ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2
Re: ΑΕΠ Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ, 26/02, 17:15, Novasports2
Γριες κομπλεξαρες.
Κλασσικό κωλοχωρι η Θεσσαλονίκη βρήκε νέο εχθρό, το Σαββίδη (ε αφορμή το πανο το αναφέρω).
Η ομάδα δεν παίζει μπάλα σήμερα.
Γήπεδο ελεεινό.
Μπισεσβαρ για χαστουκια μπραβο στον Ίβιτς. Μας κοροϊδεύει σε πολλά ματς ο χοντρούλης ο οποίος βαριέται που ζει.
Το γκολ μας αμφιβάλλω αν είναι οφ Σαιντ γιατι με την τριπλά του ο Ματος πέρασε τον τελευταίο αμυντικό (με μεγάλη επιφύλαξη δε ξέρω αν ισχύει).
Πέναλτι δεν υπαρχει, καθαρά ακούσιο χέρι.
Γριες έπρεπε να έχουν πέντε κίτρινες.
Ενρίκε είναι αδιανόητο να τραυματίστηκε σοβαρά.
Κλασσικό κωλοχωρι η Θεσσαλονίκη βρήκε νέο εχθρό, το Σαββίδη (ε αφορμή το πανο το αναφέρω).
Η ομάδα δεν παίζει μπάλα σήμερα.
Γήπεδο ελεεινό.
Μπισεσβαρ για χαστουκια μπραβο στον Ίβιτς. Μας κοροϊδεύει σε πολλά ματς ο χοντρούλης ο οποίος βαριέται που ζει.
Το γκολ μας αμφιβάλλω αν είναι οφ Σαιντ γιατι με την τριπλά του ο Ματος πέρασε τον τελευταίο αμυντικό (με μεγάλη επιφύλαξη δε ξέρω αν ισχύει).
Πέναλτι δεν υπαρχει, καθαρά ακούσιο χέρι.
Γριες έπρεπε να έχουν πέντε κίτρινες.
Ενρίκε είναι αδιανόητο να τραυματίστηκε σοβαρά.
Τραγική διαιτησία και για τις δύο ομάδες. Γκολ πιο οφσάιντ πεθαίνεις, πέναλτι χερούκλα μπροστά στα μάτια του, αβέρτα κλωτσίδι.
Γενικά άσχημη μπάλα, που δικαιολογείται από την ποιότητα της ΑΕ Ποντίων, από το σκληρό παιχνίδι τους αλλά και από το σχετικά άνευρο δικό μας.
Η αλλαγή του Ίβιτς με Πέλκα θεωρώ ότι ήταν πολύ βιαστική και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ενρίκε δε βγήκε σε καλό.
Πρέπει να ανέβουμε λίγο, να μην χαλαρώσουμε για να κλειδώσει και το ματς.
Γενικά άσχημη μπάλα, που δικαιολογείται από την ποιότητα της ΑΕ Ποντίων, από το σκληρό παιχνίδι τους αλλά και από το σχετικά άνευρο δικό μας.
Η αλλαγή του Ίβιτς με Πέλκα θεωρώ ότι ήταν πολύ βιαστική και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ενρίκε δε βγήκε σε καλό.
Πρέπει να ανέβουμε λίγο, να μην χαλαρώσουμε για να κλειδώσει και το ματς.
τι διαβαζουμε ρε π@υστη μου.... οτι λεει κοντεουμε να γινουμε κοκκινοι απο την πολυ γαβροσυνη επειδη ΕΤΥΧΕ και πηραμε υπερ μας ενα σφυριγμα λογω ΛΑΘΟΥΣ του εποπτη. Καταλαβατε κυριοι; Αυτο ειναι ο γαβρος δηλαδη. Απλα μια ομαδα που τυχαινει να παιρνει κανενα λαθος σφυριγμα υπερ της μια στις τοσες. Οχι καποιος που εχει οργανωσει συστηματικες σφαγες και αλλοιωσεις αποτελεσματων ακομα και στους αγωνες που δεν αγωνιζεται ο ιδιος αλλα τον αφορουν, ελεγχοντας επι δεκαετιες ολο το χωρο της διαιτησιας και του ποδοσφαιρου με εγκληματικες μεθοδους. Οχι... Ποιος τα λεει αυτα... ΕΝΑ λαθος σφυριγμα υπερ μας ΤΥΧΑΙΑ, και απο την πολυ γαβροσυνη γιναμε κοκκινοι. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
edit: τωρα ειδα τα προηγουμενα και οτι το λεγε ειρωνικα... γραψε λαθος
edit: τωρα ειδα τα προηγουμενα και οτι το λεγε ειρωνικα... γραψε λαθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Κυρ 26 Φεβ 2017, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ότι λέει ο πιλότος πιο πάνω. Άλλο να ευνοήθηκες και άλλο να σε ευνόησε ένα διαιτητικό λάθος.
Δεν θα κάτσω να απολογηθώ σε κανέναν για... το ποσό ηθικός είμαι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν θα κάτσω να απολογηθώ σε κανέναν για... το ποσό ηθικός είμαι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με απογοήτευσε ο Ιβιτς σήμερα, περίμενα από αυτόν που ήξερε ακριβώς τι θα συναντήσουμε σήμερα να είναι ψύχραιμος. Όσο λάθος και να παίζει ο Μπίσέ δεν φέρεσαι έτσι . Οι παίκτες με τέτοιο ξύλο τι θα έπρεπε να κάνουν δηλαδή; ελπίζω να παίξουμε με μυαλό στο β γιατί ο κόρακας πιστεύω δεν θα διστάσει να μας αφήσει με 10
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fawkes την Κυρ 26 Φεβ 2017, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολυ σωστα μιλας, ναι δινει πατημα. Αν και προπαγανδα ουτως ή αλλως θα εκανε γιατι αυτη ειναι η δουλεια του.pgetsos έγραψε:Εγώ θα πω μόνο πως αυτό το γκολ, για παράδειγμα, δίνει μια χαρά πατήματα στον Σάββα της καρδιάς μας να κάνει μια βδομάδα προπαγάνδα για την διαιτησία...
http://www.sdna.gr/sites/default/files/ ... ffside.jpg
Απλά για όσους λένε για βηματισμό
Είναι υπερβολικό για να είναι λάθος, Εγώ επιμένω θα έχουμε μια βδομάδα ακόμα καρναβάλια και πείτε εσείς ότι θέλετε
Οι δικοι μας γιατι κοιμουνται ορθιοι επικοινωνιακα? Γιατι δεν εχουμε ανθρωπους, οχι Σαββες, τοσο καιρο που η ομαδα παει τραινο να λενε ξεκαθαρα οτι αν το πρωταθλημα στην αρχη ηταν 50-50 θα ειμασταν τωρα το πολυ 5 βαθμους πισω απο τον γαυρο και αρα το πρωταθλημα θα ειχε ενδιαφερον μεχρι τελους? Με Βεροια, Ξανθη και Γαυρο υπηρξε ξεκαθαρη κλοπη βαθμων.
για το μη γινομαστε γαυροι τρως κραξιμοaspromaura ioannina έγραψε:ρε συ Simba αστο. Δεν τους αλλαζεις γνωμη. Εδω ο αλλος γνωριζει οτι εγω δεν ειπα τιποτα για το γκολ οφσαιντ που φαγαμε στα προκριματικα του τσου λου.
Έλεγα και γώ, οτι άλλαξε κάτι στην επο...
Το κοράκι αφήνει το αντιαθλητικό παιχνίδι της κωλόγριας και να δούμε, που θα καταλήξουμε...
Το οφσάιντ ήταν δύσκολη φάση για τον βοηθό, ενώ το πέναλτυ καθαρό μπροστά στο κοράκι...
Το κοράκι αφήνει το αντιαθλητικό παιχνίδι της κωλόγριας και να δούμε, που θα καταλήξουμε...
Το οφσάιντ ήταν δύσκολη φάση για τον βοηθό, ενώ το πέναλτυ καθαρό μπροστά στο κοράκι...

Σκατογριες, ματς του κολοθ τελειως. Αισθανομαι βλακας που περιμενα να δω και μπαλα σημερα.
Ο Μπισεσβαρ παντως ηταν πραγματικα στον κοσμο του σημερα.
Ο Μπισεσβαρ παντως ηταν πραγματικα στον κοσμο του σημερα.
Μπορώ να κερδίσω μισό μηδέν και να πάω σπίτι μου; Δεν με νοιάζει αυτό το κωλοματς, θα ξεχαστεί σε 2 μέρες.
- evripidis4
Γ#$#&κάναλο νόβα θα φας τρελό κόψιμο...σας πονάει ο ΠΑΟΚ..κι εσένα από το μετρόκολις περισσότερο από όλους...
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε πουτανονοβα, πουστογαυροκανελλακη πόσες φορές θα το πεις ρε;
Κοιμηθείτε κι άλλο στην ΠΑΕ... Κυρ κυρ όλα καλά;;;;;;;;
SM-G935F
Κοιμηθείτε κι άλλο στην ΠΑΕ... Κυρ κυρ όλα καλά;;;;;;;;
SM-G935F
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω αλλα υπαρχει και λογος...μπαλα δεν παιζεται και ο αλλος το αφηνει..Sera4 έγραψε:Πρωτη φορα βλεπω την ομαδα με τοσο χαμηλη συγκεντρωση...πολυ εκνευριστικη εμφανιση...
Ελπιζω να συνελθουμε στο δευτερο οι ανθρωποι ειναι για 3 γκολ μινιμουμ, οταν σπαμε το πρωτο πρεσινγκ εχουμε ολο το γηπεδο κενο αλλα δεν παιρνουμε σωστες αποφασεις...απαραδεκτη εικονα...