Σε παρενθεση ειναι αυτα που (δυστυχως γιατι η απομαγηντοφωνιση δεν ειναι ακριβης..πως να ηταν αλλωστε με τετοια ελληνικα..

Σε quotes οσα ακουστηκαν και μεταφερονται αυτουσια..
(Το δύσκολο για μένα είναι ότι ασχολούμαι μήνα Δεκέμβριο πάλι που έχει γίνει όλος ο προγραμματισμός και καλούμαι (αναγκαζεσαι δλδ?) να τον ακολουθήσω. Πρέπει να βοηθήσω απ΄ όλες τις πλευρές και με όλες τις δυνάμεις για να διορθώσω όλα τα κακώς κείμενα. (ΟΛΑ, ετσι στο δρομο του αρενα και του μετροσπορτ, αλλαξε και τα πλακακια..)
Λόγο εχω, θεση εχω (ελα παρε παρε, απ'ολα εχω), αποφασεις παιρνω, στο χερι μου ειναι να βοηθησω αυτη την ομαδα να εκπληρωσει τους στοχους της..
(Δεν κάνουν πέντε άτομα μεταγραφές, μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει. Χωρίς την έγκριση Άρνεσεν και Αγγελίδη, αφού συζητήσουν και συμφωνήσουν μεταξύ τους, δεν προχωράει τίποτα.)Στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχω την υπευθύνοτητα (ευθυνη αδερφε..) με τη συνεργασία πάντα του Άρνεσεν και του Αγγελίδη.
τουλαχιστον αναφερει και το αυτονοητο, που ο ιδιος λιγο λιγο ροκανιζε με τις αναφορες "στην απολυτη ευθυνη, στις αποφασεις που παιρνει, στα κακως κειμενα, στους ετοιμους παικτες"
Ομως δεν ξεκαθαριζει κατι σημαντικο...
Αν ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ σε κατι, παλι δεν προχωραει ΤΙΠΟΤΑ?????)
Τι να πω ρε φουστη μου, αν αυτο που παρουσιαζει στην καμερα και στις συνεντευξεις ειναι η μετριοπαθεια-νηφαλιοτητα που ο δημοσιος λογος απαιτει,Εγινε πολυωρη συζητηση με τον Ιγκορ για να καταλάβει πως έχει έναν άνθρωπο δίπλα του που μπορει να το βοηθησει αν πασα στιγμη και οπως επισης να καταλαβει οτι εμας ο στοχος μας ειναι μ'οποιονδηποτε τροπο ο ΠΑΟΚ πρεπει να βγει φετος δευτερος ή να παρουμε (και) το κυπελλο ελλαδος..
Μαχαιρι στο λαιμο εβαλες? Συμβολαιο τον εβαλες να υπογραψει? Μ'αυτο το σκεπτικο, οοοολα πουτανα θα γινονται μετα απο καθε γκελα και ο Ιγκορ θα'ναι χαμενος και θα παλινωδει...
τρεμω να σκεφτω τι δειχνει στις κατ' ιδίαν συζητησεις του, και ΙΔΙΩΣ τι θα κανει μετα απο γκελες...
Οπως επισης, αν αυτο ειναι το επιπεδο λογου και σκεψης που πρεπει να εχει ο καθ'υλην υπευθυνος μιας ΠΑΕ, το 2016, ζητω που καηκαμε...