23.Joan Sastre
-
- WeWillRockYou
Re: 23.Joan Sastre
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Το περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, ξέραμε ότι θα έπρεπε να είμαστε αποφασιστικοί, όπως κάναμε μέχρι το τελευταίο λεπτό που πετύχαμε το γκολ και είμαστε χαρούμενοι που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς».
Για το ότι δεν συμμετέχει στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ένας νέος παίκτης θέλει να παίζει στην Ευρώπη, έφτασα όμως αργά δυστυχώς και είναι λογικό να μην έχω δικαίωμα να συμμετάσχω σε αυτά τα παιχνίδια, όμως είμαι χαρούμενος που παίζω στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και μπορώ και εγώ με την σειρά μου να βοηθάω την ομάδα».
Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «H ομάδα έχει μια οψιόν οπότε αυτή θα αποφασίσει αν θα με αγοράσει, θέλω να εξελιχθώ μέσω του ΠΑΟΚ, είμαι καλά στην ομάδα, στην πόλη είναι όλα πολύ καλά, αλλά έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα ματς και θα δούμε μετά τι θα γίνει».
Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Το περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, ξέραμε ότι θα έπρεπε να είμαστε αποφασιστικοί, όπως κάναμε μέχρι το τελευταίο λεπτό που πετύχαμε το γκολ και είμαστε χαρούμενοι που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς».
Για το ότι δεν συμμετέχει στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ένας νέος παίκτης θέλει να παίζει στην Ευρώπη, έφτασα όμως αργά δυστυχώς και είναι λογικό να μην έχω δικαίωμα να συμμετάσχω σε αυτά τα παιχνίδια, όμως είμαι χαρούμενος που παίζω στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και μπορώ και εγώ με την σειρά μου να βοηθάω την ομάδα».
Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «H ομάδα έχει μια οψιόν οπότε αυτή θα αποφασίσει αν θα με αγοράσει, θέλω να εξελιχθώ μέσω του ΠΑΟΚ, είμαι καλά στην ομάδα, στην πόλη είναι όλα πολύ καλά, αλλά έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα ματς και θα δούμε μετά τι θα γίνει».
- Leopontios
παιχτουρα λαχείο
με 400 χιλιάρικα οψιόν !!
κρίμα που δεν δηλώσαμε αυτόν στην Ευρώπη
αντί του απροσαρμοστου ακόμα σοαρες
με 400 χιλιάρικα οψιόν !!
κρίμα που δεν δηλώσαμε αυτόν στην Ευρώπη
αντί του απροσαρμοστου ακόμα σοαρες
- ΑποστόληςΑ
Ε, καλά! Ακόμη δεν έχει γίνει Taylor, μπορεί όμως να τον φτάσει κάποια στιγμή, αν συνεχίσει να βελτιώνεται.
Ε καλά ! Είναι κ κάτι άλλοι που παίζουν μπροστά του που ακόμη κι ο Τειλορ φαίνεται παικταράς
Δεν θέλω τέτοια, γιατί αν έχει τέτοια συνεχόμενα έτσι εξηγείται η απόφαση της Μαγιόρκα να σε ξαποστείλει.
Εδω δεν τις παιρνουν μωρε οι μεσοεπιθετικοι ,απο τα ακραια μπακ θα περιμενουμε να βγαζουν παντα το φιδι απο την τρυπα? Δεν ειπε κανεις ποτε οτι ειναι Ματος η Βιερινια στο επιθετικο κομματι.Ενα κανονικο ισοροπημενο ακραιο μπακ ειναι.
Ένας λόγος παραπάνω αν οι μεσοεπιθετικοί μαλακίζονται να βοηθήσει μπροστά. Δεν θα αντέξω δεύτερο ΣίντκλεΪ που ενώ ξεκίνησε με προοπτικές η απόδοση προοδευτικά έπεφτε. Εννοείται ότι έτσι θα βλέπει τον Λύρατζη βασικό.
Το πρώτο γκολ αν δεν κάνω λάθος ήταν και δίκη του ευθύνη. Ο Λυρατζής μας έχει γλυτωσει από 2-3 τέτοια στα τελευταία παιχνίδια.