Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγηκε τωρα, στο συγκεκριμενο μεσο και για τις συγκεκριμενες ερωτησεις.

κριμα εντελως γιατι καποτε τον ειχα ψηλα. αλλα ο ανθρωπος οσο μεγαλωνει τοσο πιο εγωιστης γινεται...

κριμα πραγματικα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε τετοια αρσενικη προπονηταρα που θα εβγαζε τον ΠΑΟΚ προπονητη αν του επαιρναν τον Ναζλιδη τον γεναρη και να ειναι και ΠΑΛΥ ανεργος?
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Κατάλαβα λάθος η είπε ο,τι ενώ ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ προγραμμάτισε μαζί με τον Καραγκούνη την Εθνική????

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Ο Αγγελος στις 3/12 μετά την νίκη στο τηγάνι ήταν ΘΕΟΣ. Με μια ομάδα που το καλοκαίρι πιστεύαμε ότι ήταν η προσωρινή ομάδα με την Κ20 μέχρι να έρθουν οι μεταγραφές, με αυτήν την ομάδα κατάφερε το απίστευτο να βρεθεί στο +5 παίζοντας στο τηγάνι με Σαλπιγγίδι δεξί μπάκ και Τζιόλη κεντρικο αμυντικό.

Ηταν ΘΕΟΣ και τα έδωσε όλα μια κλωτσιά. :twisted:
ΝΑΙ δέχομαι ότι μετά το μάτς αυτό έχασε τα αποδυτήρια αλλά όχι για το πρίμ όπως λέει, ή τουλάχιστον όχι μόνο για αυτό. Τα έχασε από την ματαιοδοξία του. Εκεί που όλοι ήταν μια γροθιά με αυτόν επικεφαλής και εκεί που τους είχε περάσει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα, από εγωισμούς και ατομισμό και το έδειξε και με τον Λούκας και Χακόμπο στην προετοιμασία, ξαφνικά ο πρεσβευτής του "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" κοιτάει το συμφέρον του, την ματαιοδοξία του και αφήνει ανοιχτό το παράθυρο εμπλοκής του στην Εθνική. :twisted:

Όπως φαίνεται και με τις χθεσινές δηλώσεις του, και χωρίς αυτό να το είχε βγάλει τότε προς τα έξω, ήδη από τον Οκτ-Νοε είχε εμπλακεί με την εθνική ενώ ήταν προπονητής στην ομάδα, οργανώνοντας το φιλικό παιχνίδι για την προετοιμασία για το Euro και έχοντας πάρε-δώσε με τον ΤΔ της εθνικής. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ και ο ίδιος με την ματαιοδοξία του έπεσε στην παγίδα.

Αμέσως μετά την νίκη στο τηγάνι και το πλεονέκτημα που αποκτούσε η ομάδα το ΣΥΣΤΗΜΑ χτύπησε στο πιό δυνατό μας σημείο που δεν ήταν κάποιος παίκτης αλλά η κεφαλή της ομάδας. Δύο μέρες μετά (5 Δεκεμβρίου) βγαίνει η είδηση : Αναστασιάδης ο... εκλεκτός για την Εθνική! (Θα παραθέσω στο τέλος πλήρως το δημοσίευμα για να μην χαλάσω τον ειρμό της κουβέντας )

Εδώ ο ΘΕΟΣ εως τότε ΑΑ έχει την μεγάλη ευκαιρία να πεί κάτι σαν π.χ.θα δώ το θέμα της εθνικής (αφού το είχε και καημό) αφού δώσω ως προπονητής στην ομάδα της καρδιάς μου τους τίτλους που της αξίζουν. Είχε την ευκαιρία να γίνει πρώτος μάγκας κλείνοντας άμεσα το θέμα και να επικεντρωθεί όλη η ομάδα στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με την Ξάνθη. Αντί αυτού αφήνει το παράθυρο ορθάνοικτο, με την παρακάτω απίστευτη δήλωση :shock: :

«Πριν από 23-24 χρόνια που ξεκινούσα την προπονητική μου καριέρα, ζητούσα από την Παναγία να με βοηθήσει να γίνω έστω και μία μέρα προπονητής στον ΠΑΟΚ γιατί αυτή την ομάδα την αγαπάω και από αυτή ξεκίνησα. Και σαν δεύτερο στόχο έλεγα να γίνω προπονητής στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Δεν το ζητάω όμως από κανέναν. Δε έχω ζητήσει από κανέναν να έρθω στον ΠΑΟΚ και δε ζητάω από κανέναν τίποτα. Αν θέλει η Παναγιά να πάω εκεί, θα πάω εκεί. Και το πότε θα πάω, ούτε εγώ θα το αποφασίσω αυτό, ούτε κανένας άλλος».
:shock:

Είναι δήλωση αυτή που ξεκάθαρα κλείνει το θέμα; Απαράδεκτο :redcard: :redcard: :redcard: για τον ίδιο ως προπονητή του ΠΑΟΚ και για όλους εμάς που ήδη νιώσαμε μια φορά το τρύπημα με προπονητή που μας άφησε για την εθνική.

Αυτός που πρέσβευε στα αποδυτήρια την έννοια της ομάδας κοιτούσε την πάρτη του και σχεδίαζε για το μέλλον του; Με αυτά τα αποδυτήρια πήγαμε στην συνέχεια στην Ξάνθη και στα υπόλοιπα μάτς. Ενδεικτική όπως βγήκε προς τα έξω και η αναφορά του Σπυρόπουλου να πάει προπονητής στην εθνική που έγινε σε καυγά μαζί του και λόγω του οποίου δεν ξαναμπήκε αποστολή.

Για την ιστορία και για να μην ξεχνάμε για το πως κινείται το σύστημα παραθέτω το τρύπημα δύο μέρες μετά την νίκη μας στο τηγάνι:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 - 05:06

Αναστασιάδης ο... εκλεκτός για την Εθνική!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι το Νο 1 στην λίστα της ΕΠΟ για τον αντικαταστάτη του Ρανιέρι στην Εθνική, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Φαβορί» στην κούρσα διαδοχής του Ρανιέρι, φαίνεται πως έχουμε, με το όνομα αυτού να προκαλεί... τριγμούς. Όχι λόγω της αξίας του, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά γιατί εργάζεται και μάλιστα στον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «SportDay», είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την Εθνική.

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η ομοσπονδία σκέφτεται πως αυτός είναι ο καταλληλότερος, κάτι που έχει αποφασιστεί, μάλιστα, πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, η ΕΠΟ θέλει τόσο πολύ να προχωρήσει η υπόθεση, που δεν αποκλείεται να υπάρξει υπηρεσιακός για το ματς με την Ουγγαρία, αν ο ΠΑΟΚ ασκήσει... βέτο και να αναλάβει ο Αναστασιάδης από το επόμενο παιχνίδι, δηλαδή τον Ιούνιο, με την αγωνιστική περίοδο να έχει ολοκληρωθεί.
http://www.gazzetta.gr/football/article ... in-ethniki

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με τις χθεσινές δικές του αποκαλύψεις, ότι προετοίμασε ο ίδιος το μάτς του Μαρτίου με την Ουγγαρία, δείχνει ότι ήταν υπαρκτό το σχέδιο να πάει στην εθνική :redcard: :redcard: :redcard:

Μας εκανε λοκο η ματαιοδοξία του για την εθνική :redcard:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

K_geo έγραψε:εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγηκε τωρα, στο συγκεκριμενο μεσο και για τις συγκεκριμενες ....
Από γνωστούς μου που τον ξέρουν, έμαθα ότι ήθελε να δώσει συνέντευξη στον εαυτό του αλλά δεν το έχει με τα μουμουδού. Τουίτερ, φατσομπούκια κλπ.
Είχε και καιρό να εξομολογηθεί ....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δηλαδή για να καταλάβω, πιστεύετε ότι μετά τον αγώνα της Τετάρτης 03/12/2014 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2, και ενώ είμαστε πρώτοι 5 βαθμούς μπροστά, βγαίνει ένα δημοσίευμα και αυτομάτως τρώμε 4 στην Ξάνθη την Κυριακή 07/12 και άλλα 3 στα Γιάννινα στις 18/12 και ακολουθεί σωρεία άσχημων εμφανίσεων;
Πιστεύετε ότι επειδή φορμαρίστηκε η ομάδα νωρίς, άντεξε μεν μέχρι τις 3/12 και κατέρρευσε στις 7/12;
ΕΛΕΟΣ!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Αποστόλη αν αναφέρεσαι σε αυτά που γράφω (για φορμάρισμα δεν έγραψα κάτι) το δημοσίευμα και το ταιμινγκ που βγαίνει είναι η στοχευμένη αφορμή. Η αντίδραση του ίδιου που δεν κλείνει οριστικά το θέμα (και που τελικά από τον ίδιο αποδεικνύεται ότι υπήρχε σχέση του με την εθνική) δείχνει προβληματική για την συνέχεια σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα παίζει όπως παίζει με την δική του ικανότητα, τρέλα όπως θέλετε πείτε το, πάντως ήταν καθαρά ομάδα του προπονητή που ξαφνικά δείχνει να γλυκοκοιτάει και αλλού.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ θέλω κάποιος να μου απαντήσει στο παραπάνω ερωτήματα καθώς και στην αιτία της κατάρρευσης του ΠΑΟΚ στο προχθεσινό β΄ημίχρονο.
Κανείς δεν θα απαντήσει, γιατί - θεωρώ- κανείς δεν ξέρει. Φυσικά και δεν θα πιστέψω τα περί κούρασης, πρόωρου φορμαρίσματος, τραυματισμών κλπ.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται.
(να προσθέσω και την τραγική εμφάνιση της ομάδας στον τελικό κυπέλλου)
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

ρε Tzela, στο ημιθεϊκό signature σου δεν διορθώνεις τα λάθος Αγγλικά του Stevens, ή θα χάσει μέρος της αξίας του έτσι άμα το κάνεις;;

ον τόπικ είμαι.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Τhanks Kourde την έκανα verbatim όπως τα ακούω στο 11:33 ;)

[youtube]AR7MCjA1_nI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

simba έγραψε:
Δεν εχω κανενα παραπονο αλλά τα κάστρα πέφτουν απο μέσα,και με τρυπησαν ο βρυζας και ο τζαβέλλας,
και το είπα στα αποδυτήρια στους παικτες οτι θα το πληρώσουν αλλά παρακαλούσα να πάνε καλά και δεν
θέλω να κάνω κακό στην ομάδα για αυτο και εκανα συμφωνία να μη μιλήσω και μετα με αναγκάσατε να τα πω εδω γιατι να ξερετε ειχα παραιτηθει τρεις φορές αλλά εμένα με διωχνουν δε παραιτουμαι
και δεν έμαθα εως τότε γιατι παραιτηθηκε ο Βρυζας και γιατι ηταν εκει οταν χαιρετούσα τους παίκτες, ενα μηνα μετα.

Και επιτελους να σταματησουμε να λέμε οτι μας φταίει Ολυμπιακος, ο παναθηναικος η ΑΕΚ , το κατεστημένο και η διαιτησία αλλά εγω ειχα την ομάδα πρωτη με διαιτησια του θανατά και προπονουμασταν με 10 για να συνηθίζουμε, αλλά ο Ολυμπιακός δε παιρνει τα πρωταθλήματα λογω αυτης αλλά επειδη και ο εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι ο ιδιος ο ΠΑΟΚ, και γιατί εδιωξε τον Αβραάμ και μετα τον μίτσελ ενω στον ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας ειναι εκεί και εγω εφυγα.
Αλλά δε θέλω να πω τιποτα. Ειναι δυνατόν να θέλω να πω ποτέ κάτι κακό εγω για τον Ιβαν που ξεχρεωσε την ομάδα, που ομως ελεγε ψεματα πως εγω δεν ηθελα μεταγραφες.
Aπ'τα πολυ επιτυχημενα :opaokara:
Βαλε και τις δηλωσεις Κλαους στα πλει οφ απο κατω να γελασουμε περισσοτερο η να κλαψουμε ομαδικώς
Εγώ αν ήμουν στην θέση του πρόεδρου θα μας έδιωχνα όλους
Δεν υπάρχει ελπίδα. Η ομάδα αυτήν τη στιγμή είναι άρρωστη στα αποδυτήρια. Δεν γίνεται να βάζουμε τους εαυτούς μας πάνω από την ομάδα. Αυτό είναι μεγάλο λάθος και γινόταν από την αρχή της χρονιάς. Γι' αυτό έρχονται αυτά τα αποτελέσματα και αυτή η εικόνα που έχουμε μέσα στο γήπεδο".
Τι διαφορετικο ειπε ο τρελος ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ?Το πως τα πε ειναι αλλο θεμα και δε με νοιαζει ποσως αν θελει να εμφανιζεται ως οσιομαρτυρας .Η ουσια ειναι οτι 2 ανθρωποι ενας νορμαλ κι ενας ..παλαβος λενε το διο πραγμα ,ΟΤΙ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.Και πολλοι εδω μεσα την ιδια αισθηση εχουν για το πως εγινε ,αλλιως το τοπικ του ζηση θα ταν ακομα ανοικτο.5 χρονια το ιδιο εργο βλεπουμε ακομα δε το πιασατε το νοημα?
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Tο θέμα είναι τεράστιο.
Άλλο να το συζητάμε στα καφενεία και άλλο ο ίδιος ο πρωταγωνιστής.
Αν περάσει στο ντούκου θα είναι όλοι συνυπεύθυνοι.
Ή ο Άγγελος έχει φαντασία ή λέει αλήθεια (που και μισή να είναι) πρέπει να γυρίσει η Τούμπα ανάποδα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ψαχνόμαστε πως να κάνουμε την τρίχα τριχιά μου φαίνεται...' :oops:

Κι αν δηλαδή όλα είναι προσκηνοθετημένα, με σκοπό να κάνουν την ομάδα μας ρδελομπού, ώστε να μην πατάει ο κόσμος στο γήπεδο γιατί απλά "φοβούνται" το παγκόσμιο κοινωνικοαθλητικό τεράστιο φαινόμενο Π.Α.Ο.Κ.;;; :? Εξ άλλου μην ξεχνάτε ότι το ίδιο (να μην πηγαίνουν δηλαδή αδιαφορώντας και με δικαιολογία "τους σιχαθήκαμε πια") έχει επιτευχθεί (από τους ενίοτε κρατούντες) και με τον μισό ελληνικό λαό στο θέμα εκλογές, αφαιρώντας του κατ αυτόν τον τρόπο από το χέρι το μοναδικό δικαίωμα-όπλο που έχει ενάντια στα καθεστώτα των κρατούντων, την ψήφο του...Η αποχή πλέον φτάνει σε εθνικές εκλογές το 50%, στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές-περιφερειακές ξεπερνάει το 55% κι αυτό είναι απλά ντροπή μας κι επιτυχία τους... :oops:

Το ίδιο ακριβώς είναι κι οι 5-10.000 λαού στην Τούμπα πλέον κι η απαξίωση του Π.Α.Ο.Κ.τσή στην ομάδα του, τώρα μάλιστα που βρίσκεται στα σπάργανα μιας μεγαλειώδους ανασυγκρότησης και αξίζει όσο περισσότερο την στήριξη μας ... :oops:

Κι αν λοιπόν μας "φοβούνται" πλέον διπλά και τρίδιπλα μόνο και μόνο γιατί στην "κεφαλή" μας έχει θρονιαστεί πλέον ένας οικονομικά κραταιός "Ρώσος", πράγμα που αποτελεί "απαγορευμένο καρπό" για το ελληνικό κράτος ελέω διαχρονικής κι απόλυτης εξάρτησης απ τους Αμερικάνους;;; :? Πως το πολεμάνε λέτε αυτό;;; :?

Το ποδόσφαιρο στην χώρα μας ήταν αποδεδειγμένα από πολύ παλιότερα συνυφασμένο και διαπλεκόμενο με την πολιτική και τους πολιτικούς της...Τα μάτια μας έχουν δει κι ο οργανισμός μας έχει βιώσει στο πετσί του "σημεία και τέρατα", ή μήπως όχι;;; :?

Ξέρετε μήπως να έχει γίνει καμιά σοβαρή προσπάθεια από κανέναν τους να αλλάξει όλο αυτό;;; :?

Ξέρετε να έχει γίνει καμιά σοβαρή προσπάθεια να γεμίζουν ξανά τα γήπεδα μας;;; :? Προσωπικά πάντως δεν έχω δει τίποτα τέτοιο, οπότε γιατί να μην πιστέψω ότι ολόκληρο αυτό το story της διαπλοκής, απλά εξελίσσεται χρονιά με την χρονιά όλο και περισσότερο, βάζοντας όλο και πιο ενεργά στο παιχνίδι την τεράστια δύναμη της 4ης εξουσίας, δηλαδή των πασίγνωστων σε όλους μας κ@λοάρδ;;; :shock: Εν αντιθέσει μάλιστα έρχεται τώρα κι η "κάρτα οπαδού", το πλήρες "φακέλωμα" δηλαδή... :roll:

Έχετε μήπως σκεφτεί ότι, από την ώρα που οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων γίνονται πλέον σε αμφιθέατρα ή το πολύ σε κανένα κλειστό γήπεδο χωρητικότητας 5-10.000 το πολύ θέσεων, ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο χώρο συνάθροισης ανθρώπων ενωμένων κάτω από τα ίδια πιστεύω και συμφέροντα, έστω κι αν αυτά είναι απλά ποδοσφαιρικά;;; :shock:

Έχετε υπ όψιν σας το θυμικό "η ισχύς εν τη ενώσει";;; :shock: Μήπως το "διαίρει και βασίλευε";;;

Έχετε πληροφορηθεί ότι η "ανεπανάληπτη" Στάση του Νίκα στο Βυζάντιο, ο μεγαλύτερος των εποχών εμφύλιος πόλεμος, είχε ξεκινήσει με αφορμή την "οπαδική" σύγκρουση των Πράσινων με τους αντίπαλους Βένετους στο (για την εποχή του κλασικό σημερινό γήπεδο) στάδιο των ιπποδρομιών;;;

Έχετε ακούσει ποτέ ότι "η Ιστορία επαναλαμβάνεται";;;

Βάλτε τα όλα τα παραπάνω παράλληλα στο μυαλό σας, μαζί με την μεγάλη ανέχεια του (ωχαδερφιστή δυστυχώς ως επί το πλείστον) λαού μας (με την πολύ "κοντή" μνήμη δυστυχώς) στην σημερινή πολύ δύσκολη οικονομικοκοινωνικοπολιτικά εποχή που ζούμε και...βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το πως είναι σωστότερο να αντιμετωπίσουμε πλέον την ομάδα μας εμείς, ο τεράστιων δυνατοτήτων τιτανοτεράστιος λαός της...

:pano: είμαστε ΟΛΟΙ... :nairepaok: για πάντα... :opaokara: ΜΙΑ ΖΩΗ... ;)

Υ.Γ. Και μετά απ όλα αυτά αποφασίστε αν είναι τόσο σημαντικό να ασχολούμαστε με πρώην προπονητές, με Α.Α., Φ.Σ., Χ.Σ., Γ.Δ. κι ακόμα παλαιότερους, ίσως βλέποντας μόνο το "τυρί" αλλά όχι την "φάκα"... :geek:
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Τότε ο Άγγελος είπε ψέματα ή είναι τρελός και συνεχίζουμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Δεν υπάρχει μέση οδός.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Στον ΠΑΟΚ κουμαντο κανουν οι αρδ και οι μανατζερ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”