Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Asimos

Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης

Δημοσίευση από Asimos »

Να μάθεις να διώχνει του Κωστα. Έχεις 5 ημέρες καιρό.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

teod1980 έγραψε:Αν τον πιστεύουν, καλώς δέχτηκε.
Αν απλά δε θέλουν να πάρουν άλλον μέχρι το Σάντος, τότε κάκιστα έγινε δεκτή η πρόταση του ΠΑΟΚ από τον ίδιο.
Ma και τι να εκανε ? Ουτως ή αλλως το αλλοθι για οτι ασχημο συμβει υπαρχει εξαιτιας της παρουσιας του αμπαλου και αδιαφορου Ολλανδου... 8-)

Επισης οτι θετικο προκυψει θα ειναι αποτελεσμα της απομακρυνσης του Ολλανδου και του ηλεκτροσοκ που ελαβε χωρα στους παικτες ... :mrgreen:

Ο ΓΧ απλως καλειται να διαχειριστει - με μηδαμινες ευθυνες - τις δυο αυτες καταστασεις....

Προσωπικα ουτε κρυο ουτε ζεστη.... Καποιος επρεπε να αναλαβει ...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κι εμένα το ίδιο.

Απλά προσπάθησα να μπω στη θέση του για την επιλογη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το ξερει και ο ιδιος οτι ειναι αυτος μεχρι τον επομενο (Σαντος) οπως επισης ξερει οτι θα ειναι στον ΠΑΟΚ και μετα την προσωρινη θητεια του σε καποιο αλλο ποστο.
Αυτο που ελπιζω εγω ειναι να μπορεσουν μαζι του οι παιχτες και κατ επεκταση η ομαδα να βγαλουν τις πραγματικες τους δυνατοτητες και να μπορεσουν να παρουν τουλαχιστον την πρωτια στα play-offs κατι που αυτη τη στιγμη φανταζει δυσκολο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

abg12d34 έγραψε:εχετε χαζεψει γενικως ή κατι εχει γινει και δεν το καταλαβα

Sick Bastard έγραψε:Καμία στήριξη.
Καθόσουν δίπλα στον Στέφενς. Αν η ΠΑΕ νομίζει ότι ο Στέφενς έφταιγε και τον απέλυσε για ηθικούς λόγους όπως λες, πρέπει να φύγεις κι εσύ από μόνος σου.
Καμία στήριξη.
Ή νικάς εσύ και τα παιχτάκια σου την Κυριακή και κάθε Κυριακή/Τετάρτη ή φεύγεις Δευτέρα/Πέμπτη.
ο αλλος μας λεει να κλαψουμε ελευθερα

οι μεγαλες ομαδες εχουν και μεγαλο κοσμο και δυστυχως εμεις ειμαστε ακομη μικροι
Τι σε χάλασε;
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Sick Bastard έγραψε:Καμία στήριξη.
Καθόσουν δίπλα στον Στέφενς. Αν η ΠΑΕ νομίζει ότι ο Στέφενς έφταιγε και τον απέλυσε για ηθικούς λόγους όπως λες, πρέπει να φύγεις κι εσύ από μόνος σου.
Καμία στήριξη.
Ή νικάς εσύ και τα παιχτάκια σου την Κυριακή και κάθε Κυριακή/Τετάρτη ή φεύγεις Δευτέρα/Πέμπτη.
Τη καλησπερα μου.Συγγνωμη που θα το πω αλλα διακρινω μια τρικυμια εν κρανιω απο αυτα που διαβαζω απο τον πιο πανω αδελφο καθως και απο αρκετους αλλους.Κι εγω πιστευα οτι ο ΣΤΕΦΕΝΣ επρεπε να μεινει τουλαχιστον μεχρι το τελος της χρονιας.Δεν υπηρξε χημεια λενε,ηταν απομακρος λενε αλλοι.απο τακτικη μηδεν λενε παρααλλοι.ΟΚ.Ο ΠΑΟΚ δεν τελειωνει σε κανενα ΣΤΕΦΕΝΣ-ΓΚΑΡΣΙΑ-ΣΩΤΗΡΗ ;) κλπ.Υπηρχε πριν απο εμας και θα υπαρχει εστω κι αν μεινει στο πλανητη ΓΗ ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ.Παμε παραπερα με ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.Αλλοι φιλοι λενε οτι επρεπε να παρουμε εναν κανονικο προπονητη μεχρι την ελευση του ΣΑΝΤΟΣ η οποιου αλλου αποφασισει ο μεγαλοιδιοκτητης που εχει το μαχαιρι και το καρπουζι.Ρωταω.Ποιος καταξιωμενος και εγκυρος τεχνικος θα κατσει σε μια ηλεκτρικη καρεκλα οπως ειναι αυτη τη στιγμη η θεση του προπονητη του ΠΑΟΚ αν δεν του υποσχεθεισ ελευθερια κινησεων και εναμισυ χρονο συμβολαιο.Και το ρισκο αυτης της αποφασης δεν ειναι προφανες;Αντεχει ο ΠΑΟΚ μας σε μια τετοια δυσκολη περιοδο ενοψει 2 ημιτελικων με τον πουστογαυρο και ζορικων πλευ-οφς κι αλλες αμφισβητησεις,διχασμους και κλυδωνισμους το επομενο διμηνο;Εγω πιστευω οτι ειναι ωρα συσπειρωσης και σφιχτης γροθιας.Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ουτε φτασμενος τεχνικος ειναι ουτε κουβαλαει κιλα βιογραφικων.Αλλα ειναι ΠΑΟΚ και αντιπαρερχομαι οχι ελαφρα τη καρδια αλλα εκνευρισμενος και στεναχωρημενος για την υβρι καποιων αδελφων εδω μεσα τα πρωτοσελιδα της κωλοφυλλαδας του πουστογαυρου που μονο το ποσταρισμα τους εδω μεσα για οποιο λογο η υπο οποια εννοια μου φερνει εμετο και σιχαμαρα.Τεραστιο λαθος οσων παιδιων το εκαναν.Εγω μεγαλωσα στη ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ μαθαινοντας να μισω τον κωλογαυρο,το κωλοσκουληκι,τον κωλοβαζελο και οσους πολεμησαν ΒΡΩΜΙΚΑ και ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ τη ΠΑΟΚΑΡΑ μου.Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ βοηθησε στο να παρει η ομαδα μου 2 τιτλους (γιατι βλεπεις μας περισσευουνε αλλωστε) και με εκανε περηφανο και ευτυχισμενο.Φαινεται εξυπνος ανθρωπος και δεν καταλαβαινω γιατι επρεπε να φυγει με τον ΛΟΚΧΩΦ και τον ΣΤΕΦΕΝΣ αφου εσυ τον εβαλες επιτουτου εκει για να εχεις ενα δικο σου ανθρωπο μεσα στους Ολλανδους και να μαθαινει 2 πραγματα σε περιπτωση που χρειαζοτανε να σε βοηθησει στο μελλον.Και ενταξει δεν χωνευεις το ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ :( Βαλε τον ΣΑΡΑΦΗ,τον ΙΩΣΗΦΙΔΗ,εναν ΠΑΟΚΤΣΗ ενα ΠΑΟΚΤΣΗ εν πασει περιπτωση.Δικο μας ανθρωπο πιστευω οτι χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη.Και το αλλο;Πρεπει λεει να κερδιζει τεταρτη-κυριακη αλλιως το πουλο.Τι λετε ρε παιδια;Ποιος ειναι ο ΘΕΟΣ;Ετσι θα στηριξουμε αυτη τη στιγμη την ομαδα η θα της δωσουμε μια κλωτσια να παει παρακατω;Η στηριξη στον ΠΑΟΚ για μενα ειναι μονοδρομος και τωρα πιο πολυ και για παντα.Συγγνωμη αν κουρασα και ελπιζω να μην προσβαλα κανενα αδερφο εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

mike έγραψε:Ειδικά για τα παιδάκια που στα προηγούμενα ποστ έχουν τη φωτο του Γ.Χ. θα ήθελα να μαζέψουν τα κουβαδάκια τους

δίνουν αξία σε μια "έγκυρη" και "αξιοσέβαστη" εφημερίδα, όπω το ΦΩΣ και δυναμιτίζουν το νέο δύσκολο ξεκίνημα της ομάδας μέχρι να βγει η χρονιά

αι σιχτιρ με τα δεκαπεντάχρονα εδώ μέσα!
Οι Κινέζοι λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Τώρα αν εσύ ΔΕΝ αναγνωρίζεις τις δηλώσεις του Γ.Χ ΔΕΝ βλέπεις την ικανοποίηση στο λαμπερό του πρόσωπο και ΔΕΝ θυμάσε το παραμύθιασμα που πούλησε στους συνδεσμίτες στην Χαλκηδική κοιτάξου στον καθρέφτη.............
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και γω ΠΑΟΚ ειμαι μηπως να παρουν εμενα που εχω πληρωσει και εναν σκασμο λεφτα για την ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
xalara

Δημοσίευση από xalara »

lefis έγραψε:
xalara έγραψε:Μακάρι να πάρει αποφάσεις ο Σαββίδης και να καθαρίσει την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
μου το εξηγεις σε παρακαλω το παραπανω?δλδ οι αποφασεις τωρα δεν ειναι του σαββιδη?και ποιανου ειναι? αποφασιζει ο βρυζας ή ο γχ ή η μαρια?εκτος και θελεις να παρει τις αποφασεις που εσυ επιθυμεις και νομιζεις οτι με αυτες θα καθαρισει ο ΠΑΟΚ.
Εννοώ να διώξει όσους απαξιώνουνε την επένδυση του, όσους δεν έχουνε σκοπό να κάνουμε μεγάλο τον ΠΑΟΚ, όσους σταματήσουνε να φέρνουν τέτοια διχόνοια στον λαό.
Όσους, με πούστικο τρόπο πάνε να περάσουνε τις δικές τους απόψεις για τα δικά τους μικρο συμφέροντα, όσους θεωρούνε πως ο λαός του ΠΑΟΚ είναι πρόβατα.
Τόσα χρόνια, τόσες "λάθος" επιλογές με αποτέλεσμα κάθε φορά είτε τον διχασμό είτε την μη ικανοποιητική πορεία της ομάδας και αποσταθεροποίηση αυτής, ε δεν γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι και ποτέ όσοι κάνουνε αυτές τις επιλογές.
Δεν γίνεται πρωην διοικητικό μέλος να σκίζει από τα μέσα δικτύωσης τον Στέφενς και κανείς να μην αντιδράει. Όταν ήτανε δηλαδή στην διοίκηση τί γινότανε?! Όλη μερά τους τελευταίους μήνες τα ράδια γεμίσανε παλαιμάχους με το πόσο άχρηστος είναι ο Στέφενες, πέρυσι δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο...
Δεν γίνεται σύνδεσμοι να κάνουνε ταξίδι στην άκρη της Ευρώπης και μετά από ατυχή περιστατικά οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ να μην ασχολούνται καν.. Πράγματα που πιστεύω πως δεν φτάνουνε καν στα αυτιά του Ιβάν και αυτό είναι το πρόβλημα για μένα.
Πέρυσι με το σήριαλ συνάντησης Σαββίδη Γκαρσία κάποιος δεν τα είχε μεταφέρει σωστά στον Σαββίδη με αποτέλεσμα να μην γίνει εξαρχής η συνάντηση..
Ο Σαππιγγίδης για να μαζέψει λεφτά για τον μικρό Παντελη έπρεπε να κλείσει ραντεβού με τον Σαββίδη ώστε να μιλήσουνε, κάτι που έγινε μετά από καιρό. Άμα χρειάζεται τόση προσπάθεια για συνάντηση με καλό σκοπό τότε είμαι πεπεισμένος πως τα αρνητικά πράγματα δεν αφήνουνε να φτάσουνε καν στα αυτιά του.
Για αυτό θέλω να ασχοληθεί και διοικητικά πιο ενεργά με την ομάδα και να κάνει τις σωστές επιλογές, και για την επένδυση του αλλά και για τον κόσμο.
Θέλω τον ΠΑΟΚ μεγάλο, καθαρό, μακριά από πισώπλατες πρακτικές και χωρίς πέπλο λαμογιάς μέσα στην ΠΑΕ.
Σήμερα μου βγάζουνε τον Λοπεθ (επιλογή Γεωργιάδη), που όλοι μας καταλάβαμε το πόσο άμπαλος είναι, για να πει την πίπα του για τον Στέφενς...
Συγώμη αλλά με τον γραπτό λόγο δεν το έχω και πολύ, αλλά πιστεέυω να βγήκε ένα νόημα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

sotiris1960

Καμία τρικυμία.
Αν δεν μπορεί να παραιτηθεί, με το ζόρι δεν τον έβαλε κανείς.
Τώρα που έφυγε ο κακός ο Ολλανδός που δεν έκανε τακτική, όλοι υποχρεούνται να αναλάβουν τις ευθύνες του.
Δεν έχει άλλο τι να πούμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

desperando έγραψε:και γω ΠΑΟΚ ειμαι μηπως να παρουν εμενα που εχω πληρωσει και εναν σκασμο λεφτα για την ΠΑΟΚΑΡΑ
Εγώ παίζω και Football Manager!
Έχω πληρώσει λιγότερα λεφτά για τον Π.Α.Ο.Κ., αλλά κάθομαι και με 2,500 ευρώ το μήνα!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

@montelo

Άλλαξε την υπογραφή σου, εάν θέλεις να εγκριθεί οποιοδήποτε άλλο σχόλιό σου, σε παρακαλώ πολύ!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

άντε το να παίρνεις στην αποστολή τον συνεπιθετο μπορώ να το αντέξω,αυτό που δεν μπορώ να διανοηθώ είναι να κανείς καμία πρόταση ότι πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του εν λόγο παίκτη όπως έκανες πέρσι με τον αποστολο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

shark4 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Αν τον πιστεύουν, καλώς δέχτηκε.
Αν απλά δε θέλουν να πάρουν άλλον μέχρι το Σάντος, τότε κάκιστα έγινε δεκτή η πρόταση του ΠΑΟΚ από τον ίδιο.
Ma και τι να εκανε ? Ουτως ή αλλως το αλλοθι για οτι ασχημο συμβει υπαρχει εξαιτιας της παρουσιας του αμπαλου και αδιαφορου Ολλανδου... 8-)

Επισης οτι θετικο προκυψει θα ειναι αποτελεσμα της απομακρυνσης του Ολλανδου και του ηλεκτροσοκ που ελαβε χωρα στους παικτες ... :mrgreen:

Ο ΓΧ απλως καλειται να διαχειριστει - με μηδαμινες ευθυνες - τις δυο αυτες καταστασεις....

Προσωπικα ουτε κρυο ουτε ζεστη.... Καποιος επρεπε να αναλαβει ...
Πολυ σωστός
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το ειδα και εγω οτι ξεθαψε τον συνονοματο του,δε νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση ανανεωσης απλα πιθανον τον πιστευει περισσοτερο απο τον σεκου δε μπορω να δωσω αλλη εξηγηση.
Παντως με τοση ελλειψη παιχνιδιων στα ποδια του ειναι αποριας αξιο η συμμετοχη του στην 18αδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”