3.Κώστας Σταφυλίδης
Re: 3. Κώστας Σταφυλίδης
Tatooazakia και τρελίτσα.... ντριπλίτσες και ψευτομαγκιά...
μάθε μπαλίτσα πρώτα μικρέ γιατί θα γίνεις πολύ μεγάλο γατάκι
μάθε μπαλίτσα πρώτα μικρέ γιατί θα γίνεις πολύ μεγάλο γατάκι
- sourmenetes
- Moderator
Τι λες zoom???Πλακα μας κανεις???
Το παιδι σου εφταιξε σημερα...Λυση αναγκης ητανε...
Ουτε τριπλιτσες ειδα...Ισα ισα που φοβοταν να ανεβει γιατι φαινοταν οτι δεν το ειχε..
Εγινε γατακι και αυτος????
Σε ενα ματς...ΕΕΕΕΕ...????
Τρελιτσα και μεσα στην τοτεναμ...???ΕΕΕΕ...???
Που εκλαιγε το παιδι για τον ΠΑΟΚ!!!!
Που εσβησε εκεινον μωρε πως τον λενε...ΑΑΑ...ΛΕΝΟΝ..
ΓΑΤΑΚΙ ΜΩΡΕ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...
Το παιδι σου εφταιξε σημερα...Λυση αναγκης ητανε...
Ουτε τριπλιτσες ειδα...Ισα ισα που φοβοταν να ανεβει γιατι φαινοταν οτι δεν το ειχε..
Εγινε γατακι και αυτος????
Σε ενα ματς...ΕΕΕΕΕ...????
Τρελιτσα και μεσα στην τοτεναμ...???ΕΕΕΕ...???
Που εκλαιγε το παιδι για τον ΠΑΟΚ!!!!
Που εσβησε εκεινον μωρε πως τον λενε...ΑΑΑ...ΛΕΝΟΝ..
ΓΑΤΑΚΙ ΜΩΡΕ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...
Εγώ τον Σταφυλίδη τον είδα σαν δεξί μπακ και τον κρίνω σαν δεξί μπακ ρε φίλε, τι με νοιάζει το παιχνίδι πριν 2 μήνες που ήταν αριστερό μπακ?
Και στην τελική πως θα πάει καλύτερα το παιδί αν παίζει χάλια και δεν ακούει τα αναμενόμενα?
Πως θα του δώσεις πείσμα και τσαμπουκά?
τι θα του πεις? δεν πειράζει σήμερα ήσουν χάλια... αλλά πριν 2 μήνες γαμούσες στην Τότεταμ?
Και στην τελική πως θα πάει καλύτερα το παιδί αν παίζει χάλια και δεν ακούει τα αναμενόμενα?
Πως θα του δώσεις πείσμα και τσαμπουκά?
τι θα του πεις? δεν πειράζει σήμερα ήσουν χάλια... αλλά πριν 2 μήνες γαμούσες στην Τότεταμ?
- sourmenetes
- Moderator
Αμα βαλεις και το γκαρσια σεντερ φορ γατακι θα φαινεται...Καταλαβες τι σου λεω???
Ο γκαρσια δε θα πει δεν παιζω...
Αλλα γατακι θα ειναι σαν σεντερ φορ...
Ο γκαρσια δε θα πει δεν παιζω...
Αλλα γατακι θα ειναι σαν σεντερ φορ...
- PaOkArAsIrAkLiO
Φάνηκε ότι το παιδί δεν την έχει ακόμα τη θέση. Ίσως τον έφαγε και το άγχος του ντέρμπυ. Εγώ θεωρω την εμφάνιση του σαν μια παρένθεση στις μέχρι τώρα καλές εμφανίσεις του. Μικρός είναι ακόμα και μαθαίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaOkArAsIrAkLiO την Κυρ 05 Φεβ 2012, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μην απαξιωνουμε παικτες απο ενα ματς ποσο μαλλον ΠΑΟΚτσακια 18 χρονων που μολις τωρα ανεβηκαν....συγγνωμη τι θελουμε να ειναι αλανθαστοι???απο τη μια θελουμε να παιζουν ελληνοπουλα και μαλιστα απο τις ακαδημιες και απο την αλλη να ειναι τελιοι...εννοειται και θα κανουν λαθη και σε ματς κρισιμα αλλα τοτε θα φανει η μαγκια του προπονητη αν θα τα στηριξει και τα εμπιστευτει και κυριως η μαγκια μας αν πραγματικα γουσταρουμε να βλεπουμε τον ΠΑΟΚ να αποτελειται απο ελληνοπουλα και απο τα σπλαχνα της ομαδας και να υπερηφανευομαστε απο αυτο..αν θελουμε αυτο χρειαζεται στηριξη σε αυτα τα παιδια και υπομονη.ή μηπως προτιμαμε τους μισθοφορους ξενους λες και οτι ειναι καλυτεροι απο τα δικα μας.??
δεν ξερω για εσας παντως στο παιχνιδι με το σκουληκι με το σπαναθα ειχαμε απο οτι 8υμαμε 2 ελληνες μονο στην εντεκαδα και τωρα 7-8..εγω παντως προτιμω το δευτερο μοντελο...
στηριξη..
δεν ξερω για εσας παντως στο παιχνιδι με το σκουληκι με το σπαναθα ειχαμε απο οτι 8υμαμε 2 ελληνες μονο στην εντεκαδα και τωρα 7-8..εγω παντως προτιμω το δευτερο μοντελο...
στηριξη..
Εγώ δεν λέω ότι δεν τον πιστεύω σαν παίκτη ελπιδοφόρο, αλλά σήμερα ήταν τραγικός...
τώρα εσύ λέγε ότι είναι παικταράς γιατί με Τότεναμ έκανε καλό παιχνίδι
-
O κορυφαίος παίκτης σήμερα του Ολυμπικού
Τον είδε ο Βαλβίδας και τον άφηνε 90 λεπτά αμαρκάριστο,απλά γιατί δεν τον φοβόταν καθόλου....
Δεν με νοιάζει αν είναι 17 ή 37 ή 87 χρονών,εφόσον μπάινει βασικός θα κριθεί αυστηρά
Πέτυχε το ακατόρθωτο,έκανε 30 ενέργειες και οι 29 ήταν λάθος!!!!και μάλιστα αβίαστα....
Στο δεύτερο γκολ είδε τον Μιραλάς και τον απέφυγε!!!!!!
ΕΣΕΙΣ που μας τον κάνατε παικταρά,για ξανασκεφτείτε το λίγο
500 τέτοιοι πέρασαν από τον ΠΑΟΚ και τους έφαγε το μάυρο σκοτάδι
(συν ότι έδειξε και μια κακής ποιότητας ψευτομαγκιά αλάνας)
Τον είδε ο Βαλβίδας και τον άφηνε 90 λεπτά αμαρκάριστο,απλά γιατί δεν τον φοβόταν καθόλου....
Δεν με νοιάζει αν είναι 17 ή 37 ή 87 χρονών,εφόσον μπάινει βασικός θα κριθεί αυστηρά
Πέτυχε το ακατόρθωτο,έκανε 30 ενέργειες και οι 29 ήταν λάθος!!!!και μάλιστα αβίαστα....
Στο δεύτερο γκολ είδε τον Μιραλάς και τον απέφυγε!!!!!!
ΕΣΕΙΣ που μας τον κάνατε παικταρά,για ξανασκεφτείτε το λίγο
500 τέτοιοι πέρασαν από τον ΠΑΟΚ και τους έφαγε το μάυρο σκοτάδι
(συν ότι έδειξε και μια κακής ποιότητας ψευτομαγκιά αλάνας)
και στην Τελική φίλε μου δεν με πειράζει που δεν έκανε καλό παιχνίδι, αυτός και άλλοι πολλοί...
οι δηλώσεις τους μου την δίνουνε που παίρνουν τα μυαλά τους αέρα...
οι δηλώσεις τους μου την δίνουνε που παίρνουν τα μυαλά τους αέρα...
- sourmenetes
- Moderator
Το τι ειναι σε ενα παιχνιδι κακος δε σημαινει κατι..Ουτε το επαιξε τρελιτσα..Σου ξαναεξηγω οτι ακομα και ο ιδιος εβλεπε οτι δεν μπορουσε να κατεβει και δυσκολευοτανε...Και δεν το εκανε..zoomgr έγραψε:Εγώ δεν λέω ότι δεν τον πιστεύω σαν παίκτη ελπιδοφόρο, αλλά σήμερα ήταν τραγικός...
Δεν ειπε κατι μεμπτο στις δηλωσεις του..Ειπε αμα με βαλει ο προπονητης παιζω παντου...Οπου με θελει ο προπονητης...
Αμα η διοικηση δε τους πει να μην κανουν δηλωσεις δε μας φταιει ο παχτης..
επαιξε χαλια σημερα,αλλα δεν αλλαζω καθολου την αποψη μου για τον παικτη....το να βαζεις μπακ με αναποδα ποδια ειναι σαν να βαζεις τερματοφυλακες σεντερ φορ...ελαχιστα μπακ μπορουν να παιξουν καλα και στις 2 πλευρες και αυτοι ειναι ανεκτιμητοι....
Ίσως είδα διαφορετικό ματς, δε ξέρω αν πέφτω τόσο έξω!!
Ναι , έκανε πολλά αβίαστα λάθη
Ναι , αμυντικά ο Μιραλάς τον κέρδισε σε πολλές φάσεις
Ναι , ευθύνεται για το 2ο γκολ
Αλλά συμμετείχε πολύ στο παιχνίδι της ομάδας,
έκανε πολλά ανεβάσματα στη πλευρά του και έπαιξε όπως ένα σύγχρονο φουλ μπακ,
ήταν από τους 2-3 που "έσπρωχναν" τη μπάλα , το πάλεψαν , πήγαν να κάνουν κάτι
έδειξε πρωτοφανές θράσσος και μαχητικότητα... ο πιτσιρικάς νιώθει από ΠΑΟΚ και αυτό φαίνεται.
Για μένα , είναι λογικό να έχει κακές επιλογές σε ματς που στραβώνει από τόσο νωρίς.
Αυτά που είδα μου άρεσαν ότι και να λένε κάποιοι !
Τον πιστεύω πολύ, νομίζω θα γράψει ιστορία στο ΠΑΟΚ.
Ναι , έκανε πολλά αβίαστα λάθη
Ναι , αμυντικά ο Μιραλάς τον κέρδισε σε πολλές φάσεις
Ναι , ευθύνεται για το 2ο γκολ
Αλλά συμμετείχε πολύ στο παιχνίδι της ομάδας,
έκανε πολλά ανεβάσματα στη πλευρά του και έπαιξε όπως ένα σύγχρονο φουλ μπακ,
ήταν από τους 2-3 που "έσπρωχναν" τη μπάλα , το πάλεψαν , πήγαν να κάνουν κάτι
έδειξε πρωτοφανές θράσσος και μαχητικότητα... ο πιτσιρικάς νιώθει από ΠΑΟΚ και αυτό φαίνεται.
Για μένα , είναι λογικό να έχει κακές επιλογές σε ματς που στραβώνει από τόσο νωρίς.
Αυτά που είδα μου άρεσαν ότι και να λένε κάποιοι !
Τον πιστεύω πολύ, νομίζω θα γράψει ιστορία στο ΠΑΟΚ.
- Vonapartis
Ημουν έτοιμος να του ρίξω μπινελίκια. Αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι το παιδί έπαιζε δεξί μπακ αντί για αριστερό, αναγκαστικά, σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι, τα πήρα όλα πίσω. Ο Κώστας δεν φοβήθηκε σαν κάτι άλλα γατιά. Μπήκε στα βαθειά. Ναι έκανε λάθη, αλλά όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Τον "ένιωσε" η άμυνα του gay, χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς. Προχώρα μικρέ.