Volley: Αγώνες & νέα 2020-2021
-
Re: Volley: Αγώνες & νέα 2020-2021
Ωραίος ο Παπαλεξίου
Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
το εχω mute, τι ειπε φιλε ακριβως? ακραιος για αντικατασταση Μπατατζιμ?
- thanos-xanthi
μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ
1-1
πολυ καλος ο Σωτηριου στο δευτερο, και κανα δυο δυνατες αμυνες απο Κουμεντακη
ο Ντεσποτοφσκι ειναι πολυ καλος
υγ το γραφουν στο 24 , συγκεκριμενα
Χωρίς τον Ε. Μπατατζίμ παρατάσσεται ο ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου για την 4η αγωνιστική της Volley League.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ο Βραζιλιάνος ακραίος υπέστη θλάση στον ώμο στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση.
Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» στην αγορά προκειμένου να βρει ξένο ακραίο για να ενισχυθεί ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ξεχωρίσει ήδη δύο περιπτώσεις ενός Κουβανού και ενός Καναδού.
1-1
πολυ καλος ο Σωτηριου στο δευτερο, και κανα δυο δυνατες αμυνες απο Κουμεντακη
ο Ντεσποτοφσκι ειναι πολυ καλος
υγ το γραφουν στο 24 , συγκεκριμενα
Χωρίς τον Ε. Μπατατζίμ παρατάσσεται ο ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φοίνικα Σύρου για την 4η αγωνιστική της Volley League.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ο Βραζιλιάνος ακραίος υπέστη θλάση στον ώμο στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση.
Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» στην αγορά προκειμένου να βρει ξένο ακραίο για να ενισχυθεί ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ξεχωρίσει ήδη δύο περιπτώσεις ενός Κουβανού και ενός Καναδού.
- bersekeros
Το πήραμε το 2ο σετ. 1-1
Αλλά πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες.
Παραλίγο να το χάσουμε στο τέλος τσάμπα κι αυτό.
Αλλά πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες.
Παραλίγο να το χάσουμε στο τέλος τσάμπα κι αυτό.
-
- PAOK_Antarctica
Είμαστε πολύ καλή ομάδα και το πρωτάθλημα θα έχει πολύ ωραίες μάχες στα πλέι οφ.
Eκτος απο την ελληψη του βασικου ακραιου, το πιο αδυναμο κομματι μας σημερα θα ελεγα πως ειναι το σερβις.
Οχι οτι ειναι κακο, αλλα δεν εχουμε δυσκολεψει πολυ την υποδοχη του φοινικα. Ουτε μπορει να πει κανεις οτι καποιος απο τους παικτες μας ειναι το φοβητρο στο σερβις που περιμενει πως και πως ο αντιπαλος να φυγει απο το ροτεισον.
Κατα τα αλλα αμυνα, μπλοκ, πασα, επιθεση (φοβερος ωαν ντε ντρις στο τελος) δε μπορω να εχω παραπωνο, στο δευτερο σετ τουλαχιστον.
Οχι οτι ειναι κακο, αλλα δεν εχουμε δυσκολεψει πολυ την υποδοχη του φοινικα. Ουτε μπορει να πει κανεις οτι καποιος απο τους παικτες μας ειναι το φοβητρο στο σερβις που περιμενει πως και πως ο αντιπαλος να φυγει απο το ροτεισον.
Κατα τα αλλα αμυνα, μπλοκ, πασα, επιθεση (φοβερος ωαν ντε ντρις στο τελος) δε μπορω να εχω παραπωνο, στο δευτερο σετ τουλαχιστον.
Ετσι πως ειναι το πρωταθλημα φετος, μια καλη κινηση ακραιου = τιτλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Παρ 22 Ιαν 2021, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
- thanos-xanthi
παλι τους χαρισε ποντο
ξεκαθαρα μονος του την πεταει εξω ο Πρωτοψαλτης
ο γκευ ειναι χειροτερος απο αυτη τη συρο παντως, το βαζελο δε τον εχω δει ακομα
με καλο ακραιο τα σαρωνεις ολα
ξεκαθαρα μονος του την πεταει εξω ο Πρωτοψαλτης
ο γκευ ειναι χειροτερος απο αυτη τη συρο παντως, το βαζελο δε τον εχω δει ακομα
με καλο ακραιο τα σαρωνεις ολα