Δεν ξέρω το τί ενοείς με τη λέξη ποιότητα, πάντως την αποτελεσματικότητα σε γκολ και ασσιστ την έχει ήδη ξεπεράσει. Ο Στόχ είναι ποδοσφαιριστής αγώνα, αλλά ο Μακ πρωταθλήματος. Εγώ πρωτάθλημα θέλω από τον ΠΑΟΚ όχι να νικήσω μόνο τη ζέλα και το γκευ. Θεωρώ ότι η ποιότητα χωρίς διάρκεια δεν είναι ποιότητα είναι μετριότητα.prist64 έγραψε:Ο Μακ ειμαι κομμενος και ραμενος στα μετρα του Αγγελλου.
Καλος αθλητης,προσγειωμενος,πραγματικο εργαλειο.
Αν σταθεροποιηθει η αποδοση του και βελτιωσει τα τελειωματα του
θα ειναι κερδισμενοι,και ο Μακ και ο Π.Α.Ο.Κ.
Αλλα την ποιοτητα του Στοχ δεν προκειται να την φτασει.
Καποια πραγματα δεν αποκτωνται με την προπονηση,δυστυχως.
29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
- Μπαρκαρούτσος
iasoiako έγραψε:Δεν ξέρω το τί ενοείς με τη λέξη ποιότητα, πάντως την αποτελεσματικότητα σε γκολ και ασσιστ την έχει ήδη ξεπεράσει. Ο Στόχ είναι ποδοσφαιριστής αγώνα, αλλά ο Μακ πρωταθλήματος. Εγώ πρωτάθλημα θέλω από τον ΠΑΟΚ όχι να νικήσω μόνο τη ζέλα και το γκευ. Θεωρώ ότι η ποιότητα χωρίς διάρκεια δεν είναι ποιότητα είναι μετριότητα.prist64 έγραψε:Ο Μακ ειμαι κομμενος και ραμενος στα μετρα του Αγγελλου.
Η ποιοτητα(στο ποδοσφαιρο),ειναι το συνολο των προσοντων,σωματικων και νοητικων,
που εχει ενας ποδοσφαιριστης.
Η σωματικη κατασκευη,η ταχυτητα,η αντοχη,η αντοχη στο σκληρο παιχνιδι,η ικανοτητα στο ενας εναντιον ενος,
η ευχερεια στο σκοραρισμα,το κοντρολ,η πασα,το σουτ,η εναλλαγη του παιχνιδιου,το παιξιμο χωρις μπαλα,
η ικανοτητα να "διαβαζεις" το παιχνιδι και να βρισκεσαι ΠΑΝΤΑ στην καταλληλη θεση,η γρηγορη προσαρμογη
στις συνθηκες του παιχνιδιου και στις απαιτησεις του προπονητη, οι γρηγορες και σωστες επιλογες, ειναι καποια
προσοντα(αυτα σκεφτηκα) που χαρακτηριζουν την ποιοτητα ενος ποδοσφαιριστη.
Η ποιοτητα ειναι,αυτη που καθορισε την πορεια δυο συνομιληκων,ομοεθνων ποδοσφαιριστων,
οι οποιοι ακολουθησαν παραλληλη καριερα.
Και οι δυο νεαροι στην Αγγλια σε καλες ομαδες.Φευγοντας απο εκει,ο ενας πηγε στη Γερμανια
σε ομαδα της σειρας με 300? 400?χιλιαρικα.
Ο αλλος στην Τουρκια σε ομαδα επιπεδου CL με 1.800.000.
Ο ενας τελειωνοντας το συμβολαιο του ηρθε στον Π.Α.Ο.Κ. με λιγα λεφτα και αμφιβολο μελλον.
Αν θυμασαι,χαρακτηριστηκε λαχειο(θα βγει,δε θα βγει).
Ο αλλος ηρθε και αυτος στον Π.Α.Ο.Κ. αλλα δανεικος και χωρις να χασει ουτε ενα ευρω.
Και φυσικα θα θυμασαι την ικανοποιηση και τις προσδοκιες που ειχαμε απο την αποκτηση του.
Αν ηταν εφικτο, θα διαλεγα τον Στοχ με την συμπεριφορα του Μακ, ομως.
Αν ειχα να διαλεξω απο τον Στοχ που ειδα περισυ και τον Μακ που βλεπω φετος,
φυσικα και θα διαλεγα τον Μακ.
Αλλο πραγμα η ποιοτητα ομως.
Σ΄ευχαριστω που μου εδωσες τη δυνατοτητα ανταλλαγης αποψεων μ΄ενα συνοδοιπορο των γηπεδων.
- VictorAK47
Και τον Δημητράκη που θα τον βάλουμε;RoMaN έγραψε:Άρα, θέλουμε: Mak δεξιά, Vieirinha αριστερά και Stoch πάγκο, να μπαίνει στο 65'!![]()
![]()
![]()

- Μπαρκαρούτσος
Παίζει και η ποιότητα του μάνατζερ του παίχτη!
Παίζει και η ποιότητα ποδοσφαίρου της χώρας που επιλέγεις!
Παίζει και η ποιότητα ποδοσφαίρου της χώρας που επιλέγεις!
Στην πλειονότητα των χαρακτηριστικών που ανέφερες σαν ποιότητα ο Μακ υπερτερεί του Στοχ, και ειδικότερα στα αμυντικογενοί. Δε θεωρώ ότι τα φυσικά προσόντα είναι πολύ σημαντικά στην ποιότητα του ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, για αυτό και ο Ροναλντίνιο θεωρείται ποιοτικός σε σχέση με τον Ιβάνοβιτς. Θεωρώ ποιοτικά κάποια από αυτά που αναφέρεις, όπως οι μεταβιβάσεις, οι σέντρες, η ντρίμπλα, τα τελειώματα, τα φάουλ, οι κεφαλιές, η δημιουργηκότητα στο παιχνίδι, οι σωστές επιλογές, το μαρκάρισμα, τα μακρινά σουτ, τα πέναλτυ, η τοποθέτηση για πρώτη επαφή με την μπάλα και ίσως και τα τάκλιν. Νομίζει με βάση αυτά κατά λιγο βέβαια υπερτερεί ο Μακ, γιατί έχει πιο σωστό και καθαρό μυαλό. Το παιχνίδι του Στόχ ήταν πολύ άναρχο. Επίσης οι αντοχές και η σταθερότητα είναι αυτή που ζητείται αν και εδώ δεν μιλάμε για ποιότητα αλλά για φιτνες.prist64 έγραψε:iasoiako έγραψε:Δεν ξέρω το τί ενοείς με τη λέξη ποιότητα, πάντως την αποτελεσματικότητα σε γκολ και ασσιστ την έχει ήδη ξεπεράσει. Ο Στόχ είναι ποδοσφαιριστής αγώνα, αλλά ο Μακ πρωταθλήματος. Εγώ πρωτάθλημα θέλω από τον ΠΑΟΚ όχι να νικήσω μόνο τη ζέλα και το γκευ. Θεωρώ ότι η ποιότητα χωρίς διάρκεια δεν είναι ποιότητα είναι μετριότητα.prist64 έγραψε:Ο Μακ ειμαι κομμενος και ραμενος στα μετρα του Αγγελλου.
Η ποιοτητα(στο ποδοσφαιρο),ειναι το συνολο των προσοντων,σωματικων και νοητικων,
που εχει ενας ποδοσφαιριστης.
Η σωματικη κατασκευη,η ταχυτητα,η αντοχη,η αντοχη στο σκληρο παιχνιδι,η ικανοτητα στο ενας εναντιον ενος,
η ευχερεια στο σκοραρισμα,το κοντρολ,η πασα,το σουτ,η εναλλαγη του παιχνιδιου,το παιξιμο χωρις μπαλα,
η ικανοτητα να "διαβαζεις" το παιχνιδι και να βρισκεσαι ΠΑΝΤΑ στην καταλληλη θεση,η γρηγορη προσαρμογη
στις συνθηκες του παιχνιδιου και στις απαιτησεις του προπονητη, οι γρηγορες και σωστες επιλογες, ειναι καποια
προσοντα(αυτα σκεφτηκα) που χαρακτηριζουν την ποιοτητα ενος ποδοσφαιριστη.
Η ποιοτητα ειναι,αυτη που καθορισε την πορεια δυο συνομιληκων,ομοεθνων ποδοσφαιριστων,
οι οποιοι ακολουθησαν παραλληλη καριερα.
Και οι δυο νεαροι στην Αγγλια σε καλες ομαδες.Φευγοντας απο εκει,ο ενας πηγε στη Γερμανια
σε ομαδα της σειρας με 300? 400?χιλιαρικα.
Ο αλλος στην Τουρκια σε ομαδα επιπεδου CL με 1.800.000.
Ο ενας τελειωνοντας το συμβολαιο του ηρθε στον Π.Α.Ο.Κ. με λιγα λεφτα και αμφιβολο μελλον.
Αν θυμασαι,χαρακτηριστηκε λαχειο(θα βγει,δε θα βγει).
Ο αλλος ηρθε και αυτος στον Π.Α.Ο.Κ. αλλα δανεικος και χωρις να χασει ουτε ενα ευρω.
Και φυσικα θα θυμασαι την ικανοποιηση και τις προσδοκιες που ειχαμε απο την αποκτηση του.
Αν ηταν εφικτο, θα διαλεγα τον Στοχ με την συμπεριφορα του Μακ, ομως.
Αν ειχα να διαλεξω απο τον Στοχ που ειδα περισυ και τον Μακ που βλεπω φετος,
φυσικα και θα διαλεγα τον Μακ.
Αλλο πραγμα η ποιοτητα ομως.
Σ΄ευχαριστω που μου εδωσες τη δυνατοτητα ανταλλαγης αποψεων μ΄ενα συνοδοιπορο των γηπεδων.
Τα οικονομικά δεν μου λένε κάτι, αυτά μπορεί να είναι αλληλουχία τυχαίων γεγονότων και όχι καθαρά παικτικών. Π.χ .εαν ο Στοχ είναι 1-2 χρόνια μεγαλύτερος και παίζει στην Εθνική νωρίτερα έχει μεγαλύτερη προβολή από τον Μακ. Θεωρώ όπως νομίζω και εσύ, αλλά και η πλειονότητα των οπαδών του ΠΑΟΚ ότι τα ποσά που δίνονται σε αυτό τον παίκτη δε συνάγουν με την παικτικές του ικανότητες. Η φήμη του και ο αέρας του σε φουσκώνουν την τιμή, γιατί αλλίως και παίκτες σαν το Βιερίνια θα κάνουν 6-7 μίρια. Μιλάμε καθαρά για πλασματική υπεραξία.
Ο στοχ ηταν και ειναι παιχταρας, ο βιερινια δεν ειναι καλυτερος του στο ιδιο επιπεδο μπορει καλυτερος του οχι.
Ο Μακ ειναι ενας ποδοσφαιριστης που υστερει σε σχεση με τους αλλους δυο αλλα εχει ολα τα προσοντα να τους ξεπερασει,γιατι;
Επειδη ειναι πολυ πιο επαγγελματιας και απο τους δυο.-
Ο Μακ ειναι ενας ποδοσφαιριστης που υστερει σε σχεση με τους αλλους δυο αλλα εχει ολα τα προσοντα να τους ξεπερασει,γιατι;
Επειδη ειναι πολυ πιο επαγγελματιας και απο τους δυο.-
πω πω ,τρελαινομαι για αυού του είδους τις συζητήσεις. αρα λαμβάνω και εγω μερος στο :
ΜΑΚ vs ΣΤΟΧ ή αλλιώς : νυν εναντίων πρώην:
έχουμε και λέμε:
Αθλητικά προσόντα: ΜΑΚ με διαφορά. ο νυν μας έχει καλύτερη επιτάχυνηση (που ειναι βεβαια ατου και του Στοχ), πολυ καλύτερη ανάπτυξη στην τελική του ταχύτητα, καλύτερες αντοχές και διάρκεια στα 90 λεπτά αλλα και καλύτερη βάση στήριξης όταν τζαρτζάρεται. με λίγα λόγια ο Στόχ μπορεί να μην υστερεί πολυ, αλλα είναι πισω σε αθλητικά προσόντα.
Τεχνική/ποιότητα με τη μπαλα στα ποδια : Στοχ σαφώς. τη σεντρα, το σουτ, την κλειστή τρίπλα του Στοχ δεν την εχει ο Μακ. βασικά, δεν την έχουν 9/10 παιχτες που αγωνίζονται στη θέση τους, αφου ο Στοχ κατα την άποψη μου είναι απο τους πιο άρτια τεχνικά wingers......
Ομαδικότητα/προσφορά στο σύνολο: ΜΑΚ και πάλι ΜΑΚ με κεφαλαία. γυρνάει, μαρκάρει, πρεσάρει, σκυλιάζει, ακούει βλεπει δεν μιλάει. αυτά αρκουν για αν του δώσουν τ πανω χερι σε σχέση με τον πρωην....
Δυνατότητα εξέλιξης : και παλι ΜΑΚ. απλα γιατι ο ένας ειναι επαγγελματιας ποδοσφιαριστής και ο αλλος ντιβα που παιζει ποδόσφαιρο........
οικονομική προσφορά: ΜΑΚ με 300 χιλιάρικα ή Στοχ με 1,8;;;;;
έχουμε και λέμε:
Αθλητικά προσόντα: ΜΑΚ με διαφορά. ο νυν μας έχει καλύτερη επιτάχυνηση (που ειναι βεβαια ατου και του Στοχ), πολυ καλύτερη ανάπτυξη στην τελική του ταχύτητα, καλύτερες αντοχές και διάρκεια στα 90 λεπτά αλλα και καλύτερη βάση στήριξης όταν τζαρτζάρεται. με λίγα λόγια ο Στόχ μπορεί να μην υστερεί πολυ, αλλα είναι πισω σε αθλητικά προσόντα.
Τεχνική/ποιότητα με τη μπαλα στα ποδια : Στοχ σαφώς. τη σεντρα, το σουτ, την κλειστή τρίπλα του Στοχ δεν την εχει ο Μακ. βασικά, δεν την έχουν 9/10 παιχτες που αγωνίζονται στη θέση τους, αφου ο Στοχ κατα την άποψη μου είναι απο τους πιο άρτια τεχνικά wingers......
Ομαδικότητα/προσφορά στο σύνολο: ΜΑΚ και πάλι ΜΑΚ με κεφαλαία. γυρνάει, μαρκάρει, πρεσάρει, σκυλιάζει, ακούει βλεπει δεν μιλάει. αυτά αρκουν για αν του δώσουν τ πανω χερι σε σχέση με τον πρωην....
Δυνατότητα εξέλιξης : και παλι ΜΑΚ. απλα γιατι ο ένας ειναι επαγγελματιας ποδοσφιαριστής και ο αλλος ντιβα που παιζει ποδόσφαιρο........

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 11 Οκτ 2014, 09:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό ακριβώς.K_geo έγραψε:πω πω ,τρελαινομαι για αυού του είδους τις συζητήσεις. αρα λαμβάνω και εγω μερος στο :
έχουμε και λέμε:
Re: Απ: 11.Róbert Mak
Μήπως βιάζεστε πάλι με τον Μακ;
Γιατί και πέρσι τέλη Σεπτεμβρίου οι περισσότεροι γράφανε για τον Στοχ, Ιβάν δώσε τώρα τα 5 εκατομμύρια μη χάσουμε τον παικταρά και πως είναι τρεις φορές καλύτερος του Βιερινια, και μετά από τέσσερις πέντε μήνες για τους ίδιους ήταν παλτό που δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ ούτε τζάμπα.
Γιατί και πέρσι τέλη Σεπτεμβρίου οι περισσότεροι γράφανε για τον Στοχ, Ιβάν δώσε τώρα τα 5 εκατομμύρια μη χάσουμε τον παικταρά και πως είναι τρεις φορές καλύτερος του Βιερινια, και μετά από τέσσερις πέντε μήνες για τους ίδιους ήταν παλτό που δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ ούτε τζάμπα.