9.Zvonimir Vukić
- ΑποστόληςΑ
Re: 9.Zvonimir Vukić
Οι δύο ή οι έξι αγώνες είναι πολύ μικρό δείγμα για να αξιολογήσεις έναν παίκτη. Όπως και τα 2 γκολ σε 40 λεπτά συμμετοχής (οι πρώτοι 2 αγώνες) ήταν ελάχιστο δείγμα και οδηγούσε σε λάθος συμπεράσματα, έτσι και οι επόμενοι αγώνες που παρέμεινε άσφαιρος οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Κατ' εμέ είναι αξιόλογος ποδοσφαιριστής, με αξία που φαίνεται και αξίζει μια θέση στο ρόστερ του καλύτερου ΠΑΟΚ που προσπαθούμε να φτάξουμε.
Πραγματικά εξαιρετικό νέο οτι είναι στην αποστολή..Μπορεί άνετα να βοηθήσει αν ζορίσει το πράγμα..
Καλο νεο δεν θα πει τιποτα εγω ανακουφιστηκα στη κυριολεξια,ελπιζω να παιξει κιολας εστω για ενα 20λεπτο γιατι το παιχνιδι με τοσες απουσιες και τοση κουραση ειναι πολυ πιο δυσκολο αποτι νομιζουν οι περισσοτεροι.
Και με Χ ειμαστε πρωτοι γιαυτο οσοι πανε στο γηπεδο να μην αγχωσουν την ομαδα.
Υ.Γ Και επειδη δεν εχω που αλλου να το γραψω,τσιωλη αυριο επιβεβαιωνομαι.
Και με Χ ειμαστε πρωτοι γιαυτο οσοι πανε στο γηπεδο να μην αγχωσουν την ομαδα.
Το λεγες μπαγάσα από την αρχήobanebane έγραψε:[...]

Ως προς τί αδερφέ;obanebane έγραψε:
Eιχα γραψει πριν τα play offs οτι ο αστερας θα βγει τελευταιος,και αυτο θα γινει σιγουρα αν ο ΠΑΟΚ κερδισει σημερα ανεξαρτητως του αλλου αποτελεσματους.
-
Δικιο είχε ο Δώνης ΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!gergeo4 έγραψε:μετριοτατος παιχτης τελικα..

Ρε με το που βγήκε χάσαμε το κέντρο γιατί έπαψαν οι αμυντικοί του πιτσουνιου να μας φοβούνται ...
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα "δοκάρι μέσα θεός δοκάρι έξω άχρηστος"
κελαηδα φιλε..σ'ολο το ματς αλλου κ ειδικα στο λαθος του ραντμαν τραγικη επιλογη που το 99% θα το εβαζε..παλαιμαχος..
Αμούστακο μήν λες εμένα "κελάηδα" Το πουλέν σου κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ μέσα σε μια χρονια και έχεις το θράσσος να γράφεις ακόμη και το άνομα αυτού που σέρνει τον ΠΑΟΚ στα δικαστήρια...
ΝΡΟΠΗ αν ξέρεις τι σημαίνει!!!!!!!!

ΝΡΟΠΗ αν ξέρεις τι σημαίνει!!!!!!!!

Έπαιξε σερί παιχνίδια μετά από μήνες απραξίας και ήταν αναμενόμενο να "σκάσει".
Η κάκιστη ψυχολογία του ήταν ολοφάνερη αφού δεν του βγήκε τίποτα στα πλέι όφ.
Παρόλα αυτά, μετά την αλλαγή του είδαμε τον γνωστό μεσοεπιθετικά ανύπαρκτο ΠΑΟΚ που οπισθοχώρησε αυτόματα κατά 10 μέτρα.
Αν θέλουμε να σκίσουμε παίχτες υπάρχουν κι άλλοι.
Η κάκιστη ψυχολογία του ήταν ολοφάνερη αφού δεν του βγήκε τίποτα στα πλέι όφ.
Παρόλα αυτά, μετά την αλλαγή του είδαμε τον γνωστό μεσοεπιθετικά ανύπαρκτο ΠΑΟΚ που οπισθοχώρησε αυτόματα κατά 10 μέτρα.
Αν θέλουμε να σκίσουμε παίχτες υπάρχουν κι άλλοι.
-
zoomgr έγραψε:1 ταχύτητα πάνω απο IVIC σε ταχύτητα πάσα εκτέλεση αντίληψη..
παικταράς
Πολλοί εδω΄μέσα δεν περιγράφουν αυτό που βλέπουν τα μάτια τους,αλλά αυτο ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ να βλέπουν....hitman έγραψε:Μια καλή προετοιμασία με σοβαρό προπονητή και με ένα σοβαρό πλάνο ανάπτυξης παιχνιδιού θέλει και θα μιλάμε για μια από τις πιο εύστοχες επιλογές των τελευταίων ετών.
δυστυχώς ακόμα και ένας μετριότατος ξένος μιας μικρής ομαδούλας (Ναπολέονι-Ουντότζι) είναι πολύ καλύτερος ή πιο αποτελεσματικός από τους δικούς μας
ωχ ωχ συγνωμη που εχω διαφορετικη απο σενα αποψη.καλα ας μην το συνεχισω γιατι θα πω πολλα που δεν θα σου αρεσουν.nikolasf έγραψε:Αμούστακο μήν λες εμένα "κελάηδα" Το πουλέν σου κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ μέσα σε μια χρονια και έχεις το θράσσος να γράφεις ακόμη και το άνομα αυτού που σέρνει τον ΠΑΟΚ στα δικαστήρια...
ΝΡΟΠΗ αν ξέρεις τι σημαίνει!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()