Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Love is all around
Μπράβο στην σωστή κατεύθυνση όλες οι κινήσεις
Και Γκίκα νομίζω αν εχουμε την ευκαιρία να τον κλείσουμε θα τον ήθελα... Μακάρι αλλά δύσκολα το βλέπω πάντως είναι ο Έλληνας γκαρντ που θέλουμε...
Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι, αλλά η αγορά είναι σίγουρα μικρή και η κούλα μεγάλα συμβόλαια πλέον δεν μπορεί να δώσει, αλλά και να το προσπαθήσει ποιος θα πειστεί δεν ξέρω.
Ξεφόρτωσε Γκίκα, Μωραίτη, Ρογκαβόπουλο, Χρυσικόπουλο, Τολιόπουλο, Γόντικα, Κατσίβελη, Γιάνκοβιτς.
Που θα απορροφηθούν όλοι αυτοί? Το χρήμα πλέον μάλλον είναι το λιγότερο...
Ο ένας ήδη τσεκ ΠΑΟΚΑΡΑ (Τολιόπουλος).
Μεγάλη ευκαιρία να χτίσουμε και να διατηρήσουμε στη συνέχεια, καλό ελληνικό κορμό.
Love, Τολιόπουλος, ο πιτσιρικάς ο Ρούμογλου, ίσως Γκίκας (δεν μου γεμίζει το μάτι αυτός, μέχρι Προμηθέα νομίζω ήταν το ταβάνι του..)
Το κενό πάντως του Νώντα δεν το καλύψαμε ακόμη..
Για να δούμε την επόμενη μεταγραφή !
Το επίπεδο του Προμηθέα τα τελυταία χρόνια είναι ανώτερο από το δικό μας πάντως, προς το παρόν.. Οπότε ο Γκίκας ένα 20λεπτο θα το έχει στο νερό στον ΠΑΟΚ.
Φαίνεται λοιπόν ότι πάμε με "Έλληνες" στη θέση ένα.
Μήτρου - Τολιόπουλος +?
Μεταξύ Γκίκα και Κατσίβελη μάλλον θα προτιμούσα Κατσίβελη για να υπάρχει και κάποιος ψηλότερος. Βέβαια το κασέ του παίζει να είναι το διπλό του Γκίκα. Δεν με χαλάει βέβαια και τελευταίος καθώς φτιάχνεις τριάδα με σφεντόνες και καλό σουτ ακόμα και σε κίνηση
O Γκίκας μπροστά είναι φωτιά σε σχέση με τον κατσιβελη. Πολύ καλύτερη άμυνα ωστόσο ο δεύτερος.
Αν μπορέσουμε να πάρουμε Έλληνες τώρα που εινσι ευκαιρία με το κανόνι της αεκ θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης πολύ νωρίτερα από ότι και η διοίκηση θα περίμενε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι τουλάχιστον 2ετη σε Έλληνες.
Αυτόν τον Γιαννόπουλο μπορούμε να τον φέρουμε να ανέβουμε και στο 4;
Ρενε πλέον 3 κσι 4 δεν υπάρχουν κσι εγώ μαλακια έγραψα που είπα θέση. Και το 3 και το 4 σουταρουν. Όπως και το 1 με το 2 η μόνη διαφορά είναι στο να κατεβάζουν την μπάλα. Συμφωνώ ομως ότι είναι κοντός για να μαρκάρει ψηλότερο αντίπαλο αλλά πχ από τον Μπιτς το σουτ από την γωνία πολύ καλύτερα το κάνει.
Πάντως γενικά τα τελευταία χρόνια οι θέσεις στο μπάσκετ είναι 3:
1)κοντός με πρόσωπο στο καλάθι
2)ψηλός με πρόσωπο στο καλάθι και
3)πλάτη στο καλάθι
Ο Κατσιβελης είναι μέτριος έως κακός σουτερ που επιτρέπει στην αντίπαλη άμυνα να ρισκάρει να τον αφήσει να σουτάρει αλλά είναι καλός χειριστής και καλός αμυντικός.
Ο Γκίκας είναι πολύ καλός σουτερ αλλά είναι κοντός και υστερεί για αυτό το λόγο στην άμυνα (αλλαγές στο σκριν, ποστ του αντιπάλου, σουτ μπροστά του από ψηλό αντίπαλο)
Από τους 2 προτιμώ Γκίκα γιατί παράγει πιο πολύ μπάσκετ
Και εννοείται θέλω Λίνο σαν τρελός