Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. ,03/03-19:00 ΕΡΤ
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. ,03/03-19:00 ΕΡΤ
Μπλαζέ πάμε. Ελοχεύει χυλόπιτα αν δεν αλλάξουμε προσέγγιση.
Για μένα ο Μπίσε πρέπει να βγεί και να μπεί ο Ολιβέιρα.
Δεν την λες και άριστη όταν έχεις φάει 4 γκολ από τον νιωνιο στο κύπελλο..tzoker έγραψε:Μη περινετε η ομάδα να μπαίνει κ να σκορπάει τον αντίπαλο. Παρόλο που μπορεί, έχει άλλη φιλοσοφία καλώς ή κακώς.
Αφού έχουμε άριστη αμυντική λειτουργία έχουμε συμβιβαστεί με το μισό μηδέν.
Απλά λιτά κ περιεκτικά.
- paok re niamou
γιατι να μπεις και να εχεις 0-2 στο ημιχρονο, δεν κανει, πρεπει να το πας συντηρητικα, να αρπαξεις και ενα στο 80 και μετα τρεχε
o biseswar ειναι πτωμα απο προχθες.. πρεπει να βαλουμε 2ο .τεραστια ευκαιρια με μαου.. πλασαρε καλα ρε γαμωτο... του τσουμπα ηταν δυσκολο...
Ο Μπίσε δεν μπορεί να τρέξει δυο μέτρα μετά την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης.... Ακόμη ένα πολύ μέτριο ματς από τον Ζαμπά... ο Λημνιός δείχνει να παλεύει περισσότερο...
Λίγο πιο προσεχτικοί να είμαστε μπορούμε να κάνουμε το 0-2 και να το κλειδώσουμε. Νομίζω ότι πρέπει να μπει ο Ολιβέρια μέσα και ο Γιάννουλης με τον Άντρε να περνάει στα εξτρέμ
Λίγο πιο προσεχτικοί να είμαστε μπορούμε να κάνουμε το 0-2 και να το κλειδώσουμε. Νομίζω ότι πρέπει να μπει ο Ολιβέρια μέσα και ο Γιάννουλης με τον Άντρε να περνάει στα εξτρέμ
-
1. Βάζει Ολιβειρα
2. Μπαίνουμε δυνατά στο δεύτερο.
3. Βγάζει ΜΙΑ σωστή κάθετη.
4. Γκολ
5. Τέλος
2. Μπαίνουμε δυνατά στο δεύτερο.
3. Βγάζει ΜΙΑ σωστή κάθετη.
4. Γκολ
5. Τέλος
Χαφ πρεπει να μπει οπως και δηποτε μεσα.Ο Μπισεσβαρ περπαταει και απο τη στιγμη που εχει μπει τουλαχιστον ενα γκολ η ομαδα που δειχνει κουρασμενη πρεπει να φρεσκαριστει αμεσα.
Σε κακή κατάσταση πολλοί παίκτες,με μια ομάδα που δείχνει να παίζει τόσο όσο, χωρίς καμία διάθεση να ανεβάσει τον Ρυθμό τού παιχνιδιού.
Ο Μαουρίτσιο είναι δυστυχώς είναι πολύ χειρότερος από τον σαχοφ
Ο Μαουρίτσιο είναι δυστυχώς είναι πολύ χειρότερος από τον σαχοφ
Εμένα χεσμε μου φαίνεται.πιστευω έχουν άγχος όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος.cellophan έγραψε:Μπλαζέ πάμε. Ελοχεύει χυλόπιτα αν δεν αλλάξουμε προσέγγιση.
Γενικά με ξένα κοράκια δεν έχουμε περιθώριο να χάνουμε βαθμούς.με τα ελληνικά κοράκια τα περιμένεις όλα.
Πρέπει να τους ανοίξουμε λίγο στο κέντρο .
Δεν έχω δει καλύτερο διαιτητή!
Το ποδόσφαιρο έτσι πρέπει να παίζεται, όχι για πιπίτσες που πέφτουν μόλις τους αγγίζουν.
Το ποδόσφαιρο έτσι πρέπει να παίζεται, όχι για πιπίτσες που πέφτουν μόλις τους αγγίζουν.
- episimos73
Βάλε ρε ΠΑΟΚάρα ένα δεύτερο να ηρεμήσουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο αλλά τις σπαταλήσαμε. Θα ήθελα να μπει ο Ολιβειρα και να τους κόψουμε το βήχα στο κέντρο. Δυστυχώς οι επιθετικοί μας είναι άπειροι για να καθαρίσουν το παιχνίδι με μια φάση.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχουμε αριστη αμυντικη λειτουργια. Αν δεν το εχεις προσεξει, στα τελευταια ματς τρωμε γκολ σε καθε ματς με τρομερα ποσοστα ευστοχιας των αντιπαλων.tzoker έγραψε:Μη περινετε η ομάδα να μπαίνει κ να σκορπάει τον αντίπαλο. Παρόλο που μπορεί, έχει άλλη φιλοσοφία καλώς ή κακώς.
Αφού έχουμε άριστη αμυντική λειτουργία έχουμε συμβιβαστεί με το μισό μηδέν.
Απλά λιτά κ περιεκτικά.
Βρισκομαστε στο ιδανικο σεναριο, 1 ημιχρονο πριν απο το σημαντικοτερο βημα για το πρωταθλημα. Εχουμε χασει το κεντρο ηδη και ο βαζελος πηρε μετρα. Εαν δε φρεσκαριστει το κεντρο θα εχουμε προβλημα.
Δεν είναι καλός ο Λεβαδειακός εχμ.. βάζελος, και μέχρι τώρα έχουμε και την τύχη μαζί μας. Η ομάδα σίγουρα είναι πιο κουρασμένη από το κύπελλο, όπου όμως είχε γίνει ένα ροτέισον. Αν θέλουμε μπορούμε να νικήσουμε σήμερα το Λεβαδειακό και το να έχουμε 45% κατοχή δεν είναι φυσιολογικό. Όπως και να έχει τους 3 πόντους θέλουμε και ας έρθουν με όποιο τρόπο θέλουν.
Η αλλαγή των μπακ μας μπέρδεψε πάντως, και κοντεψαμε να το φάμε.
Η αλλαγή των μπακ μας μπέρδεψε πάντως, και κοντεψαμε να το φάμε.