Μεταγραφές μπάσκετ 2019-2020
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2019-2020
Ωραία τότε μας βλέπω για ντάμπλ και στο μπάσκετbuffalobill4 έγραψε:Αφού όπως γράφτηκε είναι επιλογές του Γ Σαββίδη. Σαν την μπάλα ένα πραμαΑποστόληςΑ έγραψε:Βάσει ποιανού την εισήγηση αγοράζονται οι παίκτες; Του υπ' ατμόν προπονητή; Του τεχνικού διευθυντή; Ή μήπως τώρα που μυριστήκαμε λεφτά κάνουμε κινήσεις που μπορεί να αποδειχθούν το αντίθετο του value for money;
Επειδή όπως έχω πει δεν νιώθω από μπάσκετ αυτοί οι δύο είναι αυτό που χρειαζόμαστε;BlackMagicPAOK έγραψε:Πρωτοχρονιάτικα ..
ΑΝΑΣΤΑΣΗ !
![]()
Επίσης παίζουν με τον αρη;
gaz έγραψε:Επειδή όπως έχω πει δεν νιώθω από μπάσκετ αυτοί οι δύο είναι αυτό που χρειαζόμαστε;BlackMagicPAOK έγραψε:Πρωτοχρονιάτικα ..
ΑΝΑΣΤΑΣΗ !
![]()
Επίσης παίζουν με τον αρη;
Στην φαση που ειμαστε χρειάζονται ολοι .Δεν περισευει κανεις παικτης που «νιώθει μπασκετ»
Ο ασσος ειναι απο απραξια απο την περυσινη σαιζον αλλα μπροστα στον Λιουις ειναι Τεοντοσιτς...Ο Τσαπμαν μονο απο βιντεακια τον ειδα ...χειροτερος απο αυτους που εχουμε δεν παιζει να ειναι ενω χρειαζονται κ ανασες στους ψηλους.Ειναι ενα 3αρο 4αρι με καλο σουτ .
Με Αρη ισως προλαβουν αλλα τον Αρη τον κερδιζουμε και ωςεχουμε μη τρελαθουμε .Με 8.000 κοσμο στο παλατακι ακομα κ ετσι ειμαστε καλυτερη ομαδα , αυτοι δε νιωθουν
τον Chapman ομολογώ οτιι δεν τον είχα ακουστά (κακό αυτό) ούτε καν τον θυμόμουν ως όνομα από το πέρασμά του από τις προπονήσεις του γαύρου. Οτι τον επέλεξε ο Μπλατ, σίγουρα σημαίνει ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ψηλός. Κατα τα αλλα από τα videos φαινεται ενα κλασσικό πενταροτεσσάρι τύπου Τσαιρέλη ή Tobey (και πολλούς άλλους που δεν μου ρχονται τώρα). Τα νούμερά του δεν προκαλούν κάτι ιδιαίτερο, ούτε και η καριέρα του μέχρι το 18 που έπαξε σε 3 ομάδες της γερμανίας σε μια χρονιά (περίεργο αυτό). Τώρα έπαιζε στο πέζαρο που έχει 0-15 στη λίγκα... All in all, δε βλέπω πώς θα κρατήσουμε ΚΑΙ τον Knowles και τον Chapman (χωρίς να έχουμε έναν ψηλό που να βοηθάει στο spacing και να ανοίγει το γήπεδο με το σίγουρο τρίποντό του- κάτι που ΘΑ έκανε ο Μαργαρίτης αλλά δεν το κάνει φέτος ούτε στο 3%). Άρα βλέπω παραμονή Wiggins με τα προβλήματα που έχει η παρουσία του έως τώρα βέβαια.
Πάμε στον Bobby Τον οποίο γνωρίζουμε όλοι από τα φοβερά Playoffs του 11. Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό υπήρχε μια συζήτηση αν δύο τρομεροί σκόρερ μπορούν να ταιριάξουν (https://www.sport24.gr/Basket/Euroleagu ... 89075.html) ε και προφανώς δεν ταίριαξαν. Σκεφτείτε τον Σμιθ ως έναν σπανούλη που δεν ξέρει να διαβάζει, να πασάρει, να βάζει το σώμα του για να πάει στις βολές και βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα για το ΠΟΙΟΣ πρέπει να μας κουνήσει την ΠΕΤΣΕΤΑ.
Ο Bobby είναι ένας σταρ στην επίθεση ο οποίος θέλει αμυντική υποστήριξη στην περιφέρεια. Δε θέλει κάτι άλλο, δλδ αν ο μπαρτ παιρνει 6-7 ματς τη σεζόν μόνος του, ο Bobby μπορει να πάρει ΜΟΝΟΣ του τα ΕΠΤΑ εντός και τα 2 εκτός με ρέθυμνο και λάρισα. Το κακό εδώ είναι οτι δεν έχουμε παίκτες (βασικά ούτε ΕΝΑΝ) που να τον στηρίξει αμυντικά ή να δώσει μια ισορροπία στην επίθεση (κάποιος τύπου Κατσίβελη-Μάντζαρη ας πούμε θα ήταν ιδανικός). Από εκεί και πέρα επειδή είναι μεγάλος μπουκαδόρος, θέλει και χώρους. Συνεπώς στο 3 ιδανικός μοιάζει ένας παίκτης τύπου Tepic ας πούμε. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο Σόρτερ ή ο Μπεστ (αμφιβάλλω από αυτά που έχω δεί αλλά έχω μια ελπίδα επειδή και οι 2 έχουν δείξει στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ οτι είανι ποιοτικοί παίκτες).
Πάμε στον Bobby Τον οποίο γνωρίζουμε όλοι από τα φοβερά Playoffs του 11. Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό υπήρχε μια συζήτηση αν δύο τρομεροί σκόρερ μπορούν να ταιριάξουν (https://www.sport24.gr/Basket/Euroleagu ... 89075.html) ε και προφανώς δεν ταίριαξαν. Σκεφτείτε τον Σμιθ ως έναν σπανούλη που δεν ξέρει να διαβάζει, να πασάρει, να βάζει το σώμα του για να πάει στις βολές και βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα για το ΠΟΙΟΣ πρέπει να μας κουνήσει την ΠΕΤΣΕΤΑ.
Ο Bobby είναι ένας σταρ στην επίθεση ο οποίος θέλει αμυντική υποστήριξη στην περιφέρεια. Δε θέλει κάτι άλλο, δλδ αν ο μπαρτ παιρνει 6-7 ματς τη σεζόν μόνος του, ο Bobby μπορει να πάρει ΜΟΝΟΣ του τα ΕΠΤΑ εντός και τα 2 εκτός με ρέθυμνο και λάρισα. Το κακό εδώ είναι οτι δεν έχουμε παίκτες (βασικά ούτε ΕΝΑΝ) που να τον στηρίξει αμυντικά ή να δώσει μια ισορροπία στην επίθεση (κάποιος τύπου Κατσίβελη-Μάντζαρη ας πούμε θα ήταν ιδανικός). Από εκεί και πέρα επειδή είναι μεγάλος μπουκαδόρος, θέλει και χώρους. Συνεπώς στο 3 ιδανικός μοιάζει ένας παίκτης τύπου Tepic ας πούμε. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο Σόρτερ ή ο Μπεστ (αμφιβάλλω από αυτά που έχω δεί αλλά έχω μια ελπίδα επειδή και οι 2 έχουν δείξει στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ οτι είανι ποιοτικοί παίκτες).
Οπότε καλά χρυσά αυτά αλλά θέλει άμυνα.
Μεταξύ Σμιθ-Λιούις ποιος θα μας συνέφερε να μείνει; Γιατί εγώ σαν θεατής θα έβαζα στο πρώτο ταξί τον Λιούις...
Μεταξύ Σμιθ-Λιούις ποιος θα μας συνέφερε να μείνει; Γιατί εγώ σαν θεατής θα έβαζα στο πρώτο ταξί τον Λιούις...
- Lacedaemonian
Δε χωράει αμφιβολία ότι πρέπει να φύγει ο Λιούις ..Βλέπω μπάσκετ ΠΑΟΚ 30 χρόνια , ειλικρινά δε θυμάμαι χειρότερο βασικό ασσο ούτε οργανωτικά ,ούτε επιθετικά ούτε τίποτα .Ακόμα και την χρονιά που κινδυνεψαμε είχαμε καλύτερο άσσο ξεκάθαρα .Απλά αν είναι να πάρεις ένα ξένο ακόμα πρέπει να φύγει κ ο Σμιθ και να πάρεις κάποιον που το ματώνειfossa έγραψε:Οπότε καλά χρυσά αυτά αλλά θέλει άμυνα.
Εγώ ξέρω ότι αν χάσουμε σε 4 μέρες....αντίο κατηγορία κατά 80%.
Καλές κ χρυσές (ίσως) οι προσθήκες αλλά πρέπει να κερδίσουν το ρούλη τα σαπάκια που θέλουν να αποκαλούνται επαγγελματίες μπασκετμπολίστες.....και η σκέψη αυτή με τρομάζει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλές κ χρυσές (ίσως) οι προσθήκες αλλά πρέπει να κερδίσουν το ρούλη τα σαπάκια που θέλουν να αποκαλούνται επαγγελματίες μπασκετμπολίστες.....και η σκέψη αυτή με τρομάζει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- BlackMagicPAOK
Και τον Σορτερ γιατί τον πήραμε;
Μήπως φύγει αυτός πριν παίξει ουσιαστικά;!
Εκτός του Λιουις, θα έλεγα Ουιγκινς (πλεον δεν θα έχει ρόλο) και τελευταίος ο Άνταμ.
Τον Νοουλς τον θέλω για τις "βρώμικες" δουλειές.
(Με αρη πι καινούριοι θα μπουν για να προκαλέσουν .. πανικό;)
Μήπως φύγει αυτός πριν παίξει ουσιαστικά;!
Εκτός του Λιουις, θα έλεγα Ουιγκινς (πλεον δεν θα έχει ρόλο) και τελευταίος ο Άνταμ.
Τον Νοουλς τον θέλω για τις "βρώμικες" δουλειές.
(Με αρη πι καινούριοι θα μπουν για να προκαλέσουν .. πανικό;)
σε 4 μέρες και +4 για να μαστε καλυμμένοι. Από τη στιγμή που είναι ρευστά τα πράγματα για το ποιοί θα φύγουνε, ας ματώσουνε όλοι τη φανέλα. Είναι βέβαια οτι όποιος παίξει καλά σε ένα τέτοιο ματς (ακόμα και ο Lewis) θα έχει μια ακόμα ευκαιρία.Besuch 2 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι αν χάσουμε σε 4 μέρες....αντίο κατηγορία κατά 80%.
Ενταξει για Μπραουν τι να πουμε; ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!!!
Δεν ξερω μονο σε τι κατασταση μπορει να ειναι καθως δεν εχει παιξει φετος κι εμεις χρειαζομαστε βοηθεια ΑΜΕΣΑ!
Αυτος ο Τσαπμαν....ειδα το ματς που ανεβασε ο renegade της Αλμπα.....επιθετικα μου φανηκε ok.....ΟΜΩΣ αμυντικα,ριμπαουντ,box out και δυναμη γενικα μου θυμησε πολυ Νίκο Καλλέ......δεν το συζητω οτι ο Νοουλς ειναι πολυ πιο δυνατος.....για να συμπληρωσει τους Νοουλς-ΒΑΓΓΕΛΗ-Σαρικόπουλο ενταξει μαλλον είναι ΑΛΛΑ δεν φαινεται να ειναι παικτης που θα κανει την διαφορά.....βεβαια απο ενα βιντεο ενος ματς δεν βγαζεις ακρη.......
Ερωτηματικο λοιπον και για τους 2 για διαφορετικους λογους.....
Το θεμα ειναι ποιος θα φυγει μαζι με τον Λιουις.....οι Μπεστ και Ουιγκινς μου αρεσουν περισσοτερο απο τον Σμιθ αλλα αυτος δινει σκορ....παρολαυτα προτιμω αυτους τους 2....εκτος κι αν φυγει ο καινουργιος!
Δεν ξερω μονο σε τι κατασταση μπορει να ειναι καθως δεν εχει παιξει φετος κι εμεις χρειαζομαστε βοηθεια ΑΜΕΣΑ!
Αυτος ο Τσαπμαν....ειδα το ματς που ανεβασε ο renegade της Αλμπα.....επιθετικα μου φανηκε ok.....ΟΜΩΣ αμυντικα,ριμπαουντ,box out και δυναμη γενικα μου θυμησε πολυ Νίκο Καλλέ......δεν το συζητω οτι ο Νοουλς ειναι πολυ πιο δυνατος.....για να συμπληρωσει τους Νοουλς-ΒΑΓΓΕΛΗ-Σαρικόπουλο ενταξει μαλλον είναι ΑΛΛΑ δεν φαινεται να ειναι παικτης που θα κανει την διαφορά.....βεβαια απο ενα βιντεο ενος ματς δεν βγαζεις ακρη.......
Ερωτηματικο λοιπον και για τους 2 για διαφορετικους λογους.....
Το θεμα ειναι ποιος θα φυγει μαζι με τον Λιουις.....οι Μπεστ και Ουιγκινς μου αρεσουν περισσοτερο απο τον Σμιθ αλλα αυτος δινει σκορ....παρολαυτα προτιμω αυτους τους 2....εκτος κι αν φυγει ο καινουργιος!