Αστέρας Τρ. - Π.Α.Ο.Κ. 11/9 17:15 nova2
Re: Αστέρας Τρ. - Π.Α.Ο.Κ. 11/9 17:15 novasports2
Κακός αγωνιστικός χώρος και πολλά διαιτητικά λάθη, welcome back to superleague!
ο φωτακης θα ταν καλη κυση σημερα
ο ιβιτς συνεχιζει το ματς με σερρες βιτολο φοβισμενος βιερι κλεισμενος..σαλπι βαλτο γμτο
ο ιβιτς συνεχιζει το ματς με σερρες βιτολο φοβισμενος βιερι κλεισμενος..σαλπι βαλτο γμτο
Η ομαδα ειναι κακη ,τουλαχιστον ως τωρα ο διαιτητης μας φταιει..?
Οκ, εδωσε 2-3 ανυπαρκτα ε και.?
Φετος δεν θα πρεπει να μεινουμε σ αυτα..
Να ανεβασουμε αποδοση και να πετυχουμε γκολ...αυτο πρεπει να κανουμε..
Οκ, εδωσε 2-3 ανυπαρκτα ε και.?
Φετος δεν θα πρεπει να μεινουμε σ αυτα..
Να ανεβασουμε αποδοση και να πετυχουμε γκολ...αυτο πρεπει να κανουμε..
- ΑποστόληςΑ
Ο διαιτητής εκνευριστικός, όπως τον περίμενα. Αλλά δυστυχώς είμασταν πολύ μέτριοι. Ο Ίβιτς δεν μπορεί να συνεννοηθεί με Φιλομένο (κατ' εμέ κακώς παίζει ο Αργεντίνος), ο Βιέρι κινείται κι αυτός πολύ πίσω, ο Σάλπι ήταν δέκα εκατοστά off-side στο γκολ και δεν του χαρίστηκαν, αντίθετα με πέρυσι στο γκολ που έβαλε στο Περιστέρι με τον Παναθηναίκό.
Η ομάδα χρειάζεται σαφώς Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης, και πιο επιθετικό τον Βιειρίνια, που χάνεται μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής.
Η ομάδα χρειάζεται σαφώς Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης, και πιο επιθετικό τον Βιειρίνια, που χάνεται μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής.
βλαχο να φας γκολ να τρεχεις μετα....αντε να σοβαρευτουμε στο β δεν ειναι αποδοση αυτη...
Η ομάδα ξεκίνησε απαράδεκτα το παιχνίδι αλλά βελτιώθηκε αισθητά απο το 30 και μετά. Πολύ κακό χορτάρι και μια αλφα κούραση διέκρινα. Μην ξεχνάμε οτι μεσολαβούσε και διακοπή μετά απο κουραστική περίοδο πολλών ματς. Νομίζω οτι όσο πάμε βελτιωνόμαστε, αλλά πρέπει να γεμίσουμε την περιοχή. Επιτέλους ο Βιερίνια μπαίνει με ανθρώπινο μανδύα σε ενα ματς και οχι υπερηχητικός. Είμαι αισιόδοξος..
Πάντως κ εγώ νομίζω πως θα ήταν προτιμότερο να παίξει ο Παπάζογλου, ειδικά σε ένα βαρύ γήπεδο. Ο Φιλομένο σε ρηχά νερά κινείται.
Πάντως κ εγώ νομίζω πως θα ήταν προτιμότερο να παίξει ο Παπάζογλου, ειδικά σε ένα βαρύ γήπεδο. Ο Φιλομένο σε ρηχά νερά κινείται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Σάβ 11 Σεπ 2010, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
moican +1589 το παιχνίδι το έχουμε. Δε φαίνεται να υπάρχει πρόθεση κατά του ΠΑΟΚ, ας μην είμαστε υπερβολικοί. Δικό μας παιχνίδι είναι.
Ε ναι. Μια αλλαγή βλέπω να την κάνει. Φιλομένο ή Σαλπιγγίδης δε θα βγουν για το δεύτερο ημίχρονο. Πρόβλεψή μου.
δεν βοηθαει το γηπεδο αλλα και εμεις δεν ειμαστε καλοι.
- δεν βοηθαει το γηπεδο τα ανεβασματα του λινο
- ο μπουσαιντι δεχτηκε ανυπαρκτη καρτα και θα φαμε παλι αγχος
- ο βιερινια αριστερα μπορει να κανει ζημια γιατι δεξια ο κοντος του αστερα ειναι γρηγορος
- ο φιλομενο πισω απο το φορ και ο σακης κορυφη
- ο σαλπι δεξια μηπως και φτιαξει κανενα γκολ γιατι για να βαλει....
αυτα. οποιος εχει το τηλ του δερμιτζακη τον παιρνει και του τα λεει
- δεν βοηθαει το γηπεδο τα ανεβασματα του λινο
- ο μπουσαιντι δεχτηκε ανυπαρκτη καρτα και θα φαμε παλι αγχος
- ο βιερινια αριστερα μπορει να κανει ζημια γιατι δεξια ο κοντος του αστερα ειναι γρηγορος
- ο φιλομενο πισω απο το φορ και ο σακης κορυφη
- ο σαλπι δεξια μηπως και φτιαξει κανενα γκολ γιατι για να βαλει....
αυτα. οποιος εχει το τηλ του δερμιτζακη τον παιρνει και του τα λεει

Τι Σαλπιγγίδης ρε συ...Ο φιλομένο είναι απαράδεκτος...ο Σάλπι προσπαθεί αν μη τι άλλο...

- ΑποστόληςΑ
Αν κάνει άλλες δύο λάθος υποδείξεις off-side και κιτρινίσει άδικα κι άλλους παίκτες θα φανεί ότι παίζει με αυτόν ακριβώς το ρόλο. Αλλά εμείς δεν πρεπει να σταθούμε σ' αυτά. Αν πιάσουμε καλή απόδοση περνάμε άνετα.
Αν δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει. Δε φάνηκε να πονάει οπότε προς το Φιλομένο συγκλίνω κι εγώ. Όποιος πάρει το Δέρμι ας του πει και αυτό. 

ουτε φαουλ για στημμενα δεν κερδισαμε
οκ μιλαω με δερμι
οκ μιλαω με δερμι