Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από mbison »

Aν φυγει ο Γκαρσια, ξεχαστε παικτες απο β ομαδα, Τσιγγαρα και λοιπους.
ΤΔ ο Μιρτσεα θα ειναι
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Έχει βρωμίσει ο τόπος ότι μιλάμε εδώ και αρκετό καιρό με Βαλβέρδε και Λουτσέσκου αλλά εν τέλει έχουμε συμφωνήσει με Λουτσέσκου. Ο Γκαρσία το γνώριζε πριν τον τελικό για αυτό ξέσπασε. Λογικά θα του προταθεί να παραμείνει σε όποιο πόστο θέλει αλλά πιστεύω ο Πάμπλο δε θα δεχτεί.
Ο ερχομός Λουτσέσκου εμένα μου δείχνει διάθεση Ιβάν για all in. Μακάρι θα πω.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

tsaousila έγραψε:οχι γιατι δεν ξερω τι θα αποφασισει ο προεδρος αυριο.....Απλως δεν πρεπει να ξανακανουμε το ιδιο λαθος.. το σιγουρο ειναι οτι το ειχε αποφασισει να τον αλλαξει ! αυτο ειναι σιγουρο και εχει καιρο τωρα ayto... θα πρεπει να υπολογισει τωρα την συσπειρωση του κοσμου με τον Γκαρσια , αυτο ειναι το διλλημα παιδες... Εγω πιστευω οτι θα τον ΚΡΑΤΗΣΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!!
Ακούγεται πολύ βέβαια ότι θα τον προτείνει να βρίσκεται σε κάποιο διαφορετικό πόστο στον ΠΑΟΚ αλλα αύριο κοντη γιορτή...για να δούμε
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Το ερώτημα είναι, γιατί να θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα προπονητές όπως οι Βαλβέρδε και Κονσεϊσάο και απάντηση λογική, δεν μπορεί να δώσει κανείς μας.
Ο Βαλβέρδε, πιστεύω πως είναι περίπτωση να είχαμε να λέγαμε (ούτε μια στο δισεκατομμύριο).
Ο Κονσεϊσάο, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Βαλβέρδε αλλά ίσως λόγω τρέλλας και συναισθημάτων, μπορεί όντως με το ανάλογο πρότζεκτ και τα ανάλογα λεφτά να ήθελε να μας κάνει την χάρη.
Ο Λουτσέσκου από την άλλη, τηρουμένων των αναλογιών, φαντάζει η πιο λογική περίπτωση αλλά όχι στην παρούσα φάση που ο Γκαρσία ανέστησε και τους πεθαμένους μέσα στην ομάδα.
Πιο λογικό σενάριο, η παραμονή του Γκαρσία ως πρώτος προπονητής, με δεύτερο (δίνω πολύ λίγες πιθανότητες) αυτό του ερχομού του Κονσεϊσάο με βοηθό τον Γκαρσία.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Αν ήσασταν εσείς Κονσεϊσάο και φεύγατε από Πόρτο θα πηγαίνατε ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Ο Κονσεϊσάο παίζει για Νάπολι,Γουλβς και Λιλ, οπότε χλωμό. Ο Βαλβέρδε ίσως τον αντικαταστήσει στην Πόρτο.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Αν είναι μεγάλο όνομα, είναι Μουρίνιο μήπως; Ο μόνος που θα ήθελα απο μεγάλο όνομα, είναι και ελευθερος :D Και ξέρει να σηκώνει και ευρωπαϊκά με αουτσάιντερς! Ενώ οι συνεντεύξεις τύπου του φέρνουν προς Λουτσέσκου :)
Πάντως και αυτός να έρθει, δεν πρόκειται να δούμε διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, συν ότι θα θέλει τεράστιες μεταγραφές όπως και κάθε μεγάλο όνομα. Ο Βαλβέρδε με την καριέρα του τα τελευταία χρόνια δεν νομίζω να ερχότανε ποτέ ξανά σε ελληνική ομάδα, όπως και ο Κονσεϊσάο, άσχετα αν έχουμε κρατήσει καλές σχέσεις.

Οπότε πρέπει να πάμε σε δοκιμασμένη λύση για ελληνικό πρωτάθλημα, άρα Πάμπλο ή Λουτσέσκου. Εγώ θα πήγαινα για Πάμπλο, αξίζει να του δωθεί η ευκαρία να φτιάξει δική του ομάδα, όπως είχε δωθεί και στον Ιβιτς. Αλλά αν είναι να διαλέξουμε αναγκαστικά κάποιον άλλο, θα διάλεγα μόνο Λουτσέσκου. Με την προϋπόθεση να ξηγηθούν σωστά στον Γκαρσία και να τον πείσουν να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β' ή πόστο μέσα στην ομάδα πχ στη θέση του Καρυπίδη, και να του ξεκαθαρίσουν ότι όποτε ο Λουτσέσκου φύγει, αναλαμβάνει ξανά αλλά ως μόνιμη λύση αυτή τη φορά.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

lkosmid έγραψε:Αν είναι μεγάλο όνομα, είναι Μουρίνιο μήπως; Ο μόνος που θα ήθελα απο μεγάλο όνομα, είναι και ελευθερος :D Και ξέρει να σηκώνει και ευρωπαϊκά με αουτσάιντερς! Ενώ οι συνεντεύξεις τύπου του φέρνουν προς Λουτσέσκου :)
Οφ τόπικ αλλά μιας και αναφέρθηκε ο Μουρίνιο έχει υπογράψει στην Ρόμα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

tad έγραψε: εγώ από τώρα είμαι ξεκάθαρα υπέρ Πάμπλο ...

1ον γιατί ο Λούτσε με πλήγωσε που έφυγε έτσι ... καλά έκανε για πάρτι του αλλά κάθε επιλογή έχει το κόστος της ... Ο Πάμπλο σε επίπεδο αρχών έχει αποδείξει ότι είναι ότι Καλύτερο υπάρχει ... και ταιριάζει σε όλα πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...

2ον με ποδοσφαιρικά κριτήρια ο Λούτσε έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας και των γνωριμιών αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι ο Πάμπλο είναι πολύ υψηλού επιπέδου προπονητής και αυτό θα φανεί σύντομα στην καριέρα του

Υπάρχουν και άλλα κριτήρια που μπορεί να υπάρξουν ... ο Σαββίδης ξέρει σίγουρα καλύτερα αλλά δεν θα το βουλώσουμε κιόλας ...
Πολυ σωστα...κι εγω πιστευω οτι ο Γκαρσια το εχει πιο πολυ
Ο αλλος θελει κανα διμηνο να βαλει τις ετοιμες μεταγραφες να παιξουν,οσο για ακαδημιες και νεα παιδια αστα να πανε..απο ματι ποδοσφαιρικο παπαλα, μας εφερε τον Μελιοπουλο και τον Ζιφκοβιτς για Γκοτντον Μπανκς..
Ευγνωμων θα ειμαι για τα νταμπλ αλλα μεχρι εκει..απο δω καλυτερα μακρια..
Αν δεν τους κανει ο Παμπλο προτιμω επιστροφη Ιβιτς..
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Κονσεισαο ειναι με το ενα ποδι στη Ναπολι.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Buna dimineata.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Καλημέρα στα ρουμάνικα?? Χαχαχα!
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Te iubesc foarte mult.

Σε αγαπώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Λουτσέσκου και δεν θα με χαλούσε καθόλου να τον ξαναδώ στο τιμόνι της ομάδας όμως με βάση την κατάσταση την οποία παρέλαβε ο Πάμπλο και τον τρόπο που τελείωσε την χρονιά πετυχαίνοντας το μάξιμουμ των δυνατών στόχων θεωρώ πως θα ήταν άσχημη η στάση του κλαμπ να μην του δώσει την ευκαιρία να προετοιμάσει τον δικό του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και να κριθεί για αυτό την νέα σεζόν. Στην τελική είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ του συλλόγου και ο ίδιος ο Γκαρσία και θεωρώ πως κέρδισε το δικαίωμα να κτίσει την δική του ομάδα. Στην τελική και ο Ράζβαν άμα αναλάβει θα πρέπει να κτίσει κάτι καινούργιο από το μήδεν καθώς ο κορμός της ομαδάρας του δεν υπάρχει πλέον, το τονίζω γιατί υπάρχει μια ψευδαίσθηση ότι θα αναλάβει την ομάδα ο Λουτσέσκου και θα δούμε την συνέχεια των invincibles σαν να μην πέρασε μια μέρα
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Προσωπικά θέλω τον ρώσο τεχνικό διευθυντή που λένε, και προπονητή ή τον Πάμπλο ή τον Λουτσέσκου.

Πρώτη επιλογή Πάμπλο γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγε ο Λουτσέσκου. Ο Πάμπλο έχει ένα σπάνιο ανδρίκιο χαρακτήρα με τα καλά του και τα κακά του και από τη στιγμή που έδειξε οτι το έχει και ως προπονητής τον προτιμώ.

Καλά τα πήγε φέτος με τον αυτοέλεγχο τού πάθους του και κακά τα ψέμματα κι αν ξέφυγε κάπου ξέφυγε με το δίκιο του. Δεν θα κατηγορήσω εγώ τον Παυλάρα για να ευχαριστήσω τα τσόλια τού λεκανοπεδίου, που ούτως ή άλλως κάτι θα βρίσκανε να γράψουνε.

Όποιος από τους δύο κι αν επιλεχθεί στήριξη 100%.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”