ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Έτσι, αυτά είναι μαλακιες.
Έχει ΑΜΚ. Αν θες συμμετέχεις αν δεν θες δεν συμμετέχεις. Δεν είναι έρανος για το καμπαναριό του χωριού σου.
Μπράβο Μπαρκαρούτσο.
Έχει ΑΜΚ. Αν θες συμμετέχεις αν δεν θες δεν συμμετέχεις. Δεν είναι έρανος για το καμπαναριό του χωριού σου.
Μπράβο Μπαρκαρούτσο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Παιδιά επειδή μίλησα με το παιδί που ανέβασε την πρωτοβουλία, μήπως έγινε παρανόηση;;
Εμένα μου φάνηκε πολύ σωστή πρωτοβουλία και είναι καθαρά για την βοήθεια του μπάσκετ
Επίσης αυτό με τον αγώνα δεν το ανέβασε για λόγους στοιχηματικους αλλά σαν κίνητρο και χαβαλέ
Δεν ξέρω αν έχασα κάτι αλλά προσωπικά δεν βρήκα κάτι κακό
Εμένα μου φάνηκε πολύ σωστή πρωτοβουλία και είναι καθαρά για την βοήθεια του μπάσκετ
Επίσης αυτό με τον αγώνα δεν το ανέβασε για λόγους στοιχηματικους αλλά σαν κίνητρο και χαβαλέ
Δεν ξέρω αν έχασα κάτι αλλά προσωπικά δεν βρήκα κάτι κακό
Πεθαίνω απλά, τα είπε όλα ο Μπαρκαρούτσος.ManchesterclubPAOK έγραψε:κλεισαμε συμφωνια εδω στο Μαντσεστερ με εταιρεια που πληρωνει 0.75, το καθε μειλ.
Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, και επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν αναφέρθηκε, ο συγκεκριμένος user δεν έγραψε ότι αυτή η εταιρεία θα δίνει 0,75 για κάθε mail που θα στέλνετε στη διεύθυνση που έδωσε. Η εταιρεία θα πληρώσει για τη λίστα με τις διευθύνσεις mail που θα πάρει και μετά θα προωθήσει σε χίλιες διαφημιστικές εταιρείες από τις οποίες θα πρέπει μετά "απλά να κάνεις unsubscribe".
Περιμένω κι εγώ με ενδιαφέρον τις λεπτομέρειες και τους όρους για το τραγελαφικό αυτό σκηνικό και ελπίζω να μην πρόλαβε κανείς να στείλει mail. Αν είναι ας κάνουμε όλοι ψεύτικα mail με έναν απλό fake mail generator και πάμε για ρόστερ ευρωλίγκας με τα λεφτά της εταιρείας :')
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RoadSalt την Κυρ 07 Φεβ 2021, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγγνώμη για το double post, όταν εγκριθεί από τον αντμιν αν μπορέσει ας το κάνει merge με το προηγούμενο.
Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, και επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν αναφέρθηκε, ο συγκεκριμένος user δεν έγραψε ότι αυτή η εταιρεία θα δίνει 0,75 για κάθε mail που θα στέλνετε στη διεύθυνση που έδωσε. Η εταιρεία θα πληρώσει για τη λίστα με τις διευθύνσεις mail που θα πάρει και μετά θα προωθήσει σε χίλιες διαφημιστικές εταιρείες από τις οποίες θα πρέπει μετά "απλά να κάνεις unsubscribe".
Περιμένω κι εγώ με ενδιαφέρον τις λεπτομέρειες και τους όρους για το τραγελαφικό αυτό σκηνικό και ελπίζω να μην πρόλαβε κανείς να στείλει mail. Αν είναι ας κάνουμε όλοι ψεύτικα mail με έναν απλό fake mail generator και πάμε για ρόστερ ευρωλίγκας με τα λεφτά της εταιρείας :')
- Aureliano Buendia
Υπερήφανος μικρομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και εγώ, μόλις κατέθεσα τον οβολό μου.
Η διαδικασία χρειάζεται μεγαλύτερη προβολή, πάντως.
Πρέπει να γίνει ένα ακόμη ντου σε κάθε διαδικτυακή κατεύθυνση και σίγουρα να υπάρξει επικοινωνία με τους συνδέσμους του εξωτερικού.
Δεν θεωρώ πάντως αμελητέο το ποσό που έχει μαζευτεί, ούτε τη συμμετοχή του κόσμου έως τώρα.
Ανεξάρτητα από το πώς θα έπρεπε να λειτουργεί ο κόσμος, το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρόκριση στην 4άδα μέσα στο Ιβανώφειο θα δώσει εξτρά ώθηση.
Η διαδικασία χρειάζεται μεγαλύτερη προβολή, πάντως.
Πρέπει να γίνει ένα ακόμη ντου σε κάθε διαδικτυακή κατεύθυνση και σίγουρα να υπάρξει επικοινωνία με τους συνδέσμους του εξωτερικού.
Δεν θεωρώ πάντως αμελητέο το ποσό που έχει μαζευτεί, ούτε τη συμμετοχή του κόσμου έως τώρα.
Ανεξάρτητα από το πώς θα έπρεπε να λειτουργεί ο κόσμος, το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρόκριση στην 4άδα μέσα στο Ιβανώφειο θα δώσει εξτρά ώθηση.
- kataramenos5
Ας προσεχουμε λιγο περισσοτερο που δινουμε τα προσωπικα μας στοιχεια ακομα και το email μας. Το παλικαρι ειναι καποιος αγνωστος που μας καλει να στειλουμε τα στοιχεια μας σε μια αγνωστη διευθηνση. Ο οποιοσδηποτε μπορει ν ανοιξει μια διευθυνση που περιεχει το συνθετικο paok.δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι κιολας.Δε παει προσωπικα το φερνω ως παραδειγμα μη παρεξηγηθω. Ο συγκεκριμενος μπορει να ναι πιο πετσι απ ολους μας απλα ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
Μονο εφοσον ερθει σ επικοινωνια με τους διαχειρηστες ελεγθει το ποιος ειναι και δοθουν οι απαραιτητες εξηγησεις.
Μονο εφοσον ερθει σ επικοινωνια με τους διαχειρηστες ελεγθει το ποιος ειναι και δοθουν οι απαραιτητες εξηγησεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 07 Φεβ 2021, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
kataramenos5 έγραψε:Ας προσεχουμε λιγο περισσοτερο που δινουμε τα προσωπικα μας στοιχεια ακομα και το email μας. Το παλικαρι ειναι καποιος αγνωστος που μας καλει να στειλουμε τα στοιχεια μας σε μια αγνωστη διευθηνση. Ο οποιοσδηποτε μπορει ν ανοιξει μια διευθυνση που περιεχει το συνθετικο paok.δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι κιολας.Δε παει προσωπικα το φερνω ως παραδειγμα μη παρεξηγηθω. Ο συγκεκριμενος μπορει να ναι πιο πετσι απ ολους μας απλα ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
Δε το συζητάμε,το παλικάρι όσο καλές προθέσεις και να έχει,είναι ένας άγνωστος μεταξύ αγνώστων.
Προσωπικά,δε το σκέφτηκα καν.
Οποίος θέλει στους λογαριασμούς της ΚΑΕ.
Διαφανέστατη διαδικασία.
-
Οποιαδήποτε πρωτοβουλία πρέπει να έχει στόχο απλά την προώθηση της αγοράς μετοχών και τίποτα άλλο. Ούτε μέιλ ούτε τίποτα. Όποιος θέλει αγοράζει μετοχές απ' ευθείας από την ΚΑΕ για να μπορεί να επικοινωνήσει και μαζί του στο μέλλον. Αν δεν θέλει μετοχές ας αγοράσει κάτι από την μπουτίκ. Οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται άτοπο και άκυρο.
Με τον κίνδυνο να πω χαζομάρα:BlackFriday έγραψε: Αν δεν θέλει μετοχές ας αγοράσει κάτι από την μπουτίκ.
Θυμάμαι να διαβάζω συνέντευξη του Χατζόπουλου που έλεγε ότι η μπουτίκ ανήκει σε διαφορετική εταιρεία από την ΚΑΕ και σκέφτηκα ότι τζάμπα στηρίζω τόσα χρόνια νομίζοντας ότι τα λεφτά πηγαίνουν στην ΚΑΕ, τώρα ψάχνω να βρω το απόσπασμα και δεν μπορώ.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με, θα ήταν καλό να ξέρουμε τι παίζει με το bc store
- Μπαρκαρούτσος
Αν είχε καλές προθέσεις, δεν θα με έλεγε πουτανόσπερμα και ότι θα με αναλάβει το χαμηλοτάβανο. Εδώ με ρώτησε αν ξέρω τι περνάει το μπάσκετ...
Η μπουτίκ δεν ανήκει σε άλλη εταιρεία, απλώς είναι άλλη εταιρεία, με διαφορετικό ΑΦΜ και λογαριασμό τραπέζης. Και τα δύο ΠΑΟΚ είναι.
Το κατάλαβα όταν στο keeppaokalive έβαλα κατά λάθος λεφτά στη μπουτίκ και όταν γύρισα Ελλάδα, πήγα στα γραφεία και ψάχναμε πού πήγαν τα λεφτά...
Η μπουτίκ δεν ανήκει σε άλλη εταιρεία, απλώς είναι άλλη εταιρεία, με διαφορετικό ΑΦΜ και λογαριασμό τραπέζης. Και τα δύο ΠΑΟΚ είναι.
Το κατάλαβα όταν στο keeppaokalive έβαλα κατά λάθος λεφτά στη μπουτίκ και όταν γύρισα Ελλάδα, πήγα στα γραφεία και ψάχναμε πού πήγαν τα λεφτά...

- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Τι ψαχνεις μωρε κι εσυ.Εδω περσυ που ειπα να ενισχυσουμε το μπασκετ γυρισε παλιο μελος και μου ειπε
"Μη μας ενοχλειτε με το μπασκετ εμεις μονο μπαλα γουσταρουμε".Στα παπακια τους
"Μη μας ενοχλειτε με το μπασκετ εμεις μονο μπαλα γουσταρουμε".Στα παπακια τους
- Μπαρκαρούτσος
Στην ΑΜΚ αρκετοί μη μπασκετικοί έβαλαν! Έχουμε κι εδώ ανάμεσά μας άτομα που το έκαναν!
Θέλει λίγο ακόμα, από όσους έβαλαν και μπορούν να ξαναβάλουν.. Και να πειστούν να βάλουν 10€ όσοι ακόμα δεν έβαλαν! Και είναι πάρα πολλοί...
Θέλει λίγο ακόμα, από όσους έβαλαν και μπορούν να ξαναβάλουν.. Και να πειστούν να βάλουν 10€ όσοι ακόμα δεν έβαλαν! Και είναι πάρα πολλοί...