Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ίσως κάποιος πρέπει να "πιέσει" τον Κατσαρίδα. Και τα ερασιτεχνικά τμήματα, κι αυτά ΠΑΟΚ είναι, αλλά πώς να το κάνουμε; Η ποδοσφαιρική ομάδα είναι το Α και το Ω. Ο Ιβάν φαντάζει στα μάτια μου ως η μόνη ελπίδα για νοικοκύρεμα της ομάδας. Για νοικοκύρεμα, οχι για μεγαλεία. Τα μεγαλεία, αν έρθουν, θα έρθουν μετά το νοικοκύρεμα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οπως κ σε καθε επενδυτη το συστημα τρωμε απο τον ΠΑΟΚ ειναι ανικητο. Εις υγειαν των κοροιδων. Να σπουδασουμε κ τα τρισεγγονα
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Θα ανέβει κάποιο σχετικό πανό απόψε στην Τούμπα; Θα υπάρξει κάποια άλλη αντίδραση απο τον κόσμο; Θα πάρει κανένας θέση;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload

Δημοσίευση από karlat85 »

Για να καταλαβω ειναι προτιμοτερο να διαλυθει το ποδοσφαιρο απο το να εχουν λιγοτερα εσοδα τα αλλα ερασιτεχνικα αθληματα;

Edit:λαθος το "να διαλυθει".Σωστοτερο το "να φυτοζωη"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Πέμ 09 Αύγ 2012, 07:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εχουν εγγονια για σπουδες ρε φιλε. Προλαβαινουν αλλα δυο χρονια δε θα διαλυθει ακαριαια
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κάπου διάβασα ότι ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός παίρνει 700.000 πακετο όλα μέσα δεν ξέρω αν ειναι αλήθεια και παίρνει πρωτάθληματα σε πΟλλα αθλήματα ΕΜΕΙΣ μόνο στο χαντ μπωλ στα αλλα είμαστε χρυσές μετριότητες κάνουμε στην ουσία μαζικό αθλητισμό όχι πρωταθλητισμό με 1.150.000 το χρόνο

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

eorptol Ο ερασιτέχνης γαύρος είναι υπό διάλυση...
Τουλάχιστον ήταν μέχρι πριν τρεις μήνες.

Άστο δεν είναι τόσο απλά τα πράματα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τι είχες Γιάννη, τι' χα πάντα!

υγ. Αλήθεια, γιατί ο ΑΣ δεν προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καλύτερα το παλατάκι; Έχουν στερέψει από ιδέες ή αρκούνται στις συναυλίες αραιά και που.

υγ2. Ο Σαββίδης πάντως τα ίδια είχε κάνει και την πρώτη φορά που τσέκαρε τον ΠΑΟΚ. Από τότε δεν ήξερε κι έπρεπε να φτάσουμε στο παρα πέντε; Διαπραγμάτευση φυσικά κάνει αλλά κάτι κασκόλ και κάτι δηλώσεις είναι για τον π...τσο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 09 Αύγ 2012, 08:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Χα, κάνε καμιά πλάκα να πάρει πίσω το δάνειο των 2 μυρίων, να τρέχει το ΑΣ μέχρι να πατήσει ασπρόμαυρο χιόνι.
Μπρόστα μου τις έχω τις δηλώσεις Κατσαρή για ένα ενδεχόμενο ναυάγιο.
''Ο ΑΣ είναι η μάνα του συλλόγου''
''Ότι κάνουμε το κάνουμε έχοντας στο νου μας, το καλό της οικογένειας του ΠΑΟΚ''
30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΤΟ CD.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Στηρίζονται στον ΑΣ στα μιλητά 750 που τάχα παίρναν από την ΠΑΕ; Για να καταλάβω.
Από την άλλη σε δάγκωσαν ΠΑΟΚτσήδες, δε θα σε δαγκώσει ο Σαββίδης που θέλει να κερδίσει;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Εαν δεν μπεί κανένας Σαββίδης, πόσα νομίζει οτι θα πάρει ο ΑΣ τη χρονιά που μας έρχεται;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Απ: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ? Reload

Δημοσίευση από karlat85 »

Sick Bastard έγραψε:Χα, κάνε καμιά πλάκα να πάρει πίσω το δάνειο των 2 μυρίων, να τρέχει το ΑΣ μέχρι να πατήσει ασπρόμαυρο χιόνι.
Μπρόστα μου τις έχω τις δηλώσεις Κατσαρή για ένα ενδεχόμενο ναυάγιο.
''Ο ΑΣ είναι η μάνα του συλλόγου''
''Ότι κάνουμε το κάνουμε έχοντας στο νου μας, το καλό της οικογένειας του ΠΑΟΚ''
30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΤΟ CD.
Αν δεν μπει θα το παρει.Νομιζω συμφωνισαν να παν σε αυτον οι δωσεις απτα τηλεοπτικα
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Κατσαρή! Απ' το τίποτα, καλό και το καθόλου ;)
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

eorptol έγραψε:Κάπου διάβασα ότι ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός παίρνει 700.000 πακετο όλα μέσα δεν ξέρω αν ειναι αλήθεια και παίρνει πρωτάθληματα σε πΟλλα αθλήματα ΕΜΕΙΣ μόνο στο χαντ μπωλ στα αλλα είμαστε χρυσές μετριότητες κάνουμε στην ουσία μαζικό αθλητισμό όχι πρωταθλητισμό με 1.150.000 το χρόνο

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Συμφωνώ φίλε μόνο που ο γαύρος τόσα παίρνει ανοιχτά (όταν ήταν ο Μαρινάκης πίστεψε με έχωνε 1-2 μύρια το χρόνο.).

Επίσης μην ξεχνάμε πως ο γαύρος θέλουμε δεν θέλουμε έχει τους περισσότερους οπαδούς και είναι η πιο πετυχημένη ομάδα οπότε λογικό είναι οι ερασιτέχνες παίχτες (ακόμα και στο ημιεπαγγελματικό βόλλει) να θέλουν και λόγο ομάδας αλλά και λόγο ασφάλειας των χρημάτων (και λόγο επιτυχίας ή κόσμου) να πάνε εκεί να παίξουν. Στο πόλο εντάξει οι καλύτεροι παίχτες είναι από την Ανατολική Αττική και από τον Πειραιά - Φάληρο, λογικό είναι να πάνε στο γαύρο να παίξουν. Στα άλλα του ερασιτέχνη είναι μέτριος. Εκτός αν μετράμε και τους αγώνες με λείζερ και τέτοια όπου έχει 50 πρωταθλήματα ελλάδος.

Εγώ το έχω πει, ας βάλει ο ερασιτέχνεις μια λαχειοφόρο μια εταιρεία να στέλνουμε ςμς ή κάτι τέτοιο, ώστε να δυναμώσουμε μόνο μεταγραφικά 2 τμήματα μας, το βόλει - και φουλ το χάντμπολ. Με 500.000 στο βόλει μπάτζετ πας άνετα καλά σε ευρώπη και διεκδικείς (αν όχι παίρνεις άνετα πρωτάθλημα).

Όσον αφορά τον Σαββίδη αν θέλει ας χώσει χρήμα στο μπάσκετ να εκμεταλευτεί το Παλατάκι.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

GI4NNEN4 έγραψε:Εαν δεν μπεί κανένας Σαββίδης, πόσα νομίζει οτι θα πάρει ο ΑΣ τη χρονιά που μας έρχεται;
Κι εγω αυτο ρωτησα αλλα απαντηση δεν εχω παρει ακομα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”