Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Sfinas

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Sfinas »

simba έγραψε:Ποιος κραζει και γιουχαρει ρε παιδια, για ορθολογισμο μιλαμε παντα με τις δεδομενες απουσιες και βλεποντας τον ακρωτηριασμο του 1ου ημιχρονου..
Οκ, να δεχτω οτι ξεκινας με την 4αδα του καραιταβλι, για ποιο λογο να της αλλαξεις διαταξη ομως?
Ή γιατι συνεχιζεις να τη διατηρεις και δεν την επαναφερεις οπως με γαβρο, οταν βλεπεις οτι δεν τραβαει καθολου?

στο καραϊσκάκη επιθετικά δεν κάναμε τίποτα, για αυτό ανακάτεψε την τράπουλα μπας και βρούν χημεία.
και σήμερα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού άλλαξε πολλές φορες την διαταξη μπροστα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

The_Stalker έγραψε:Κακό α' ημ., καλούτσικο β'. Εξαιρετικοί Βίτορ, Χατζηισαίας, Κίτσιου. Θετικοί Βελλίδης, Σκόνδρας, Τσίμιροτ στο β', πολλή δουλειά ο Μπέρμπα, πολλά λάθη ο Πέλκας και με καλά και κακά ο Μακ.
Η μεγάλη ευκαιρία του Πανιώνιου προέρχεται από ατομικό λάθος του Τσίμιροτ.

Δεδομέων των απουσιών και της κούρασης, ο Τούντορ έπρεπε να παρατάξει μια αξιοπρεπή 11αδα που θα έπαιρνε την πρόκριση με το λιγότερο δυνατό κόστος. Το έκανε. Οι αλχημείες ήταν δεδομένες λόγω απουσιών. Και για να είμαστε συγκεκριμένοι, ο Τούντορ ΚΑΠΟΙΟΝ έπρεπε να βάλει στα εξτρέμ. Οι δυνατότητες ήταν:
1) Πέλκας - Μακ και Κλάους κορφή, όπως στο τηγάνι.
2) Πέλκας - Κλάους και Μακ κορφή, δλδ αυτό που έπαιξε. Θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ανακατωσούρα Μακ στο κέντρο των βαριών κορμιών του Νιόνιου και παράλληλα να έχει καλύτερα μαρκαρίσματα στα άκρα με τον Κλάους. Το αμυντικό του βγήκε, το επιθετικό όχι.
3) Γκολάσα στα άκρα. Δεν έχει θέλξει ως εξτρέμ.
4) Κάκκο στα άκρα. Ρίσκο, το οποίο αν κατέληγε στραβά, θα τον σταυρώναμε ακόμα.

Αν βλέπετε κάτι άλλο, να το ακούσω, ή ορθότερα, να το διαβάσω.
απο αλλο τοπικ.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Sfinas έγραψε:
simba έγραψε:Ποιος κραζει και γιουχαρει ρε παιδια, για ορθολογισμο μιλαμε παντα με τις δεδομενες απουσιες και βλεποντας τον ακρωτηριασμο του 1ου ημιχρονου..
Οκ, να δεχτω οτι ξεκινας με την 4αδα του καραιταβλι, για ποιο λογο να της αλλαξεις διαταξη ομως?
Ή γιατι συνεχιζεις να τη διατηρεις και δεν την επαναφερεις οπως με γαβρο, οταν βλεπεις οτι δεν τραβαει καθολου?

στο καραϊσκάκη επιθετικά δεν κάναμε τίποτα, για αυτό ανακάτεψε την τράπουλα μπας και βρούν χημεία.
και σήμερα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού άλλαξε πολλές φορες την διαταξη μπροστα.
Αλλά ΠΑΛΙ δεν κάναμε τπτ.

Δε γ@μείς ... Μια μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

απαραδεκτο στησιμο και παλι στο πρωτο με κλαους μπροστα και μπερμπα πισω

μεχρι και ο ουζουνιδης του τα εχωσε στην συνεντευξη τυπου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να πω με την ευκαιρια:

στα @@ μας ο ουζουνιδης. σπιτι να κλαψει.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Να τον πάρουμε είναι και Ποντιος

SM-G920F
Omar316

Δημοσίευση από Omar316 »

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν κανει κατι τοσο απλο. Μπερμπατοφ κορυφη και εντολη να μη βγαινει απο το κουτι και πισω του Γκολασα (αφου εδειξε σε καλη κατασταση) με Μακ και Πελκα πλευρες με σαφη εντολη να περνανε καθετες στον Μπερμπατοφ.

ΥΓ - Μια χαρα μεταγραφη ο Μπακασετας, μου αρεσε σημερα ο τσαμπουκας και γενικα ειμαι υπερ τετοιων κινησεων ελληνων. Καλων ελληνων και οχι αμπαλων
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@ sfina

Τι σχεση εχει το παιχνιδι στο καραιταβλι με το σημερινο?
Αν ακυρωνεις το κεντρο και ακρα σου, τι να κανεις ακριβως επιθετικα?
Περιεργα βλεπετε το ποδοσφαιρο ρε παιδια..
Οποτε γουσταρατε το 1ο ημιχρονο με τις αλλαγες διαταξεων και τα ψαξιματα,
ενω η ορθολογικη διαχειριση του 2ου περασε απαρατηρητη..
ΟΚ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Η αποβρυζοποίηση που θα γίνει το καλοκαίρι - αν και υποψιάζομαι ότι κάποια φιλαράκια του γιου του προέδρου θα μείνουν με το έτσι θέλω και θα αποτελέσουν τροχοπέδη στην εξέλιξη της ομάδας - προυποθέτει την αντικατάσταση αυτών άλλους Ελληνες παίκτες κατά το πρότυπο Αρνσεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Παρ 12 Φεβ 2016, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Omar316 έγραψε:
spyretto έγραψε:Κάθε φορά που παίζει Μπερμπάτοφ με Κλάους μαζί "τακτική" τραγωδία είναι....χμμμ "τακτική".
Αλλά στο επόμενο παιγνίδι που θα κάτσει ο Κλάους πάγκο και δεν κερδίσει η ομάδα θα εμφανιστούν 2-3 και παραπάνω που θα τα χώσουν στον Τούντορ επειδή δεν παίζει ο Κλάους. Οτι και να γίνει ο Τούντορ θα φταίει αφου.

Μέχρι να καταφέρετε να τον διώξετε, μετά θα ηρεμήσετε για λίγο και μετά θα βρείτε κάτι άλλο να τρώγεστε...έχω άδικο μήπως;
Ειλικρινα φιλε, νομιζω πως αντιδρας απλα για να αντιδρασεις. Η ομαδα μεσα φεβρουαριο ΑΚΟΜΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ
Ναι σέρνεται από αρχες Ιουλίου από τότε παίζει

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 12 Φεβ 2016, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Omar316

Δημοσίευση από Omar316 »

Προς τι η ειρωνεια φιλε? Εχεις να μου παραθεσεις καποιο επιχειρημα ή απλα ειπες να σχολιασεις?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ε αφού σέρνεται να τις βάλουμε νέφτι στον πωπό να τρέξει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επειδη γραφονται αρκετα για αλχημειες,η μονη αλχημεια που εχει σαφη επιρροη στο παιχνιδι της ομαδας ειναι η συνυπαρξη Κλαους,Μπερμπα στην εντεκαδα με τον δευτερο ως ψευτοδεκαρι και αυτο δεν ειναι αλχημεια ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ του προπονητη(εστω και αν ειμαι σιγουρος πως αν μπορουσε δεν θα τον εφερνε στην ομαδα ποτε).
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ε γι αυτο λεμε
κλαους μπροστα μπερμπα πισω,τοσες σελιδες αυτο γραφεται
απαραδεκτο και το εχει δει πως δεν τραβα,αλλα εμμενει
και μου βαζει πελκα στα ακρα

εχεις που εχεις κενα σε καποιες θεσεις,βαζεις και εκτος θεσης βασικους σου παιχτες
αχταρμας
μετα να μην βγει ο ουζουνιδης να πει μας βολεψε η διαταξη στο πρωτο μερος;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Mapogo έγραψε:Ποιοί κούρασαν ?

Ποιούς κούρασαν ?

Εμείς με ποιούς είμαστε ?

Αυτοί που κουράστηκαν , έπαθαν θλάση ?

Κ ούτε μισό γράμμα με μπολντ !!!!

ΥΓ. Δεν ξέρω πόσο κουρασμένος είμαι , αλλά με χαλάει αυτή η ενδοΠΑΟΚτσήδικη κόντρα.

Α ναι ... κ για να είμαστε ον-τέτοιο.

Ιγκορ γερά , ο Ιούνης είναι κοντά. (κ για σένα κ για μας)
Εξαρτάται ποιος Ιούνη θα είναι δεν σε βλέπω να χαιρεσε πάντως αυτόν τον ιουνη

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”