Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
mbison
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Όντως το φορ θα είναι η 1η μεταγραφή, αφου ο Σβι θα αργήσει. Θα παμε Ολλανδία με Κουτσια κ Γκορτεζανι.
- bersekeros
Πριν να πάμε Ολλανδία, θα έχουμε κλείσει φορ και χαφ, λέει το ρεπορτάρδ.
Πάντως οι ΑΡΔ βρίσκουν και κάνουν. ΟΚ ο ιδιοκτήτης είναι μαρκιά, είναι και ο Κόβιντ-19 που δυσκολεύει τα πράγματα. Αυτοί που μας εκπροσωπούν (ΚυρΚυρ κλπ) δε μπορούν να βοηθήσουν λιγάκι να συσπειρώσουν τον κόσμο; Να δείξουν ότι υπάρχει ένα σχέδιο. ''Να πουν πχ θέλουμε ΤΔ, όμως παλεύουμε να πάρουμε κάποιον εξαιρετικό και τον περιμένουμε, γιατί τον θέλουμε για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει ένα τρόπο να λειτουργήσει μεταγραφικά και χωρίς ΤΔ, με το σκάουτινγκ σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ. Έχουμε κάνει πολλές επαφές με μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, ο προπονητής θέλει να αξιολογήσει το υλικό του και δε βιαζόμαστε, όμως ήδη έχουμε κινηθεί να καλύψουμε τα βασικά κενά του ρόστερ μας.''
Η διοίκηση πρέπει να δείξει ότι δεν έχει την ομάδα στον αυτόματο πιλότο. Ο Λουτσέσκου, μέχρι τώρα, μαζί με το τιμ, του, μου φαίνονται ότι διακοπάρουν και μόλις τώρα θα σηκώσουν μανίκια. Έχει χαθεί ένας πολύτιμος μήνας.
Αν μια ομάδα έχει δυνατό υλικό, θα πω δε πειράζει, δε θα γίνουν μεταγραφές και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τις ακαδημίες μας + το υπάρχων υλικό. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει χτυπητές αδυναμίες, έχοντας τερματίσει πάρα πολλούς βαθμούς πίσω από τον βρωμερό ανταγωνιστή του, και οριακά πιο πάνω από την ΑεΧ του σκρουτζ, το σκουλίκι και το βάζελο της κρίσης.
Αν πάρουν ένα τεράστιο Φορ, ανανεώσουν τον Σφιντέρσκι (αν τον πουλήσουν να τον αντικαταστήσουν), πάρουν μια χαφάρα, ένα εξτρεμοδέκαρο σε στατς (Τανάσε πχ), και ένα ποιοτικό μπακ, μαζί με τις υπόλοιπες ανανεώσεις πολύτιμων (Τζόλης, Ζίβκοβιτς, Ίνκγασον, Τσιγγάρας), θα είμαι πολύ ευχαριστημένος για φέτος. Δεν πιστεύω ότι χρειαζόμαστε πολλές μεταγραφές, αλλά να ξεφορτώσουμε αρκετά βαριά συμβόλαια ώστε αν όχι φέτος, τουχρόνου να πάρουμε το πρωτάθλημα με επιπέον ποιοτική ενίσχυση.
Η διοίκηση πρέπει να δείξει ότι δεν έχει την ομάδα στον αυτόματο πιλότο. Ο Λουτσέσκου, μέχρι τώρα, μαζί με το τιμ, του, μου φαίνονται ότι διακοπάρουν και μόλις τώρα θα σηκώσουν μανίκια. Έχει χαθεί ένας πολύτιμος μήνας.
Αν μια ομάδα έχει δυνατό υλικό, θα πω δε πειράζει, δε θα γίνουν μεταγραφές και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τις ακαδημίες μας + το υπάρχων υλικό. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει χτυπητές αδυναμίες, έχοντας τερματίσει πάρα πολλούς βαθμούς πίσω από τον βρωμερό ανταγωνιστή του, και οριακά πιο πάνω από την ΑεΧ του σκρουτζ, το σκουλίκι και το βάζελο της κρίσης.
Αν πάρουν ένα τεράστιο Φορ, ανανεώσουν τον Σφιντέρσκι (αν τον πουλήσουν να τον αντικαταστήσουν), πάρουν μια χαφάρα, ένα εξτρεμοδέκαρο σε στατς (Τανάσε πχ), και ένα ποιοτικό μπακ, μαζί με τις υπόλοιπες ανανεώσεις πολύτιμων (Τζόλης, Ζίβκοβιτς, Ίνκγασον, Τσιγγάρας), θα είμαι πολύ ευχαριστημένος για φέτος. Δεν πιστεύω ότι χρειαζόμαστε πολλές μεταγραφές, αλλά να ξεφορτώσουμε αρκετά βαριά συμβόλαια ώστε αν όχι φέτος, τουχρόνου να πάρουμε το πρωτάθλημα με επιπέον ποιοτική ενίσχυση.
Στο inpaok που λέει για το καινούργιο κούρεμά του.Εχει φώτο.Σουριναμέζος έγραψε:Σε ποιό tweet αναφέρεσαι ?Magdi1976 έγραψε:Off topic αλλά νομίζω ότι το tweet της ΠΑΕ με τον Καντουρί δείχνει από πίσω και τη νέα ριγέ..Μικρή διαφορά με πέρυσι διακρίνω..Το πλαίσιο του αριθμού από μαύρο σε άσπρο άλλαξε.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
vs40 έγραψε:''Να πουν πχ θέλουμε ΤΔ, όμως παλεύουμε να πάρουμε κάποιον εξαιρετικό και τον περιμένουμε, γιατί τον θέλουμε για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει ένα τρόπο να λειτουργήσει μεταγραφικά και χωρίς ΤΔ, με το σκάουτινγκ σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ. Έχουμε κάνει πολλές επαφές με μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, ο προπονητής θέλει να αξιολογήσει το υλικό του και δε βιαζόμαστε, όμως ήδη έχουμε κινηθεί να καλύψουμε τα βασικά κενά του ρόστερ μας.''
Αυτή η παραγράφος των 5 σειρών θα μπορούσε να προσφέρει τόσα πολλά, και κυρίως να προστατέψει το νευρικό μας σύστημα απο την ΑΝΕΛΕΗΤΗ κλάψα,μίρλα και τους χιλιάδες μυαλοπώληδες, αλλα όχι, ΠΑΟΚ ειμαστε, πρέπει να μας βγει η ψυχή με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.
To 24 sorry..Σουριναμέζος έγραψε:Σε ποιό tweet αναφέρεσαι ?Magdi1976 έγραψε:Off topic αλλά νομίζω ότι το tweet της ΠΑΕ με τον Καντουρί δείχνει από πίσω και τη νέα ριγέ..Μικρή διαφορά με πέρυσι διακρίνω..Το πλαίσιο του αριθμού από μαύρο σε άσπρο άλλαξε.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Επειδή και εγώ έτσι την κόβω την δουλειά και μάλλον θα μείνουμε με τις προσδοκίες δημιουργίας ανταγωνιστικής ομάδας στο χέρι, θα συμβιβαζόμουν προσωπικά ακόμα και με καμμία μεταγραφή!Φτάνει να ξεφορτωνόμασταν τα πολλά βαρίδια που μαζεύτηκαν στην ομάδα (Z.Zivkovic-Varela-Rodrigo-Esiti-Biseswar-Λάμπρου-Colak κατά κύριο λόγο)και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις περιπτώσεις Andrija Zivkovic-Τζόλη-Swiderski-Krmencik-Baba μήπως και του χρόνου λειτουργήσουμε ορθολογικά και δημιουργήσουμε πραγματικά ανταγωνιστική ομάδα. Στην τελική αν είναι να κάνουμε μεταγραφές για να πούμε ότι κάναμε και φορτώσουμε στην ομάδα παίκτες τύπου Taylor-Nelson Oliveira και Dettol θα υποθηκεύσουμε ακόμα μια χρονιά μακριά από τον πρωταθλητισμό.Gospi έγραψε:Εγω ζω για τα πρώτα δημοσιεύματα "πεταει στις προπονησεις ο Εσιτι", "ο Νιμουα βρισκει ρολο με Λουτσεσκου", "εσωτερικη μεταγραφη βομβα ο Μπισεσβαρ σε νεο ρολο"...
Εσεις καθηστε να περιμενετε μεταγραφες στα χαφ...
Τι χες Γιαννη, τι χα παντα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον Τειλορ τον ειδαμε και ειναι φορτωμα?
O Κρεσπο ηταν φορτωμα οταν ηρθε και ο Χατσεριδης παικταρας
Και ο Μπερμπατοφ παικταρας και ο Βερνμπλουμ παικταρας
Και διωξαμε το φορτωμα τον Κανιας για να φερουμε τον Εσιτι το θηριο
Και ο Πελκας ηταν φορτωμα
και μπορω να γραφω μεχρι αυριο για τους παικταραδες που σας αρεσαν και αποδειχτηκαν ολοι παλτα
Η ομαδα δεν εχει μπει ακομα στον σωστο δρομο γιατι μεχρι προσφατα και ο Ιβαν και ο Γιωργης λειτουργουσαν ως οπαδοι σαν εσας δηλαδη και νομιζαν οτι ξερουν πιο πολλα απο τους προπονητες. Οπως νομιζετε κι εσεις.
Ο Αρνενσεν ειχε κλεισει να φερει τον Σποραρ με 2,5 εκ αλλα ο Ιβαν ηθελε μεταγραφη αεροδρομιου να ικανοποιησει εσας και εφερε με τα ιδια λεφτα τον παλαιμαχο Μπερμπατοφ που παθαινε θλαση οταν χτυπαγε πεναλτι.
Το ποδοσφαιρο δεν παιζεται στα αεροδρομια
και μπορω να γραφω μεχρι αυριο για τους παικταραδες που σας αρεσαν και αποδειχτηκαν ολοι παλτα
Η ομαδα δεν εχει μπει ακομα στον σωστο δρομο γιατι μεχρι προσφατα και ο Ιβαν και ο Γιωργης λειτουργουσαν ως οπαδοι σαν εσας δηλαδη και νομιζαν οτι ξερουν πιο πολλα απο τους προπονητες. Οπως νομιζετε κι εσεις.
Ο Αρνενσεν ειχε κλεισει να φερει τον Σποραρ με 2,5 εκ αλλα ο Ιβαν ηθελε μεταγραφη αεροδρομιου να ικανοποιησει εσας και εφερε με τα ιδια λεφτα τον παλαιμαχο Μπερμπατοφ που παθαινε θλαση οταν χτυπαγε πεναλτι.
- john4serres
- Shivaspace
Ο Berba όμως είχε πέσει και στον ανεκδιήγητο Τudor ή αλλιώς τον Tudor φύγε μας ντροπιάζεις.., δεν τον θυμάμαι και τόσο κακό ή αδιάφορο όσο πολλές φορές παρουσιάζεται..επίσης ο Berba είχε έρθει οδικώς 
-
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Η φανέλα αυτή είναι της σεζόν 2017-18. Πρόκειται για παλιά φωτογραφία.Magdi1976 έγραψε:Στο inpaok που λέει για το καινούργιο κούρεμά του.Εχει φώτο.Σουριναμέζος έγραψε:Σε ποιό tweet αναφέρεσαι ?Magdi1976 έγραψε:Off topic αλλά νομίζω ότι το tweet της ΠΑΕ με τον Καντουρί δείχνει από πίσω και τη νέα ριγέ..Μικρή διαφορά με πέρυσι διακρίνω..Το πλαίσιο του αριθμού από μαύρο σε άσπρο άλλαξε.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Είπε κανείς κάτι για Crespo και Canas;Που ακριβώς εξισώνονται αυτοί οι παίκτες με καριέρα σε Μπετις,Σουονσι,Εσπανιολ ο Κανιας και Σανταντέρ,Σεβίλλη,Άστον Βίλλα,Μπολόνια,Κορντομπα,Βαγιεκανο ο Κρεσπο με Τέιλορ; Τον Πελκα τον θεωρούσα και τον θεωρώ προσωπικά τον καλύτερο Έλληνα παίκτη στην θέση του.Ανωτερο από τον υπερεκτιμημενο Φορτουνη.Οποτε ψάξε αλλού για αυτούς που τον έφαγαν.......Στα του Σποραρ(μακάρι να τον παίρναμε,θα έκανε πλάκα. Επίσης είχε ακουστεί τουε και ο Ταρεμι αλλά χαλούσε κάποιους ...Την συνέχεια την ξερεις)θα συμφωνήσω και θεωρώ ότι μαζί με Μενσά είναι ότι καλύτερο έχει ακουστεί στο φτωχό μεταγραφικό ρεπορτάζ της ομάδας.Ο Berbatov ήρθε ως το πιο βαρύγδουπο φορ που πάτησε στην Ελλάδα και εμείς τον βάζαμε να παίζει δεκάρι!!!!Βάλε τον Messi να παίξει αμυντικό χαφ και έλα να τα πούμε....Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται στα αεροδρόμια οπωσδήποτε αλλά μεταξύ του οποιουδήποτε Τέιλορ και του Danny Alves υπάρχουν αμέτρητα ράφια με παίκτες!Το να δίνεις συμβόλαιο στον Varela της τελευταίας χρονιάς ισόποσο με του Melberg κάποτε, είναι κάπως δυσκολοχωνευτο όταν η απόδοση του είναι σαν Δεληζήσης!Και στην τελική δεν είπα κάτι εριστικό πιστεύω.Ειπα πως προτιμώ να μην γίνει καμμία μεταγραφή, προτιμώντας να ανανεώσουμε κομβικούς παίκτες όπως ο Andrija από το να γεμίσουμε μετριότητες που το πιθανότερο είναι να αποτελέσουν νέα βαρίδια. Καλό σου βράδυΓκουερινο έγραψε:Τον Τειλορ τον ειδαμε και ειναι φορτωμα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 29 Ιουν 2021, 05:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- soflodoras
Δεν υπαρχει καμια ελπιδα εδω μεσα. Εχει γεμισει το παοκμανια παντογνωστες ετοιμους να κανουν κακο στην ομαδα (βλ περιπτωση πελκα) για να τροφοδοτησουν τον αδικαιολογητο εγωισμο τους (για να το πω ευγενικα). Και παλια υπηρχε εδω μεσα διαφωνια, γκρινια και κλωτσομπουνια, αλλα τετοια ευκολια να βαλλει καποιος και να αναθεματιζει ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, οπως πρεπει να θεωρουνται οι παικτες με τον δικεφαλο στο στηθος και ολοι οσοι δουλευουν για το καλο της ομαδας, δεν το εχω ξαναδει. Σαπιος ο ενας, αχρηστος ο αλλος, καταρα ο τριτος, φορτωμα ο τεταρτος. Ισιωστε το στομα, καταπιειτε πως ειστε ασχετοι (οπως ειμαι και εγω) και στηριξτε την ομαδα. Αιντε
Ναι αλλα δεν εχουμε δικαιωμα να απογοητευομαστε με την τελευταια π.χ. ανανεωση; Θυμαμαι 3,5 χρονια πριν τον Πελκα να τρωει παγκο και να βλεπει φως μολις τραυματιστηκε ο Ελ Καντουρι και να βρισκουμε την υγεια μας. Σχεδον 4 χρονια πριν εγινε αυτο. Τι αλλαξε απο τοτε; Καλος χρυσος και δεν κανει να κραζουμε παικτη που φοραει τη Φανελα και προσφερε οσο προσφερε, αλλα δεν εχουμε το δικαιωμα να αναρωτιομαστε αν υπαρχει αλλος που να παιζει στη θεση του που να τα καταφερνει καλυτερα; Ηρεμα ρωταω. Αλλιως να το κλεισουμε το θεμα και να βαδιζουμε με τυφλη υπακοη και να μετραμε τα κουκια λες και ειναι απο τη δικη μας τσεπη μπας και δεν φυγει ο Τζολης.