20.Ricardo Costa
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 20.Ricardo Costa
είπαμε για όλα φταίει Ο ζήσης.
και τώρα και ο αργός Κόστα.
και από αύριο ο κ@λογερος ο ρατς
συνεχίστε έτσι , απαξιωστε τους πάντες Γιατί απλά πρέπει να την βγάλει λάδι ο εσφιγμενειτης
και τώρα και ο αργός Κόστα.
και από αύριο ο κ@λογερος ο ρατς
συνεχίστε έτσι , απαξιωστε τους πάντες Γιατί απλά πρέπει να την βγάλει λάδι ο εσφιγμενειτης
- kataramenos5
Μιλάς εσυ γι απαξίωση?Που ποσταρες φωτο του Αγγελου με φανέλα ζελου?Ξεχασες τι εγραφες?
Και ποιος τον βγαζει λαδι?Ενα σωρό ευθύνες εχει κι αυτος για το χαλι που βλέπουμε και μαλιστα
εμεις που "απαξιώνουμε τους παντες για να τον βγαλουμε λαδι" τις γραφαμε απο Οκτώβριο, οταν εσεις βλεπατε τη Μπαρτσα του βορρά και αναρωτιόσασταν "και γιατι να μην αντεξει η ομαδα?".Τωρα ολοι μετα Χριστό προφήτες ανακαλύψατε την αιτία όλων των κακών στην ομάδα.
Ο ΑΑ εχει τεραστιες ευθηνες για την μεχρι τωρα πορεία αλλα δε φταιει για την εικόνα που παρουσιαζει ο Κόστα.Μη πατε να του το φορτώσετε κι αυτό.
Και ποιος τον βγαζει λαδι?Ενα σωρό ευθύνες εχει κι αυτος για το χαλι που βλέπουμε και μαλιστα
εμεις που "απαξιώνουμε τους παντες για να τον βγαλουμε λαδι" τις γραφαμε απο Οκτώβριο, οταν εσεις βλεπατε τη Μπαρτσα του βορρά και αναρωτιόσασταν "και γιατι να μην αντεξει η ομαδα?".Τωρα ολοι μετα Χριστό προφήτες ανακαλύψατε την αιτία όλων των κακών στην ομάδα.
Ο ΑΑ εχει τεραστιες ευθηνες για την μεχρι τωρα πορεία αλλα δε φταιει για την εικόνα που παρουσιαζει ο Κόστα.Μη πατε να του το φορτώσετε κι αυτό.
- desperando
- Επικοινωνία:
Και φυσικά θα απαξιωσω τον γιατρό πχ για τα ιατρικά θέματα και δεν θα την πέσω στον ζήση όπως επανειλημμένα κάνεις εσύ.
το ίδιο καθ για προπονητικά θέματα θα απαξιωσω τον προπονητή.
ο ζήσης έχει κάνει πολλές λαλακιες για τις οποίες είναι υπεύθυνος και θα την ακούσει γι αυτές και όχι Για λάθη άλλων.
όσο για μετά Χριστόν προφήτες και λοιπές@ @ έχεις μέγα δίκιο. μεγάλο λάθος μου που πίστεψα σε Έλληνες ερασιτέχνες γυμναστές και ανίκανους θρησκοληπτους προπονητές.
όσο για τον Κόστα και για να είμαστε και ον τοπικ ισχύει το εξής. όταν έχεις την ευκαιρία να φέρεις στην ομάδα παίκτες τέτοιου επιπέδου όπως αυτόν,τον ρατς, τον νομποα και τον ντεβιτς δεν το σκέφτεσαι καν Τους παίρνεις και χτίζεις ομάδα πρωταθλητισμού πάνω τους (αλλά και με έναν προπονητή που ξέρει από πρωταθλητισμό και όχι από το πως να σώζει ομάδες από την κατηγορία)
το ίδιο καθ για προπονητικά θέματα θα απαξιωσω τον προπονητή.
ο ζήσης έχει κάνει πολλές λαλακιες για τις οποίες είναι υπεύθυνος και θα την ακούσει γι αυτές και όχι Για λάθη άλλων.
όσο για μετά Χριστόν προφήτες και λοιπές@ @ έχεις μέγα δίκιο. μεγάλο λάθος μου που πίστεψα σε Έλληνες ερασιτέχνες γυμναστές και ανίκανους θρησκοληπτους προπονητές.
όσο για τον Κόστα και για να είμαστε και ον τοπικ ισχύει το εξής. όταν έχεις την ευκαιρία να φέρεις στην ομάδα παίκτες τέτοιου επιπέδου όπως αυτόν,τον ρατς, τον νομποα και τον ντεβιτς δεν το σκέφτεσαι καν Τους παίρνεις και χτίζεις ομάδα πρωταθλητισμού πάνω τους (αλλά και με έναν προπονητή που ξέρει από πρωταθλητισμό και όχι από το πως να σώζει ομάδες από την κατηγορία)
Σωστά τα λές,kataramenos5 έγραψε:Το ενδεχόμενο το "τζιμάνι" να ειχε ζητήσει ενα γρηγορο στοπερ που να μπορει να ανεβαινει ψηλά και να κυνηγάει τον οποιο Καρελη κι αντ αυτου να του φεραν τον βαρύ συνταξιούχο δε μας περναει απ τ μυαλό.Ειπαμε χιλια στραβά εχει,φεύγει, αλλα δε θα του φορτωσουμε κι αυτα για τα οποια δε φταιει.Η ομαδα ειχε ενα συγκεκριμένο τροπο παιχνιδιού ανεβαινε ψηλά (το ιδιο εκαναν και Χουμπ και Μπολονι) και ζητουσε συγκεκριμένα εργαλεία για να συνεχίσει να το κανει.Αν ο ΤΔ φερνει κατι τελειως αντιθετο απ αυτο που ζητάς τι πρεπει να κανεις?Να ξεχάσεις τη μεχρι τωρα φιλοσοφία που προσπαθει να μαθει η ομάδα και να παιζεις ταμπούρι και μια ευχή επειδη ο Κοστα δεν μπορει να τρέξει?
Βέβαια μπορεί το τζιμάνι να ήθελε για σέντερ μπακ βασικό τα επόμενα 5 χρόνια τον κατσικά και χαφ τον τσανδάρη και δεν πειράζει που σε γλέντησε κάθε χωριό σε κύπελο.
Είναι ΠΑΟΚ, χριστιανοί και κοιμούνται νωρίς
Ο τσόρι ας πούμε, ο Μανωλάς, ο Μπέργκ που δεν κοιμούνται νωρίς σε χαλάνε?
Κάτσε περίμενε, δεν κρίνεις έναν παίκτη όταν χτίζεις ομάδα. έτσι είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ! οτί χτίζουμε ομάδα
κατ5 πιστευω εχεις μεγαλο λαθος στο συλλογισμο σου.kataramenos5 έγραψε:Το ενδεχόμενο το "τζιμάνι" να ειχε ζητήσει ενα γρηγορο στοπερ που να μπορει να ανεβαινει ψηλά και να κυνηγάει τον οποιο Καρελη κι αντ αυτου να του φεραν τον βαρύ συνταξιούχο δε μας περναει απ τ μυαλό.Ειπαμε χιλια στραβά εχει,φεύγει, αλλα δε θα του φορτωσουμε κι αυτα για τα οποια δε φταιει.Η ομαδα ειχε ενα συγκεκριμένο τροπο παιχνιδιού ανεβαινε ψηλά (το ιδιο εκαναν και Χουμπ και Μπολονι) και ζητουσε συγκεκριμένα εργαλεία για να συνεχίσει να το κανει.Αν ο ΤΔ φερνει κατι τελειως αντιθετο απ αυτο που ζητάς τι πρεπει να κανεις?Να ξεχάσεις τη μεχρι τωρα φιλοσοφία που προσπαθει να μαθει η ομάδα και να παιζεις ταμπούρι και μια ευχή επειδη ο Κοστα δεν μπορει να τρέξει?
μαλλον δεν ελαβες υποψιν τα δεδομενα του συμβολαιου του:
α) φετος 380 χιλιαρικα και
β) ΑΝ 70% των αγωνων ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ επεκταση για αλλα δυο χρονια.
σκεψου τωρα, τι πιο απλο αν δεν τον ηθελε ο Αγγελος το να μην τον βαλει στο 70% των αγωνων. σιγα, 380 χιλιαρικα ειναι. εδω εχουμε δωσει ενα μυριο στο σεκου. στα @@ μας.
στα μπαλιστικα (που σαι ρε σωτο;;;) συμφωνω και επαυξανω αυτο που λεει ο ντεσπε, οτι δλδ πρεπει να ειναι το δεξι στοπερ και οχι αριστερα.
Καταρχήν δεν χτίζεις ομάδα με τον 35χρονο Κόστα. Αναλώσιμος παίκτες, που ελπίζεις να σου βγει, γιατί αν σου βγει σε έχει ανεβάσει ένα επίπεδο.
Αντίθετη περίπτωση από τον Νομποα για πάρα πολλούς λόγους.
Αντίθετη περίπτωση από τον Νομποα για πάρα πολλούς λόγους.
- kataramenos5
Τρεις μ εναν ρε αλήτες αλλα θα το παλέψω
Κ_Geo "αν δεν τον ηθελε ο Αγγελος το να μην τον βαλει στο 70% των αγωνων" εχει εναλακτικές ?
Ο Κατσικάς μακραν χειροτερος ποιοτικά ,μακραν καλυτερος σε ετοιμότητα φυσ. κατάσταση ,ουσιαστικα αχρηστεύτηκε για 10.000.Οταν καιγεσαι για βαθμους γιατι σε κυνηγάει "αυτος που δε χάνει" ποιος ειναι χρησιμότερος, ενας παικταρας που θα παιξει όμως σε κανα εξάμηνο λογω απραξίας ή ενας μετριος αλλα ετοιμος και αξιοπρεπής (φετος)
Επισης αν τολμούσε να μη βαλει τον Κοστα θα πέφταν ολοι να τον φανε που αφήνει εξω τον παικταρά.Ναι ή ού?
Επισης εχω μια αμφιβολία αν σ αυτή την ηλικία μπορείς να επανέλθεις αν το αφήσεις για αρκετό καιρό(σ αφήνει κι αυτό)
Τα 380 δε με καινε, με καινε τα 800 του χρόνου αν ο παικτης δε καταφερει να επανέλθει(δυσκολο αλλα οχι ακατόρθωτο)
Σαφως και επηρεάζει το αριστερα<-> δεξια αλλα οχι τοσο ωστε να βλέπουμε αυτα τα λάθη που βλέπουμε.
Για κατσικα απάντησα παρα πάνω, για κυπελλο 100% φταιει ο ΑΑ .Με καλαμαρια κατέβασε ομάδα που δεν ειχε
ξαναπαίξει μαζί και με Γιάννενα "τελείωσε" τους ήδη εξουθενωμένους Ρατς,Τζιολη κλπ.Οι περισσότεροι βεβαια τοτε λέγαμε "Γ@μα το κύπελλο" ,ετσι Κ_geo?
Ντεσπε απάντησα στα περισσότερα παραπάνω.Για Ζηση γυρνα και διάβασε τι εγραφες εσύ για τον συγκεκριμένο περσι και μετα μιλάμε.
Υγ Ουφ.
Κ_Geo "αν δεν τον ηθελε ο Αγγελος το να μην τον βαλει στο 70% των αγωνων" εχει εναλακτικές ?
Ο Κατσικάς μακραν χειροτερος ποιοτικά ,μακραν καλυτερος σε ετοιμότητα φυσ. κατάσταση ,ουσιαστικα αχρηστεύτηκε για 10.000.Οταν καιγεσαι για βαθμους γιατι σε κυνηγάει "αυτος που δε χάνει" ποιος ειναι χρησιμότερος, ενας παικταρας που θα παιξει όμως σε κανα εξάμηνο λογω απραξίας ή ενας μετριος αλλα ετοιμος και αξιοπρεπής (φετος)
Επισης αν τολμούσε να μη βαλει τον Κοστα θα πέφταν ολοι να τον φανε που αφήνει εξω τον παικταρά.Ναι ή ού?
Επισης εχω μια αμφιβολία αν σ αυτή την ηλικία μπορείς να επανέλθεις αν το αφήσεις για αρκετό καιρό(σ αφήνει κι αυτό)
Τα 380 δε με καινε, με καινε τα 800 του χρόνου αν ο παικτης δε καταφερει να επανέλθει(δυσκολο αλλα οχι ακατόρθωτο)
Σαφως και επηρεάζει το αριστερα<-> δεξια αλλα οχι τοσο ωστε να βλέπουμε αυτα τα λάθη που βλέπουμε.
Pr Jon αν θες να κανουμε κουβεντα μεσα ,αν θες να μ@λακιστούμε δε γουστάρω.Μεγάλωσα πια.Ο τσόρι ας πούμε, ο Μανωλάς, ο Μπέργκ που δεν κοιμούνται νωρίς σε χαλάνε?
Για κατσικα απάντησα παρα πάνω, για κυπελλο 100% φταιει ο ΑΑ .Με καλαμαρια κατέβασε ομάδα που δεν ειχε
ξαναπαίξει μαζί και με Γιάννενα "τελείωσε" τους ήδη εξουθενωμένους Ρατς,Τζιολη κλπ.Οι περισσότεροι βεβαια τοτε λέγαμε "Γ@μα το κύπελλο" ,ετσι Κ_geo?
Ντεσπε απάντησα στα περισσότερα παραπάνω.Για Ζηση γυρνα και διάβασε τι εγραφες εσύ για τον συγκεκριμένο περσι και μετα μιλάμε.
Υγ Ουφ.
Kat ναι, εχει και ειχε επιλογες αν δεν θελει. αλλα και ο Κατσικας ειναι πιο αργος απο αυτον τον Κοστα. αρα ενα και το αυτο. ασε δε που στον οφη τον εβαλε, χρονικο σημειο που θεωρητικα ηταν ηδη "φευγατος". πιο πολυ βασικα μου τη "δινει" το να δωσουμε ντεμεκ καποια δικαιολογια στον Αγγελο. και δεν το λεω για εσενα προσωπικα αλλα γενικοτερα και με αφορμη το ποστ σου.kataramenos5 έγραψε:Τρεις μ εναν ρε αλήτες αλλα θα το παλέψω![]()
Pr Jon αν θες να κανουμε κουβεντα μεσα ,αν θες να μ@λακιστούμε δε γουστάρω.Μεγάλωσα πια.Ο τσόρι ας πούμε, ο Μανωλάς, ο Μπέργκ που δεν κοιμούνται νωρίς σε χαλάνε?
Υγ Ουφ.
ειτε με Κατσικα, ειτε με Κοστα, ειτε με Αλανις, η αμυνα μας στα 25 μετρα πανω απο την περιοχη και με πλατος σε ολο το γηπεδο θα ειναι εκτεθειμενη οταν ο αντιπαλος θα εχει επιθετικο με την ταχυτητα του καρελη πχ. και δεν εχει μπροστα της εστω 2 παιχτες κεντρου για να πιεζουν τη πασα στα φορ ή εξαιρετικα γρηγορα μπακ για να καλυπτουν στη διαγωνιο κινηση.
εκτος αν εχεις καποιον αλλα Ιβαν Κορντομπα (της Ιντερ) για σκουπα οποτε ζαμαν φου. ακομα και η μπαρτσα οταν ειδε και αποειδε ειχε το μασκερανο σεντερ μπακ μπας και...
και ναι, μπορουσε να μην βαλει τον Κοστα, να πει "παιδια ειναι ανετοιμος και θα μπει σε ρυθμο σιγα σιγα". εδω αλλα και αλλα εχει κανει, λες αυτο να τον "φοβισε" και να μην το εκανε;;
οσο για το κυπελλο, και του χρονου το ιδιο θα λεω κατ. μαμα το. με τα δευτεροτριτα και οπου φτασουμε.
Re: 20.Ricardo Costaε
Και ομως δεν αρχίσαμε ετσι .. Αλλα έπειτα γυρίσαμε στο αφελές περσινό ποδόσφαιρο αμυντικά .. Και δε μπορώ να καταλάβω αν ειναι αδυναμία μας να προσαρμοστούμε στην προσαρμογή
των αντιπάλων η κάτι αλλο
Ο κοστα δεν εχει βγει ως τωρα ναι εχει ελαφρυντικά αλλα αυτή ειναι η αληθεια
Ο κοστα δεν εχει βγει ως τωρα ναι εχει ελαφρυντικά αλλα αυτή ειναι η αληθεια
- kataramenos5
Το οτι καποιοι δεν αντεχουμε την αδικία που γίνεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ οπου ο προπονητής σταυρώνεται ακομα και για αυτά που δε φταίει δε παίζει?Πρεπει να ειμαστε τυφλά αγγελόσκυλα ντε και καλά?Περσι οταν δηλαδή ελεγα τα ιδια για Χουμπ εναντια στα Αγγελόσκυλα τι ήμουν?Ο Μανιακός τι είναι?Καταλαβαίνετε οτι κανετε τα ίδια μ αυτα που κατακρίνατε πέρσι?Θεμιτό το να βλεπεις αλλιως τον προπονητή Αναστασιάδη απ οτι εγώ (ο Μανιακ,ο Χ ,ο Ψ) το να καταλογίζεις ντε και καλά προθεση συγκάληψης, σε οποιον τολμά να παει κοντρα στο ρεύμα, μονο και μονο γιατι τα βλεπει αλλιώς όμως οχι.Αφήστε να υπάρχει και η αντιθετη άποψη(όχι κατ ανάγκη σωστή)K_geo έγραψε: K πιο πολυ βασικα μου τη "δινει" το να δωσουμε ντεμεκ καποια δικαιολογια στον Αγγελο.
Επι της ουσίας, για ενα γυρο πώς τα καταφεραμε ?Οσο επαιζαν Κατσε,Τζιολης Μπροστα απ την αμυνα μια χαρα είμασταν νομίζω.Πιστευεις (τι ρωταω τωρα) οτι καποιος άλλος πχ Σαντος θα εκανε καλύτερο πρωτο γυρο?Μην αρνουμαστε αυτα που ειδαν τα ματάκια μας 3 μηνες πριν .Ολοι γουσταραμε αυτο που βλέπαμε.Το μετα ήταν φυσικό επόμενο να γίνει με ΑΑ,ελειπες ροστερ,Ζηση.
Το πηρα προσωπικά
- desperando
- Επικοινωνία:
σου έχω ξανά πει ότι ξέρω πολύ καλά τι έχω γράψει για τον ζήση αλλά μάλλον δεν μπορείς να το καταλάβεις.kataramenos5 έγραψε:
.
και επειδή μου είχες κάνει και την ερώτηση γιατί μισώ τον άγγελο και σου είπα ότι δεν τον μισώ,για τον ζήση δεν μπορώ να πω το ίδιο,ένα ψιλομισος το έχω απέναντι του. αλλά όπως σου έχω πει πάρα πολλές φορές αλλά ούτε αυτό δεν το καταλαβαίνεις δεν χρειάζεται να τον κράζω για πράγματα που δεν ευθύνεται, έχει κάνει τόσα από μόνος του που να τον χρεωσω με κάτι παραπάνω τι μόνο που μπορεί να γίνε είναι να του δώσω την δικαιολογία ότι τον κρίνουμε με εμπάθεια και όχι αντικειμενικά με βάση αυτά που έχει κάνει.
το πρόβλημα σου κατε με είναι ότι στα τελευταία τρία χρόνια βλέπεις το ίδιο μοτίβο κάτι που δεν ισχύει.
δυστυχώς με όλο τον σεβασμό που σου έχω αλλά στο θέμα προπονητή ( και όχι μόνο Άγγελου) έχεις μια αφέλεια όπου ακόμα και αν βρεθεί κάποιος τυχάρπαστος και φέρει τον μπαμπη τον τενε θα νομίζεις ότι για τα αρνητικά του αποτελέσματα φταίνε κάποιοι που τον κάνουν πόλεμο και ότι δεν θα πρέπει να τον διώξουμε αν δεν ολοκληρώσει ένα τριετές πλάνο.
υγ δεν ξέρω αν ο σαντος θα είχε καλύτερο πρώτο γύρο και όποιος απαντάει σε υποθετικές ερωτήσεις το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτεθεί, αυτό που ξέρω όμως εγώ και πολλοί άλλοι είναι γιατί η ομάδα έχει φάει ένα σωρό πανομοιότυπα γκολ στην πλάτη της από τον Δεκέμβριο και μετά.
οι κύριοι λόγοι είναι δύο
πρώτος είναι ο διαφορετικός τερματοφύλακας με τον γλυκό να παίζει πολύ πιο καλά τον ρόλο του λιμπερο και να σώζει παρά πολλές καταστάσεις πριν καν γεννηθούν
σε αντίθεση με τον ιτανζ ο οποίος βγαίνει από την μικρή του περιοχή μόνο όταν είναι να αλλάξουμε εστίες
και δεύτερος λόγος είναι ότι όταν χάνουμε την μπάλα τα χαφ μας δεν έχουν ούτε την σωστή ισορροπία αλλά ούτε και τις απαραίτητες δυνάμεις έστω να κλείσουν την γρήγορη κάθετη πάσα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουμε να ανασυνταχθουμε αμυντικά και να δώσουμε λίγο περισσότερο αμυντικό βαθος
- kataramenos5
Ε αφου και αφελής ειμαι και δε πολυκαταλαβαίνω κανε με ενα ignore κι ησύχασε.
Ως αφελής λοιπον αναρωτιέμαι , αν δεν ευθύνεται ο Ζησης για το γεγονός οτι θελαμε τουλαχιστον 3 ετοιμους παίκτες οπως ειπε και ο ίδιος μεχρ 27 δεκεμβρίου (το Σαββατο,το Σαββατο) και αντ αυτού πήραμε 2 ανέτοιμους στις 27 /01 ποιος φταιει?Πειτε να μαθουμε κι εμείς.Που χαθηκε το εξτρεμ και ποιανου τη θεση θα έπαιρνε?
Ο ΤΔ έλεγες περσι ειναι υποχρεωμένος να φερει τους παικτες που κρινει απαραιτητους ο προπονητής(για να πετυχει το οποιο πλαν του).Εαν με βαση αυτα που γραφτηκαν στον τυπο(με επιφύλαξη) περι ζημιων 5 εκ και ισολογισμών οτι το μπατζετ για μεταγραφες Γενάρη ήταν 1εκ, ειχε δικιο ο τρελος να ζητήσει αυτους τους μετριους που ζητησε? Αν ισχύει αυτο και εγινε υπέρβαση στο μπατζετ για να ρθουν παικτες που δε βοηθάν άμεσα(αυτη τη λογικη εχει η περιοδος Ιανουαριου) δεν εχει ευθήνη ο ΤΔ?
Και την ιδια" αφέλεια" την εχει ενα μεγαλο μερος του ΠΑΟΚτσήδικου λαου οπως εκφραστηκε μεσω ανακοινώσεων συνδέσμων, ιστοσελιδων κλπ. οποτε προσεχε πως και ποιους χαρακτηρίζεις.
Ως αφελής λοιπον αναρωτιέμαι , αν δεν ευθύνεται ο Ζησης για το γεγονός οτι θελαμε τουλαχιστον 3 ετοιμους παίκτες οπως ειπε και ο ίδιος μεχρ 27 δεκεμβρίου (το Σαββατο,το Σαββατο) και αντ αυτού πήραμε 2 ανέτοιμους στις 27 /01 ποιος φταιει?Πειτε να μαθουμε κι εμείς.Που χαθηκε το εξτρεμ και ποιανου τη θεση θα έπαιρνε?
Ο ΤΔ έλεγες περσι ειναι υποχρεωμένος να φερει τους παικτες που κρινει απαραιτητους ο προπονητής(για να πετυχει το οποιο πλαν του).Εαν με βαση αυτα που γραφτηκαν στον τυπο(με επιφύλαξη) περι ζημιων 5 εκ και ισολογισμών οτι το μπατζετ για μεταγραφες Γενάρη ήταν 1εκ, ειχε δικιο ο τρελος να ζητήσει αυτους τους μετριους που ζητησε? Αν ισχύει αυτο και εγινε υπέρβαση στο μπατζετ για να ρθουν παικτες που δε βοηθάν άμεσα(αυτη τη λογικη εχει η περιοδος Ιανουαριου) δεν εχει ευθήνη ο ΤΔ?
Στη πραγματικοτητα ομως και όχι υποθετικα μιλάμε για Μπολονι,Στεφενς οπου κι εσυ είχες την ιδια ακριβώς ... αφέλεια.έχεις μια αφέλεια όπου ακόμα και αν βρεθεί κάποιος τυχάρπαστος και φέρει τον μπαμπη τον τενε θα νομίζεις ότι για τα αρνητικά του αποτελέσματα φταίνε κάποιοι που τον κάνουν πόλεμο και ότι δεν θα πρέπει να τον διώξουμε αν δεν ολοκληρώσει ένα τριετές πλάνο.
- desperando
- Επικοινωνία:
kataramenos5 έγραψε:Ε αφου και αφελής ειμαι και δε πολυκαταλαβαίνω κανε με ενα ignore κι ησύχασε.Γιατί ρε συ Κατ να σαι κάνω ιγκνορ, δεν μπορούμε να μιλάμε με κάποιον που διαφωνουμε?
Ως αφελής λοιπον αναρωτιέμαι , αν δεν ευθύνεται ο Ζησης για το γεγονός οτι θελαμε τουλαχιστον 3 ετοιμους παίκτες οπως ειπε και ο ίδιος μεχρ 27 δεκεμβρίου (το Σαββατο,το Σαββατο) και αντ αυτού πήραμε 2 ανέτοιμους στις 27 /01 ποιος φταιει?Πειτε να μαθουμε κι εμείς.Που χαθηκε το εξτρεμ και ποιανου τη θεση θα έπαιρνε? Εγώ να σου πω ότι συμφωνώ ότι θα έπρεπε μέχρι αρχές Ιανουαρίου να έχουν έρθει οι τρεις παίκτες που είχαμε ανάγκη (άσχετα αν αυτό την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι πολύ δύσκολο από την στιγμή κι ολας που ο ΠΑΟΚ δεν πληρώνει ομάδες αλλά κοιτάει σε ελεύθερους κι δευτερευόντως σε δανεικούς.) αλλά πες μου ,είναι αυτό δικαιολογία για το οτι μου έχουν κάνει τον λοκω σουρωτήρι από τις τριάδες και τις τέσσαρες όλα τα χωρια? Ο ΤΔ έλεγες περσι ειναι υποχρεωμένος να φερει τους παικτες που κρινει απαραιτητους ο προπονητής(για να πετυχει το οποιο πλαν του). ο προπονητής κατά κύριο λόγο προτείνει χαρακτηριστικά αλλά μπορεί να προτείνει και κάποιους παικτες, αλλά όπως είπες και συ ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ, ο άγγελος απέχει κατά πολύ από έναν τέτοιο τίτλο ειδικά για ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ.
Και τι είναι ο ΠΑΟΚ για να τον φορτώσει ο άγγελος με το κάθε Τζανη και με τον κάθε ναζλιδη με τριετες συμβόλαια? ή υπήρχε περίπτωση να κάνουν αυτοί οι παίκτες συμβόλαια που θα έχουν διάρκεια όσο θα είναι αυτός ο "προπονητής" στον παγκο?ή μήπως ο άγγελος θα ήταν διατεθειμένος να πληρώσει τις οποίες αποζημιώσεις για να απαλλαγεί από τα συμβόλαια αυτών των παικτών η ομάδα αν αυτός φύγει στο τέλος της σεζον? Εαν με βαση αυτα που γραφτηκαν στον τυπο(με επιφύλαξη) περι ζημιων 5 εκ και ισολογισμών οτι το μπατζετ για μεταγραφες Γενάρη ήταν 1εκ, ειχε δικιο ο τρελος να ζητήσει αυτους τους μετριους που ζητησε? φυσικά και όχι και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτού του ανθρώπου, ότι δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχει προσληφθεί ως προπονητής και όχι ως ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ όπου θα είναι υπεύθυνος για τα πάντα στην ομάδα, εκείνος ο ΠΑΟΚ μας τελείωσε. ο κάθε προπονητής είναι υποχρεωμένος να ζητάει το καλύτερο δυνατό για το αγωνιστικό, τα οικονομικά αε τα αφήσει σε αυτούς που είναι η δουλειά τους, αλλά μπορεί να το κάνει αυτο?Δεν μπορεί γιατί αυτή είναι η φύση του Αν ισχύει αυτο και εγινε υπέρβαση στο μπατζετ για να ρθουν παικτες που δε βοηθάν άμεσα(αυτη τη λογικη εχει η περιοδος Ιανουαριου) δεν εχει ευθήνη ο ΤΔ? μακάρι οι ευθύνες του όποιου τεχνικού διευθυντή να ήταν γιατί έφερε στην ομάδα τον κάθε νομποα και τον κάθε κοστα
'Στη πραγματικοτητα ομως και όχι υποθετικα μιλάμε για Μπολονι,Στεφενς οπου κι εσυ είχες την ιδια ακριβώς ... αφέλεια.έχεις μια αφέλεια όπου ακόμα και αν βρεθεί κάποιος τυχάρπαστος και φέρει τον μπαμπη τον τενε θα νομίζεις ότι για τα αρνητικά του αποτελέσματα φταίνε κάποιοι που τον κάνουν πόλεμο και ότι δεν θα πρέπει να τον διώξουμε αν δεν ολοκληρώσει ένα τριετές πλάνο.μα αυτό σου λέω ότι είναι λάθος σου να συσχετίσεις τις περιπτώσεις των μπολονι-στεφενς με αυτή του Άγγελου. και σε ρωτάω μετά από τα τόσα κλαρίνα φέτος γιατί δεν έχουμε τα έκτροπα στα πέριξ της Τούμπας από φιλάθλους που είχαμε άλλες χρονιες? Και την ιδια" αφέλεια" την εχει ενα μεγαλο μερος του ΠΑΟΚτσήδικου λαου οπως εκφραστηκε μεσω ανακοινώσεων συνδέσμων, ιστοσελιδων κλπ. οποτε προσεχε πως και ποιους χαρακτηρίζεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 14 Μαρ 2015, 10:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καταρχήν δεν είναι 35. 33 είναι, σε δύο μήνες κλείνει τα 34. Περίπου στην ηλικία που έφυγε ο Κοντρέρας (και κλαίγαμε).Ακάλυπτος έγραψε:Καταρχήν δεν χτίζεις ομάδα με τον 35χρονο Κόστα.
Κατά δεύτερον φυσικά και δεν χτίζεις ομάδα με 33άρη. Πιο πολύ για ένεση εμπειρίας σε άπειρο κέντρο άμυνας μοιάζει. Σαν αυτό που έκανε ο γάβρος το καλοκαίρι με τον 35άρη (αυτός ναι, τόσο είναι) Αμπιντάλ. Δεν θυμάμαι να έγραψε κανείς τότε «δεν χτίζεις ομάδα με τον 35χρονο Αμπιντάλ».
Δεν ξέρω αν ζήτησε και κάποιον άλλο για κεντρικό αμυντικό (πλην του Παπατζόν), αλλά να σου πω ότι προτιμώ να δώσω στο εξάμηνο 380 στον ελεύθερο Κόστα, παρά 300 στην ομάδα και 100 στον παίκτη για τον Τέτε.kataramenos5 έγραψε:Εαν με βαση αυτα που γραφτηκαν στον τυπο(με επιφύλαξη) περι ζημιων 5 εκ και ισολογισμών οτι το μπατζετ για μεταγραφες Γενάρη ήταν 1εκ, ειχε δικιο ο τρελος να ζητήσει αυτους τους μετριους που ζητησε? Αν ισχύει αυτο και εγινε υπέρβαση στο μπατζετ για να ρθουν παικτες που δε βοηθάν άμεσα(αυτη τη λογικη εχει η περιοδος Ιανουαριου) δεν εχει ευθήνη ο ΤΔ?
ΥΓ σχετικό-άσχετο: Γενικά αυτόν τον μανατζερικό πόλεμο μέσω ΑΡΔ δεν τον αντιλαμβάνομαι. «Δεν τον πήρε από εμένα, βάλε τα αρδόσκυλα να τον σκίσουν ή να γράψουν πόσο στοιχίζει μαζί με εφορία». «Αυτός δικός μου είναι, βάλε τα αρδόσκυλα να γράφουν ύμνους "παικταράς", δεν πα να τον λένε και Ιγκλέσιας».
ΥΓ2: Πολύ ωραία η κουβεντούλα παραπάνω. Να το κάνετε συχνότερα, έστω και ξημερώματα.
Μην φέρνεις τώρα παράδειγμα τον Αμπιντάλ. Πιο πολύ σαν κίνηση marketing ήταν από τον Μαρινάκη, παρά σαν μεταγραφή ουσίας. Που έτσι κι αλλιώς, ήταν μέτριος όσο έπαιξε.
Παράλειψη μου για την ηλικία, το point όμως το ίδιο. Άλλο Νομποα, άλλο Κόστα. Γενικά όλοι οι αμυντικοί που έχουμε μαζέψει εδώ και λίγα χρόνια, δεν κάνουν. Αυτό είναι το πρόβλημα.
ΥΓ. Ακόμα πιστεύω στις δυνατότητες του παίκτη, γιατί έχω δει τι είναι ικανός να παίξει. Τώρα, πολλά φταίνε, στα play off θα τον κρίνω ασφαλέστερα.
Παράλειψη μου για την ηλικία, το point όμως το ίδιο. Άλλο Νομποα, άλλο Κόστα. Γενικά όλοι οι αμυντικοί που έχουμε μαζέψει εδώ και λίγα χρόνια, δεν κάνουν. Αυτό είναι το πρόβλημα.
ΥΓ. Ακόμα πιστεύω στις δυνατότητες του παίκτη, γιατί έχω δει τι είναι ικανός να παίξει. Τώρα, πολλά φταίνε, στα play off θα τον κρίνω ασφαλέστερα.