22. Ricardo Matias Verón

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Ricardo Matias Veron

Δημοσίευση από danirifle »

όλα τα λεφτά για μένα είναι το σούτι που ρίχνει στο μπάκα στον πανηγυρισμό... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

μαγκες εγω χαρηκα περισσοτερο που τον ειδα ανανεωμενο μετα απο καποια μετρια παιχνιδια(κυριως λογω κουρασης).κακα τα ψεματα του εχει βγει η πιστη φετος και στα τελευταια παιχνιδια ψιλοσερνοτανε.σημερα φανηκε οτι εχει ακομα ανασες παρα το βρωμοξυλο που εφαγε.σκυλος ο ριχαρδος.
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

Εικόνα

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
michalis4

Δημοσίευση από michalis4 »

danirifle έγραψε:όλα τα λεφτά για μένα είναι το σούτι που ρίχνει στο μπάκα στον πανηγυρισμό... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε σεις οντως ειδα και γω αυτην την φαση και δεν καταλαβα... γιατι τον κοπανησε??? Τί του εκανε??? Τίιι εβαλεεες γκοολ??? ΠΑΑΑΑΤΤ ΠΑΑΑΑΡΕ ΝΑΧΕΙΙΙΙΣ!!!!χαχαχαχα! Τι τρελα ειναι φετος σαυτην την ομαδα ρε παιδι μου!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

και τον μουσλι τον ειχε κλοτσήσει σε ενα γκολ.....

ετσι κανει.....κλοτσάει οτι κώλο βρει μπροστα του.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ησουν εισαι και θα εισαι το πουλεν μου!!!!
Η φωτο ολα τα λεφτα!!!

Λαχταραω να σε δω να βαλεις ενα γκολ με την Φανελα!!!!!

Θα ρωτησω ενα παιδι Αργεντινο που εχω στη δουλεια (τον εχω κανει τρελο ΠΑΟΚι) αν η κλωτσια στον κωλο ειναι αργεντινικο εθυμο :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Να και το σουτι στο Μπακα...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και το γέλιο το πολύ πού βγαίνει??? ότι όταν πάει προς τον μπάκα, ο μπάκα καταλαβαίνει ότι δεν πάει να τον αγκαλιάσει και ότι μάλλον κλώτσος του έρχεται.. και κάνει την κίνηση να τον αποφύγει..χχαχαχαχαχαχαχαχ όντως και οι παίκτες έχουν ξεφύγει φέτος
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Απο ότι διάβασα απο εσάς ήταν πολύ καλός.
Τελικά είναι κουρασμένος ή όχι.

Όπως πίστευα απο την αρχή δεν έχει για μένα κουρασμένος.
Αυτό είναι κάτι άγνωστο για μένα για κάποιον ποδοσφαιριστή.
Τι πάει να πει κουρασμένος?
Τόσα μύρια τσεπώνει για να παίζει μπαλίτσα και να τρέχει διαολεμένα.
Αυτό είναι η δουλειά του να τρέχει και να παίζει ποδόσφαιρο.
Απλά είχε και τα άσχημα παιχνίδια που μπορεί να έχει κάποιος ποδοσφαιριστής και μεις στην δουλειά μας δεν ήμαστε όλη μέρα σε κέφια πως να το κάνουμε.
Δεν είσαι όλη μέρα Μαραντόνα.
Ερώτηση.
Γιατί μάτωσε τι έπαθε?
Αυτήν την ομάδα που έχω φέτος τις απαγορεύω και να ματώνει!
Άκου μάτωσε! :o
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

diniko80 έγραψε:παιχταρας ειναι ρε παιδια ο βερονακος, παρατηρω οτι με το γκαρσια δυσκολευονται να βρεθουν μαζι...ισως γιατι πρεπει να παιζει ως καθαρο 6 και ο ενας και ο αλλος (οταν ομως παιζουν κι οι δυο ο γκαρσισ παιζει 6 και ο βερον λιγο πιο μπροστα οπου λογω χαρακτηριστικων δεν τα πολυκαταφερνει)
ισως θελει κανα 4-5 κιλα μειον, γιαυτο και ειναι σκασμενος ισως ειναι ιδεα μου απλα....
μαλλον απελευθερωνεται με την αποχη γκαρσια
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Gash θα σου πω πως το βλέπω εγώ τι εννοώ όταν λέω κουρασμένος. θα σου δώσω ένα παράδειγμα. ο Bolt που έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μετρα με 9.60, κάνει αυτό το χρόνο σε κάθε προπόνηση που τρέχει? η θα έκανε αυτό το χρόνο αν έτρεχε σε grandprix kathe 3 meres?

τι εννοώ λοιπόν. ο κάθε παίκτης έχει ένα στάνταρ απόδοσης το οποιο εξαρτάται από το ποσο γρήγορος είναι, τι τεχνική κατάρτιση έχει , λίγο ψυχολογία κτλ κτλ ξεκινάμε δηλαδή με την υπόθεση ότι το 100% του ντούντου είναι καλύτερο από το 100% του veron όπως το 100% του veron είναι καλύτερο από το 100% του ...ζαφεiριου ας πούμε.

ο Veron παίζοντας στο 80% με 90% αυτόν τον δυνατοτήτων καταφέρνει να είναι από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στα περισσότερα παιχνίδια τα οποια θεωρούνται normal. από κει και πέρα υπάρχουν 6-7 παιχνίδια το χρόνο που το 100% του Veron δεν αρκεί για να τα βγάλει πέρα. οποτε για να το καταφέρει αυτό πρέπει να αποδώσει το 120% τον δυνατοτήτων του. αυτό ίσος να μπορεί να το κάνει σε μεμονωμένα δύσκολα παιχνίδια. αλλα αν αυτά τα δύσκολα παιχνίδια τυχαίνουν να είναι συνεχόμενα τότε υπάρχει πρόβλημα γιατί απλά δε μπορείς κάθε 3 μέρες επί 1 μηνα να δίνεις το 120% τον δυνατοτήτων σου.το θέμα γίνετε ακόμα πιο δύσκολο αν οι συμπαίκτες σου "αισθάνονται" κουρασμένοι μια και όχι μονο πρέπει να παίξεις το 120% τον δυνατοτήτων σου για να τα βγάλεις πέρα αλλα πρέπει να καλύψεις και τυχόν προβλήματα από άλλους σου συμπαίκτες που δε θα μπορούν να δουλεύουν στο 120% αλλα θα δουλεύουν στο 90%. αυτό εννοώ ότι κάποιος είναι κουρασμένος. ότι δε μπορεί να δώσει, λόγο συνεχόμενης καταπόνησης, το επιπλέον που χρειάζεται για να νικήσει έναν ισάξιο η καλύτερο αντίπαλο του
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Επειδη τελευταια εγραφα μονο για να τον κριτικαρω εχω να πω οτι αυτος ειναι ο Βερον που θελουμε...Εχω την εντυπωση οτι ειναι αμυντικο χαφ..Λογω τεχνικης καταρτισης γινεται μια προσπαθεια να παιξει πιο μπροστα πραγμα που δεν το καταφερε..Πιστευω οτι θα ειναι κλειδι για τεταρτη αφου θελουμε γκολ πραγμα που μπορει να δωσει μονο και με μια απο τις γνωστες εμπνευσεις του..
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Isaak the Greek έγραψε:Ησουν εισαι και θα εισαι το πουλεν μου!!!!
Η φωτο ολα τα λεφτα!!!
Λαχταραω να σε δω να βαλεις ενα γκολ με την Φανελα!!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Petm όλα δεκτά αλλά γιατί στην Αγγλία μπορούν?
Το ίδιο αντίστοιχα ισχύει και για το basket για το NBA.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

peris έγραψε:Εικόνα

:twisted: :twisted: :twisted:
Ρε παιδια, στο κινούμενο πλάνο, λές τώρα θα ανοίξει η εικόνα και θάναι πάνω στο άλογο με την περικεφαλαία στο χέρι να καλπάζει προς τη Mordor να την πάρει μόνος του...

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ.
Τρομακτικά καλή εμφάνιση συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς.

(Μάλλον έμαθε μπαλίτσα δίπλα στο balafinho :lol: :lol: )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”