Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"
- emeissaspsirizoume4
- Emprostisghsoitrelamenoi
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης
Τριαντάφυλλε δεν υπάρχει λόγος στην ζωή πια για σένα.Taseos έγραψε:Τον ξεφτελισε π δουκας στο ραδιο τον τριανταφυλλο. Αν κ ο τελευταιος πρεπει να ηταν λιγο αλλου οταν βγηκε στον αερα. Κριμα για τον ιστορικο συνδεσμο.
Κρίμα.
Μονόδρομος για σένα η αυτοκτονία.
Γενικά παιδιά ,όσοι είστε αμόρφωτοι και δεν έχετε πτυχίο ΑΕΙ,σύμφωνα με τους συνφορουμίτες, πρέπει να αφήσετε τα εγκόσμια γιατί δεν θα σας παίζει κανείς πλέον.
Είστε και "τέτοιου (αισχίστου) είδους".
Υπάρχει ,βέβαια, άλλη μια λύση για σας αλλά η θέση είναι μόλις μία. Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"
Για να μη ξεχνιόνται μερικοί νέοι και να θυμούντε οι παλιοί.
Σεβασμό στους συνδέσμους ....και όποιος έχει κάτι να προσάψει στους συνδέσμους να το κάνει με στοιχεία και όχι αερολογίες.Δεν αγιοποιούμε κανένα σύνδεσμο διότι και αυτοί έχουν κάνει τις κουτσουκέλες τους κατά καιρούς αλλά ρε παιδιά ας σεβαστούμε κάποια πράγματα.
Σεβασμό στους συνδέσμους ....και όποιος έχει κάτι να προσάψει στους συνδέσμους να το κάνει με στοιχεία και όχι αερολογίες.Δεν αγιοποιούμε κανένα σύνδεσμο διότι και αυτοί έχουν κάνει τις κουτσουκέλες τους κατά καιρούς αλλά ρε παιδιά ας σεβαστούμε κάποια πράγματα.
έχω μια απορία ρε παιδιά..άν μπορεί κάποιος ας μου τη λύσει...Επειδή δεν ξέρω τί ακριβώς είναι οι σύνδεσμοι, τί ακριβώς προσφέρουν στην ομάδα;
Είναι οι θεματοφύλακες; Τότε γιατί δεν εμπόδισαν τα αλάνια να μπουκάρουν στο γήπεδο με την Παρι; και πήγε η ομάδα δέκα χρόνια πίσω;Γιατί δεν απομάκρυναν τα λαμόγια γύρω απ'τον Μπατατούδη που τα πρώτα χρόνια τον ξεζούμισαν;;Γιατί πήραμε με μεταγραφή μέχρι και τον..Τζο Παλατσίδη;;;;; Γιατί δεν εμπόδισαν τα άλλα αλάνια να πάνε και να καταστρέψουν μια πόλη σε αγώνα..χάντμπολ , με συνέπεια η ομάδα χάντμπολ να πάει άλλα είκοσι χρόνια πίσω, και η ΠΑΕ να χρεωθεί απ'το πουθενά ένα μύριο για τα έργα στην Τούμπα;΄Και πού είναι τώρα ή και πριν αυτοί οι αγνοί οπαδοί του χάντμπολ; γιατί δεν πηγαίνουν στο γήπεδο;Γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα με ιδιοκτητο γήπεδο μπάσκετ , αλλά χωρίς οπαδούς;σε ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει δύο κύπελλα Ευρώπης; Γιατί έξω απ'το γήπεδο , το θυμάμαι σαν χθες , έγραφε είναι γεγονός γ@μιεται ο Βουλινός; Επειδή τόλμησε η ομάδα να αποκλειστεί απ'την Παρί του Ζωρζ Γουεά; που την ίδια χρονιά πήρε τη χρυσή μπάλα;;;Γιατί αυτός ο υπέροχος λαός δεν έχει ουτε έναν , ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πρόεδρο να θυμάται που να μήν τον έβριζε και να μήν έφυγε με επεισόδια;Γιατί άνθρωποι κατέστρεψαν την υγεία τους, την περιουσία τους, την οικογένειά τους για τον ΠΑΟΚ , αλλα΄κανείς δεν το σέβεται; Γιατί ήταν μαγκιά να σπας το μαγαζί του Παντελάκη; Γιατί μπούκαραν με την ΑΕΚ; Γιατί έπεσε η φωτοβολιδα στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ; Αυτό αν δεν είναι προβοκάτσια τί είναι;;
και τέλος πάντων , πόσα είναι τα ενεργά μέλη των απανταχού συνδέσμων του ΠΑΟΚ; εξ ονόματος πόσων βγαίνουν οι ανακοινώσεις; Γιατί πολλά συνθηματά έχουν θέμα τα ναρκωτικά; είναι μαγκιά;;;;; έτσι θα βγουν ΠΑΟΚτσάκια; να τα φέρνουν οι πατεράδες στο γήπεδο για να μορφώνονται;Γιατί είναι λιγότερο ΠΑΟΚΤΣΉΔΕΣ αυτοι απ'τις 1,2,3 που πριν λίγα χρόνια ήταν κρεμασμένοι στα κάγκελα της 4 , και τώρα πληρώνουν πολαπλάσιο εισητήριο;Μάλλον δεν θέλω απάντηση..Εδώ μαλώνει κόσμος για την υποτιθέμενη νέα τοποθεσία του υποτιθέμενου νέου γηπέδου.... τρομάρα σας..ευτυχώς δεν ήταν σαν εμάς οι παππούδες μας, αλλιώς στο Καυτατζόγλειο θα πέζαμε σήμερα...
Είναι οι θεματοφύλακες; Τότε γιατί δεν εμπόδισαν τα αλάνια να μπουκάρουν στο γήπεδο με την Παρι; και πήγε η ομάδα δέκα χρόνια πίσω;Γιατί δεν απομάκρυναν τα λαμόγια γύρω απ'τον Μπατατούδη που τα πρώτα χρόνια τον ξεζούμισαν;;Γιατί πήραμε με μεταγραφή μέχρι και τον..Τζο Παλατσίδη;;;;; Γιατί δεν εμπόδισαν τα άλλα αλάνια να πάνε και να καταστρέψουν μια πόλη σε αγώνα..χάντμπολ , με συνέπεια η ομάδα χάντμπολ να πάει άλλα είκοσι χρόνια πίσω, και η ΠΑΕ να χρεωθεί απ'το πουθενά ένα μύριο για τα έργα στην Τούμπα;΄Και πού είναι τώρα ή και πριν αυτοί οι αγνοί οπαδοί του χάντμπολ; γιατί δεν πηγαίνουν στο γήπεδο;Γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα με ιδιοκτητο γήπεδο μπάσκετ , αλλά χωρίς οπαδούς;σε ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει δύο κύπελλα Ευρώπης; Γιατί έξω απ'το γήπεδο , το θυμάμαι σαν χθες , έγραφε είναι γεγονός γ@μιεται ο Βουλινός; Επειδή τόλμησε η ομάδα να αποκλειστεί απ'την Παρί του Ζωρζ Γουεά; που την ίδια χρονιά πήρε τη χρυσή μπάλα;;;Γιατί αυτός ο υπέροχος λαός δεν έχει ουτε έναν , ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ πρόεδρο να θυμάται που να μήν τον έβριζε και να μήν έφυγε με επεισόδια;Γιατί άνθρωποι κατέστρεψαν την υγεία τους, την περιουσία τους, την οικογένειά τους για τον ΠΑΟΚ , αλλα΄κανείς δεν το σέβεται; Γιατί ήταν μαγκιά να σπας το μαγαζί του Παντελάκη; Γιατί μπούκαραν με την ΑΕΚ; Γιατί έπεσε η φωτοβολιδα στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ; Αυτό αν δεν είναι προβοκάτσια τί είναι;;
και τέλος πάντων , πόσα είναι τα ενεργά μέλη των απανταχού συνδέσμων του ΠΑΟΚ; εξ ονόματος πόσων βγαίνουν οι ανακοινώσεις; Γιατί πολλά συνθηματά έχουν θέμα τα ναρκωτικά; είναι μαγκιά;;;;; έτσι θα βγουν ΠΑΟΚτσάκια; να τα φέρνουν οι πατεράδες στο γήπεδο για να μορφώνονται;Γιατί είναι λιγότερο ΠΑΟΚΤΣΉΔΕΣ αυτοι απ'τις 1,2,3 που πριν λίγα χρόνια ήταν κρεμασμένοι στα κάγκελα της 4 , και τώρα πληρώνουν πολαπλάσιο εισητήριο;Μάλλον δεν θέλω απάντηση..Εδώ μαλώνει κόσμος για την υποτιθέμενη νέα τοποθεσία του υποτιθέμενου νέου γηπέδου.... τρομάρα σας..ευτυχώς δεν ήταν σαν εμάς οι παππούδες μας, αλλιώς στο Καυτατζόγλειο θα πέζαμε σήμερα...
Ανακαλό κε μαιτανωό!city_boy έγραψε:σλιπερ αν δεν εισε αποφητος Χαρβαρντ απετω να ανακαλεσις
@Emprostisghsoitrelamenoi
Διαβάζεις αυτό που θέλεις να διαβάσεις. Σεβαστό.
Χωρικέ
Το "Ο μεγαλύτερος λαός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη" στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το "Τούμπα Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ" στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το "Εσείς τα ΠΑΟΚια είστε οι ποιο τρελοί,σας γουστάρω," από αλλόθρησκους, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι η ομάδα σου δεν παίζει ΠΟΤΕ μόνη της,από το Όσλο μέχρι την Τυφλίδα, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι φύγαν κάποια παρτάλια και λαμόγια που ήταν κατά καιρούς στην διοίκηση, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι περπατάς σε αυτή την πόλη(και σε όλη την Μακεδονία) ,σε οποιοδήποτε κωλόστενο με μπλουζάκι της ομάδας σου ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ,στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι τυγχάνεις θαυμασμού σε όποιο πέταλο κι αν πατήσεις στον κόσμο, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι το κούτελο σου είναι καθαρό σαν οπαδός και φίλαθλος,γιατί τέτοιος είσαι, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το οτι γεμίζεις περηφάνια και 'παίρνεις' 15 πόντους ,καθέτως κι οριζοντίως, όταν βλέπεις το πέταλο και τον λαό σου να πάλλεται συγχρονισμένα και σου έρχεται η θέληση κι εσένα να μπεις στον "χορό", στους συνδέσμους το χρωστάς.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ.
Οι παππούδες που ανέφερες, έκαναν παιδιά..κι αυτά κάναν δικά τους.
Πολλά ήταν και είναι σε συνδέσμους.
Γιατί οι παππούδες τους,τους πέρασαν το σαράκι.
Και 20.000 να είναι και 30 άτομα να μείνουν ,τους συνδεσμίτες θα τους σέβεσαι και προπαντώς θα σέβεσαι τους προκατόχους τους κι αυτούς που τους ίδρυσαν. Έτσι όπως σέβεσαι και τους "παππούδες" που έχτισαν.
Ο καθένας στο είδος του,"έχτισε" το "κομμάτι" του κι έβαλε το "λιθαράκι" του στην κάθε εποχή,σε ανάλογες καταστάσεις, για να δρέπεις καρπούς εσύ τώρα. Οπαδικούς καρπούς.
Δεν προτιμούσα μικρός ομάδα,αδιαφορούσα.Στα 9 πήγα Τούμπα.Ματς δεν είδα.Γυρισμένο το κεφάλι δεξιά προς την 4 και κάποιοι τρελοί με πορτοκαλί μπουφάν,σε 2 λεπτά με κάνανε ΠΑΟΚ.
Και μη μου πείτε ότι μόνο εγώ έγινα ΠΑΟΚ έτσι...
Τέλος, χρωστάς,επειδή με τσάτισες με την άγνοια κι αφέλεια σου, καμιά 300αριά βαθμούς στο Πρωτάθλημα και 45
προκρίσεις σε θεσμούς Κυπέλλων γιατί ,όπως ΕΣΥ βαυκαλίζεσαι δεξιά κι αριστερά, ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ.
Απανταχού "ντουγάνια" κι "αχάριστοι"...
Λάθη κάναμε άπειρα και θα κάνουμε χιλιάδες ακόμα
Αλλά..
ΠΑΟΚ ΟΛΕ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ.
Το "Ο μεγαλύτερος λαός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη" στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το "Εσείς τα ΠΑΟΚια είστε οι ποιο τρελοί,σας γουστάρω," από αλλόθρησκους, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι η ομάδα σου δεν παίζει ΠΟΤΕ μόνη της,από το Όσλο μέχρι την Τυφλίδα, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι φύγαν κάποια παρτάλια και λαμόγια που ήταν κατά καιρούς στην διοίκηση, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι περπατάς σε αυτή την πόλη(και σε όλη την Μακεδονία) ,σε οποιοδήποτε κωλόστενο με μπλουζάκι της ομάδας σου ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ,στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι τυγχάνεις θαυμασμού σε όποιο πέταλο κι αν πατήσεις στον κόσμο, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το ότι το κούτελο σου είναι καθαρό σαν οπαδός και φίλαθλος,γιατί τέτοιος είσαι, στους συνδέσμους το χρωστάς.
Το οτι γεμίζεις περηφάνια και 'παίρνεις' 15 πόντους ,καθέτως κι οριζοντίως, όταν βλέπεις το πέταλο και τον λαό σου να πάλλεται συγχρονισμένα και σου έρχεται η θέληση κι εσένα να μπεις στον "χορό", στους συνδέσμους το χρωστάς.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ.
Οι παππούδες που ανέφερες, έκαναν παιδιά..κι αυτά κάναν δικά τους.
Πολλά ήταν και είναι σε συνδέσμους.
Γιατί οι παππούδες τους,τους πέρασαν το σαράκι.
Και 20.000 να είναι και 30 άτομα να μείνουν ,τους συνδεσμίτες θα τους σέβεσαι και προπαντώς θα σέβεσαι τους προκατόχους τους κι αυτούς που τους ίδρυσαν. Έτσι όπως σέβεσαι και τους "παππούδες" που έχτισαν.
Ο καθένας στο είδος του,"έχτισε" το "κομμάτι" του κι έβαλε το "λιθαράκι" του στην κάθε εποχή,σε ανάλογες καταστάσεις, για να δρέπεις καρπούς εσύ τώρα. Οπαδικούς καρπούς.
Δεν προτιμούσα μικρός ομάδα,αδιαφορούσα.Στα 9 πήγα Τούμπα.Ματς δεν είδα.Γυρισμένο το κεφάλι δεξιά προς την 4 και κάποιοι τρελοί με πορτοκαλί μπουφάν,σε 2 λεπτά με κάνανε ΠΑΟΚ.
Και μη μου πείτε ότι μόνο εγώ έγινα ΠΑΟΚ έτσι...
Τέλος, χρωστάς,επειδή με τσάτισες με την άγνοια κι αφέλεια σου, καμιά 300αριά βαθμούς στο Πρωτάθλημα και 45
προκρίσεις σε θεσμούς Κυπέλλων γιατί ,όπως ΕΣΥ βαυκαλίζεσαι δεξιά κι αριστερά, ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ.
Απανταχού "ντουγάνια" κι "αχάριστοι"...
Λάθη κάναμε άπειρα και θα κάνουμε χιλιάδες ακόμα
Αλλά..
ΠΑΟΚ ΟΛΕ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ.
μόνο στο τελευταίο θα απαντήσω φίλε μου..Εμείς δεν φύγαμε ποτέ!!!!αστειεύεσαι φυσικά έτσι;;;
Πολυ λογικο το σκεπτικο σου.Σωστος!Olorin έγραψε: Υ.Γ.2 Αν ο Ζαγοράκης είναι αποτυχημένος, αυτοί που τον έφεραν τι είναι? Αφού αυτοί απέτυχαν στην επιλογή τους, γιατί να τους εμπιστευτούμε ξανά?
Αν έχουν δίκιο και ο Ζαγοράκης είναι αποτυχημένος, τότε κι αυτοί οι ίδιοι είναι αποτυχημένοι, οπότε θα έπρεπε να τους γράφουμε στα @@ μας.
Αν έχουν άδικο και ο Ζαγοράκης δεν είναι αποτυχημένος, τότε πάλι πρέπει να τους γράψουμε στα @@ μας, γιατί έχουν άδικο.
Μία η άλλη δηλαδή.
πολλοι απο εμας (εγω παντως απο το ΛΑΟ κολησα αγρια και τωρα 8ελω να περασω και σαλονικα) εγιναν ΠΑΟΚ για αυτον τον υπεροχο ΛΑΟ!!!βεβαια αυτος ο ΛΑΟΣ δεν ηταν μονο το πεταλο της 4 γιατι δεν ειναι μονο η 4 γεματη.εννοειται οι συνδεσμοι ηταν οι πρωτοποροι του κινηματος αυτου και συνεχιζουν αυτοι να ειναι και βλεποντας την 4 γεννιουνται νεα ΠΑΟΚτσακια..ομως κανουν ενα μεγαλο λαθος και αυτοι και εμεις...οτι διαχωριζομαστε σε συνδεσμιτες και μη και εχουμε ΠΑΟΚομετρο...αυτο αν μειωθει σε μεγαλο βαθμο θα ειμαστε παλι ενωμενοι..βεβαια ολοι ξερουμε οτι αυτο δεν θα γινει ποτε..εμεις οταν ειμαστε μονοι μας στο γηπεδο πλακωνομαστε μεταξυ μας και μονο οταν υπαρχουν και αντιπαλοι οπαδοι ειμαστε αδερφια..γιατι να μην ειμαστε παντου αδερφια????
μπορει να διαφωνω με την ανακοινωση του συνδεσμου και να την θεωρω οτι ξεχναει πολλα αλλα ας μην βριζουμε τους συνδεσμους γιατι και πρεπει να τους σεβομαστε οπως και αυτοι εμας...
μπορει να διαφωνω με την ανακοινωση του συνδεσμου και να την θεωρω οτι ξεχναει πολλα αλλα ας μην βριζουμε τους συνδεσμους γιατι και πρεπει να τους σεβομαστε οπως και αυτοι εμας...
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Χωρικέ
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ
..........................
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΣΤ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Και αναφέρομαι κυρίως στα περί χρέους στους συνδέσμους. Τίποτα απο αυτά δεν χρωστάμε στους συνδέσμους. Όλοι τα χρωστάμε στον ΠΑΟΚ και τους εαυτούς μας που απο το πόστο του ο καθένας προσέφερε δεκαετίες τώρα στο χτίσιμο αυτού του συλλόγου, με θετικά και αρνητικά.
Ορισμένοι, δεν νομίζω απλά, αλλά είμαι βέβαιος, πως είστε πρώτα με τους συνδέσμους και μετά με τον ΠΑΟΚ. Πάρτε λίγο χαμπάρι οτι με το να μιλάτε για ξύλα και καταστροφές όλη την ώρα, δεν σας ανεβάζει στα μάτια κανενός. Και, ΟΧΙ δεν το λέω ως μομφή στους συνδέσμους αυτό, αλλά σε κάποιους αυτόκλητους αβανταδόρους τους.
Και, για να πω και τη γνώμη μου, η δεκαετία του 80 που κάποιοι αναφέρετε ως ιερή, για μένα ειναι καταστροφική. Και αυτή, και τα ανάποδα μπουφαν της. Εγώ ως πρότυπο έχω τον ΠΑΟΚ του 70. Τί να κάνουμε; Απόψεις είναι αυτές... Δεν καταδικάζω κανέναν. Αλλά μη νομίζετε οτι κάνοντας επίκληση στο μεγαλείο του παρελθόντος, αποστομώνετε και κανέναν..
υ.γ. ΠΟΤΕ δεν έχω δει τον κόσμο μας να πάλλεται συντονισμένα στο πέταλο επειδή κάποιοι το οργάνωσαν καλά. Η αδυναμία οργάνωσης πάλι, φαίνεται κάθε φορά στο γήπεδο εδώ και 15 χρόνια. Αντιθέτως, όταν ο κόσμος συνεπαίρνεται απο τα συναισθήματα, μια χαρά συντονίζεται μόνος του.Χωρίς αντιμαχόμενους οργανωτές και αντιπολιτεύσεις στην κερκίδα.
υ.γ. 2 Επιπλέον, επειδή ΔΕΝ μεγάλωσα σ αυτό τον τόπο, και κάθε μέρα που περνάει και ζω εδώ με κάνει και δυστυχώ, θα τονίσω οτι ΧΑΙΡΟΜΑΙ που δεν έμπλεξα με τα εντόπια κόμπλεξ του και τα σκαλώματα του. Ο ΠΑΟΚ για μένα δεν έχει τίποτα να κάνει με τη Θεσσαλονίκη. Γιατί αν έχει, τότε σημαίνει οτι είναι συνυπαίτιος για την κατάντια της κοινωνίας της. Και, μαζί και ο κόσμος του.
βροχοποιέ.. ούτε εγώ δεν θα τα έλεγα έτσι αυτά που σκέφτομαι!!!
rainmaker έγραψε:Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Χωρικέ
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ
..........................
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΣΤ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Και αναφέρομαι κυρίως στα περί χρέους στους συνδέσμους. Τίποτα απο αυτά δεν χρωστάμε στους συνδέσμους. Όλοι τα χρωστάμε στον ΠΑΟΚ και τους εαυτούς μας που απο το πόστο του ο καθένας προσέφερε δεκαετίες τώρα στο χτίσιμο αυτού του συλλόγου, με θετικά και αρνητικά.
Ορισμένοι, δεν νομίζω απλά, αλλά είμαι βέβαιος, πως είστε πρώτα με τους συνδέσμους και μετά με τον ΠΑΟΚ. Πάρτε λίγο χαμπάρι οτι με το να μιλάτε για ξύλα και καταστροφές όλη την ώρα
Rainmaker σορρυ αλλά σε αυτό το σημείο σταμάτησα να σε διαβάζω. Μέσα σε 5 γραμμές έκανες 4 λάθη.
1. Όλοι τα χρωστάμε στον ΠΑΟΚ
Αν είναι έτσι,με την αναγωγή σου, όλα τα χρωστάμε στους ήρωες του 1940' ,του 1821' ,στον Σωκράτη και τον Αριστοτέλη και τέλος στον Θεό.
Για την κατάντια στην χώρα,κι αυτό στον Θεό.
ΜΗΝ είσαι ισοπεδωτικός.
2. καθένας προσέφερε δεκαετίες τώρα στο χτίσιμο αυτού του συλλόγου, με θετικά και αρνητικά.
Προφανώς και δεν έκατσε να διαβάσεις ούτε εσύ το ποστ μου.Εκτός κι αν ψάχνεις για χίμαιρες.
3. είμαι βέβαιος, πως είστε πρώτα με τους συνδέσμους και μετά με τον ΠΑΟΚ.
Πόσο πιο λάθος κι επικίνδυνο συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις?
4.Πάρτε λίγο χαμπάρι οτι με το να μιλάτε για ξύλα και καταστροφές όλη την ώρα
Αυτό πάλι ρε αδερφέ που στο διάολο το είδες στην δημοσίευση μου ??
Πήρες την εντελώς αρνητική έννοια του χρωστάς ,την έκανες σημαία και την ανεμίζεις.
Μόνο διχαστική δεν είναι η έννοια που έδωσα,θα πρεπε να το κατάλάβεις από την πρώτη μου πρόταση.

??????
H η πρώτη σου πρόταση είναι : "Το "Ο μεγαλύτερος λαός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη" στους συνδέσμους το χρωστάς." Πράγματι πολύ ενωτική.
Γίνομαι ισοπεδωτικός επειδή είπα οτι η κοινή ιδέα του ΠΑΟΚ είναι αυτή που μας ωθεί να έχουμε κάποια θετικά στοιχεία και ακουστά σε φίλους και εχθρούς; Και δεν γίνεσαι εσύ που λες οτι τα χρωστάμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα; Που στο 90% των περιπτώσεων είναι και άγνωστα;
3, Μια χαρά είναι το συμπέρασμα μου.
4, Ποιος σου είπε οτι ασχολούμαι μόνο με το ποστάρισμα σου;
H η πρώτη σου πρόταση είναι : "Το "Ο μεγαλύτερος λαός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη" στους συνδέσμους το χρωστάς." Πράγματι πολύ ενωτική.
Γίνομαι ισοπεδωτικός επειδή είπα οτι η κοινή ιδέα του ΠΑΟΚ είναι αυτή που μας ωθεί να έχουμε κάποια θετικά στοιχεία και ακουστά σε φίλους και εχθρούς; Και δεν γίνεσαι εσύ που λες οτι τα χρωστάμε σε συγκεκριμένα πρόσωπα; Που στο 90% των περιπτώσεων είναι και άγνωστα;
3, Μια χαρά είναι το συμπέρασμα μου.
4, Ποιος σου είπε οτι ασχολούμαι μόνο με το ποστάρισμα σου;