Π.Α.Ο.Κ.-αρης 30/09,20:30,NS
Re: Π.Α.Ο.Κ.-αρης 30/09,20:30,NS
Το παιδί το έγραψε και στο twitter και τον παρεξηγήσατε...Σεξ και Βία!Πέρα απ την πλάκα η αμυντική μας γραμμή είναι της πλάκας.

- xrictoforoc
- Equalizer
- Site Admin
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 22 times
Το λέω τώρα, γιατί νικάμε. Και γιατί συνήθως εκνευρίζομαι με όσους γκρινιάζουν...
Σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟΣ.
Πέρα απο τις γκολάρες, είναι σκόρπιος. Ασύνδετος. Δεν παίζει ήρεμα και με πλάνο και έχει ΑΣΤΕΙΑ αμυντική γραμμή.
Κατά τα λοιπά : ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΦΤΑΡΑ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ.
Πέρα απο τις γκολάρες, είναι σκόρπιος. Ασύνδετος. Δεν παίζει ήρεμα και με πλάνο και έχει ΑΣΤΕΙΑ αμυντική γραμμή.
Κατά τα λοιπά : ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΦΤΑΡΑ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ.

Photis έγραψε:Το παιδί το έγραψε και στο twitter και τον παρεξηγήσατε...Σεξ και Βία!Πέρα απ την πλάκα η αμυντική μας γραμμή είναι της πλάκας.
Μη χαλίεσαι οι αμυντικοί σήμερα έχουν ρεπό. Ετσι κι αλλιώς δεν χρειαζόνται σήμερα
ρειν για μενα υπαρχει εξηγηση...
ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο Δωνης δεν εδωσε εντολες πριν τον αγωνα αλλα ειπε μονο: Μπειτε και διαλυστε τους!!!
παιζουμε σαν σχολειο αλλα αφου ειναι σιγουρακι οτι ετσι θα ερθει η 7αρα, χαλαλι ρεεεεεεεεεε

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο Δωνης δεν εδωσε εντολες πριν τον αγωνα αλλα ειπε μονο: Μπειτε και διαλυστε τους!!!

παιζουμε σαν σχολειο αλλα αφου ειναι σιγουρακι οτι ετσι θα ερθει η 7αρα, χαλαλι ρεεεεεεεεεε

rainmaker έγραψε:Το λέω τώρα, γιατί νικάμε. Και γιατί συνήθως εκνευρίζομαι με όσους γκρινιάζουν...
Κατά τα λοιπά : ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΦΤΑΡΑ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ.![]()
Διστυχώς με καλύπτεις!!!!!
Eγώ είμαι σχεδόν σίγουρος οτι οι παίχτες μας έχουν περισσότερη νγκάβλα απο εμάς σήμερα

Απαραδεκτοι στην αμυνα...φαγαμε γκολ και ως εκ τουτου καθε αποτελεσμα πρεπει να θεωρηται αποτυχια.Δεν ειναι δυνατον να τρως γκολ απο τον Αρη.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Παρα πολλα λαθη και στο χωρο της μεσαιας γραμμης.Θελει καθαρο μυαλο,δεν δικαιολογηται να κανεις τοσες πολλες λαθος πασες στα 5 μετρα.
Τουλαχιστον παμε σχετικα καλα στην επιθεση,αν και θα μποπουσαμε να ημασταν πιο σοβαροι και συγκεντρωμενοι στην τελικη προσπαθεια.
Ο Ρομπερ μου αρεσει.Εβγαλε δυο τρεις σεντρες φαρμακι σκετο.Να συνεχισει ετσι.
Μαγικο γκολ του Κλαους,αλλα και πολλες επιπολαιες ενεργειες.
Μας εχει βγει το ματς μεχρι τωρα,αλλα θελει προσοχη και να μπουν να παιξουν καλο ποδοσφαιρο με ηρεμια στο 2ο ημιχρονο για να μπουνε και μερικα γκολ ακομα.
Παρα πολλα λαθη και στο χωρο της μεσαιας γραμμης.Θελει καθαρο μυαλο,δεν δικαιολογηται να κανεις τοσες πολλες λαθος πασες στα 5 μετρα.
Τουλαχιστον παμε σχετικα καλα στην επιθεση,αν και θα μποπουσαμε να ημασταν πιο σοβαροι και συγκεντρωμενοι στην τελικη προσπαθεια.
Ο Ρομπερ μου αρεσει.Εβγαλε δυο τρεις σεντρες φαρμακι σκετο.Να συνεχισει ετσι.
Μαγικο γκολ του Κλαους,αλλα και πολλες επιπολαιες ενεργειες.
Μας εχει βγει το ματς μεχρι τωρα,αλλα θελει προσοχη και να μπουν να παιξουν καλο ποδοσφαιρο με ηρεμια στο 2ο ημιχρονο για να μπουνε και μερικα γκολ ακομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Κυρ 30 Σεπ 2012, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Εν τω μεταξύ, στο allaboutnatonparis γράφουν 4-1 τέλος ημιχρόνου και από κάτω με μαύρα bold:
**Έντεκα τελικές προσπάθειες για τον Π.Α.Ο.Κ. στο πρώτο μέρος, επτά για τον ΑΡΗ.
???????

**Έντεκα τελικές προσπάθειες για τον Π.Α.Ο.Κ. στο πρώτο μέρος, επτά για τον ΑΡΗ.
???????

Καλα πως λεμε στο μπασκετ καμια φορα "οτι πετανε παει μεσα" ? Ενα τετοιο πραγμα ειμαστε σημερα
Παντος δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο το πως παιζουμε. Ο Ανυπαρκταρης εχει μπλοκαρει την αναπτυξη μας και πιεζει ψηλα καλητερα απο μας...συγχαρητιρεια και σαυτουσ δηλαδη για το στησημο.
Η αμυνα μας επισης...αστα να πανε πανικος οποτε φτανει η μπαλα εκει. Στο γκολ του Αρη κανουνε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο κορνερ δευτερη φορα και το τρομε...

Παντος δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο το πως παιζουμε. Ο Ανυπαρκταρης εχει μπλοκαρει την αναπτυξη μας και πιεζει ψηλα καλητερα απο μας...συγχαρητιρεια και σαυτουσ δηλαδη για το στησημο.
Η αμυνα μας επισης...αστα να πανε πανικος οποτε φτανει η μπαλα εκει. Στο γκολ του Αρη κανουνε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο κορνερ δευτερη φορα και το τρομε...
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Ραδιάκι φίλε και μετά κατεβασετό να το δεις με την άπλα σου και με την ηρεμία σου.
CCCP έγραψε:. Στο γκολ του Αρη κανουνε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο κορνερ δευτερη φορα και το τρομε...
Έλα με φώναξες;
http://web.thefirstrow.eu/webmaster/se7 ... oniki.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τρόμος την Κυρ 30 Σεπ 2012, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.