27. Jasmin Kurtic
-
Re: 27. Jasmin Kurtic
αυτος γιατι σηκωνει συνεχεια το αριστερο χερι οταν εχει την μπαλα σαν να δινει οδηγιες σε καποιον? 

Τικ είναιNorte έγραψε:αυτος γιατι σηκωνει συνεχεια το αριστερο χερι οταν εχει την μπαλα σαν να δινει οδηγιες σε καποιον?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμενα αυτος ο παικτης δεν μου αρεσει,τουλαχιστον οχι οσο θα επρεπε για τον ρολο που θεωρητικα αποκτηθηκε,αυτον του ηγετη στη μεσαια γραμμη.Δεν εχω δει κατι παραπανω απο οτι προσφερουν και τα υπολοιπα χαφ μας στην καλη τους μερα,ισα ισα που μεχρι τωρα δεν εχει φτασει την καλη αποδοση των υπολοιπων.
- anekfrastos
Όπως το καταλαβαίνω ο ρόλος του είναι 6,5αρι.
Μαζί με Σβάμπ, Ομαρ, Μπίσε είναι οι μόνοι χαφ που μπορούν κ προσπαθούν να παίξουν με τη μία.
Αντίθετα, ο Εσίτι τις περισσότερες φορές πρέπει να κάνει κοντρόλ, να βάλει τα σχεδόν 100 κιλά του να καλύψει τη μπάλα κ μετά να τη δώσει.
Αυτό το "με τη μία" για μένα είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που ξεχωρίζουν τους καλούς από τους κακούς χαφ.
Ηγέτης στα χαφ είναι ο Σβαμπ.
Ο Κούρτιτς είναι "Σπαρτιάτης" στο παιχνίδι του. Είναι πάντα εκεί που πρέπει, είτε στο κέντρο για να μαρκάρει/αναχαιτίσει είτε κοντά στα μπακ για να καλύψει/βοηθήσει. Δεν κάνει περιττές ενέργειες κ έχει μεγάλη ακρίβεια στις πάσες , οι οποίες δεν είναι 40αρες ή πάρε-βαλε σε επιθετικό αλλά συνήθως στα χαφ κ στα μπακ.
Εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικός στο πλάνο του Λου κ ας μη γεμίζει το μάτι.
Μου θυμίζει τον παιχταρα τον Ζόραν Σάβιτς.
Που ήρθε μετά από χρόνια που είχαμε Μπάρλοου/Λεβινγκστον κ μας φαινόταν "λίγος"...
Μαζί με Σβάμπ, Ομαρ, Μπίσε είναι οι μόνοι χαφ που μπορούν κ προσπαθούν να παίξουν με τη μία.
Αντίθετα, ο Εσίτι τις περισσότερες φορές πρέπει να κάνει κοντρόλ, να βάλει τα σχεδόν 100 κιλά του να καλύψει τη μπάλα κ μετά να τη δώσει.
Αυτό το "με τη μία" για μένα είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που ξεχωρίζουν τους καλούς από τους κακούς χαφ.
Ηγέτης στα χαφ είναι ο Σβαμπ.
Ο Κούρτιτς είναι "Σπαρτιάτης" στο παιχνίδι του. Είναι πάντα εκεί που πρέπει, είτε στο κέντρο για να μαρκάρει/αναχαιτίσει είτε κοντά στα μπακ για να καλύψει/βοηθήσει. Δεν κάνει περιττές ενέργειες κ έχει μεγάλη ακρίβεια στις πάσες , οι οποίες δεν είναι 40αρες ή πάρε-βαλε σε επιθετικό αλλά συνήθως στα χαφ κ στα μπακ.
Εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικός στο πλάνο του Λου κ ας μη γεμίζει το μάτι.
Μου θυμίζει τον παιχταρα τον Ζόραν Σάβιτς.
Που ήρθε μετά από χρόνια που είχαμε Μπάρλοου/Λεβινγκστον κ μας φαινόταν "λίγος"...
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
- bersekeros
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Ακόμα δεν είναι ούτε στο 50%,όπως και όλοι οι νεοφερμένοι. Έχει πολλά περισσότερα να δώσει