Χάντμπολ 2016-2017

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Χάντμπολ 2016-2017

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Από βδομάδα εδώ θα πάρουμε φωτιά.

Αύριο Φίλιππος Βέροιας - Π.Α.Ο.Κ. 18:00 με ζωντανή μετάδοση από το κλειστό της Βέροιας, με τον Kgeo στο μικρόφωνο!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ποσο πηγε τελικα;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ελπίζω, βασικά θα κανουμε οτι μπορουμε, ώστε μεσα στην εβδομάδα να γίνουν μια σειρά απο άρθρα και συνεντεύξεις με βασικό ορίζοντα το φ4 του κυπέλλου.

και μια παρατήρηση περα απο αυτό.

δείτε λίγο στις φωτογραφίες απο χθες ποσο κόσμο ειχε στο πλαι του χθες ο φιλιππος. το προηγούμενο σαββατο ήμουν θεσνικη για το ματς με πανελλήνιο. η βέροια των 60.000 είχε περισσότερο κόσμο απο τη θεσνίκη του 1.500.000.

αυτά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τη Κυριακή πάμε για τον πρώτο τίτλο σε ομαδικό άθλημα, για φέτος!!

Κάλεσμα του ΣΦ ΠΑΟΚ Κοζάνης!

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 25/26 Μαρτίου υποδέχεται η πόλη μας το final four του κυπέλλου handball. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχτούμε την ασπρόμαυρη οικογένεια και να διεκδικήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Το ζέσταμα για το γλέντι του Σαββατοκύριακου ξεκινάει από την Παρασκευή το απόγευμα.

Το Σάββατο μαζευόμαστε από τις 12 το πρωί στο Σύνδεσμο για να εξασφαλίσουμε την μετάβαση όλων στο γήπεδο και μετά το ματς θα ακολουθήσει ψηστήρι στο σύνδεσμο για δικαστικά έξοδα αδερφού μας και άκρως ΠΑΟΚτσήδικο γλέντι με μπίρες και μουσική.

Ο Σύνδεσμος έχει εξασφαλίσει και διαθέτει εισιτήρια για τους αγώνες του final four 10 ευρώ και για τα 3 ματς και όποιος θέλει μπορεί να τα προμηθευτεί από σήμερα μετά τις 7 από τα γραφεία του συνδέσμου .

Θα είναι μεγάλη περηφάνια για μας να φιλοξενήσουμε τον Λαό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ στη πόλη μας και να σηκώσουμε όλοι μαζί το κύπελλο στην ασπρόμαυρη Κοζάνη.

Μετά τιμής ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ

* Τα γραφεία του Συνδέσμου βρίσκονται στην οδό Ωριγένους και Μεγάλου Αλεξάνδρου γωνία (παλιά ΚΤΕΛ)*
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

1926.GR

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε μια ακόμα ασπρόμαυρη πόλη-κάστρο στην Κοζάνη,ο χαντμπολικός ΠΑΟΚ διεκδικεί ένα ακόμα κύπελλο.Το Σάββατο ο ημιτελικός στις 15.00 και την Κυριακή στις 19.00 ο τελικός όπου θα στήσουμε ακόμα ένα πάρτυ σε κερκίδα και γήπεδο.Όλοι εκεί να γουστάρουμε με τα παλικάρια μας.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Άιντε ρε Κοζαναρα!!!! Μεγαλεία :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Η παρουσίαση των φιναλίστ του final 4, μέρος 1ο. ΠΑΟΚ και ΧΑΝΘ

http://www.paokmania.gr/alla-spor/xantm ... s-meros-1o

το μεσημέρι θα ανέβει και το 2ο μέρος με τους Φίλιππο Βέροιας και Πανελλήνιο ΓΣ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το 2ο μέρος της παρουσίασης, με τους Φίλιππο και Πανελλήνιο ΓΣ

http://www.paokmania.gr/alla-spor/xantm ... s-meros-2o
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Ξυπνάτε! Όλοι εκεί ιδίως όσοι είστε κοντά. Με τους αντιπαοκτσήδες του Φιλίππου και μετά τελικό.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Κάποιο σχόλιο για τις δηλώσεις του έφορου του Φίλιππου;
Ποιος ειναι αυτός;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Θα μας πει ο kgeo για αυτό το φρούτο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

[youtube]cb6ZV23YYJQ[/youtube]

Ρε τι κουμασι είναι αυτός πάλι?
Όταν παίζουν με μας δείχνουν ότι μένος και κόμπλεξ έχουν και γίνονται αντιπαοκτσηδες :evil:
Αντε με τον κάθε παπαρα κομπλεξικό.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τον άνθρωπο τον ξέρω καλά, τον ξέρω χρόνια. Δεν θεωρώ ότι είναι αντιπαοκτσής, βασικά δεν είναι κάποια..ομάδα πέρα απο Φίλιππος... αλλά σίγουρα είναι "νευρικός" και ξεφεύγει εύκολα από τα όρια. Ο πρόεδρος του τμήματος μας τα είπε αρκετά καλά πιστεύω. Επειδή έχω ήδη μιλήσει μαζί του στο φβ λέγωντας του ότι είπε χοντρή ππρια, ξέρω ότι έχει ήδη μετανιώσει. Ίσως μάλιστα όχι τόσο για το τι είπε, γιατί μπορεί να μην έχει συναίσθηση αυτού, αλλά γιατί ξέρει ότι έδωσε ένα...εξτρά κίνητρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ να σταθεί πλάι στην ομάδα. 8-)

Ένα ακόμα σίγουρο όπως εγώ τουλάχιστον το αντιλαμβάνομαι είναι ότι η αντίδραση του δείχνει ότι ξέρει πως δύσκολα θα μπορέσει ο Φίλιππος να διεκδικήσει κάτι αύριο και για αυτό υπάρχει αυτή η φόρτιση.

Πάντως, το Χάντμπολ, ΔΕΝ πρέπει να ποδοσφαιροποιείται και η αντίδραση του είναι ήδη κατακριτέα απο όσους ανθρώπους του Φιλίππου έχω μιλήσει σήμερα. Εντός και εκτός ομάδας.
fossa έγραψε:Με τους αντιπαοκτσήδες του Φιλίππου
εδώ, διαφωνώ. Επειδή ξέρω ΠΑΡΑ πολλά παιδιά απο εκεί μεσα, επειδή ξέρω ότι πολλοί απο τη Βέροια και απο τον Φίλιππο έχουν δώσει σημαντικά πράγματα διαχρονικά στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, θα διαφωνήσω.

δεν θεωρώ ότι θα πρέπει η αντίδραση, εντελώς λανθασμένη και κατακριτέα, ενός ανθρώπου, να αποτελέσει αφορμή για να χαλάσουν οι διαχρονικά καλές σχέσεις των δυο πόλεων στο άθλημα της χειροσφαίρισης. Αν θέλετε μπορώ μάλιστα να αναφέρω και πολλά ονόματα που έχουν καταγωγή απο τη Βέροια, ανδρώθηκαν στο Φίλιππο, αλλά έχουν στηρίξει το τμήμα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ όσο λίγοι...ΠΑΟΚτσήδες. ;) Ειχα κανει και πρόσφατα μια συνέντευξη σε έναν απο αυτούς. 8-)

Πάντως εγώ, ένα παιδί που όσο να είναι ίδρωσα και μάτωσα ΚΑΙ τη φανέλα του Φιλίππου, ανδρώθηκα μέσα απο τα αναπτυξιακά τμήματα του, πιο πολύ στεναχωρήθηκα απο αυτή την αντίδραση. Απογοητεύτηκα καλύτερα...

ΑΑ! και διαβάστε την παρουσίαση ΟΛΩΝ των ομάδων, ελπίζω να μην έγραφα τζάμπα! :)

ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! και λίγο...άσχετο με τα παραπάνω, αλλά απο ότι κατάλαβα ο ΚΥΠΡΑΙΟΣ θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα!!!!! :opaokara:

υγ: το τρόπαιο είναι δικό μας παιδιά, τουλάχιστον αυτό το προαίσθημα έχω εγώ. επίσης κατι μου λεει οτι ο τελικός, θα είναι με τη ΧΑΝΘ η οποία φέτος δείχνει μια...άγνοια κινδύνου σε αυτά τα σημαντικά ματς.. :roll: 8-)
:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”