκτησε πλεονέκτημα με το απλωμένο χέρι.
Δηλαδή οι διαιτητές δεν ξέρουν τον κανονισμό και δίνουν πέναλτι επειδή είναι στημένοι;
Κάπου να το κόψουμε λίγο γιατί παρατραβηξε το αστείο.
Ότι η ομάδα δεν βλέπεται σήμερα, δε σημαίνει ότι είναι και ευνοημένη.
Ο παίχτης έπεσε και απέκτησε πλεονέκτημα με το απλωμένο χέρι.
Δηλαδή οι διαιτητές δεν ξέρουν τον κανονισμό και δίνουν πέναλτι επειδή είναι στημένοι;
Κάπου να το κόψουμε λίγο γιατί παρατραβηξε το αστείο.
Ότι η ομάδα δεν βλέπεται σήμερα, δε σημαίνει ότι είναι και ευνοημένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 15 Ιαν 2022, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι θέατρο παίζουν τα μαλακισμένα ......... ΗΜΑΡΤΟΝ!
-
Τι έδωσε ο Φωτιάς ρε ,θέατρο κάνει ο άλλος και είναι δεύτερη κίτρινη.
- hasio_john
Τι σου φταίει η Κρήτη ρε μάστορα..omerta76 έγραψε:Γαμω την Κρήτη σας γαμω πουστρακια....
Βγάλε τον Βραζιλιάνο ρε
Ναι έχετε δίκιο, απλά στον χαμό μου φάνηκε αρκετή ώρα να πάρουν την απόφαση.dragon έγραψε:Δεν μπορεί να κάνει κάτι το βάρ. Πρέπει να τελειώσει η φάση γιατί ο διαιτητής μπορεί να έχει άλλη άποψη κ έτσι δεν θα υπήρχε το γκόλ του ΟΦΗMinority4 έγραψε:Βέβαια να τονίσουμε και την μαλάκυνση του VAR και των διαιτητών που καθυστέρησαν τόσο.
Αν ήσουν σωστός θα έβαζες και αυτογκόλgpap έγραψε:όσο και να θέλουμε να ισχυριστούμε κάτι διαφορετικό, η νεα πραγματικότητα είναι αυτή.

εγώ είπα Ντροπή γιατί η ομάδα τον Όφη πρέπει να τον ρίχνει 3-4 στο ημίχρονο, όχι για εύνοια και τα σχετικά
hawklord έγραψε:Με έπιασε κόψιμο και τα έχασα όλα.Παει και το λινκ. Να χεσω μέσα κυριολεκτικα