αυτό.τόσο απλά.Marianov6 έγραψε:Εγω παντως ξερω τι θελω 'η για να το πω αλλιως, ξερω τι δεν θελω να βλεπω. Τον τουιτα θα τον κραζω γιατι ειναι γελοιος με αυτο που κανει και τον χοντρο παπαρα επισης θα τον κραζω γιατι γραφει για τσιρκα κτλ λες και ειναι δεκαπενταχρονο και οταν δεν εχει τι να πει, επαναλαμβανει τα ιδια. Εσεις δεν τους κραζετε για αυτα? Αυτο λοιπον που δεν θελω ειναι αυτος που εκπροσωπει τον ΠΑΟΚ, να μην φαιρεται σαν και αυτους. Δεν εξεταζω τι γραφει ο καθενας, στα παπακια μου αυτο, ο τροπος με ενδιαφερει. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
θεωρώ λάθος το να απεμπολούμε εντελώς το δεδομένο της ηλικίας και των συνεπακόλουθων αυτής και για το πως εκφράζονται γενικότερα (με το αίμα ακόμα...να βράζει) αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά τους στα social media και την εξαιρετικά συχνή χρήση αυτών ώς μέσο έκφρασης.
τεσπα ξαναλέω.
τεσπα ξαναλέω.

Συγνώμη αλλά δεν είναι 15 χρονων. Για παντρειά είναι.
Εγω τετοια συμπεριφορα τη θεωρω απαραδεκτη. Οταν τα κανουν οι αλλοι τους κραζουμε.
Εγω τετοια συμπεριφορα τη θεωρω απαραδεκτη. Οταν τα κανουν οι αλλοι τους κραζουμε.
Σου βγάζω το καπέλο!desperando έγραψε:Τον ΠΑΟΚτση πλέον όλα τον ενοχλούν
Έγινε θέμα τώρα γιατί ο Γιώργος έγραψε ότι τους γράφουμε στα @@ μας τα δύο
Και τρώνε παπά γιατί λέει όλα τα μέσ το παίξανε
Φυσικά και θα το παίξουν γιατί πλέον τους πονάει που ο ΠΑΟΚ Επιτέλους βρήκε για ιδιοκτήτες μια οικογένεια αντάξια της δυναμικής του.
Και το χειρότερο απ όλα γι αυτούς είναι ότι αυτοί ή οικογένεια βγάζει τρέλα και πώρωση για την ομαδα
SM-G935F
Εντάξει, μετά τις μεταγραφές, που όλοι ξέρουν.Μετά τα συστήματα που όλοι ξέρουν. Μετά τα τα τα...
Βάλτε και στο στόμα του υιού Σαββίδη το τί θα λέει.
Τέτοια αρρώστια πουθενά!
SM-G935F
Τέτοια αρρώστια πουθενά!
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 16 Μάιος 2016, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
pilotos έγραψε:Εντάξει, μετά τις μεταγραφές, που όλοι ξέρουν.Μετά τα συστήματα που όλοι ξέρουν. Μετά τα τα τα...
Τέτοια αρρώστια πουθενά!
SM-G935F

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιωργαρα μη μασας εκφρασου ελεύθερα,έτσι και αλλιώς την αλήθεια γράφεις.
Όλους τους γράφουμε στα @@ μας τα δύο.
Όλους τους γράφουμε στα @@ μας τα δύο.
pilotos έγραψε:Σου βγάζω το καπέλο!desperando έγραψε:Τον ΠΑΟΚτση πλέον όλα τον ενοχλούν
Φυσικά και θα το παίξουν γιατί πλέον τους πονάει που ο ΠΑΟΚ Επιτέλους βρήκε για ιδιοκτήτες μια οικογένεια αντάξια της δυναμικής του.
Και το χειρότερο απ όλα γι αυτούς είναι ότι αυτοί ή οικογένεια βγάζει τρέλα και πώρωση για την ομαδα
SM-G935F
- painkiller4
obanebane έγραψε:Γιωργαρα μη μασας εκφρασου ελεύθερα,έτσι και αλλιώς την αλήθεια γράφεις. Όλους τους γράφουμε στα @@ μας τα δύο.
Δεν ξερω τι λετε παντως γουσταρω πολυ αυτο το κραμα κυριλας, επιδειξης εξουσιας και καφριλας που συνδυαζουν πατηρ και υιος.
Δεν έχω καπέλο αλλά εύγε !Dimg4 έγραψε:pilotos έγραψε:Σου βγάζω το καπέλο!desperando έγραψε:Τον ΠΑΟΚτση πλέον όλα τον ενοχλούν
SM-G935F

Απλος τους λεει καθαρα την αντιμετωπιση που θα εχει το ΠΟΚ από τον ΠΑΟΚ από εδώ και περα.
Η οικογενεια Σαββιδη(και κατά συνεπεια και ο ΠΑΟΚ), είναι σε ανοιχτο πολεμο με το συστημα, και αυτό πρεπει να γινει κατανοητο από ολους μας.
Η οικογενεια Σαββιδη(και κατά συνεπεια και ο ΠΑΟΚ), είναι σε ανοιχτο πολεμο με το συστημα, και αυτό πρεπει να γινει κατανοητο από ολους μας.
- desperando
- Επικοινωνία:
Επίσης πιστεύω ότι το ''γιατί αυτούς τους γράφουμε στα @@ μας''πήγαινε για τον βαζελο και όχι για τον νιωνιο όπως γράφουν κάποιοι παραπανω
- Δημητρης17
Αν και μολις 2 ημερων στην παρεα, θα πω τη γνωμη μου φορα παρτιδα, αλλιως τι σοι ΠΑΟΚ εισαι;;; Δεν τον συμπαθω τον νεαρο ιδιαιτερα και παρα τα φραγκα του, γαμπρο δεν θα τον εκανα, οπως ειπε κι ενας αδερφος νωριτερα.
Αυτο βεβαια εχει να κανει με τα δικα μου αισθητικα - κοινωνικα κριτηρια. Συνεχιζουμε. Δεν γουσταρω την τζαμπα μαγκια, την μαγκια εκ του ασφαλους. Το παιδι γεννηθηκε μεσα στα φραγκα και καλα εκανε, αλλα καποια στυλ, καποιοι τροποι εκφρασης και συμπεριφορας, κατακτιουνται, δεν αγοραζονται. Επισης και ενδυματολογικα θα μπορουσε να τα παει πολυ καλυτερα, κατα την αποψη μου παντα...
Η αληθεια ομως λεει, οτι η δουλια του, η δουλια για την οποια κρινεται συνολικα απο τον Λαο του ΠΑΟΚ, ειναι μια και λεγεται: ''ενας εκ των διοικητων του ΠΑΟΚ'' και μονο γι αυτην του την ιδιοτητα θα κριθει, σε πρωτη φαση μετα το τελος της μεταγραφικης περιοδου. Προχωραμε. Νομιζω οτι οι νικητες χρησιμοποιουν την σοβαροτητα, ειναι λακωνικοι, μετραν τα λογια τους, λιγα λενε και πολλα κανουν και χτυπουν ξαφνικα και δυνατα χωρις να τους παρει χαμπαρι κανεις, προκαλωντας μεγαλη ζημια στον αντιπαλο. Σε αντιθεση με τους φαφλαταδες, που τα πολλα και παχια τους λογια συνοδευονται παντα απο λιγα εργα, προβλεψιμα, με ελαχιστο η καθολου αποτελεσμα. Δεν συμπαθω τους φαφλαταδες. Υποστηριζω με ολη μου τη δυναμη τους ανθρωπους της πρωτης γραμμης, που νικαν τους φοβους τους και δεν δισταζουν να βγουν μπροστα γι αυτο που αγαπανε, αλλωστε τετοιοι νομιζω ειναι οι συντριπτικα περισσοτεροι απ οσους δηλωνουν Παοκτσηδες, οπαδοι του ΠΑΟΚ. Χωρις προσβλητικη διαθεση για κανεναν αδερφο Παοκτση. Και τελος, για ολα τα παραπανω εγινα ΠΑΟΚ, για την μαγκια και την ψυχαρα του ΠΑΟΚ και του Παοκτση, σε ηλικια 10 ετων το 1975, μεσα σε μια φανατικη μεγαλη πρασινοκοκκινη οικογενεια της Αθηνας, που με ειχε κανει με το ζορι γαβρο. Τους την εφερα πολυ ωραια ομως. Το φυσανε και δεν κρυωνει!!!