30.Bongani Sandile Khumalo

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 30.Bongani Sandile Khumalo

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :lol:
Καρλ είσαι σε μεγάλη φόρμα τελευταία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

POULAIN!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σαν να λεει κατι του στυλ ''ρε τι φεραμε παλι οι φουστηδες αντε τωρα να τους πεισουμε οτι ειναι ποδοσφαιριστης....''
ή ''γιωργο νομιζω το παρακαναμε αυτη τη φορα...'' κατι τετοιο με βγαζει εμενα... :ugeek: η φωτογραφια παντως ειναι επικη...
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

:D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

karl έγραψε:Aπαραδεκτο αυτό που συμβαίνει με τον Κουμάλο. Δε φτάνει που τρώει αποδοκιμασίες στην Τούμπα. Σκάνε μύτη τελευταια και στις προπονήσεις κάποιοι άσχετοι και χλευάζουν τον Κουμάλο όπως φαινεται στην παρακάτω φωτογραφία. O καθιστός φίλος του ΠΑΟΚ σχολιάζει χαρακτηριστικά: "Ρε τι είναι αυτός; Ούτε τα κορδόνια του δε ξέρει να δένει." Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ανακοίνωση της καταδικάζει αυτή την απαξιωτική συμπεριφορά κάποιας μεμονωμένης μερίδας του κόσμου.

Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol: Ότι πρέπει η φωτογραφία για να συμπληρώσει ο καθένας τη λεζάντα του.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Αυτό μου θύμισε το Γεωργίου που έλεγε για τον Νταμπίζα πως είναι ο μόνος παίκτης που μπουρδουκλώνεται στα κορδόνια του και πέφτει ακόμα και όταν φοράει παντοφλέ παπούτσια....

:lol:

Πέρα από την πλάκα, ο Κουμαλό έχει κάποια χαρακτηριστικά πολύ καλά για τη θέση. Καλό θα ήταν αντί να μεγενθύνουμε τα αρνητικά να προσπαθήσουμε να κλείσουμε τη ψαλίδα διογκώνοντας τα θετικά, μέσα από την προπόνηση, την κάλυψη από τα αμυντικά χαφ και την πλαισίωση του με ένα παίχτη με συμπληρωματικά χαρακτηριστικά. Ίσως αυτός να είναι ο Βιβιάν. Το σίγουρο είναι πως ήταν ο Κοντρέρας.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ελπιζω για καλο ολων μας να θυμηθει τον καλο του εαυτο, αν υπαρχει τετοιος, γιατι σε πιθανη γκελα και ηττα της ομαδας θα τον κρεμασουν αναποδα και αυτον και τον Δωνη...
μεγαλο το ρισκο παντως του Δωνη.....
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

cellophan έγραψε:Αυτό μου θύμισε το Γεωργίου που έλεγε για τον Νταμπίζα πως είναι ο μόνος παίκτης που μπουρδουκλώνεται στα κορδόνια του και πέφτει ακόμα και όταν φοράει παντοφλέ παπούτσια....
:lol: .
Αυτό πάλι που θύμισε τι είχε πει κάποτε ο Gattuso για τον Andrea Pirlo: "Όταν βλέπω τι κάνει ο Πίρλο με την μπάλα αναρωτιέμαι αν διάλεξα το σωστό επάγγελμα."
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Το Γενάρη πιστέυω ότι θα τον στείλουν πίσω στο ίδρυμα απο το οποίο απέδρασε με την βοήθεια των απελευθερωτικών δυνάμεων Βρύζα-Δωνη.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Φυσικά και δε θέλω να πιστέψω κακοήθεις φήμες που θέλουν το μάνατζερ σου να παίζει κάποιο ρόλο στην παρουσία σου στην ενδεκάδα.
Δυσυτχώς ξανα-άνοιξα το ράδιο τυχαία και άκουσα αυτό το πράγμα. Δε θέλω να το πιστέψω αλλά τις περισσότερες των περιπτώσεων όσο και να μην μου άρεσαν οι φήμες τόσο στο τέλος επαλυθεύονταν.

Ελπίζω να διαψευστούν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τον γκαμορα άκουσες ; Η τον ντζαντζαρα που είχε βγάλει τον Γκάρσια τρελό και επικίνδυνο για την οικογένεια του και καλούσε την αστυνομια να τον συλλάβει ;
σήμερα το σκουλήκι μετροσπορ με τον βαζελο διευθυντή λέει ότι βάζει πλάτη ο σαββιδης στον ζαγορακη και βάζει χέρι στην διοίκηση να το πιστέψω ; Ότι ο σαββιδης καλύπτει εναν κλέφτη και λαμογιο ; Ποιο άρρωστα ΜΜΕ στην Ελλάδα απο τις θεσσαλονικης δεν υπάρχουν τουλάχιστον οι άλλοι στην χαβούζα βοηθάνε τις ομάδες που στηρίζουν αυτοι εδω μόνο την αρπαχτή σκέφτονται και τρόπους που θα δαγκωσουν τον ΣΑΒΒΙΔΗ γιαυτο ζητάει το σκουλήκι μετροσπορ να έρθει ο σαββιδης εδω να έχουν τετ α τετ για να απαιτήσουν κάποια πράγματα έχουν και τους γκαμορες ραπτοπουλους και σια δημοσιογραφικό ντεμεκ στρατό.....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θα τριβετε τα ματια σας το σαββατο...

Θα κενταει.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Περα απο το χαβαλε εχω μια διαισθηση οτι θα μας εκπληξει θετικα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μακάρι για το καλο μας και το καλο του πάντως δεν νομίζω ότι ειναι αμπαλος αλλα ειναι παίκτης ψυχολογίας τον παίρνει πολυ εύκολα κάτω και ειναι πολυ κακο αυτο ειδικα που εχει και εμάς στην κερκίδα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

sourmenetes έγραψε:Θα τριβετε τα ματια σας το σαββατο...

Θα κενταει.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Περα απο το χαβαλε εχω μια διαισθηση οτι θα μας εκπληξει θετικα.
Αν η διαισθηση σου βγει ,πραγμα που το ευχομαι, αν κ δε θα με χαλουσε να δω Ιντζιδη-Κατσικα,
προκαλω την διαισθηση σου να μας πεις κ τα νουμερα του τζοκερ μπας κ αλλαξει η τυχη μας :lol: :lol:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”