77.Σωτήρης Νίνης

Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: 77.Σωτήρης Νίνης

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Καλέ μου φίλε Realcon,

Άκου σε με προσεκτικά, σε παρακαλώ πολύ, γιατί ειλικρινά η αντίδρασή σου αυτή με στεναχωρεί αφάνταστα. Πάρα πολλές φορές γραπτώς, αλλά και προφορικά που μιλάω με τους αρμόδιους του site, έχω εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον «Αυστραλό» μας φίλο, τον οποίο εκτιμώ ειλικρινά βαθύτατα. Υπερβολικά, μπορώ ευθαρσώς να πω. Και μόνο που «κατάφερα», όμως, να είμαι ο υπεύθυνος για την αντίδρασή σου αυτή, αισθάνομαι ότι έχω αποτύχει παταγωδώς στον τομέα για τον οποίο προθυμοποιήθηκα να συμμετέχω και να βοηθήσω: στην ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της εικόνας του site. Θλίβομαι βαθύτατα που ένα Παοτσάκι της διασποράς ένιωσε αυτά τα πράγματα που μου περιγράφεις εξ’ αιτίας μου. Οφείλω, όμως, να απολογηθώ και να εξηγήσω κάποια πράγματα.

Δεν συμφώνησα προχθές ούτε για το Σάλπι ούτε για το Νίνη μαζί σου. Δεν είναι κακό αυτό. Έγραψες και συ τη γνώμη σου και μέχρι εδώ όλα καλά. Ο φίλος μας ο Sick σχολίασε ότι έγιναν επτά λάθη σε έξι προσπάθειες, που επίσης δεν είναι κακό. Παρόμοιες εκφράσεις λέγονται συχνά καθ’ υπερβολή για να καταδείξουμε το πόσο αρνητικός ήταν κάποιος. Αυτό είναι κριτή. Ναι, απαξιωτική κριτική για μια συγκεκριμένη εμφάνιση κάποιου, αλλά επ’ ουδενί δεν είναι ούτε χαρακτηρισμός ούτε κάτι μεμπτό. Ο Sick – και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό – έχει βελτιώσει άρδην τη συμπεριφορά του, ως προς ένα θέμα για το οποίο του έγιναν συστάσεις και όχι μόνο, όπως γνωρίζεις καλά. Έχει σταματήσει τους χαρακτηρισμούς και είναι πολύ πιο ήπιος στις εκφράσεις του, ειδικά απέναντι σε ποδοσφαιριστές μας.

Του είπες το όχι και τόσο ελαφρύ «συμπεριφορά 12χρονου», που θα μπορούσε να παρεξηγηθεί από οποιονδήποτε και δη από τον Sick που είναι πάντα στην τσίτα, όπως ξέρεις. Του έγινε σύσταση από τον Rain και εγώ έκρινα ότι έπρεπε να γίνει και σε σένα για να μην ξεφύγει η κατάσταση στη συνεχεία από τη δική του μεριά και όχι από τη δική σου, βέβαια. Το παιδί αντέδρασε ήπια, ευρηματικά και με χιούμορ και αυτό μου άρεσε . Βέβαια, του είπα να αφήνει και κάτι να πέσει κάτω και να μην τα δένει όλα κόμπο. Δεν με άκουσε, αλλά αντέδρασε με χιούμορ και αυτό επιβράβευσα με το γεγονός ότι γέλασα και γω, αλλά δυστυχώς εσύ παρεξήγησες, διότι είμαι σίγουρος ότι αυτό σε πείραξε περισσότερο από όλα. Όταν του έγραψα, στην αμέσως επόμενη γραμμή, ότι αυτό εννοούσα με την αντίδρασή του, αυτό ήταν καθαρά κάτι που ειπώθηκε με την αντίθετη ακριβώς έννοια! Αφού απάντησε και δεν έκανε ότι δεν το είδε! Ήταν και ένα δικό μου αποτυχημένο αστείο, τη στιγμή που το παρεξήγησες και δεν κατάλαβες τι εννοούσα.

Δεν είναι δυνατόν να κάνω συνέχεια παρατηρήσεις στον Sick, ειδικά όταν βλέπω ότι έχει καλμάρει αρκετά το παιδί και συμβαδίζει με τους κανόνες του site.

Δεν ξέρω πόσο περισσότερο μπορώ να σου απολογηθώ και να σου εξηγήσω την συμπεριφορά μου. Σου ζητώ συγγνώμη, αλλά θέλω και συ να προσπαθείς λίγο περισσότερο να δικαιολογήσεις κάποιες συμπεριφορές μου. Να τις δεις λίγο πιο αντικειμενικά.

Αλίμονο εάν πω ότι έχω παράπονα από σένα! Αλίμονο εάν θέλω να στεναχωρώ ένα παιδί, που μία από τις παρηγοριές που βρίσκει στη μακρινή Αυστραλία είναι ο ΠΑΟΚ και το Paokmania που του κρατάει λίγη συντροφιά...

Απολογούμαι, καλέ μου φίλε και ζητώ και πάλι συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγνώμη Ντίνο. Είσαι πραγματικά η θετική αύρα, όπως έχω πει αρκετές φορές εδώ μέσα. Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση που έφερα. Να είστε καλά ο Θεός να σας έχει γερούς να συνεχίσετε το έργο που κάνετε εδώ μέσα.
Sick, σου ζητώ συγνώμη, για το 12 χρονο που σου είπα. Επειδή δεν έχουμε διαφορά στην ηλικία, νομίζω... Ήμουν στην 4 όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Με το καθόμαστε, σηκωνόμαστε αν θυμάσαι... ΠΑΟΚΑΡΑ... ΟΜΑΔΑΡΑ!
Ζω στην Αυστραλία τώρα. Θέλω να σου πω κάτι. Τα Αγγλικά τα μιλάω. Όταν ήρθα εδώ στην Αυστραλία, κατάλαβα ό,τι η έννοια της λέξης παίζει μεγάλο ρόλο. Δηλαδή κάποιος που ξέρει ελληνικά, αλλά δεν είναι Έλληνας δεν θα καταλάβει αν πει κάτι και ίσως προσβάλει. Θέλω να πω και το κλείσω εδώ ό,τι όσα και καλά να χειριζόμαστε την γλώσσα χωρίς να γνωρίζεις την κουλτούρα, θα πέσεις σε γκάφα.

You look tired . Αν το πεις αυτό σε νύφη... Χάθηκες!!! Είναι σαν να την λες άσχημη!!! Ενώ αν πεις στην Ελληνίδα, φαίνεσαι κουρασμένη ... Θα σου γνέψει καταφατικά. Φωτογραφίες, βίντεο, προετοιμασία, ζέστη, κόσμο κλπ) Αυτό έχει συμβεί με τα Αγγλικά που χρησιμοποίησες. Και το κακό είναι εδώ ότι μιλάμε Αγγλικά και Ελληνικά συγχρόνως, με παιδιά που γεννήθηκαν εδώ και μεγάλωσαν. Με αποτέλεσμα να με πειράξει. Κακώς γιατί έπρεπε να το σκεφτώ ελληνικά. Επειδή το θέμα του δανεικού Νίνη, πάει να γίνει Ντίνος, sick, real... Το κλείνω και σας ζητώ συγνώμη και πάλι.

Ντίνο, συγνώμη και πάλι αδελφέ μου. Και σου το λέω μέσα από την καρδιά μου!!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Πολύ χαίρομαι που σε έπεισα να αναθεωρήσεις, αδελφέ...

Συνεχίζουμε!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πολύ συγχωρητό έχει πέσει απο χθες στο φόρουμ. βαρέστε κανα ξύλο μην πάει γρουσουζιά αλάνια μου! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Τρεις μέρες εκτός συχνότητας γιατί μας ειρωνεύεσαι αντί να κοιτάς να βελτιώσεις κι άλλο την ποιότητα του ρεβανίου σας...

Άτε να χαθείες! Άτε να χαθείς!

..
..
..

..
..
..
ΥΓ. Άντε καλά... σε συγχωρώ!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ για καλό το είπα :D :roll: :opaokara:

άσε που είσασταν και οφφ τόπικ.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Να δω τον αυστραλο με τον βροχοποιο στο παμε πακετο κ τι στον κοσμο

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

To ότι εννοούν εμένα, αλλά γράφουν για εσένα, Rain, ΔΕΝ είναι προβατοκάτσικα... Ένα αθώο λαθάκι είναι!!!

:lol: :lol: :lol:

Ώστε μας κοροϊδεύετε, ε μπαγασάκοι;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

mpouJr έγραψε:Να δω τον αυστραλο με τον βροχοποιο στο παμε πακετο κ τι στον κοσμο

Ο Αυστραλός έρχεται στην Ελλάδα, στα τελευταία 3 χρόνια και βλέπει 3-4 παιχνίδια άνετα στην Τούμπα. Ο Μόικαν, ήξερε, δεν έτυχε να βρεθούμε. Φέτος είναι κομματάκι δύσκολο, αλλά το προσπαθώ. Θα στείλω email στον rainmaker, Για ενημέρωση να βρεθούμε αν είναι ΠΑΟΚια μου!!!
Αν πάλι δεν... Θα πρέπει να κάνετε κάτι με το πάμε πακέτο σίγουρα. Θα στείλω ένα παλιό κουκλάκι ΠΑΟΚΑΡΑΣ που έχω. Θα το δώσετε στην εκπομπή θα ανοίξω το μπαούλο... Και θα αρχίσω να κλαίω και καλά ότι το έστειλε ο Αποστόλης, όταν ήμουν μικρός και με πήγαινε στην Τούμπα το 76 :lol: :lol: :lol: Ο Ντίνος, θα πρέπει να βγει ως πνευματικός μου πατέρας (νονός) :lol: Ο rainmaker, Θα φέρει τα πρωτοβρόχια της συγκίνησης :lol: Ο guardian4 , θα είναι ο προσωπικός φύλακας του rainmaker, καθότι κόκκινος τώρα ;) :lol: Και φυσικά γλυκά από την Βέροια στο τέλος από τον Κ_ geo για να γλυκάνει την ατμόσφαιρα.

Μακάρι να βρεθούμε ειλικρινά πολύ το θέλω αδέλφια!!!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Για μενα τιποτα,νταξει αλλα να ξερεις εχω τα πνευματικα δικαωματα της ιδεας

Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Εννοείται ότι θα είσαι μέσα. Εσύ έφερες την ιδέα.
Τέλος να μην το συνεχίσουμε. Γιατί αντί για στούντιο της πόρτας θα δούμε ΄την πόρτα της εξόδου από τον Ντίνο :mrgreen:

Μέσα στο θέμα....

Ο Νίνης είναι δανεικός για 1 χρόνο, το καλοκαίρι μάλλον μας λέει αντίο...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

soto νινη....πριν καν ερθει ο μαρτενς εκτος αποστολης ...παλι......βεβαια ανοιγει η θεση του αναπληρωματικου δεξιου χαφ πλεον///
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και του αριστερου βασικου χαφ :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι εγινε Σωτηρακη αρχισες να νιαουριζεις και εσυ για τον χρονο που δεν δικαιουσε να παρεις?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”