16. Sidcley Ferreira Pereira
- Amsterdamer_87
Re: 16. Sidcley Ferreira Pereira
Ακομα ενας Μπραζιλειρο απ το πανερι..
Που παμε και τους βρισκουμε !!!
Που παμε και τους βρισκουμε !!!
- WeWillRockYou
Ο Βραζιλιάνος μπακ, Σίντκλεϊ Φερέιρα, σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ουκρανίας τόνισε πως στην Τούμπα έχει τη δυνατότητα να εξελίξει την καριέρα του.
Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου και αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Όπως είναι λογικό, στην Ουκρανία παρακολουθούν την πορεία του στην Τούμπα, όπου όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του έχει την ευκαιρία να δώσει ώθηση στην καριέρα του.
"Δοξάζω τον Θεό, στον ΠΑΟΚ έχω ευκαιρίες και όλα είναι καλά. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά ο σύλλογος, κάτι που μου δίνει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξω καλό ποδόσφαιρο.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δομημένος σύλλογος που αγωνίζεται για εθνικούς τίτλους και πάντα παίζει ή αγωνίζεται για μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Europa League ή ακόμα και το Champions League.
Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή, των συμπαικτών μου και έχω την ευκαιρία να προχωρήσω στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι έχω πολλή δουλειά μπροστά μου και οι προσδοκίες μου για την επόμενη χρονιά είναι μεγάλες"
Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου και αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Όπως είναι λογικό, στην Ουκρανία παρακολουθούν την πορεία του στην Τούμπα, όπου όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του έχει την ευκαιρία να δώσει ώθηση στην καριέρα του.
"Δοξάζω τον Θεό, στον ΠΑΟΚ έχω ευκαιρίες και όλα είναι καλά. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά ο σύλλογος, κάτι που μου δίνει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξω καλό ποδόσφαιρο.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δομημένος σύλλογος που αγωνίζεται για εθνικούς τίτλους και πάντα παίζει ή αγωνίζεται για μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Europa League ή ακόμα και το Champions League.
Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή, των συμπαικτών μου και έχω την ευκαιρία να προχωρήσω στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι έχω πολλή δουλειά μπροστά μου και οι προσδοκίες μου για την επόμενη χρονιά είναι μεγάλες"
Δεν είδα παλι κατι ιδιαιτερο που να δικαιολογεί την αγορά του με 2εκ ευρω
Ένα μέτριο αριστερό μπακ είναι. Δε νομίζω να συνεχίσουμε μαζί μετά το καλοκαίρι.
Εγω θελω να μεινει. Κοντρολαρισμενος, καλος μπροστα, μετριος αλλα οχι και τρυπα αμυντικα. Καλο επιθετικο μπακ. Βεβαια αν μεινει και δεν γυμναστει δεν τον χρειαζομαστε. Αν δουλεψει την φυσικη κατασταση αξιζει
-
- Επικοινωνία:
Την "έγραψε" την ασίστ του πάλι ο μπαγάσας. Έχει κάποια θεματάκια κιλών και φυσικής κατάστασης. Αν έχει την διάθεση να τα εξαλείψει θα μιλάμε για ένα πολύ καλό ακραίο μπακ σε νορμάλ τιμή αγοράς.
- ΑποστόληςΑ
Παραδειγματεισου από τον φίλο σου τον Λεο
Αν χάσεις 5 κιλά Θα είσαι άλλος παίκτης
Αν χάσεις 5 κιλά Θα είσαι άλλος παίκτης
Επαγγελματισμος επιπέδου ερασιτεχνικό. Απαράδεκτη η σωματική εικόνα για επαγγελματία ποδοσφαιριστη.
Εννοείται ότι με τα τωρινά δεδομένα δεν αξίζει ούτε ένα ευρώ να δώσει η ομάδα για να τον κρατήσει.
Εννοείται ότι με τα τωρινά δεδομένα δεν αξίζει ούτε ένα ευρώ να δώσει η ομάδα για να τον κρατήσει.
- NikLiverpool
Δεν διαφωνώ καθόλου. Αλλά τα ίδια να λέμε και για άλλους παίκτες της ομάδας που η κοιλιά κάνει δίπλες.
- sourmenetes
- Moderator
Τουλάχιστον αυτοί έχουν και μια ποιοτητα
Σπάνε την κοιλιά και πέφτουν και 2 3 κάτω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σπάνε την κοιλιά και πέφτουν και 2 3 κάτω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιχτη δεν βλέπω να παίρνουμε στη θέση σου όποτε Για να σωθεί η χρόνια πρέπει να γυρίσεις στα επίπεδα απόδοσης που είχες όταν ήρθες. Να κανείς ανάλογες εμφανίσεις όπως εκείνη την αεχ πχ. Πρέπει να ανεβάσεις στροφές οπωσδήποτε.
Πολύ μάγουλο και πάχος. Αν συνεχίσει έτσι, πριν τα 50 του παει για ζάχαρο. Να του κανουν Κετο δίαιτα να χάσει λίπος. Η δίαιτα αυτή δουλεύει γρήγορα και βοηθάει πολύ στα τρεξίματα.
+μφωνω και για εμενα αν δωσουμε οσα ειναι τα 2χαρτια να τον αγορασουμε θα είναι έγκλημα μετριοτατος αλλά στα δεδομενα που εχουμε θα τον υποστουμε μεχρι Καλοκαιρι βλεπουμε 1 ματς κανω εγω κ εσεις καλο αν παιξουμε τι να το κανεις.. παντος όπως είπε ο φίλος σε λιγο δεν θα τον κανει κ η φανελα..