ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Zivkovic
40
24%
Taylor
4
2%
Varela
1
1%
Crespo
5
3%
Vieirinha
3
2%
Schwab
92
55%
Douglas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kagawa
3
2%
Murg
3
2%
Biseswar
8
5%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mitriță
3
2%
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sidcley
5
3%

Σύνολο ψήφων: 167

Andrew R

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Andrew R »

paok re niamou έγραψε:
proedros έγραψε:Βλέποντας τα πράγματα με πιο ήρεμο μάτι αρχίζω και βλέπω πως μαζεύονται πολλά…και δεν εννοώ μόνο το γεγονός πως δεν επενδύθηκαν χρηματα σε μεταγραφές και τεχνικό διευθυντή την στιγμή μάλιστα που εξοικονομήθηκαν τόσα πολλά από τις πωλήσεις..βάλτε και το απαράδεκτο γεγονός του αγωνιστικού χώρου που ο προπονητής ξεκάθαρα ΕΔΩΣΕ την διοίκηση….αν ήταν φυσιολογικός ο αγωνιστικός χώρος , ποτέ δεν θα έλεγε πως παίζουμε σε γήπεδο τρίτης εθνικής αλλά θα προσπαθούσε να το μετριάσει λέγοντας πως είναι κάτι που συμβαίνει…σαυτα προσθέστε και ένα άλλο απαράδεκτο γεγονός που δεν το αναφέρει κάνεις…Εισιτήρια διαρκείας…τα οποία χωρίς σχεδόν καμιά καμπάνια βγήκαν σε κυκλοφορία 26.7!!! τελευταίοι από όλες τις ομάδες και κράτησαν λίγο παραπάνω από μήνα, την στιγμή που η Άεκ και ο Άρης τα κρατησαν 2.5 και 3 μήνες…Εσείς τι πιστεύετε δηλ. αν τα είχαμε σε διάθεση 2.5 μήνες δεν θα κάναμε άλλες τουλάχιστον 3.000;Γιατί δεν έγινε;Λες και δεν τους ενδιαφέρει…Σε όλα αυτά προσθέστε και το τηλεοπτικό που μέχρι το παρά πέντε δεν υπήρχε στέγη…Εν τέλη δεν θέλω να πω πως η ομάδα είναι παρατημένη αλλά σίγουρα κάτι έχει αλλάξει γι αυτό και περιορίστηκαν τόσο οι επισκέψεις όσο και οι αναρτήσεις της οικογένειας Σαββίδη…το τι είναι αυτό δεν το γνωρίζω , τον κρατάνε από κάπου και τον πιέζουν να αποχωρήσει , έχει δει πως είναι σημαδεμένο το πρωτάθλημα και λέει πως δεν αξίζει να επενδύσω;, πραγματικά δεν γνωρίζω…αλλά πλέον είναι κάτι ευδιάκριτο…
Αγωνιστικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος…Πιστεύω πως 1-2 θέσεις δεν μπορούμε να χτυπήσουμε, όχι γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά γιατί εμείς δεν είμαστε έτοιμοι και δεν έχουμε σωστό αγωνιστικό πλάνο…
καπως ετσι ειναι και οι δικες μου σκεψεις... Μονο που δεν γινεται να τραβας χειροφρενο και οι υπευθυνοι σου να πετανε κυριολεκτικα τα μυρια στο βαρελι που δεν εχει πατο. Αχρηστοι υπερτιμημενοι και ωριμης ηλικιας παικτες παραμαζευτηκαν στο ροστερ. Φετος για πρωτη φορα δεν ειδα ανακοινωσεις για το πως πανε οι πωλησεις στα διαρκειας. Φταιει βεβαια και το γεγονος οτι οι υπευθυνοι επικοινωνιας τα εχουν γραψει ολα στα παπαρια τους.
Συμφωνω γενικα με το χειροφρενο οχι ομως με τον τροπο που τραβηχτηκε.
Μαζευτηκαν πολλα και περιεργα παντως
Έλα ντε πολύ σωστά κι τα δύο ποστ . Πώς γίνεται να μην υπάρχει προσπάθεια για τα διαρκείας. Κι αυτό δηλαδή ο Ιβάν από την Ρωσία έπρεπε να το τρέξει; Ο ΠΑΟΚ έχει αντιπρόεδρο άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας χρόνια. Ποιο ήταν το επικοινωνιακό κρεσεντο για να αυξήσουμε τις πωλήσεις τους , εδώ ούτε ενημέρωση καθημερινή δεν είχαμε από ένα σημείο και μετά
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δούση θα λέμε και θα κλαίμε.
Το χάσαμε το γούρι

Sent from my iPhone using Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Andrew R έγραψε:
paok re niamou έγραψε:
proedros έγραψε:Βλέποντας τα πράγματα με πιο ήρεμο μάτι αρχίζω και βλέπω πως μαζεύονται πολλά…και δεν εννοώ μόνο το γεγονός πως δεν επενδύθηκαν χρηματα σε μεταγραφές και τεχνικό διευθυντή την στιγμή μάλιστα που εξοικονομήθηκαν τόσα πολλά από τις πωλήσεις..βάλτε και το απαράδεκτο γεγονός του αγωνιστικού χώρου που ο προπονητής ξεκάθαρα ΕΔΩΣΕ την διοίκηση….αν ήταν φυσιολογικός ο αγωνιστικός χώρος , ποτέ δεν θα έλεγε πως παίζουμε σε γήπεδο τρίτης εθνικής αλλά θα προσπαθούσε να το μετριάσει λέγοντας πως είναι κάτι που συμβαίνει…σαυτα προσθέστε και ένα άλλο απαράδεκτο γεγονός που δεν το αναφέρει κάνεις…Εισιτήρια διαρκείας…τα οποία χωρίς σχεδόν καμιά καμπάνια βγήκαν σε κυκλοφορία 26.7!!! τελευταίοι από όλες τις ομάδες και κράτησαν λίγο παραπάνω από μήνα, την στιγμή που η Άεκ και ο Άρης τα κρατησαν 2.5 και 3 μήνες…Εσείς τι πιστεύετε δηλ. αν τα είχαμε σε διάθεση 2.5 μήνες δεν θα κάναμε άλλες τουλάχιστον 3.000;Γιατί δεν έγινε;Λες και δεν τους ενδιαφέρει…Σε όλα αυτά προσθέστε και το τηλεοπτικό που μέχρι το παρά πέντε δεν υπήρχε στέγη…Εν τέλη δεν θέλω να πω πως η ομάδα είναι παρατημένη αλλά σίγουρα κάτι έχει αλλάξει γι αυτό και περιορίστηκαν τόσο οι επισκέψεις όσο και οι αναρτήσεις της οικογένειας Σαββίδη…το τι είναι αυτό δεν το γνωρίζω , τον κρατάνε από κάπου και τον πιέζουν να αποχωρήσει , έχει δει πως είναι σημαδεμένο το πρωτάθλημα και λέει πως δεν αξίζει να επενδύσω;, πραγματικά δεν γνωρίζω…αλλά πλέον είναι κάτι ευδιάκριτο…
Αγωνιστικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος…Πιστεύω πως 1-2 θέσεις δεν μπορούμε να χτυπήσουμε, όχι γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά γιατί εμείς δεν είμαστε έτοιμοι και δεν έχουμε σωστό αγωνιστικό πλάνο…
καπως ετσι ειναι και οι δικες μου σκεψεις... Μονο που δεν γινεται να τραβας χειροφρενο και οι υπευθυνοι σου να πετανε κυριολεκτικα τα μυρια στο βαρελι που δεν εχει πατο. Αχρηστοι υπερτιμημενοι και ωριμης ηλικιας παικτες παραμαζευτηκαν στο ροστερ. Φετος για πρωτη φορα δεν ειδα ανακοινωσεις για το πως πανε οι πωλησεις στα διαρκειας. Φταιει βεβαια και το γεγονος οτι οι υπευθυνοι επικοινωνιας τα εχουν γραψει ολα στα παπαρια τους.
Συμφωνω γενικα με το χειροφρενο οχι ομως με τον τροπο που τραβηχτηκε.
Μαζευτηκαν πολλα και περιεργα παντως
Έλα ντε πολύ σωστά κι τα δύο ποστ . Πώς γίνεται να μην υπάρχει προσπάθεια για τα διαρκείας. Κι αυτό δηλαδή ο Ιβάν από την Ρωσία έπρεπε να το τρέξει; Ο ΠΑΟΚ έχει αντιπρόεδρο άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας χρόνια. Ποιο ήταν το επικοινωνιακό κρεσεντο για να αυξήσουμε τις πωλήσεις τους , εδώ ούτε ενημέρωση καθημερινή δεν είχαμε από ένα σημείο και μετά
Συμφωνώ μαζί σου φίλε…
Αυτό με τα διαρκείας που όλες οι ομάδες λόγω κοβιντ τα κράτησαν 2.5 και 3 μήνες ,και εμείς κάναμε τους άπλες κρατώντας τα 1 μήνα και κάτι ψηλά…πραγματικά δεν βγάζει νόημα…κάπου διάβασα ότι σήμερα η Άεκ έδωσε 350-400 διαρκείας…εμείς δεν μπορούσαμε να δώσουμε σήμερα-άσχετα με το αποτέλεσμα του αγώνα-;;…
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν ξέρω, προσπαθώ από κάπου να πιαστώ, να δω τα πράγματα αισιόδοξα και αδυνατώ.

Πιστεύω στον Λουτσεσκου; πολύ.

Τον θεωρώ καλό προπονητή; προφανώς.

Ειναι μάγος; Προφανώς και όχι.

Αυτή τη στιγμή και με τις απουσίες που υπάρχουν παίζουμε με:

- GK. Πασχαλακης ή Ζιφκοβιτς. Από την Σκύλα στην Χάρυβδη.

- DR. Τέιλορ. Δεν θα τον κρίνω ακόμα οριστικά αλλά όσο και πεις δεν γεμίζει το μάτι.

- DL. Πόσο ακόμα να δώσει η αρχηγαρα; 36 με 2 χιαστους, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Εδώ υπάρχει μια ελπίδα λόγω Σιντκλει.

- DC. 2 35χρονους. Τους αγαπάμε, ζωντανή ιστορία αλλά ειδικά για τον Βαρελα η επιβάρυνση λόγω ηλικίας έχει αρχίσει να φαίνεται ξεκάθαρα.

- Μεσοεπιθετικοι. Με Μπισε βασικό, και Μουργκ, Καγκαβα ημιβασικους λόγω περιορισμενων επιλογών. Ο Καγκαβα φυσιολογικά δεν θα έπρεπε καν να παίζει ποδόσφαιρο πλέον και οι άλλοι 2 είναι χρήσιμοι ως παιχτες ειδικών αποστολών. Ειδικά ο Μπισε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βγάλει σειρά παιχνιδιών Κυριακή- Πέμπτη - Κυριακή. Με τίποτα.

Σήμερα η μισή 11αδα έσκασε μετά το 70'. Και είναι λογικό, με το πλήρωμα του χρόνου δεν τα έβαλε ποτέ κανείς. Δεν υπάρχουν πλέον οι δυνάμεις ακόμα και αν υπάρχει η θέληση (γι αυτό δεν αμφιβάλλω).

Σήμερα, σε ένα ματς με τα Γιάννενα στην Τούμπα μετά από 2 βδομάδες "ξεκούρασης".

Αυτή η ομάδα τώρα πρέπει να πάει να παίξει 4 παιχνίδια μέσα σε 13 μέρες με τα 3 να είναι εκτός ένα εκ των οποίων με ταξίδι στο εξωτερικό.

Δεν ξέρω, προσπαθώ αλλά όσο και να θέλω να τα δω αισιόδοξα τα πράγματα δεν μου βγαίνουν τα κουκιά με τίποτα.

Υπομονή, γερά νεύρα και προχωράμε. Άλλη λύση δεν υπάρχει πλέον.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

εκανα ενα κοπο και διαβασα τα σχολια στο φουμπου της ομαδας.
Διοικηση εμμονικος προπονητης και απουσια του Ιβαν, μονοπωλουν τα σχολια.
Και συνεχιζετε καποιοι να γραφετε για μιρλα. Δεν σας εγινε μαθημα το μεταγραφικο σιριαλ οταν γραφατε αρχες Αυγουστου οτι ειναι ακομα νωρις.
Δεν ειναι μιρλα, κριτικη ειναι για την παντελη απουσια σχεδιου και στελεχων να το υλοποιησουν.
Για να ξεχαστουμε βαλτε μας να δουμε την συνομιλια Ιβαν - Λουτσε που του ζηταει το νταμπλ...
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Μάγος δεν είναι κανένας, η ομάδα αποδυναμώθηκε και όλοι οι άλλοι δυνάμωσαν, πρωτάθλημα τέλος. Να βγούμε τουλάχιστον 4αδα και να φτιάξουν ένα σύνολο νεανικό να πέσει ο μέσος όρος, ένας δύο να είναι πάνω από 30 εκτός του τερματοφύλακα , όχι το ανάποδο...

Inviato dal mio Redmi Note 8 Pro utilizzando Tapatalk
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Να μην πέσουμε στη Β εθνική μόνο
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

proedros έγραψε:
AntreasG4 έγραψε:δεν νομιζω απο αποψη προσθηκων μπορει να γινει κατι τετοια περιοδο. Θα πρεπει να κοιταξουμε απο τωρα για τον Γεναρη. Τ/Φ οπωσδηποτε, σεντερ μπακ και μεσοεπιθετικο
Μα δεν είναι τραγικό;;; Να μην έχουν τελειώσει ακόμη οι μεταγραφές και εμείς να λέμε πως θέλουμε παίκτες σε τρεις θέσεις για τον Γενάρη;;
υπαρχουν ελευθεροι τωρα που να ικανοποιουν τις απαιτησεις μας? παικτες που θα κανουν τη διαφορα?
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

Ρεαλιστικός στόχος είναι το κύπελλο. Το conference, όσο χαμηλό επίπεδο και να έχει, απαιτεί σίγουρα ομάδες που κερδίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα τους. Βέβαια φταίμε κι εμείς γιατί στις 31/8 μας το "φώναξαν" με capslock: ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Εμείς ως ρομαντικοί εναποθέσαμε ελπίδες σε ένα μαγικό σκουφί. Τρέμω στην ιδέα να βγει αληθινός ο Μπέος περι συμφωνίας των ποντίων να κάνει πίσω ο Ιβαν. Αυτό θα σημαίνει πως ούτε του χρόνου θα μπουν βάσεις για πρωταθλητισμό.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Ίσως να λέω "παπαριές", ίσως να λέω "Λόγια άνευ περιεχομένου".

Μετά από 63 χρόνια μέσα και ύστερα στα τσιμέντα της Τούμπας, κάθε φορά που τερματίζαμε 2οι με διαφορά από τον πρώτο ή στην 3η - 4η - 5η - 16η θέση, πηδούσαμε όλοι από το Λευκό Πύργο, προς αυτοκτονία.

Δρυός πεσούσης πας . . . Ας τρέξουμε πρώτοι εμείς να πελεκήσουμε.

Ο Πρόεδρος έκανε λάθη, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια. Απειρία. Έκανε ίσως και το κομμάτι του. Δεν έχτισε όπως έπρεπε ομάδα, υποδομές, αλλά αγόρασε τίτλους. Από την αγάπη του για τον Π.Α.Ο.Κ., από την αγάπη του προς τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Βοήθησε παντού τον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. Βοήθησε όσο μπορούσε την χώρα.

Εισέπραξε χλευασμό, ύβρι, εμπαιγμό, προδοσία, μίσος. Ένας πείσμων αλλά ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ Άνθρωπος. Η προάσπιση των συμφερόντων του σαν επιχειρηματίας, έγινε ο παρτάκιας, έγινε ο ανίκανος να φτιάξει το χορτάρι της Τούμπας. Το παράτησε τον Π.Α.Ο.Κ. έγινε γεγονός αναμφισβήτητο. Τα 100 - 150 εκ έγινε ποια εκατομμύρια μωρέ, την δουλειά του κάνει κονομάει, πρόβατα !!!

Ακόμη - ίσως - και ένα βιολογικό πρόβλημα έγινε, ούτε μας μιλάει μας έχει χεσμένους.

Ένα δεκάρι, έναν Τ/Φ, έναν εξτρέμ δεν νιώθει να φέρει.

Εκείνος δεν ξέρει τίποτα, αλλά εγώ τα ξέρω όλα. Εγώ ξέρω πολύ καλύτερα. Όχι που θα ήξερε ο Πρόεδρος. Εγώ θα σου πω τι αγορές θα κάνεις. Εγώ θα σου πω Ιβάν πως χτίζεται μια Ομάδα.
Έκανε και η μύγα κώλο . . .

Λοιπόν σταύρωσον αυτόν. Τον ανίκανο, τον άσχετο, τον μυρωδιά. Αλλά μάλλον τον ΜΕΓΑ.

Διαβάστε σας παρακαλώ το μήνυμα του νεαρού Σαββίδη, αν είναι δυνατόν, και μέσα στις γραμμές. Δεν είναι δικό του αλλά σοφά επιλεγμένο

Η κατάσταση εδώ μέσα είναι άρρωστη.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Γέρος ++++
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Άρχισαν να μιλάνε τα αποτελέσματα.
1. Σαββίδης και Λούτσε άφησαν την ομάδα χωρίς ουσιαστική ενισχυση. 100% υπεύθυνοι για αυτό που ζούμε.
2. Αν κάποιοι νομίζουν οτι η ζωή μας τελείωσε το 2019 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γελιούνται.
3. Αν Σαββίδης, Λούτσε και Σια νομίζουν ότι ξεπερνάμε έυκολα αποτελε΄σματα σαν αυτό, γελιουνται. Μια τέτοια ήττα μας διαλύει.
4. Να βγει ο Λούτσε και ο Σαββίδης να μας μιλήσουν τώρα για τους στόχους της ομάδας.
5. Οι συνδεσμοι να ζητήσουν συνάντηση με Σαββίδη και Λούτσε με μοναδικό ερώτημα Θέλουν τον ΠΑΟΚ πρώτο ?
6. Αν είναι ν' αρρωστήσουμε με αυτά που βλεπουμε, να μας λείπει. Αντε και γ..ε στο κάτω κάτω. Περιμέναμε μια ομάδα δυνατή και βλέπουμε μια ομάδα χτικιό. ΓΙΑΤΙ ?
Τα ανδρείκελα της παε θα βγουν να εξηγήσουν στον κόσμο ?
Γυρίσαμε δέκα χρόνια πίσω χωρίς να καταλάβουμε το λόγο.
Μόνο με μαζική γιούχα θα καταλάβουν τι έκαναν φέτος. Τι έγκλημα έκαναν στο λαό και την ιστορία του ΠΑΟΚ.
ΑΙΣΧΟΣ
Ρεζιλευεις το ονομα. Κανε ενα κρυο ντουζ να συνελθεις κι ασε τις απειλες
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Να κάνω και λίγο χιούμορ.

Πώς την έλεγαν εκείνη την ταινία με τον Ντάστιν Χόφμαν. Κράμερ εναντίον Κράμερ. (Kramer Vs Kramer)

Εδώ έχουμε το Γκουερινο Vs ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Γέρος έγραψε:Ίσως να λέω "παπαριές", ίσως να λέω "Λόγια άνευ περιεχομένου".

Μετά από 63 χρόνια μέσα και ύστερα στα τσιμέντα της Τούμπας, κάθε φορά που τερματίζαμε 2οι με διαφορά από τον πρώτο ή στην 3η - 4η - 5η - 16η θέση, πηδούσαμε όλοι από το Λευκό Πύργο, προς αυτοκτονία.

Δρυός πεσούσης πας . . . Ας τρέξουμε πρώτοι εμείς να πελεκήσουμε.

Ο Πρόεδρος έκανε λάθη, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια. Απειρία. Έκανε ίσως και το κομμάτι του. Δεν έχτισε όπως έπρεπε ομάδα, υποδομές, αλλά αγόρασε τίτλους. Από την αγάπη του για τον Π.Α.Ο.Κ., από την αγάπη του προς τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Βοήθησε παντού τον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. Βοήθησε όσο μπορούσε την χώρα.

Εισέπραξε χλευασμό, ύβρι, εμπαιγμό, προδοσία, μίσος. Ένας πείσμων αλλά ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ Άνθρωπος. Η προάσπιση των συμφερόντων του σαν επιχειρηματίας, έγινε ο παρτάκιας, έγινε ο ανίκανος να φτιάξει το χορτάρι της Τούμπας. Το παράτησε τον Π.Α.Ο.Κ. έγινε γεγονός αναμφισβήτητο. Τα 100 - 150 εκ έγινε ποια εκατομμύρια μωρέ, την δουλειά του κάνει κονομάει, πρόβατα !!!

Ακόμη - ίσως - και ένα βιολογικό πρόβλημα έγινε, ούτε μας μιλάει μας έχει χεσμένους.

Ένα δεκάρι, έναν Τ/Φ, έναν εξτρέμ δεν νιώθει να φέρει.

Εκείνος δεν ξέρει τίποτα, αλλά εγώ τα ξέρω όλα. Εγώ ξέρω πολύ καλύτερα. Όχι που θα ήξερε ο Πρόεδρος. Εγώ θα σου πω τι αγορές θα κάνεις. Εγώ θα σου πω Ιβάν πως χτίζεται μια Ομάδα.
Έκανε και η μύγα κώλο . . .

Λοιπόν σταύρωσον αυτόν. Τον ανίκανο, τον άσχετο, τον μυρωδιά. Αλλά μάλλον τον ΜΕΓΑ.

Διαβάστε σας παρακαλώ το μήνυμα του νεαρού Σαββίδη, αν είναι δυνατόν, και μέσα στις γραμμές. Δεν είναι δικό του αλλά σοφά επιλεγμένο

Η κατάσταση εδώ μέσα είναι άρρωστη.
+++++++++

Προσυπογραφω και εγω.
Και ολα αυτα ΕΜΕΙΣ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Γκουερινο έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Άρχισαν να μιλάνε τα αποτελέσματα.
1. Σαββίδης και Λούτσε άφησαν την ομάδα χωρίς ουσιαστική ενισχυση. 100% υπεύθυνοι για αυτό που ζούμε.
2. Αν κάποιοι νομίζουν οτι η ζωή μας τελείωσε το 2019 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γελιούνται.
3. Αν Σαββίδης, Λούτσε και Σια νομίζουν ότι ξεπερνάμε έυκολα αποτελε΄σματα σαν αυτό, γελιουνται. Μια τέτοια ήττα μας διαλύει.
4. Να βγει ο Λούτσε και ο Σαββίδης να μας μιλήσουν τώρα για τους στόχους της ομάδας.
5. Οι συνδεσμοι να ζητήσουν συνάντηση με Σαββίδη και Λούτσε με μοναδικό ερώτημα Θέλουν τον ΠΑΟΚ πρώτο ?
6. Αν είναι ν' αρρωστήσουμε με αυτά που βλεπουμε, να μας λείπει. Αντε και γ..ε στο κάτω κάτω. Περιμέναμε μια ομάδα δυνατή και βλέπουμε μια ομάδα χτικιό. ΓΙΑΤΙ ?
Τα ανδρείκελα της παε θα βγουν να εξηγήσουν στον κόσμο ?
Γυρίσαμε δέκα χρόνια πίσω χωρίς να καταλάβουμε το λόγο.
Μόνο με μαζική γιούχα θα καταλάβουν τι έκαναν φέτος. Τι έγκλημα έκαναν στο λαό και την ιστορία του ΠΑΟΚ.
ΑΙΣΧΟΣ
Ρεζιλευεις το ονομα. Κανε ενα κρυο ντουζ να συνελθεις κι ασε τις απειλες[/quote

Επισης καλο θα ειναι καποιος να αλλαξει ονομα,γιατι μπερδευομαστε,ποιος ειναι ποιος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”