6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

καλος σε κπ κομματια εως πολυ καλος...σκυλι αμυντικα...κανει κτ αψυχολογητα και χαλαει την εικονα του///καλα σταθηκε το διδυμο
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Την ώρα του αγώνα είπε ο speaker κάτι που δεν πρόσεξα: είναι πρώτος στα κλεψίματα στον Π.Α.Ο.Κ. ο Τζιόλης.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Το ακουσα απο πολλους χθες στο γηπεδο.. οτι ο τζιολης ειναι αλλος παιχτης με την εθνικη και αλλος στον ΠΑΟΚ.

Ισως να φαινεται ετσι διοτι η εθνικη του Φερνανταου παιζει ενα ποδοσφαιρο που ειναι η μερα με την νυχτα απο αυτο που θελει να παιζει ο ΠΑΟΚ . Στην εθνικη οι γραμμες ειναι κοντα .. παιχνιδι σφιχτο που κουμπωνει πανω στα αγωνιστικα πλεονεκτηματα - μειονεκτηματα του Τζιολη.

Στον ΠΑΟΚ ομως που το παιχνιδι απλωνεται σε ολο το μηκος και το πλατος του γηπεδου ο ρολος του ειναι πιο απαιτητικος καθως πρεπει να μαρκαρει και ταυτοχρονα να δημιουργησει κιολας και εκει καπου τα χαλαμε ..

Το παιχνιδι του ΠΑΟΚ θελει γρηγορο transition πραγμα που πιστευω δεν μπορει να το υποστηριξει ο αλεξανδρος παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του.

Στον τοσο νευραλγικο τομεα των χαφ εαν ο ΠΑΟΚ θελει να πρωταγωνιστησει θα πρεπει να στελεχωθει με 2 ΧΑΦΑΡΕΣ ενα καθαρο 6αρι τρεχαλατζη που θα εχει και την ευκολη 10αρα-15αρα μπαλια.. καθως και ενα δευτερο 8-10αρο που θα εχει το καθετο ποδοσφαιρο - ατομικη ενεργεια.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

RoMaN έγραψε:Την ώρα του αγώνα είπε ο speaker κάτι που δεν πρόσεξα: είναι πρώτος στα κλεψίματα στον Π.Α.Ο.Κ. ο Τζιόλης.

http://www.superleaguegreece.net/statis ... als/page:1
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

slidar έγραψε:Το ακουσα απο πολλους χθες στο γηπεδο.. οτι ο τζιολης ειναι αλλος παιχτης με την εθνικη και αλλος στον ΠΑΟΚ.

Ισως να φαινεται ετσι διοτι η εθνικη του Φερνανταου παιζει ενα ποδοσφαιρο που ειναι η μερα με την νυχτα απο αυτο που θελει να παιζει ο ΠΑΟΚ . Στην εθνικη οι γραμμες ειναι κοντα .. παιχνιδι σφιχτο που κουμπωνει πανω στα αγωνιστικα πλεονεκτηματα - μειονεκτηματα του Τζιολη.

Στον ΠΑΟΚ ομως που το παιχνιδι απλωνεται σε ολο το μηκος και το πλατος του γηπεδου ο ρολος του ειναι πιο απαιτητικος καθως πρεπει να μαρκαρει και ταυτοχρονα να δημιουργησει κιολας και εκει καπου τα χαλαμε ..

Το παιχνιδι του ΠΑΟΚ θελει γρηγορο transition πραγμα που πιστευω δεν μπορει να το υποστηριξει ο αλεξανδρος παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του.

Στον τοσο νευραλγικο τομεα των χαφ εαν ο ΠΑΟΚ θελει να πρωταγωνιστησει θα πρεπει να στελεχωθει με 2 ΧΑΦΑΡΕΣ ενα καθαρο 6αρι τρεχαλατζη που θα εχει και την ευκολη 10αρα-15αρα μπαλια.. καθως και ενα δευτερο 8-10αρο που θα εχει το καθετο ποδοσφαιρο - ατομικη ενεργεια.
+
Πολύ σωστός.Ακριβώς έτσι είναι.
Σε 2 φάσεις που σούταρε,μία που γλύστρισε και μια από αριστερά που πλάσαρε πάνω στον Διούδη,νόμιζες ότι είναι...δεμένος,τόσο αργός έμοιαζε.
Εντάξει,έχει καλή ποδοσφαιρική αντίληψη,αλλά δεν φτάνει αυτό.
Αλίμονο να μην μπορούμε να βρούμε 1-2 μηχανάκια στο κέντρο.

ΥΓ Αυτό το τσούκου τσούκου δηλαδή Λάζαρ στον Τζιώλη,Τζιώλης πίσω στον Κατσουράνη και μετά πίσω η μπάλα στον Χακόμπο(Γλύκο),έχει παραγίνει.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Προσωπικά δεν θέλω κανενας παικτης του ΠΑΟΚ να παιζει σε καμιά εθνική,θελω οι παικτες να ειναι οσο πιο ξεκούραστοι γίνετε,
την διαφημηση κτλ που λεν μερικοι τα ακούω περιττά
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

επειδή όμως συνήθως οι καλύτεροι παίζουν και στις εθνικές τους θα έχουμε πρόβλημα με αυτή σου την απαίτηση....
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Μήπως σε αυτή την πρόταση
slidar έγραψε:Στον τοσο νευραλγικο τομεα των χαφ εαν ο ΠΑΟΚ θελει να πρωταγωνιστησει θα πρεπει να στελεχωθει με 2 ΧΑΦΑΡΕΣ ενα καθαρο 6αρι τρεχαλατζη που θα εχει και την ευκολη 10αρα-15αρα μπαλια.. καθως και ενα δευτερο 8-10αρο που θα εχει το καθετο ποδοσφαιρο - ατομικη ενεργεια.
περιγράφεις (α) τον Κάτσε και (β) τον Στοχ;
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

zaffodb έγραψε:Μήπως σε αυτή την πρόταση
slidar έγραψε:Στον τοσο νευραλγικο τομεα των χαφ εαν ο ΠΑΟΚ θελει να πρωταγωνιστησει θα πρεπει να στελεχωθει με 2 ΧΑΦΑΡΕΣ ενα καθαρο 6αρι τρεχαλατζη που θα εχει και την ευκολη 10αρα-15αρα μπαλια.. καθως και ενα δευτερο 8-10αρο που θα εχει το καθετο ποδοσφαιρο - ατομικη ενεργεια.
περιγράφεις (α) τον Κάτσε και (β) τον Στοχ;
Σε ενα οχι και τοσο φανταστικο κοσμο μιλαω για ..

(α) Εικόνα

(β) Εικόνα

Μην στεκεσε τοσο στα ονοματα οσο στα χαρακτηριστικα που εχουν ως παιχτες..
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Δε συνηθίζω να μιλάω για παίκτες...το έχω κάνει ελάχιστες φορές και μόνο όταν η κατάσταση έφτανε στο απροχώρητο, όπως με το Σαλπι επί διετίας, τον Γκαρσία πέρσι και τον Κάτσε φέτος.

Νιώθω πολύ όμορφα όταν μέσα στην εντεκάδα έχω έναν παίκτη όπως ο Τζιώλης. Βασικό εξάρι της Εθνικής, τρέχει για δύο μια και δεν έχει τον Βιτόλο δίπλα του, έχει ποδοσφαιρικό μυαλό, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και επαγγελματίας και ποτέ δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα. Βέβαια είναι βάζελος και δεν έχει ρίξει μπουνιά στον Ντιόγκο ούτε έδιωξε τον άχρηστο Μπερέτα και τον Σπυριάρη αλλά εγώ προσωπικά θα το καταπιώ και θα τον επιδοκιμάζω για την παρουσία του στην ομάδα μου.

Δεν είμαστε άνθρωποι για προκοπή εμείς, το έχω αποδεχτεί. Είναι τόση η ανάγκη μας για βαρβάρους που στην ανάγκη θα τους στρατολογήσουμε και από τα νηπιαγωγεία.......

:pano:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

cellophan έγραψε:Δεν είμαστε άνθρωποι για προκοπή εμείς, το έχω αποδεχτεί. Είναι τόση η ανάγκη μας για βαρβάρους που στην ανάγκη θα τους στρατολογήσουμε και από τα νηπιαγωγεία.......

:opaokara: :opaokara:

παιχταράς!!!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

cellophan έγραψε:Δε συνηθίζω να μιλάω για παίκτες...το έχω κάνει ελάχιστες φορές και μόνο όταν η κατάσταση έφτανε στο απροχώρητο, όπως με το Σαλπι επί διετίας, τον Γκαρσία πέρσι και τον Κάτσε φέτος.

Νιώθω πολύ όμορφα όταν μέσα στην εντεκάδα έχω έναν παίκτη όπως ο Τζιώλης. Βασικό εξάρι της Εθνικής, τρέχει για δύο μια και δεν έχει τον Βιτόλο δίπλα του, έχει ποδοσφαιρικό μυαλό, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και επαγγελματίας και ποτέ δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα. Βέβαια είναι βάζελος και δεν έχει ρίξει μπουνιά στον Ντιόγκο ούτε έδιωξε τον άχρηστο Μπερέτα και τον Σπυριάρη αλλά εγώ προσωπικά θα το καταπιώ και θα τον επιδοκιμάζω για την παρουσία του στην ομάδα μου.

Δεν είμαστε άνθρωποι για προκοπή εμείς, το έχω αποδεχτεί. Είναι τόση η ανάγκη μας για βαρβάρους που στην ανάγκη θα τους στρατολογήσουμε και από τα νηπιαγωγεία.......

Πολύ σωστά!!!
++++++++++++
K_geo έγραψε:
cellophan έγραψε:Δεν είμαστε άνθρωποι για προκοπή εμείς, το έχω αποδεχτεί. Είναι τόση η ανάγκη μας για βαρβάρους που στην ανάγκη θα τους στρατολογήσουμε και από τα νηπιαγωγεία.......

:opaokara: :opaokara:

παιχταράς!!!!!

Εικόνα
Εσύ να μην χάσεις αμέσως να βρεις νήπιο
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

40 χρόνια.....σκάουτερ, ένα.....βάρβαρο νήπιο δεν θα μπορούμε να βρούμε;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Σαφώς έμπειρος παικτης που αυτα τα στοιχεία που εχει τα περνά μέσα στο παιγνίδι, απο κει και μετα θελει διπλα του ενα πραγματικό δεκάρι που να συνδεει με επιτυχία το κεντρο με την επίθεση και να αξιοποιεί ολα τα στοιχεία που υπάρχουν στο κέντρο γιατι αμα πάρουμε εναν εναν παικτη θα δειτε οτι πολύ απλα το ταλέντο και η εμπειρία περισσεύει σε αυτην την ομάδα μετα απο πολλα χρόνια.
Ελπίζω οσο παιρνα ο καιρός να γίνετε και καλύτερος γιατι εχει πολλές δυνατότητες.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Να το, το βρήκα.....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”