Ας αφήσουμε το τρύπημα και το παραποδοσφαιρικό έξω (έστω για χάρη της κουβέντας)aivas19 έγραψε:Οχι και οχιcellophan έγραψε:Οι περιπτώσεις Νταμπίζα ή Ίβιτς (του πρεβυτέρου) πως σας φαίνονται;
Υποψηφιοι για τρυπημα
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- Shivaspace
έφτασε η πρώτη μεταγραφή..
Leo Jaba, Chuba Akpom ανεβαίνουμε αθλητικά..μακάρι να είναι καλά και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ.
έχει γίνει φέτος λίγο της δευτέρας παρουσίας..
και με τον Πέλκα δεν σας φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό που δεν παίζει στην φενέρ..μήπως ψήνεται και καμιά άλλη επιστροφή?
Leo Jaba, Chuba Akpom ανεβαίνουμε αθλητικά..μακάρι να είναι καλά και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ.
και με τον Πέλκα δεν σας φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό που δεν παίζει στην φενέρ..μήπως ψήνεται και καμιά άλλη επιστροφή?
Εμένα με ψήνει πολύ το δεξι μπακ της Ουντινέζε που λέγατε. Δανός κάτι τετοιο. Από βιντεάκια δεν τον ξέρω
- sourmenetes
- Moderator
Η forza φέρνει 3 παίκτες και τδ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στις 3 αφιξεις μετρενε και τις επιστροφές Ζαμπα ή πιθανόν και Τσολακ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Metagrafakias
DamoN έγραψε:Εμένα με ψήνει πολύ το δεξι μπακ της Ουντινέζε που λέγατε. Δανός κάτι τετοιο. Από βιντεάκια δεν τον ξέρω
σιγουρα καλος παικτης αλλα ο ΠΑΟΚ στη φαση που βρισκεται θελει ακομα εναν 31χρονο???να χαντακωθει και ο Λυρατζης να θελεις σε 2 χρονια παλι παικτη εκει...οι παικτες που πρεπει να κοιταμε πρεπει να ειναι απο 23 μεχρι 28 αν θελουμε να λεμε οτι παμε να χτισουμε κατι καινουριο....
- Kabamaru11
O Δανος Λαρσεν,ειναι οχι απλα καλος,αλλα παικταρας,πολυθεσιτης,τιμιος,το ιδιο καλος κ σε αμυνα κ σε επιθεση,αθλητης.Ειναι 31 κ ανετα παιζει μεχρι τα 35,ακομα κ σεντερ μπακ,εχει προσωπικοτητα κ διπλα του θα μαθει κ θα γινει ακομα καλυτερος ο Λυρατζης που πρεπει να ειναι στο ροστερ.Metagrafakias έγραψε:DamoN έγραψε:Εμένα με ψήνει πολύ το δεξι μπακ της Ουντινέζε που λέγατε. Δανός κάτι τετοιο. Από βιντεάκια δεν τον ξέρω
σιγουρα καλος παικτης αλλα ο ΠΑΟΚ στη φαση που βρισκεται θελει ακομα εναν 31χρονο???να χαντακωθει και ο Λυρατζης να θελεις σε 2 χρονια παλι παικτη εκει...οι παικτες που πρεπει να κοιταμε πρεπει να ειναι απο 23 μεχρι 28 αν θελουμε να λεμε οτι παμε να χτισουμε κατι καινουριο....
- Metagrafakias
μακαρι να μπορει να παιξει μεχρι και τα 45 αλλα μετα τα 32 σε ενα ποσοστο 90% των ποδοσφαιριστων τους παιρνει η κατω βολτα...και για Βιειρινα λεγαμε θα παιζει μεχρι τα 40 αλλα φαινεται τα τελευταια 2 χρονια οτι τελειωνει αν οχι φετος του χρονου σιγουρα....Kabamaru11 έγραψε:O Δανος Λαρσεν,ειναι οχι απλα καλος,αλλα παικταρας,πολυθεσιτης,τιμιος,το ιδιο καλος κ σε αμυνα κ σε επιθεση,αθλητης.Ειναι 31 κ ανετα παιζει μεχρι τα 35,ακομα κ σεντερ μπακ,εχει προσωπικοτητα κ διπλα του θα μαθει κ θα γινει ακομα καλυτερος ο Λυρατζης που πρεπει να ειναι στο ροστερ.Metagrafakias έγραψε:DamoN έγραψε:Εμένα με ψήνει πολύ το δεξι μπακ της Ουντινέζε που λέγατε. Δανός κάτι τετοιο. Από βιντεάκια δεν τον ξέρω
- Kabamaru11
Οι καλοι αθλητες παιζουν ανετα μεχρι τα 35 σε καλο επιπεδο αν δεν εχουν σοβαρους τραυματισμους στην καριερα τους (Λινο,Ματος μερικα παραδειγματα απο εμας).Ο Αντελινο ειχε 2 χιαστους κ επισης ποτε μα ποτε δεν ηταν υποδειγμα αθλητη,αγαπαει πιο πολυ τα σουβλακια.Και δεν τον λεω για να τον θιξω,ειναι κατ εμε,ο κορυφαιος παικτης που εχει φορεσει την φανελα μας βαση προσφορας κ τιτλων.Αλλα αθλητης επιπεδου ποτε δεν ηταν,ουτε στα 21 του,ακομα κ οι γερμανοι ζοριστηκαν να τον κανουν αθλητη,αλλα απο ποιοτητα απλα απιστευτος.
Στο διαταυτα,θελουμε κ μερικους εμπειρους,για τον Θεο δλδ,31 ειναι ο Λαρσεν,με κανετε να νιωθω κωλογερος συνταξιουχος στα 38 μου
Στο διαταυτα,θελουμε κ μερικους εμπειρους,για τον Θεο δλδ,31 ειναι ο Λαρσεν,με κανετε να νιωθω κωλογερος συνταξιουχος στα 38 μου

- stravostomis
"Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; Περίεργα πράγματα..."Shivaspace έγραψε:έφτασε η πρώτη μεταγραφή..
Ζαμπα, Τσολακ και Νινουα...ευκολακι!sourmenetes έγραψε:Η forza φέρνει 3 παίκτες και τδ

Αντε να μιζεριασει λίγο το φόρουμ να μυρίσει καλοκαίρι.
Για τον Νταμπίζα από μένα ναι.cellophan έγραψε:Οι περιπτώσεις Νταμπίζα ή Ίβιτς (του πρεβυτέρου) πως σας φαίνονται;
Στον βάζελο άφησε ικανοποιητικό έργο, με ψίχουλα έκανε ανταγωνιστική ομάδα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η forza λέει ότι θα φέρουμε τεχνικό διευθυντή
Θεωρώ πολύ λάθος το timing της απόφασης
Ζητούσα από το καλοκαίρι τδ γιατί όλα τα σοβαρά κλαμπ έχουν έναν αλλά 10 μέρες πριν την μεταγραφική περίοδο, θεωρώ θα μας πάει πολύ πίσω..
Αφού κατάλαβαν ότι το μοντέλο χωρίς τδ δεν πήγε καλά, γιατί τοσο καιρό δεν έφερναν κάποιον;;
Θεωρώ πολύ λάθος το timing της απόφασης
Ζητούσα από το καλοκαίρι τδ γιατί όλα τα σοβαρά κλαμπ έχουν έναν αλλά 10 μέρες πριν την μεταγραφική περίοδο, θεωρώ θα μας πάει πολύ πίσω..
Αφού κατάλαβαν ότι το μοντέλο χωρίς τδ δεν πήγε καλά, γιατί τοσο καιρό δεν έφερναν κάποιον;;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Χουβαρνταδες! Χαχαχαχαχαχαχαsourmenetes έγραψε:Η forza φέρνει 3 παίκτες και τδ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator