ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών 69-76, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών 12/02 20:00 ΕΡΤ3
Μπράβο σε όλους
Περηφάνια για το πάθος και την ψυχή.
Αν αντί για Νώντα και Τέρνερ είχαμε δυο κανονικούς καλαθοσφαιριστές, θα το παίρναμε.
Που κατάντησε το μπάσκετ, να πρωταγωνιστούν Λαύρια και Πάτρες...
Περηφάνια για το πάθος και την ψυχή.
Αν αντί για Νώντα και Τέρνερ είχαμε δυο κανονικούς καλαθοσφαιριστές, θα το παίρναμε.
Που κατάντησε το μπάσκετ, να πρωταγωνιστούν Λαύρια και Πάτρες...
- PAOKmeister
Λόγο Λυκογίαννη έφτασες εδώ όμως,τίποτα δεν εκτιμάτε κάποιοιTolaros έγραψε:Μόνος το έχασες Λυκογιάννη μλκ, μου έβγαλες το Γκρίφιν για τον παναχρηστο και δεν μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο. Τρία λεπτά παράτασης 2 σουτ και κονσέρτο μαλακίας.
Κράτα το Γκρίφιν έξω να ξεκουραστεί για το επόμενο παιχνίδι μλκ.
-
Αν δεν έχεις παίκτη με τα @@ ενός Αγραβανη, τότε δεν
Μπράβο για την προσπάθεια

Μπράβο για την προσπάθεια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Παρ 12 Φεβ 2021, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pirate_salonica
Ο Παπαντωνίου δεν υπάρχει, είναι ηθοποιός. Πραγματικά όμως.
Γιατί δεν τον τελειώνουν τον Τερνερ; από την αρχή της χρόνια το λέμε. Όσο για τον Νωντα τουλάχιστον δεν πιάνει θέση ξένου.
ΠΑΟΚΑΡΑ μου σαγαπω. Συγχαρητήρια στους γνωστούς παίκτες μας που πάλι ματωσαν.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρίμα, το παλέψαμε, αλλά μετά τα 2 σουτ του Αγραβάνη μείναμε από ιδέες και δυνάμεις! Ο Γκρίφιν δεν έπρεπε να βγει. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον και θα πρέπει να στηριχθεί!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Παρ 12 Φεβ 2021, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίδες δεν έχω δει ματς φέτος, δύο τρία μόνο.
Αλλά από τη 12αδα για επίπεδο Α1 ίσως να είναι 2-3 παίχτες. Για παλιά Α1 δεν το συζητώ ούτε για την προπόνηση.
Δε ξέρω πως σκατα θα πάρει μπρος αυτό το τμήμα. Βασικά δε γίνεται να κάνεις και τίποτα πλέον.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά από τη 12αδα για επίπεδο Α1 ίσως να είναι 2-3 παίχτες. Για παλιά Α1 δεν το συζητώ ούτε για την προπόνηση.
Δε ξέρω πως σκατα θα πάρει μπρος αυτό το τμήμα. Βασικά δε γίνεται να κάνεις και τίποτα πλέον.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ρε φιλε τι λες???PAOKmeister έγραψε:Λόγο Λυκογίαννη έφτασες εδώ όμως,τίποτα δεν εκτιμάτε κάποιοιTolaros έγραψε:Μόνος το έχασες Λυκογιάννη μλκ, μου έβγαλες το Γκρίφιν για τον παναχρηστο και δεν μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο. Τρία λεπτά παράτασης 2 σουτ και κονσέρτο μαλακίας.
Αυτο καταλαβαινεις??
ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ.Αυτο δε σημαινει οτι δεν αναγνωριζουμε πως εχει δεσει την ομαδα αν και γω εχω σοβαρες ενστασεις.
Δεν πρόκειται καν να θυμώσω, δεν μπορείς να τα βάλεις με κάποιον που σου δίνει το 100% που μπορεί, είτε νοητικά είτε αθλητικά.
Μετά από έναν ακόμη αγώνα μου μένει η πικρία και η απορία..."πού θα ήμασταν, ρε Ιβάν, αν έριχνες τα λεφτά ενός Τσόλακ στην ΚΑΕ;"
Όσο ζω, ελπίζω.
Μετά από έναν ακόμη αγώνα μου μένει η πικρία και η απορία..."πού θα ήμασταν, ρε Ιβάν, αν έριχνες τα λεφτά ενός Τσόλακ στην ΚΑΕ;"
Όσο ζω, ελπίζω.
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πατρών 69-76, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Και μπράβο και στη διοίκηση που μετά από τόσο καιρό μας έκανε να βλέπουμε ματς του ΠΑΟΚ με χίλιους παλμούς.
Άσε μας μωρέ φίλε τώρα έχουμε και τα νεύρα μας και κάνεις σχόλια σαν τη μάνα μου , άκου δεν εκτιμάμε τίποταPAOKmeister έγραψε:Λόγο Λυκογίαννη έφτασες εδώ όμως,τίποτα δεν εκτιμάτε κάποιοιTolaros έγραψε:Μόνος το έχασες Λυκογιάννη μλκ, μου έβγαλες το Γκρίφιν για τον παναχρηστο και δεν μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο. Τρία λεπτά παράτασης 2 σουτ και κονσέρτο μαλακίας.
Πάντως το παιδί πιθανά να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα σαν πεντάρι παρά σαν άσσος. Φοβερή φάση....
Αν ο σπυριαρης έβαζε το 1 και οχι και τα 2 θα μιλούσαμε για άλλη ροή. Το ταμπλό και μέσα μετά από καλή άμυνα, με 3.5 δευτέρα να μένουν, σε σκότωσε. Ήμασταν στο - 4μετά από σκορ του Τερνερ. Θα έβγαζες μια άμυνα και με Τρίποντο του Λοβ θα το έφερνες - 1. Σου έλεγα εγώ μετά άμα περνούσε ο Κοφι Άιλαντ με -1 και 28 δευτερόλεπτα μέσα στο παλατάκι.
Πιάνει θέση παιχτη.chri5ti9 έγραψε:Γιατί δεν τον τελειώνουν τον Τερνερ; από την αρχή της χρόνια το λέμε. Όσο για τον Νωντα τουλάχιστον δεν πιάνει θέση ξένου.
Μπράβο στην ομάδα κ περισσότερο στόν προπονητη
- V-olakiotis
Μπράβο στην ομάδα και στον κοουτς Λυκογιαννη!
Ως μικρομετοχος, καταθέτω αλλα τριάντα ευρώ, οι ομάδες χτίζονται ξεχρεωμενες.
Τι περιμένατε; Μία στις 10 ήταν οι πιθανότητες μσς, τις πήγαμε μέχρι 1 στις 6 στην αρχή της παράτασης, αλλά είχαν κουραστεί τα βιολιά μας και παίζαμε με τις μπασαβιόλες...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ως μικρομετοχος, καταθέτω αλλα τριάντα ευρώ, οι ομάδες χτίζονται ξεχρεωμενες.
Τι περιμένατε; Μία στις 10 ήταν οι πιθανότητες μσς, τις πήγαμε μέχρι 1 στις 6 στην αρχή της παράτασης, αλλά είχαν κουραστεί τα βιολιά μας και παίζαμε με τις μπασαβιόλες...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!