34. Evgen Χατσερίδης
Re: 34. Evgen Χατσερίδης
Η πάσα που βγάζει στον κενό χώρο, δεν την βγάζει όποιο κι οποίο σέντερ μπακ...
SM-G965F
SM-G965F
-
-
Πολύ καλος και πήγαινε πρώτος στην μπάλα κάναμε μεταγραφαρα και μαζί με Βαρελά και κρεσπο έχουμε τρεις στην άμυνα που όποιον και να ξεκουράζουμε σε Ελλάδα θα είμαστε καλα
- painkiller4
μεχρι αυριο να σηκωναν την μπαλα στον αερα, το πολυ πολυ να σου ξυνανε κανενα @, αυτο ειναι το μονο σιγουρο...
Τη λίστα για τα ψώνια έστειλε η γυναίκα του στον Κρεσπο, λέει ο ψυχραςMANIAKOS έγραψε:Το χαρτάκι τι έγραφε ; Χαχα
Μάθε αγκικα ψηκε
- ΑποστόληςΑ
Τσατίστηκαν οι Ρώσοι γιατί οι επικαλαμίδες του είχαν τη σημαία της Ουκρανίας! ΕΛΕΟΣ!
Παντως το βαρελά-Χατσερίδης σε όσο τους εχουμε δει να παίζουν μαζί εκτός του πρώτου 20λεπτου στην τούμπα με σπαρτάκ που φταίει ολη η ομάδα συνολικά.Είναι τοπ επιπέδου μασάνε τους επιθετικούς σαν τσίχλες
Yπάρχουν photos που δείχνουν να τις επιδεικνύει προκλητικά στους Ρώσους.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τσατίστηκαν οι Ρώσοι γιατί οι επικαλαμίδες του είχαν τη σημαία της Ουκρανίας! ΕΛΕΟΣ!
- V-olakiotis
Πιο ψεκασμένοι, ψοφάνε!ΑποστόληςΑ έγραψε:Τσατίστηκαν οι Ρώσοι γιατί οι επικαλαμίδες του είχαν τη σημαία της Ουκρανίας! ΕΛΕΟΣ!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Απο αυτά που έχω δει μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ ο ψηλός. Και όχι μονο ψηλά αλλά και χαμηλα. Σωστα τάκλιν στην μπάλα, σωστές τοποθετήσεις, σωστές απομακρυνσεις.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιες φώτο φλας δεν είδα κάποια έχεις καποιο λινκ;
Εννοείται δεν στην μπαίνω απλα το χω απορία.
Εννοείται δεν στην μπαίνω απλα το χω απορία.