ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από cellophan »

aivas19 έγραψε:
cellophan έγραψε:Οι περιπτώσεις Νταμπίζα ή Ίβιτς (του πρεβυτέρου) πως σας φαίνονται;
Οχι και οχι

Υποψηφιοι για τρυπημα
Ας αφήσουμε το τρύπημα και το παραποδοσφαιρικό έξω (έστω για χάρη της κουβέντας)
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

έφτασε η πρώτη μεταγραφή..

Leo Jaba, Chuba Akpom ανεβαίνουμε αθλητικά..μακάρι να είναι καλά και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ.

έχει γίνει φέτος λίγο της δευτέρας παρουσίας..

και με τον Πέλκα δεν σας φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό που δεν παίζει στην φενέρ..μήπως ψήνεται και καμιά άλλη επιστροφή?
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εμένα με ψήνει πολύ το δεξι μπακ της Ουντινέζε που λέγατε. Δανός κάτι τετοιο. Από βιντεάκια δεν τον ξέρω
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η forza φέρνει 3 παίκτες και τδ

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Στις 3 αφιξεις μετρενε και τις επιστροφές Ζαμπα ή πιθανόν και Τσολακ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

DamoN έγραψε:Εμένα με ψήνει πολύ το δεξι μπακ της Ουντινέζε που λέγατε. Δανός κάτι τετοιο. Από βιντεάκια δεν τον ξέρω

σιγουρα καλος παικτης αλλα ο ΠΑΟΚ στη φαση που βρισκεται θελει ακομα εναν 31χρονο???να χαντακωθει και ο Λυρατζης να θελεις σε 2 χρονια παλι παικτη εκει...οι παικτες που πρεπει να κοιταμε πρεπει να ειναι απο 23 μεχρι 28 αν θελουμε να λεμε οτι παμε να χτισουμε κατι καινουριο....
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Metagrafakias έγραψε:
DamoN έγραψε:Εμένα με ψήνει πολύ το δεξι μπακ της Ουντινέζε που λέγατε. Δανός κάτι τετοιο. Από βιντεάκια δεν τον ξέρω

σιγουρα καλος παικτης αλλα ο ΠΑΟΚ στη φαση που βρισκεται θελει ακομα εναν 31χρονο???να χαντακωθει και ο Λυρατζης να θελεις σε 2 χρονια παλι παικτη εκει...οι παικτες που πρεπει να κοιταμε πρεπει να ειναι απο 23 μεχρι 28 αν θελουμε να λεμε οτι παμε να χτισουμε κατι καινουριο....
O Δανος Λαρσεν,ειναι οχι απλα καλος,αλλα παικταρας,πολυθεσιτης,τιμιος,το ιδιο καλος κ σε αμυνα κ σε επιθεση,αθλητης.Ειναι 31 κ ανετα παιζει μεχρι τα 35,ακομα κ σεντερ μπακ,εχει προσωπικοτητα κ διπλα του θα μαθει κ θα γινει ακομα καλυτερος ο Λυρατζης που πρεπει να ειναι στο ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Kabamaru11 έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:

O Δανος Λαρσεν,ειναι οχι απλα καλος,αλλα παικταρας,πολυθεσιτης,τιμιος,το ιδιο καλος κ σε αμυνα κ σε επιθεση,αθλητης.Ειναι 31 κ ανετα παιζει μεχρι τα 35,ακομα κ σεντερ μπακ,εχει προσωπικοτητα κ διπλα του θα μαθει κ θα γινει ακομα καλυτερος ο Λυρατζης που πρεπει να ειναι στο ροστερ.
μακαρι να μπορει να παιξει μεχρι και τα 45 αλλα μετα τα 32 σε ενα ποσοστο 90% των ποδοσφαιριστων τους παιρνει η κατω βολτα...και για Βιειρινα λεγαμε θα παιζει μεχρι τα 40 αλλα φαινεται τα τελευταια 2 χρονια οτι τελειωνει αν οχι φετος του χρονου σιγουρα....
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Οι καλοι αθλητες παιζουν ανετα μεχρι τα 35 σε καλο επιπεδο αν δεν εχουν σοβαρους τραυματισμους στην καριερα τους (Λινο,Ματος μερικα παραδειγματα απο εμας).Ο Αντελινο ειχε 2 χιαστους κ επισης ποτε μα ποτε δεν ηταν υποδειγμα αθλητη,αγαπαει πιο πολυ τα σουβλακια.Και δεν τον λεω για να τον θιξω,ειναι κατ εμε,ο κορυφαιος παικτης που εχει φορεσει την φανελα μας βαση προσφορας κ τιτλων.Αλλα αθλητης επιπεδου ποτε δεν ηταν,ουτε στα 21 του,ακομα κ οι γερμανοι ζοριστηκαν να τον κανουν αθλητη,αλλα απο ποιοτητα απλα απιστευτος.
Στο διαταυτα,θελουμε κ μερικους εμπειρους,για τον Θεο δλδ,31 ειναι ο Λαρσεν,με κανετε να νιωθω κωλογερος συνταξιουχος στα 38 μου :lol:
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Shivaspace έγραψε:έφτασε η πρώτη μεταγραφή..

Leo Jaba, Chuba Akpom ανεβαίνουμε αθλητικά..μακάρι να είναι καλά και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ.

έχει γίνει φέτος λίγο της δευτέρας παρουσίας..

και με τον Πέλκα δεν σας φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό που δεν παίζει στην φενέρ..μήπως ψήνεται και καμιά άλλη επιστροφή?
"Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; Περίεργα πράγματα..."
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

sourmenetes έγραψε:Η forza φέρνει 3 παίκτες και τδ

Ζαμπα, Τσολακ και Νινουα...ευκολακι! :opaokara:
Αντε να μιζεριασει λίγο το φόρουμ να μυρίσει καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

cellophan έγραψε:Οι περιπτώσεις Νταμπίζα ή Ίβιτς (του πρεβυτέρου) πως σας φαίνονται;
Για τον Νταμπίζα από μένα ναι.

Στον βάζελο άφησε ικανοποιητικό έργο, με ψίχουλα έκανε ανταγωνιστική ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η forza λέει ότι θα φέρουμε τεχνικό διευθυντή

Θεωρώ πολύ λάθος το timing της απόφασης

Ζητούσα από το καλοκαίρι τδ γιατί όλα τα σοβαρά κλαμπ έχουν έναν αλλά 10 μέρες πριν την μεταγραφική περίοδο, θεωρώ θα μας πάει πολύ πίσω..

Αφού κατάλαβαν ότι το μοντέλο χωρίς τδ δεν πήγε καλά, γιατί τοσο καιρό δεν έφερναν κάποιον;;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

sourmenetes έγραψε:Η forza φέρνει 3 παίκτες και τδ

Χουβαρνταδες! Χαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator