τον άνθρωπο τον ξέρω καλά, τον ξέρω χρόνια. Δεν θεωρώ ότι είναι αντιπαοκτσής, βασικά δεν είναι κάποια..ομάδα πέρα απο Φίλιππος... αλλά σίγουρα είναι "νευρικός" και ξεφεύγει εύκολα από τα όρια.
Ο πρόεδρος του τμήματος μας τα είπε αρκετά καλά πιστεύω. Επειδή έχω ήδη μιλήσει μαζί του στο φβ λέγωντας του ότι είπε χοντρή ππρια, ξέρω ότι έχει ήδη μετανιώσει. Ίσως μάλιστα όχι τόσο για το τι είπε, γιατί μπορεί να μην έχει συναίσθηση αυτού, αλλά γιατί ξέρει ότι έδωσε ένα...εξτρά κίνητρο στον κόσμο του ΠΑΟΚ να σταθεί πλάι στην ομάδα.
Ένα ακόμα σίγουρο όπως εγώ τουλάχιστον το αντιλαμβάνομαι είναι ότι η αντίδραση του δείχνει ότι ξέρει πως δύσκολα θα μπορέσει ο Φίλιππος να διεκδικήσει κάτι αύριο και για αυτό υπάρχει αυτή η φόρτιση.
Πάντως, το Χάντμπολ, ΔΕΝ πρέπει να ποδοσφαιροποιείται και η αντίδραση του είναι ήδη κατακριτέα απο όσους ανθρώπους του Φιλίππου έχω μιλήσει σήμερα. Εντός και εκτός ομάδας.
fossa έγραψε:Με τους αντιπαοκτσήδες του Φιλίππου
εδώ, διαφωνώ. Επειδή ξέρω ΠΑΡΑ πολλά παιδιά απο εκεί μεσα, επειδή ξέρω ότι πολλοί απο τη Βέροια και απο τον Φίλιππο έχουν δώσει σημαντικά πράγματα διαχρονικά στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, θα διαφωνήσω.
δεν θεωρώ ότι θα πρέπει η αντίδραση, εντελώς λανθασμένη και κατακριτέα, ενός ανθρώπου, να αποτελέσει αφορμή για να χαλάσουν οι διαχρονικά καλές σχέσεις των δυο πόλεων στο άθλημα της χειροσφαίρισης. Αν θέλετε μπορώ μάλιστα να αναφέρω και πολλά ονόματα που έχουν καταγωγή απο τη Βέροια, ανδρώθηκαν στο Φίλιππο, αλλά έχουν στηρίξει το τμήμα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ όσο λίγοι...ΠΑΟΚτσήδες.

Ειχα κανει και πρόσφατα μια συνέντευξη σε έναν απο αυτούς.
Πάντως εγώ, ένα παιδί που όσο να είναι ίδρωσα και μάτωσα ΚΑΙ τη φανέλα του Φιλίππου, ανδρώθηκα μέσα απο τα αναπτυξιακά τμήματα του, πιο πολύ στεναχωρήθηκα απο αυτή την αντίδραση.
Απογοητεύτηκα καλύτερα...
ΑΑ! και διαβάστε την παρουσίαση ΟΛΩΝ των ομάδων, ελπίζω να μην έγραφα τζάμπα!
ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! και λίγο...άσχετο με τα παραπάνω, αλλά απο ότι κατάλαβα ο ΚΥΠΡΑΙΟΣ θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα!!!!!
υγ: το τρόπαιο είναι δικό μας παιδιά, τουλάχιστον αυτό το προαίσθημα έχω εγώ. επίσης κατι μου λεει οτι ο τελικός, θα είναι με τη ΧΑΝΘ η οποία φέτος δείχνει μια...άγνοια κινδύνου σε αυτά τα σημαντικά ματς..