Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: Άγγελος Αναστασιάδης (II)

Δημοσίευση από The_Stalker »

Για να δούμε τι κάναμε εμείς..

Ερώτηση: Πότε είναι επικίνδυνος ο Κλάους;

Ευκαιρία στο 40:

Εικόνα

Το 1-1:

Εικόνα

Απάντηση: ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ. ΤΕ-ΛΟΣ.

Η γκολάρα του Σκόνδρα προήλθε από καθαρή ατομική ενέργεια, χωρίς να πιστώνετα σε τρόπο ανάπτυξης. Στο β' είχαμε μόλις δύο (2) σωστές αναπτύξεις:

Εικόνα

Ο Ρατς ανεβαίνει, έχει χώρο αριστερά και παίρνει τη μπάλα.

Εικόνα

Ο Σάλπι με τον Κωνσταντινίδη παίζουν σωστά το overlap πριν από το 4-3..
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Συμπεράσματα:
1) Τραγικό το 3-5-2
2) Τραγικό να ανεβαίνεις χωρίς να μαρκάρεις την πάσα
3) Τραγικό να έχεις Κλάους εκτός κουτιού
4) Τραγικό να μην ξέρουν πού θα είναι στημένοι αμυντικά οι παίκτες
5) Τραγικό να πας να αντιμετωπίσεις γρήγορους παίκτες με αργή τριπλέτα, δλδ
6) Τραγικό να πας σ' αυτό το ματς χωρίς Κάτσε
7) Τραγικό να έχεις παίξει 5' στο α' και 10' στο β' και να λες ότι είσαι και ευχαριστημένος

και τελικά...
ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΦΤΑΝΕΙ, ΣΩΝΕΙ, ΝΙΣΑΦΙ.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Η γνώμη μου ήταν πάντα οτι ο ΑΑ είναι ένας μέτριος προπονητής, με τρελά κολλήματα.

Με έχει πείσει ότι όχι μόνο είναι μετριότατος προπονητής, αλλά και ότι αγαπάει τον ευατό του περισσότερο από την ομάδα.

Κλείνουμε σχεδόν ένα γύρο με τραγική πορεία. Στους τελευταίους 10 αγώνες έχουμε 4Ν-5Η-1ΙΣ
Περισσότερες ήττες έχουν μόνο ΟΦΗ, Λεβαδειά και 5Ητ σαν εμάς Βέροια και Πλατανιάς

Έχουμε την 5 χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και Άμυνα δεν είναι οι παίκτες είναι η λειτουργία και οι αλληλοκαλύψεις. Τουλάχιστον εμείς που έχουμε δει Σάντος, ξέρουμε τι είναι άμυνα...(με Σάντος είχαμε φάει 16 γκολ!!! και τώρα φάγαμε 37 πριν τελειώσει το πρωτάθλημα που είναι και αποδυναμωμένο).

Αν είχε ίχνος σεβασμού για την ομάδα θα είχε ήδη φύγει. Το ότι τον ενδιαφέρει ο εαυτός του και μόνο είναι γεγονός. Να φανεί οτι τον διώχνουν.. γιατί αυτός δεν εγκαταλείπει..... Λες και αν φύγει δεν θα βρει η ομάδα προπονητή. Λες και είναι στο τιμόνι ο Γούμενος και αν φύγει αυτός θα έρθει το χάος.

Οποιοσδήποτε που αγαπούσε τον ΠΑΟΚ, όταν έβλεπε οτι κάνει κακό και δεν μπορεί να αντιδράσει θα έφευγε. Δεν θα υπέβαλε την παραίτηση στην διάθεση και ανοησίες. Θα έβγαινε στην συνέντευξη και θα έλεγε, νόμιζα οτι μπορούσα αλλά δεν μπορώ. Παραιτούμε.

Για μένα ο ΑΑ μπαίνει στην ίδια λίστα με τον Γούναρη. Ανεπιθύμητος. Δεν είναι ΠΑΟΚτσης είναι οπαδός του εαυτού του....

Εκτός από το κακό που κάνει στον εαυτού του , και αυτό δεν θα μπορεί να αλλάξει με τίποτα, κάνει κακό και στην ομάδα συνέχεια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αγγελε αν αγαπας τον ΠΑΟΚ...
ΑΠΛΑ ΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΙΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΤΙΑ
ΜΑΚΡΑΝ Η ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Φυσικα κανεις δεν μπορει να πει οτι η ομαδα δεν μπορουσε να κερδισει αυτο το ματς ΑΝΕΤΑ,οποιος εχει αντιθετη αποψη δεν εβλεπε το ματς χτες η ηταν θολωμενος.
Οι παικτες μας ειναι μια χαρα ο προπονητης μας καπου κανει λαθος κ δεν ξερω γιατι.
Δεχτηκαμε το 1ο γκολ απο φαση που δεν μυριζε ουτε γιασεμι....καταφερες να ανατρεψεις την εις βαρος σου κατασταση με τον κλαους κ τον σκονδρα χωρις πολλα πολλα κ ο αντιπαλος σου βαζει μεσα εναν ακομα γρηγορο επιθετικο αλλα εσυ το βιολι σου,εφοσον εχεις το αποτελεσμα που θελεις γιατι στον κορακα δεν κανεις μια αλλαγη να γεμισεις το κεντρο σου βγαζοντας τον "κακο" φανουρη?
Γιατι στον κορακα αφου βλεπεις εδω κ 10 ματς οτι τρως αστεια γκολ (κυριως λογω διαταξης κ αργων μπακ) συνεχιζεις να επιμενεις στο ιδιο στυλ παιχνιδιου?
Γιατι επιμενεις να τραβας τον κλαους εκτος περιοχης αφου βλεπεις ρε ανθρωπε οτι οταν ειναι εκει μεσα 1 στις 3 θα το βαλει?
Γιατι εχεις τον φανουρη περιοχη να πολεμαει να παρει κεφαλια απο 2 πολυ ψηλα κ εμπειρα σεντερ μπακ?
Οχι δεν το δεχομαι οτι οι παικτες σου ειναι χαλια κ δεν μπορουν κ ακομα κ αν το αποδεχτω αυτο γιατι συνεχιζεις κ τους εχεις 11αδα?δηλαδη με το ζορι επιμενεις να τους βαζεις μεσα για να αποδειξεις τι?
Φυγε ανθρωπε μου φυγε το χρεωμα το εφαγες ουτως η αλλως φυγε......
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

mpouJR
Όταν έβαζε τον Ατζαγκουν μου έλεγε φίλος βαζελος " τωρα θα εχεις πρόβλημα γιατί σε βλέπω αργό πίσω"
Του απαντώ επι λέξη " είσαι μ@λ@κ@ς, δηλαδη είναι πυρηνική φυςικη αυτο που κάνει ο Αναστασίου; Θα κάνουμε και εμεις άμεσα αλλαγή και θα γεμίσουμε το κέντρο για να ειναι κοντά οι γραμμές, με τους όντως αργους αμυντικούς μας"
Όσο μιλάμε οι φάσεις του ΠΑΟ γίνονται κατα ριπάς.
Εντάξει παιδιά να πούμε οτι σημερα τον ξεσκίσαμε τον Άγγελο και ειναι κ κάπως άδικο γιατί έστησε την ομάδα έτσι ώστε το σκορ στο 60' να ειναι 1-2.
Αλλά ρε Άγγελε μετά το 1-2 μας κάνουν
1) φάση απο αριστερά την διώχνουμε κόρνερ
2) το 2-2
3) του Ατζαγκουν που την στέλνει στη ΓΑΔΑ
4) το 3-2
5) του Ατζαγκουν που κάνει τσαφ
6) του Καρέλη απο αριστερά, μόνος με εστια
7) το 4-2
Και σίγουρα μου ξεφεύγουν κανα δυο ακόμη φάσεις.
Ένα Βατερλό που χρόνια είχα να δω. Με την Ρεάλ να παίζαμε δεν θα μας πυροβολούσαν έτσι. Ποιοι; Αυτοι οι ανύπαρκτοι.
ΦΤΑΙΝΕ και οι παίκτες αλλά πρωτίστως Άγγελε Ανασυασιαδη εχεις ευθύνη εσυ.
Σημερα άκουσα κ τις δηλώσεις σου. Κρίμα για τις ασυναρτησίες. Εμένα με κάνει να ντρέπομαι που σε έχω προπονητή στον ΠΑΟΚ.
Φιλικά, όμορφα και παντελονάτα, σε ευχαριστούμε πολυ αλλά μέχρι εδω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπαρχει καλυτερη περιγραφη για το τι συμβαινει αυτη τη στιγμη στην ομαδα απο το προσωπο του Κλαους σε καποια κοντινα της καμερας ειδικα κατα το πρωτο ημιχρονο.Ο γνωστος πορωμενος Κλαους να εχει το απολυτο βλεμα της αγελαδας,να παρακολουθει σαν χαμενος τι συμβαινει γυρω του και να αντιδρα σαν λοβοτομημενος σε καθε φαση.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τελικά με την πορεία πρωταθλητισμού στον πρώτο γύρο, τώρα είμαστε άνετοι στο δεύτερο.

Κάτι σε παλιό πανόπουλο θυμίζουμε....

Ερώτηση: Πόσους βαθμούς μαζέψαμε ως τώρα στο 2ο γύρο;
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

αντε κουφαλες σας εσωσε ο αα τι αλλο θελετε αλλο? :lol: :lol: τι λεω δια μου?ας με βγαλει καποιος απο την μιζερια μου :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Είμαστε για φούντο με τους βαθμούς του Β γύρου.
joshua έγραψε:Δεν υπαρχει καλυτερη περιγραφη για το τι συμβαινει αυτη τη στιγμη στην ομαδα απο το προσωπο του Κλαους σε καποια κοντινα της καμερας ειδικα κατα το πρωτο ημιχρονο.Ο γνωστος πορωμενος Κλαους να εχει το απολυτο βλεμα της αγελαδας,να παρακολουθει σαν χαμενος τι συμβαινει γυρω του και να αντιδρα σαν λοβοτομημενος σε καθε φαση.

Αυτό ακριβώς.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Φεύγω, κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια,
αρρωστημένους και αγρίμια, φεύγω, φεύγω,
φεύγω, τώρα φεύγω.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Marley περισσότερο ακούμε το "Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω".
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Για το πώς ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να δέχεται λιγότερα γκολ και για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: "Θα δούμε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Εσείς βλέπετε την ήττα και κρίνετε από τα αποτελέσματα.
Για τον στόχο του Champions League: "Μην με ρωτάτε τώρα τέτοια. Θα με ρωτήσετε τον Μάιο... Αυτή η ομάδα μέρα με την μέρα είναι καλύτερη.
Αγγελος Αναστασιαδης

Πηρε εναν ΠΑΟΚ με οικονομικα προβληματα, απληρωτους παιχτες, τον πολεμανε ολοι, τα μιντια και οι οπαδοι περιμεναν η ομαδα να βγει 10η αλλα αυτος εναντια σε ολους την εχει 3η. Στο μυαλο του ολα αυτα τουλαχιστον.

Αλλιως δεν εξηγουνται αυτες οι δηλωσεις.
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

μπηκε σε χρονομηχανη και νομιζει οτι ειμαστε στον 2004 δεν εξηγηται διαφορετικα ΦΥΓΕ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ?πρεπει να σε ριξει και ενα 3μπαλο το κωλοκοτρωνιτσι να πας πεμπτος και μετα θα πεις οτι απετυχες?τι να πω εισαι επικυνδυνος για την ομαδα και ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ οσοι ανακαλυπτουν ηλιθιες δικαιολογιες για να δικαιολογησουν τις λακαμιες του παναγιωτατου.

ενα τραγουδακι απο εμενα ,

φυγε πριν ανοιξω το στομα μου,φυγε πριν στα πω μαζεμενααααα,δικο σας :lol:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

σου εχω καλυτερα

ο αα τα εχει χασει ο δωνης φαινεται λογικος μπροστα του

Τι λέτε; Για ποιόν άξονα να μιλήσουμε; Ο άξονας έφταιγε για τα γκολ; Το εξάρι έλειπε; Άλλη ερώτηση.

δεν φταιει ο αξονας και μετα ...

Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα στους άξονες, χωρίς να μπορεί να ανταποκριθεί.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Φτιάχνουμε μια καινούρια όμαδα όπως θα έπρεπε να ξέρετε. Με αυτή την ομάδα που ξεκίνησα το καλοκαίρι, τώρα φτιάχνω μια καινούρια ομάδα μέσα στο Φλεβάρη. Το γνωρίζει κανείς αυτό;

ποιος του ειπε οτι φτιαχνουμε νεα ομαδα
γιατι φτιαχνουμε νεα ομαδα
και πως γινεται ο αα που παραιτηθηκε να φτιαχνει νεα ομαδα
και να σου απαντησω αα οχι κανεις δεν ξερει οτι φτιαχνουμε νεα ομαδα ουτε εσυ

ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ
Αυτά λέμε τώρα. Δεν είναι μόνο αυτοί που ήρθαν, αλλά και αυτοί που έφυγαν

ΕΦΥΓΕ Ο ΠΕΡΠΑΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΜΑΑΡΤΕΝΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕΣ ΕΣΥ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ....

αντε στην μονη εσφιγμενου να ηρεμησουμε και εμεις και εσυ( για εσενα αμφιβαλλω)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”