Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
2
2%
Μάτος
2
2%
Κρέσπο
2
2%
Μαλεζάς
2
2%
Λέοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάνιας
1
1%
Σάκχοφ
5
5%
Τζάλμα
4
4%
Γκάρι
2
2%
Μπίσεσβαρ
87
78%
Κλάους
2
2%
Κίτσιου
1
1%
Βαρέλα
1
1%
Τσίμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 111

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol »

abg12d34 έγραψε:malakies.............στην κυριολεξια

αυτος ειναι εντελως ασχετος.....ο σαμπρακος ντε....με το αθλημα

την τυφλα του δεν ξερει

ας του πει καποιος να παει στο ....νημα... του κλαους να διαβασει και να μαθει τι παει να πει.......

.......αποψη ποδοσφαιρικη
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Sera4 έγραψε:
Duke_Rolson έγραψε:sera4 αυτός ο ηρα δεν πήρε Χ από αεκ? Λογικό όταν παίζει 8-1-1?
Αυτή η φράση "ο λαος του ΠΑΟΚ" σαν επιχείρημα άρχισε να μου την δίνει μόνο σε μένα ή υπάρχουν και άλλοι?
δεν με νοιαζει φιλε μου τι εκανε η κουλα...και εμεις στη βεροια που πηρε διπλο καναμε κουσκουμπε δε λεει τιποτα...αυτα τα λεγαμε και περισυ και καταληξαμε 10+ βαθμους πισω απο βαζελοκουλες μεχρι τα ευλογημενα πλευ ωχ...

με βαση τα στοιχεια που παρεθεσα ηθελα και θελω κατι παραπανω απο την ομαδα μου...κυριως σε ο,τι αφορα το αγωνιστικο της πνευμα που ειναι και το μεγαλο μου παραπονο...δε γινεται να βλεπω τον αεπ ποντιων να βγαζει περισσοτερο τσαμπουκα και παθος στην τουμπα (δεν μιλαω για αντιαθλητικοτητα μην τα μπερδευουμε)...καλα ειναι τα συστηματα και τα καθαρα ποδοσφαιρικα αλλα θελω και εγω λιγο ΠΑΟΚ εκει μεσα στην ομαδα...γιατι εκει πιστευω θα δουμε τη διαφορα τη μεγαλη...
Μια παρατήρηση μόνο
Ο τσαμπουκάς και το πνεύμα αυταπάρνηση φαίνεται όταν αμυνεσαι
Και όταν είσαι ο μικρός
Εκεί θα κλοτσησεις θα σμπρξεις θα βαρεθείς
Όταν έχεις συνέχεια την μπαλα στα πόδια σου πως μπορεί να διακρίνει κάποιος ότι δεν παίζουν με πάθος και τσαμπουκά

Υγ δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚτσης σήμερα είναι ο χειρότερος οπαδός
Αυτό που ξέρω όμως στα σίγουρα είναι ότι πλέον δεν θα δημιουργηθούν οπαδοί από τους οπαδούς
Πιστεύω ότι εμείς ήμασταν η τελευταία γενιά που γεννήθηκε εξαιτίας του ομαδικού μας κινηματος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 17 Οκτ 2016, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Υ.Γ. Όσοι νόμιζαν ότι στο τέλος το κραξίδι είχε αποδέκτη άλλον απ τον σκουληκοκόρακα και τις αφηνιασμένες αρχικομπλεξικές πουτ@νόγριες είναι αλλού νυχτωμένοι!!!!
Ειμαστε αλλου νυχτωμενοι επειδη εχουμε αλλη αποψη. Ευχαριστουμε γκοραν για εναν ακομη χαρακτηρισμο. Keep em coming
nickgg

Δημοσίευση από nickgg »

Ωραίο ματσάκι, αν και σαφως με υποδιαίστερο αντιπαλο.
Με εντυπωσίασαν μπισε, κάνιας, γκάρι.
Καλά περάσαμε. Πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

buffalobill4 έγραψε:οκ σερα, να μη μας νοιαζει τι εκανε η κουλα ο ζελος και ο γαυρος αλλα οταν στραβοπαταμε κι εμεις παλι να μη μας νοιαζει. οχι μονα ζυγα κραξιμο στην ομαδα. και δεν αναφερομαι σε σενα
μπαφαλο εγω ειμαι ΠΑΟΚ και με νοιαζει τι κανει ο ΠΑΟΚ στο γηπεδο αυτη τη στιγμη και οχι αν η κουλα εκανε γκελα με τους ποντιους κατερινης εκεινο αφηνω να απασχολει του κουληδες...μακαρι στο τελος να βρεθω πανω απο ολους αυτους...επειδη εκαναν γκελα θα πρεπει να ειμαι εγω ικανοποιημενος απο τον χθεσινο ΠΑΟΚ ή αλλαζει η κατασταση διαλυσης των ποντιων κατερινης?

ξαναγραφω για τελευταια φορα οτι με βαση τους παραγοντες που παρεθεσα, προσωπικα δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τον χθεσινο ΠΑΟΚ κυριως οσον αφορα το κομματι της νοοτροπιας (το οποιο υπαρχει απο την αρχη της χρονιας οπως εχουν δηλωσει και οι ιδιοι οι παιχτες της ομαδος)...απλα και ομορφα χωρις φαμφαρες, μηδενισμους, αφορισμους, κορωνες και προπονητολογια...δεν θα τα ξαναεπαναλαβω κουρασα και κουραστηκα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

κανενα προβλημα sera4. μη βαζετε εμενα στη μεση. εγω εγραψα πως δεν εχω προβλημα ουτε να ασχολειται καποιος με τους υπολοιπους συνδιεκδικητες ουτε να μην ασχολειται. εγω με το α λα καρτ εχω προβλημα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σε χαλασαν οι κακες παρεες εσενα. :geek:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

γιατι ρε κατ με χαλασαν? σημερα δεν εχω κρξει κανεναν, το νοημα οσων εχω πει ειναι ενα αγπαηστε την ομαδα μας και μην τη σταυρωνετε ποσο μαλλον οταν παιζει καλα ποσο μαλλον οταν παιζει καλα και κερδιζει και γενικα ειπα καποια πραγματα που τα πιστευω

1)η γκρινια των ΠΑΟΚτσηδων εχει φτασει σε δυσθεωρητα υψη. Ισως φαινεται πιο καθαρα τωρα που ειμαι μακρια απο τη γενικοτερη μιζερια της ελλαδας. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ασχημα χτυπαει αυτη η γκρινια και το σταυρωμα σε σχολια ακομη και εδω. Ειπα σε μια αποστροφη του λογου οτι ο ΠΑΟΚτσης ειναι ο χειροτερος οπαδος παγκοσμιως και η αληθεια ειναι οτι ο μονος λογος που θα ανακαλουσα, ειναι γιατι δεν ξερω ολους τους οπαδους παγκοσμιως.
2)ο ΠΑΟΚ λογω του οτι παντα εκανε οπαδους απο τους οπαδους του, βρισκεται σε δυσκολη θεση αυτην την περιοδο με τοσο κατακερματισμενο το οπαδικο του κινημα που θα βιωσουμε τεραστιο προβλημα σε 10 χρονια. απο το πρωι το γραφω αυτο.
3)πολλοι καραδοκουν να φανε (ο καθενας για τους δικους του λογους) τον Ιβιτς. βασικα πολλοι δημοσιογραφοι. δεν ειμαι συνομωσιολογος για να λεω για ατομα μεσα στην παε. δεν ξερω-δεν λεω. ηδη βλεπω οτι εχει αρχισει να υπαρχει συζητηση σε πολυ μικρη κλιμακα απο οπαδους για το αν επρεπε να μεινει ο ιβιτς κλπ. ετσι ξεκιναει παντα. και επειδη τον πιστευω με βαση αυτα που βλεπω ως προπονητη αλλα και επειδη ειμαι της πεποιθησης οτι ενας προπονητης οσο καλος-μετριος και αν ειναι πρεπει να μενει, θελω να μεινει

ε για ολα αυτα που απο το πρωι λεω πολλοι μου την πεφτουν. τι να κανουμε. καλη καρδια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ε, μη τα περνεις κι ολα της μετρητοις ,για αλλον πηγαινε το καρφι. :mrgreen:
Βασικα δε διαφωνω στα παραπανω με μια επιφυλαξη για το χειροτερος
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Εβγαλα που λετε το ΠΑΟΚομετρο,μετρησα την αγαπη ολων και σας ανακοινωνω τα αποτελεσματα:Καποιοι την εχετε...μικρη.Αγαπηστε την ομαδα οσο την αγαπαω εγω,ο ΠΑΟΚαρχης.Ακουσατε ρε χειροτεροι του κοσμου?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Υποδειξεις δεν κανω ξαδερφε. Θελεις θελετε να κραζετε; ελευθερα.

Αφου αυτα που γραφω τα αντιλαμβανεστε υποδειξεις και ΠΑΟΚομετρα σας απαλασσω και απο την ενοχλητικη παρουσια μου.

Τα λεμε στον αγωνα μαγκες. :pano:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ενταξει κοφτε το λιγο με τα καλα και κακα παιδια και σταματηστε να κυνηγατε ο ενας τον αλλον για να του την πειτε.

Βαρεθηκαμε να κανουμε συστασεις..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

λυπάμαι αν κάποιοι βρίσκουν λογική την παρακάτω ερώτηση:

"πως πρέπει να παίζει η ομάδα για να έχουμε μια κερκίδα σαν κι αυτή του φιλικού με την Παρτίζαν"

συγγνώμη για το οφ-τοπικ
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Καθόλου οφ τόπικ.
Ο ΠΑΟΚτσής μεταλλάσσεται παράλληλα με το περιβάλλον στο οποίο ζει.

Ωστόσο, ταυτόχρονα παρατηρώ μία εσωστρεφή δίνη από το 2010 και μετά.
Τα τεράστια εγκλήματα, που έγιναν τότε κατά της ιστορικής συνέχειας του ΠΑΟΚ, ήταν δύο:

--> Η απώλεια εκείνου του πρωταθλήματος με τον σπ@θα και την αμαχητί παράδοση σε κούλα και τυριά στις επόμενες αγωνιστικές.
--> Η σώνει και ντε επιστροφή του Σαλπιγγίδη.

Οφείλουμε πλέον ως ΠΑΟΚτσήδες να ξεπεράσουμε τα αντανακλαστικά, τα οποία άφησαν οι δύο αυτές πληγές, να νιώσουμε τον διπλανό μας ξανά ως συναγωνιστή, να καρφώσουμε ξανά τα μάτια στο χορτάρι και τα μυαλά στο κάγκελο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

buffalobill4 έγραψε:Υποδειξεις δεν κανω ξαδερφε. Θελεις θελετε να κραζετε; ελευθερα.

Αφου αυτα που γραφω τα αντιλαμβανεστε υποδειξεις και ΠΑΟΚομετρα σας απαλασσω και απο την ενοχλητικη παρουσια μου.

Τα λεμε στον αγωνα μαγκες. :pano:
Κράξον μεν, άκουσον δε... :lol:
Παρ' το χαλαρά, Μπάφαλε.
Είναι όντως δύσκολο να καταλαβαίνεις τον άλλον, αλλά αυτός να μην καταλαβαίνει εσένα.
Θυμήσου μόνο τί γινόταν εδώ μέσα επί γδ. Τί έπρεπε τότε να κάνουν οι αντιδ*νικοί, που "δεν σέβονταν τον θεσμό του προπονητή"; Να δέσουν πέτρες στους αστραγάλους και να βουτήξουν στον Αλιάκμονα;
Ζεν φάση είναι η λύση.

Υ.γ./ Disclaimer: ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ σπυρι@ρη. Ένα εξεζητημένο παράδειγμα ασυνεννοησίας φέρνω, ώστε να τονίσω το περιεχόμενο του λόγου μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”