Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ότι σε όλον τον πλανήτη οι μόνοι προπονητές που υπάρχουν είναι ο Σαντος, ο Μπολονι, ο Ίβιτς, ο Κονσεϊσάο και ο Γκαρσία με ξεπερνάει...
Πάλι καλά δηλαδή που δεν απολύθηκε ο Αναστασιαδης γιατί και γι αυτόν θα διαβάζαμε εδώ μέσα..
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Νομίζω πρέπει να έχουμε διαφορετική ρήτρα για αραβια Κίνα κ ΗΠΑ.. εγώ παντως εμπιστεύομαι αυτούς που μας έφεραν ως εδω.. αν στηρίξουν κ τον επόμενο θα γίνει δουλειά.. παμε γερά!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

anekfrastos έγραψε:Ότι σε όλον τον πλανήτη οι μόνοι προπονητές που υπάρχουν είναι ο Σαντος, ο Μπολονι, ο Ίβιτς, ο Κονσεϊσάο και ο Γκαρσία με ξεπερνάει...
Πάλι καλά δηλαδή που δεν απολύθηκε ο Αναστασιαδης γιατί και γι αυτόν θα διαβάζαμε εδώ μέσα..
Χ4

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Νομίζω σ' αυτό το κομμάτι της αποχαιρετιστήριας δήλωσης του Λούτσου είναι όλο το ζουμί:
Όταν είσαι συναισθηματικός δεν βρίσκεται ποτέ το σωστό timing, αλλά μέσα σου ξέρεις ποια είναι η σωστή στιγμή ν’ ακολουθήσεις διαφορετικό μονοπάτι πριν καταλήξεις να πληγώνεις και να πληγώνεσαι. Δυστυχώς για εμάς, αυτή είναι η στιγμή να πούμε αντίο.
Και πείτε εσείς ότι ο τύπος φεύγει για τα φράγκα και μόνο.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

ετσι ....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε παιδιά είναι φυσιολογικό ο καθένας από εμάς να γράφει για προπονητές που ξέρει και είναι προσιτοί οικονομικά και όχι μόνο.
Που να τον ξέρω εγώ πχ τον προπονητή της Μπράγκα;
Ας φέρουν κάποιον αυτοί που ξέρουν και εδώ θα είμαστε να κρίνουμε τη δουλειά του.
Κουβεντούλα να γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Εμένα λέτε γκρινιάρη αλλά μου φαίνεται τελικά είμαι από τους πιο ψύχραιμους και αισιόδοξους. Είχα γράψει πολλές φορές πως η ομάδα φέτος έπρεπε να εξελιχθεί. Η περσινή ομάδα ήταν ομάδα ειδικού σκοπού ,μια ομάδα προσηλωμένη σε έναν μοναδικό στόχο, με μεγάλο όπλο της ουτε τόσο την ποιότητα, ουτε το εξαιρετικό ποδόσφαιρο ,αλλά μια ομάδα απίστευτα προσηλωμένη ,απίστευτα δεμένη και συγκεντρωμένη στο στόχο της. Η ομάδα που έκλεισε τη χρόνια μετά και τις απουσίες λόγω τραυματισμού δεν θα μπορούσε να επαναλάβει τα ίδια αποτελέσματα.Επρεπε να αλλάξουν πολλά τόσο σε αγωνιστικό στυλ όσο και σε στελέχωση ρόστερ με συγκεκριμένες πινελιές ποιότητας. Ήθελα και εγώ να δω αυτές τις αλλαγές να τις υλοποιεί ο Λουτσεσκου ,καθώς αν μη τι άλλο το κέρδισε με την εκπληκτική χρόνια του,όμως ίσως ο ίδιος δεν το πίστευε ιδιαίτερα.Ειμαι σίγουρος ότι με τα καλά και τα στραβά της η οικογένεια μέσα στη τρέλα της στιγμής θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της και αν λειτουργήσει γρήγορα είμαι σίγουρος ότι θα μας βγει σε καλό.
Μακάρι.
Γιατί κακά τα ψέμματα, για διάφορους λόγους, που δεν είναι του παρόντος, η οικογένεια, απ τη στιγμή που ανέλαβε έχει πάρα πολύ κακό ποσοστό τόσο στην επιλογή προπονητών όσο και στην στήριξή τους (εννοώ το όλο οικοδόμημα). Στέφενς, Άγγελος, Τούντορ, Στανόγιεβιτς είναι είτε επιλογές που δεν βγήκαν, είτε επιλογές που δεν είχαν το κατάλληλο περιβάλλον να δείξουν κάτι (αν μπορούσαν να δείξουν). Οι Ίβιτς-Λουτσέσκου, είναι επιλογές σπόντα και στη λογική ''πόσο χειρότερα μπορεί να πάνε'' άσχετο αν καρποφόρησαν. Θέλω να πω, ότι δεν ήταν οι πρώτες, στοχευμένες επιλογές. Α κι ο ΓΧ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Κάτσε μη διώξουν τον Αναστασιαδη πριν βρούμε προπονητή και δεν κοιμόμαστε τα βράδια από το άγχος
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Mīngus έγραψε:Νομίζω σ' αυτό το κομμάτι της αποχαιρετιστήριας δήλωσης του Λούτσου είναι όλο το ζουμί:
Όταν είσαι συναισθηματικός δεν βρίσκεται ποτέ το σωστό timing, αλλά μέσα σου ξέρεις ποια είναι η σωστή στιγμή ν’ ακολουθήσεις διαφορετικό μονοπάτι πριν καταλήξεις να πληγώνεις και να πληγώνεσαι. Δυστυχώς για εμάς, αυτή είναι η στιγμή να πούμε αντίο.
εμενα αυτο ακριβως μου βγαζει αυτο το κομματι παντως...αν λειτουργουσε με συναισθημα θα εμενε, λειτουργησε με τη λογικη και πηρε το χρημα, γιατι ξερει οτι στο ποδοσφαιρο και ειδικα στην ελλαδα αργα η γρηγορα θα ερχοταν η φθορα...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Mīngus έγραψε:Νομίζω σ' αυτό το κομμάτι της αποχαιρετιστήριας δήλωσης του Λούτσου είναι όλο το ζουμί:
Δηλαδή αν είχε μια πρόταση από μια ομάδα με τα μισά από όσα παίρνει στον ΠΑΟΚ θα εφευγε; Και ας ήταν ξενερωμενος με ότι κι αν νομίζει ο καθένας ότι του έκανε ο χψ Σαββίδης...
prax

Δημοσίευση από prax »

Και για να επανέλθω στα των παιχτών...
Εμένα δε Μ βγαίνει απ' το μυαλό η ενδεχόμενη πρόταση της Βέρντερ για ζαμπα με 18 μύρια..
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Υπάρχει βέβαια και το παρακάτω από την δήλωση του...
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, τον κ. Μάκη Γκαγκάτση, την κα. Μαρία Γκοντσάρεβα και όλη τη διοίκηση για τη συνεργασία τους
...αλλά δεν βαριέσαι.....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

shogoon έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Τα 4 εκατ και νεκρούς ανασταίνουν :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο. Μονο εμείς τελικά θα μείνουμε σταθερά εδω.
Εμείς πάντα εδώ γιατί τα φράγκα δεν είναι η αιτία.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Φτηνες δικαιολογιες για να μας πεισει γτ μας παραταει 3 μερες πριν την αναχωρηση της ομαδας για την προετοιμασια...
Αν ισχυει οτι η προταση υπάρχει απο τον Μαιο τοτε η επιλογη της συγκεκριμενης μερας (σημερα ερχονται 2 παιχτες και αυτος φευγει δειχνοντας ότι τον ενοχλουν οι επιλογες των παιχτων) ειναι τραγικη και αδικαιολογητη!
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να βρει εναν κοουτς να εχει τα αντερα να αντεχει την πιεση και τις απαιτησεις του συλλογου, και τα προσοντα να διαχειριστει το ροστερ οποιος κι αν το διαμορφωνει!
Εμμονες σε παιχτες και φοβιες δεν εχουν θεση στον ευρωπαιο ΠΑΟΚ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

CCCP έγραψε:ΑΝ ισχυει οτι ηταν θεμα Κανιας και Σακχοφ και...Καντουρι...δε μας χεζεις ρε Ραζβαν?
Ποιος νοημων ανθρωπος σκεφτεται αυτο;;

Εγιναν υπερπροσφορες και σε κανιας και ειδικα σε σακχοφ.

Μην τρελαθουμε!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”