Νίκος Bεζυρτζής

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ

Δημοσίευση από simba »

Το βιντεακι δυστυχως εχει μονο στιγμες απ'τη συνεντευξη και δεν την παρουσιαζει ολη..

Σε παρενθεση ειναι αυτα που (δυστυχως γιατι η απομαγηντοφωνιση δεν ειναι ακριβης..πως να ηταν αλλωστε με τετοια ελληνικα.. :mrgreen: ) απουσιαζουν απ'το βιδεο...
Σε quotes οσα ακουστηκαν και μεταφερονται αυτουσια..

(Το δύσκολο για μένα είναι ότι ασχολούμαι μήνα Δεκέμβριο πάλι που έχει γίνει όλος ο προγραμματισμός και καλούμαι (αναγκαζεσαι δλδ?) να τον ακολουθήσω. Πρέπει να βοηθήσω απ΄ όλες τις πλευρές και με όλες τις δυνάμεις για να διορθώσω όλα τα κακώς κείμενα. (ΟΛΑ, ετσι στο δρομο του αρενα και του μετροσπορτ, αλλαξε και τα πλακακια..)
Λόγο εχω, θεση εχω (ελα παρε παρε, απ'ολα εχω :mrgreen: ), αποφασεις παιρνω, στο χερι μου ειναι να βοηθησω αυτη την ομαδα να εκπληρωσει τους στοχους της..
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχω την υπευθύνοτητα (ευθυνη αδερφε..) με τη συνεργασία πάντα του Άρνεσεν και του Αγγελίδη.
(Δεν κάνουν πέντε άτομα μεταγραφές, μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει. Χωρίς την έγκριση Άρνεσεν και Αγγελίδη, αφού συζητήσουν και συμφωνήσουν μεταξύ τους, δεν προχωράει τίποτα.)

τουλαχιστον αναφερει και το αυτονοητο, που ο ιδιος λιγο λιγο ροκανιζε με τις αναφορες "στην απολυτη ευθυνη, στις αποφασεις που παιρνει, στα κακως κειμενα, στους ετοιμους παικτες"

Ομως δεν ξεκαθαριζει κατι σημαντικο...
Αν ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ σε κατι, παλι δεν προχωραει ΤΙΠΟΤΑ?????
)
Εγινε πολυωρη συζητηση με τον Ιγκορ για να καταλάβει πως έχει έναν άνθρωπο δίπλα του που μπορει να το βοηθησει αν πασα στιγμη και οπως επισης να καταλαβει οτι εμας ο στοχος μας ειναι μ'οποιονδηποτε τροπο ο ΠΑΟΚ πρεπει να βγει φετος δευτερος ή να παρουμε (και) το κυπελλο ελλαδος..
Μαχαιρι στο λαιμο εβαλες? Συμβολαιο τον εβαλες να υπογραψει? Μ'αυτο το σκεπτικο, οοοολα πουτανα θα γινονται μετα απο καθε γκελα και ο Ιγκορ θα'ναι χαμενος και θα παλινωδει...
Τι να πω ρε φουστη μου, αν αυτο που παρουσιαζει στην καμερα και στις συνεντευξεις ειναι η μετριοπαθεια-νηφαλιοτητα που ο δημοσιος λογος απαιτει,
τρεμω να σκεφτω τι δειχνει στις κατ' ιδίαν συζητησεις του, και ΙΔΙΩΣ τι θα κανει μετα απο γκελες...

Οπως επισης, αν αυτο ειναι το επιπεδο λογου και σκεψης που πρεπει να εχει ο καθ'υλην υπευθυνος μιας ΠΑΕ, το 2016, ζητω που καηκαμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 04 Ιαν 2016, 00:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σιμπα καπου λεει οτι εν τελει αυτος που πλερω αποφασιζει.

αρες μαρες δλδ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εδω λες?
https://youtu.be/PyLOW42lhp0?t=95

Νομιζω αυτο το ειπε ετσι για τους τυπους, οτι και καλα πρεπει να παρουσιαζουμε κατι σ'αυτον που πληρωνει..

Αλλιως αν καθε αποφαση, θελει και την εγκριση του Ιβαν παρα την παρουσια του ΝΒ,
αυτο και αν ειναι ζητω που καηκαμε...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μωρε οσο βλεπω τη συνεντευξη πιστευω ολο και περισσοτερο οτι η γραπα του Θείου, είναι... Θεία! :lol: :lol: :D
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν είναι μόνο το ποιος, τελικά, αποφασίζει τι. Το αν ο Βεζυρτζής θα έχει λόγο στις μεταγραφές (που θα έχει). Δεν είναι το ότι ο άνθρωπος ανοιχτά βγαίνει και μιλά για λάθη άλλων και αυτοπαρουσιάζεται ως λύση.
Το ζήτημα και το ζουμί είναι εδώ: Χωρίς την έγκριση Άρνεσεν και Αγγελίδη, αφού συζητήσουν και συμφωνήσουν μεταξύ τους, δεν προχωράει τίποτα. Αφού -λοιπόν- συζητήσουν και αποφασίσουν ομόφωνα, θα πρέπει να το παρουσιάσουν στον ιδιοκτήτη της εταιρείας γιατί αυτός είναι που πληρώνει"
Και πάλι στο μοντέλο του συγκεντρωτισμού, της αργοπορίας, των εγκρίσεων και των καθυστερήσεων.
Σκάει ο Ιβάν γύρω στο 1 ίσως και παραπάνω χαρτί στον Δανό για να κάνει το κουμάντο στο αγωνιστικό. Μετά του φορτώνεις τον Βεζυρτζή και ταυτόχρονα θέλει να περνάνε και από εκείνον οι όποιες αποφάσεις αφορούν έναν τομέα που δεν κατέχει.
Παράνοια.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, με το μυαλό μου, ένας από τους ρόλους του Βεζυρτζή, πραγματικός ή στο μυαλό του, να είναι το σφίξιμο των λουριών στην ΠΑΕ.

Το ανέφερε σε δύο από τις συνεντεύξεις του, μία προς τους παίχτες (όπως η ΠΑΕ τους πληρώνει, έτσι και αυτοί πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αποδίδουν τα ανάλογα) και μία τώρα προς την ομάδα συνολικά θέτοντας με σαφήνεια και απαιτητικότητα τον στόχο της 2ης θέσης.

εγώ χαίρομαι πολύ με τα παραπάνω αν ισχύουν.
Αν υπάρχει άνθρωπος που δουλειά του είναι να σφίξει τα λουριά καλώς να ορίσει. Το οποίο σφίξιμο δεν αναφέρεται μόνο σε όσους βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Το "Το ένα είναι η δεύτερη θέση για να παίξει προκριματικά του χρόνου, το θέλω και το ζητώ όσο τίποτα άλλο." λέγεται για να ακούγεται όχι μόνο μέσα, αλλά και έξω από την ομάδα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πιστεύω παρέχεται και η νομιμοποίηση προς τον διοργανωτή " Το πρωτάθλημα έχει χαθεί για τον ΠΑΟΚ από την 5η αγωνιστική."

ΥΓ στην επόμενη συνέντευξη ας αναφέρει και το γεγονός ότι το τρόπαιο της Σούπερλιγκ σχεδιάζεται από υπαλλήλους του διοργανωτή.
niks

Δημοσίευση από niks »

''Όλοι μαζί να δούμε πως προχωράει ο μήνας που είναι και μήνας μεταγραφών. Υπάρχει σκέψη στο δικό μου μυαλό είναι να αποκτηθεί παίκτης που χρειαζόμαστε σε οποιαδήποτε θέση.''
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ηρθε ο σωτηρας να σωσει τον ΠΑΟΚ απο τους αμπαλους αρνεσεν και αγγελιδη? Ναι ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑ γιατι σε αυτην δειχνει την ηλιθια υπεροψια του
Και περα απ'αυτη την προταση που κανει σαφεις τις προθεσεις του ή την επικινδυνη νοοτροπια/επικοινωνιακη τακτικη του,
συνεχιζει με την αλαζονεια και την προσπαθεια να βγει πανω απ'τους αλλους, λεγοντας οτι

"υπαρχει μια σκεψη στο μυαλο σημερα τουλαχιστον το δικο μου, οτι ο ποδοσφαιριστης που πρεπει να αποκτηθει (αν αποκτηθει), πρεπει να καποιος που θα χρειαζομαστε"

(ενω οπως σωστα σημειωσε ο παοκαρα23
Οι δηλώσεις βεζυρτζη ταυτίζονται με παλιότερες δηλώσεις Αρνεσεν-τουντορ οποτε δεν πρόκυπτει κατ εμέ κάποιο θέμα απ αυτές.
)

Ουτε καν ανεφερε πως ειναι κοινη φιλοσοφια με το ΦΑ που το ειχε πει, ουτε μια φορα αναφερθηκε στο εμεις...

Λες και θελει να καπηλευτει πραγματα και με προσφατο το παραδειγμα του Γκαλιτσιου, να διαχωρισει τη θεση του με τους αλλους που δημιουργουν τα κακως κειμενα....

Ενα χαλιναρι παιδιααααα.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πολιτικός πηρε στη δουλεια πολιτικό
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

niks έγραψε:'... Υπάρχει σκέψη στο δικό μου μυαλό είναι να αποκτηθεί παίκτης που χρειαζόμαστε σε οποιαδήποτε θέση.''
Δηλαδή στο μυαλό του Άρνεσεν τι σκέψεις να υπάρχουν; Είμαι "περίεργος" γιατί δεν το διευκρίνισε άραγε ο σαλιαρομουσάτος π@ουστάρδ...Ο κόπρος, ο σαλιάρης που "παίζει" να είπε και 6 χρονών "μαμά" για πρώτη του φορά... :oops: :oops: :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 05 Ιαν 2016, 04:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

MANIAKOS έγραψε:Πολιτικός πηρε στη δουλεια πολιτικό
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Υ.Γ. "Χέσε θέατρο, κατούρα παράσταση"... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εμένα όλα αυτά με τα πολλά πρόσωπα με κουράζουν. Οι μεταγραφές θα έπρεπε να είναι θέμα του Tudor και του Arnesen, ο οποίος θα κινηθεί στο πλαίσιο του budget της ομάδας. Δεν καταλαβαίνω τι ρόλο πρέπει να παίζει ο κάθε Πρόεδρος και ο κάθε αντιπρόεδρος. Στο θέμα Γκαλίτσιου υπάρχουν πολλά φάουλ αλλά και απορίες:
1. Ζήτησε ο Tudor δεξί μπακ; Υπενθυμίζω ότι έχουμε Σκόνδρα και Κίτσιου, πλην του τραυματία Κων/νιδη.
2. Έψαξε πολύ ο Frank για να βρει τον Γκαλίτσιο που είχε να παίξει 10 μήνες όταν η ομάδα έχει ανάγκη από έτοιμους παίκτες; Θεωρώ πολύ στοιχειώδες στοιχείο την μακρά αγωνιστική αποχή του Γκαλιτσιου για να μην την καταλαβαίνει άνθρωπος της αξίας του Frank. Ούτε τον θεωρώ καλύτερο αυτών που έχουμε για να τον αποκτήσουμε. Ομολογώ ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζεται.
3. Ο ρόλος του Βεζυρτζή είναι να κόβει παίκτες που έχουν την συγκατάθεση των Tudor και Anesen; Είναι δυνατόν να επεμβαίνει σε τεχνοκρατικά ζητήματα που μόνο οι προηγούμενοι δύο θα έπρεπε να αποφασίζουν; Άσχετα αν συμφωνώ με την μη πρόσληψη του Γκαλίτσιου (ακόμη δεν είμαι σίγουρος ότι ξεμπερδέψαμε) θεωρώ ότι δεν μπορεί να είναι τόσο παρεμβατικός, ώστε να ακυρώνει τις αποφάσεις των άλλων.
4. Αυτό που είπε ο Βεζυρτζής ότι δεν θα πάρουμε παρά έτοιμους παίκτες και μόνο καλύτερους από αυτούς που έχουμε, για μένα αποτελεί κάπως πολιτικάντικη δήλωση, γιατί είπε κάτι που εγώ το θεωρώ στοιχειωδέστατο. Προφανώς και θα πάρουμε έτοιμους παίκτες την περίοδο Ιανουαρίου, άλλωστε έχουμε μόλις 3-4 αγωνιστικούς μήνες μπροστά μας. Και προφανώς θα πάρουμε παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχουμε. Αλίμονο αν πάρουμε άλλον έναν Πέλκα ή άλλον ένα Σκόνδρα ή Μαλεζά. Το θέμα είναι ποιος αποφασίζει αν οι παίκτες αυτοί είναι όντως καλύτεροι αυτών που έχουμε.
5. Αυτό που είπε ότι καλείται να υλοποιήσει ένα πλάνο στη σύνταξη του οποίου δεν μετείχε είναι σωστό και λογικό, αλλά και αυτό ακούγεται πολιτικάντικο, όπως μια κυβέρνηση που μόλις εκλέχτηκε, αλλά καλείται να υλοποιήσει τον ψηφισμένο Π/Υ.
6. Το πλάνο πάντως δεν ξέρω αν περιελάμβανε ελάχιστα stopper, πολλά χαφ και λίγα εξτρέμ, αλλά πάλι είναι ανορθόδοξο και στραβό: 3 δεξιά μπακ, ένα αριστερό, 14 χαφ από τα οποία μόνον ο Μακ και ο Rod μπορούν να παίξουν πλάγια, και ένα γενικά νεανικό σύνολο με έναν παλιό ακριβοπληρωμένο φορ (Berba) δείχνουν ότι και αυτό το πλάνο έγινε "the greek way".
Εύχομαι από δω και μπροστά να βλέπουμε μόνο διορθωτικές κινήσεις. (δεν το βλέπω για να είμαι ειλικρινής, αλλά το εύχομαι).
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε:Πολιτικός πηρε στη δουλεια πολιτικό
Πολιτικος που θελει να κατεβει στις επομενες εκλογες και δε προλαβε να παρει τιτλο ,παιρνει πολιτικο δημοφιλη και ιδιαιτερα αγαπητο στις ταξεις τις ομαδας του.Μαλλον.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Με βάση το τρέχον πολιτικό καλενταρι οι εκλογές αργούν πολύ ακόμα.
Και πλάνο προλαβαίνει να αφήσει να γίνει
και τίτλο να πάρει κι ότι θέλει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από τον Μάρτη και μετά μπορούν - νομικά - να γίνουν εκλογές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”