ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 03/11 - 20:00 (Paokmania Web Radio-PAOK TV)
- giwrgos04dex
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 03/11 - 20:00 (Paokmania Web Radio-PAOK TV)
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που θα βρίσω ανελέητα παίκτες μας.
Τέτοια ΑΘΛΙΑ, ΓΕΛΟΙΑ, ΑΝΕΥΡΗ, ΑΣΥΝΔΕΤΗ παρουσία δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Ίσως με το Θρασύβουλο την εποχή των σαρδελών.
Δυο τρεις διασώθηκαν μόνο. Εντελώς τυχαία οι Μίσιτς και Στοχ.
Σε ΟΛΕΣ τις φάσεις σε δεύτερο χρόνο πήγαμε.
Τρέχουμε σαν κουτσοί.
Μόνο λάθος επιλογές.
Εντελώς εγκλωβισμένοι.
Στα χαφ μας η τρύπα ανάμεσα σε Αουγκούστο και Μίσιτς φαίνεται απ το φεγγάρι!
Με εντελώς απλά τρικ και παγίδες μας κλείδωσαν τελείως. Αδυνατούσαμε να εκτελέσουμε ΑΟΥΤ!!!
Μιλάμε για γελοία εμφάνιση και γελοία ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
Μπίσεσβαρ συνέχισε αγόρι μου να ξαπλώνεις στο χορτάρι σα τουρίστας. Ερασιτέχνη.
Πέλκας μέσα και ΓΡΗΓΟΡΑ. Και στη συνέχεια αντελίνο και βλέπουμε.
Αν και το πιο αναγκαίο, όσο κι αν κάποιοι γκρινιάξουν, είναι να μπει ο Εσίτι μπας και μπορέσει ο Αουγκούστο με τον Μίσιτς να κρατήσουν λίγο μπάλα.
Τέτοια ΑΘΛΙΑ, ΓΕΛΟΙΑ, ΑΝΕΥΡΗ, ΑΣΥΝΔΕΤΗ παρουσία δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί. Ίσως με το Θρασύβουλο την εποχή των σαρδελών.
Δυο τρεις διασώθηκαν μόνο. Εντελώς τυχαία οι Μίσιτς και Στοχ.
Σε ΟΛΕΣ τις φάσεις σε δεύτερο χρόνο πήγαμε.
Τρέχουμε σαν κουτσοί.
Μόνο λάθος επιλογές.
Εντελώς εγκλωβισμένοι.
Στα χαφ μας η τρύπα ανάμεσα σε Αουγκούστο και Μίσιτς φαίνεται απ το φεγγάρι!
Με εντελώς απλά τρικ και παγίδες μας κλείδωσαν τελείως. Αδυνατούσαμε να εκτελέσουμε ΑΟΥΤ!!!
Μιλάμε για γελοία εμφάνιση και γελοία ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
Μπίσεσβαρ συνέχισε αγόρι μου να ξαπλώνεις στο χορτάρι σα τουρίστας. Ερασιτέχνη.
Πέλκας μέσα και ΓΡΗΓΟΡΑ. Και στη συνέχεια αντελίνο και βλέπουμε.
Αν και το πιο αναγκαίο, όσο κι αν κάποιοι γκρινιάξουν, είναι να μπει ο Εσίτι μπας και μπορέσει ο Αουγκούστο με τον Μίσιτς να κρατήσουν λίγο μπάλα.
Ο Γιαννούλης είναι μόνος αριστερά. Δεν υπάρχει Στοχ - μηδέν κράτημα μπάλας.
Κάντε το όπως η Λίβερπουλ #2-1
:ugeek: :ugeek:

- GiorgosAtha
Θα το γυρίσουμε...
Κατά τα άλλα όμως...
Ο Μπισε πόσα χάλια παιχνίδια πρέπει να κάνει για να φάει πάγκο; Φτάνει, κατάντησε αστείο... αν ήταν ο Λημνιός θα τον είχαμε γδάρει ζωντανό. Αυτός είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτή την στιγμή που δεν τσουλάμε καθόλου. Αν ξυπνήσει τους έχουμε.
Κατά τα άλλα όμως...
Ο Μπισε πόσα χάλια παιχνίδια πρέπει να κάνει για να φάει πάγκο; Φτάνει, κατάντησε αστείο... αν ήταν ο Λημνιός θα τον είχαμε γδάρει ζωντανό. Αυτός είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτή την στιγμή που δεν τσουλάμε καθόλου. Αν ξυπνήσει τους έχουμε.
- Μπαρκαρούτσος
Kal4 έγραψε:πάλι δε βλεπόμαστε
μερικοί αδύναμοι κρίκοι όλη τη χρονιά έχουν ασυλία φαίνεται και παραμένουν αμετακίνητοι στην 11άδα
Αντετοκούνμπο CF, Τσιτσιπάς 10ρι και νικάμε.
Δεν νομίζω ότι ο Αουγκούστο είναι αρνητικός. Απλά δεν υπάρχει καμία βοήθεια από τα αριστερά, και αναγκάζονται να παίξουν στο μισό γήπεδο. Γιαννούλης και Στοχ δεν κάνουν σήμερα τίποτα. Ο Στοχ το έσωσε λίγο προς το τέλος, όταν πήγε και αυτός από δεξιά, αλλά, τι να το κάνεις... πολύ αργή και προβλέψιμη η ομάδα!
Κακο παιχνιδι μεχρι τωρα,με μονο διασωθεντα τον Μισιτς.Πολυ χαμηλο τεμπο,κλειδωμενοι στο πρεσινγκ.Εγω εχω πει μεταξυ αλλων πως ο Πολωνος δεν μου αρεσει μονος μπροστα καθως εκτος του γκολ προσφερει ελαχιστα.Επειγοντως μεσα ο Ακπομ και ενας εκ των Βιερινια Ζαμπα.
- navigator11
Αν αποφασίσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, θα το γυρίσουμε.Προς ώρας με έναν μόνο Μίσιτς, ο οποίος είναι ΟΑΣΗ, δε γίνεται να είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες. Μπίσεσβαρ νομίζω ότι δε δικαιολογείται να παραμείνει ούτε ένα επιπλέον δευτερόλεπτο μέσα. Πέλκας αλλαγή άμεσα. Και Βιεϊρίνια κάπου στο 65. Τώρα για τη γκάφα του Κρέσπο τι να πούμε. Κωμικό λάθος, στο οποίο κι αν έχουν υποπέσει παίχτες και παίχτες απείρως μεγαλύτερης κλάσης. Συμβαίνει. Δεν παύει βέβαια να είναι τραγική η ενέργειά του. Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η. Σε κάθε περίπτωση, με την απαραίτητη ψυχραιμία και βοήθεια από τον πάγκο, θα τα καταφέρουμε.
vs40 έγραψε:Ο Γιαννούλης είναι μόνος αριστερά. Δεν υπάρχει Στοχ - μηδέν κράτημα μπάλας.
Βγήκε αρκετές φορές σε ανοιχτό χώρο, και άλλες σε 1με1. Και όμως δεν έκανε τίποτα. Ούτε μία αξιόλογη σέντρα ή κόψιμο!
- Μπαρκαρούτσος
spiridoula έγραψε:ηρεμια παιδες.Μη βριζετε αυτους που μετα το τελος του αγωνα μπορει να αποθεωνετε
Κάτι τους είπες τώρα...
Εαν ισοφαρισουμε μέχρι το 60΄ μπορούμε να το γυρισουμε το παιχνίδι.
-
Ο Μπισεσβαρ έχει κάνει μισή σωστή ενέργεια? Ως πότε θα πληρώνουμε το ένα καλό ματς με Άγιαξ? Δεν γίνεται να παίζει παίκτης που πέφτει σε κάθε φάση και κάνει πάσες που δεν προλαβαίνει ούτε ο Μπολτ.
Φταίει ο Κρέσπο αλλά τον ξεγέλασε το κακό τεραιν. Θέλει Ακπομ και Πέλκα το ματς.
Φταίει ο Κρέσπο αλλά τον ξεγέλασε το κακό τεραιν. Θέλει Ακπομ και Πέλκα το ματς.
Εάν νομίζεις ότι θα κερδίσεις έναν αντίπαλο χωρίς να παίξεις θα φας τα μούτρα σου. Αυτό είναι το μάθημα, πολύ απλά.seaman έγραψε:Μάθημα είναι να παίζεις εντός έδρας τόσο χάλια;PAOK4SWE έγραψε:Καλό μάθημα σε - κάτι να μην πω τη - συνοπαδούς μας που λέγανε για 4άρες και 5άρες. Ελπίζω αυτοί και οι παίκτες μας να μην ξαναπάρουν τα μυαλά τους αέρα.
Άντε βάλε τον αρχηγό μέσα γιατί όλοι μοιάζουν μόλις να σηκώθηκαν από το φαγητό στο μακεδονία