10. Thomas Murg
Re: 10. Thomas Murg
Αδίκως κρίνεται εκτός θέσεως του. Αναμένουμε.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Ποιος μουργκ; αυτό είναι ένα μάθημα για όλους μας διώξαμε το πελκα για να πάρουμε αυτό το γατι
-
Πέλκα εδωκες.. Πέλκα θα λάβεις.. που λέει κι η παροιμία..
Μόνο που λάβαμε και χειροτερον.
Εκρινα τον παίχτη στις αρχές και νόμιζα ήταν του 6 ή 6,5.. τελικά δυστυχώς είναι ένας παίχτης του 5.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκρινα τον παίχτη στις αρχές και νόμιζα ήταν του 6 ή 6,5.. τελικά δυστυχώς είναι ένας παίχτης του 5.
Χαλί μαύρο αστείος παίκτης αλλά τον πελκα δε θα τον αναπολήσω ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ τον καγκουρακο
Το ότι είναι κοροιδαρες κ άσχετοι μη πω στημένοι γιατί για να πληρώνεις τόσο τέτοια χάλια αγγίζει το ύποπτο δε θα με κάνει να αναπολήσω τον πελκα ...
Το ότι είναι κοροιδαρες κ άσχετοι μη πω στημένοι γιατί για να πληρώνεις τόσο τέτοια χάλια αγγίζει το ύποπτο δε θα με κάνει να αναπολήσω τον πελκα ...
- Trilofiotis
Δεν ξέρω αν ξέρει και ο ίδιος τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Χάνεται και δεν είναι μέσα στις φάσεις.
Η αληθεια ειναι πως εχει 50 παιχνιδια στη καριερα του ως επιτελικος,οποτε δεν ειναι αυτη η μονη δικαιολογια.
Εγω φιλε μου πριν απο τον αγωνα χτες εγραψα πως αν δω ξανα Μουργκ στο 10 θα αρχισω να αγχωνομαι για τον Γκαρσια.
- Sick Bastard
Πέλκα θα λέτε και θα κλαίτε. Και καλά να πάθετε.Parolos έγραψε:Πέλκα εδωκες.. Πέλκα θα λάβεις.. που λέει κι η παροιμία..
- john4serres
Το είπα και κατά τη διάρκεια του αγώνα ... τι φάση αυτός ο παίκτης;
Είναι παντού και πουθενά ...
Κάνει τόσα πολλά και δεν παράγει τίποτα ..
Χθες τον είδαμε σε ρόλο 6αριου να ζητάει μπάλα από τα στόπερ , δεξί μπακ να καλύπτει ανέβασμα του Βιέρι .. 10αρι, δεξί εξτρέμ ... και τελικά μια τρύπα στο νερό !!!
Είναι παντού και πουθενά ...
Κάνει τόσα πολλά και δεν παράγει τίποτα ..
Χθες τον είδαμε σε ρόλο 6αριου να ζητάει μπάλα από τα στόπερ , δεξί μπακ να καλύπτει ανέβασμα του Βιέρι .. 10αρι, δεξί εξτρέμ ... και τελικά μια τρύπα στο νερό !!!