Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
lion

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από lion »

ronaldo έγραψε:τωρα τον ειδα οντως αυτος ειναι ο γκραντι ο κοτσιδακιας του πανελληνιου
μακαρι να τον παρουμε αυτον παιχταρας ειναι αυτος γρηγορος και ξερει και πολυ μπασκετ σκοραρει και οργανωνει

σαν να τον θυμαμαι για πλει μεικερ ομως και οχι για 2αρι η κανω λαθος?
που επαιζε περυσι αυτος?και πως και δεν βρηκε καποιο καλο συμβολαιο?

free κανεναν μαυροκεφαλιδη λες??

Ο Γκράντι στον Πανελλήνιο είχε κάνει μεγάλα παιχνίδια..Αν δεν κάνω λάθος είχε βγει δύο συνεχόμενες χρονιές πρώτος σκορερ του πρωταθλήματος!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πάντως η κοπέλα του Μαυροκεφαλίδη που δούλευε τον ιούλιο στη Σκιάθο έγινε δέκτης ΠΑΟΚτσήδικων αιτημάτων για επιστροφή του Λουκά. :opaokara:

ρονι θυμαμαι στην ιταλια επαιζε ο γκραντι ...ειχε προβλήματα προσαρμογής λέγανε γιαυτο αποχωρεί
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ναι ηταν απο τους καλυτερους του πρωταθληματος στον πανελληνιο

ειδα ειναι 31 χρονων
για πιο μικρο τον εκανα..
παντως ασσος δεν ειναι αυτος?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ναι παιζει και ασσος.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ε ναι ετσι τον θυμαμαι εγω για ασσο που τρεχει πολυ,παει σε αιφνιδιασμο την ομαδα και μοιραζει αρκετες ασιστ

και με τον αλλον τον πλει μεικερ που πηραμε τι θα γινει??
δεν κραταμε αυτον τον γκραντι για ασο να παμε για κανενα αλλο δυαρι?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ανάμεσα στις 2 χρονιές στον αντ1 (21 και 15 πόντους αντίστοιχα) ήταν στην ιταλία. την πρώτη χρονιά στην Teramo το 06-07 (18 πόντοι) και πέρυσι στην Ferrara (πάλι 18 πόντοι - αν είχε προσαρμοστεί καλά, τι μέσους όρους θα είχε ??? ...). ναι μπορεί να παίξει play maker (και ο drew nicholas μπορεί) αλλά κατά τη γνώμη μου είναι καθαρό 2αρι (με τα όλα του). τώρα αν ταιριάζει με τον Gray, δεν το ξέρω...
andy20

Δημοσίευση από andy20 »

δεν είναι Play maker o Grandy, άλλωστε και στον Πανελλήνιο στο 2 έπαιζε με 1 Καλαιτζη και Παπαμακάριο
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

O Γκράντι είναι όντως πολύ αξιόλογη περίπτωση.
Είναι 2άρι περισσότερο από άσσος ξεκάθαρα.
Μακάρι και ο τέταρτος ψηλός να μην είναι ο βροντόσαυρος μοντενέγκρους
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Ο Γκράντι είναι 2άρι που μπορεί και κρατάει μπάλα σαν τον Μονρό. Καμιά σχέση με τον Γκρέι Ronaldo. Σκόρερ ο ένας, πιο πολύ οργανωτής ο άλλος. Θα είναι το alter ego του που λέγαμε ότι πάντα είχε ο Γκρέι στη μέχρι τώρα καριέρα του στις 2 θέσεις της περιφέρειας. Αν τον πάρουμε για μένα θα είναι μεγάλη έκπληξη μιας και είναι υψηλού επιπέδου και κασέ παίχτης.

Μάλλον παιδιά εκεί στη διοίκηση πηγαίνουν να κάνουν αυτό που λέγαμε καιρό. Δε πληρώνουμε που δε πληρώνουμε, έχουμε που έχουμε και τόσα χρέη, τουλάχιστον να ανοιχτούμε κι άλλο μπας και δούμε και τίποτα αγωνιστικά (καμιά Ευρωλίγκα, κανένα Milco Cup). Τα κάνουμε που τα κάνουμε τα χρέη, τουλάχιστον να πιάσουν τόπο. Χρέη και ανοίγματα και 5ος δε λέει. Τουλάχιστον να χρωστάς, αλλά να βγαίνεις και καμιά Ευρωλίγκα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σωστος ο trikaliotis ας γινει η υπερβαση και αν η ομαδα κυλισει καλα και φετος μια πιθανη συμμετοχη στην ευρωλιγκα θα ζεστανει πολυ τον κοσμο και θα φερει εισητηρια στην ομαδα.
Ολο το ζουμι ειναι ο λαζος μαγκες οταν θα κλεισει οριστικα θα υσηχασω, τελικα κατι εκαναν εκει στη χαλκιδικη οι διοικουντες τρεις παιχτες κλεισμενοι ηδη με λαζο και αποστολιδη να ακολουθουν, οχι και ασχημα για τουριστες.

Υ.Γ ο γκραντι ειναι σουπερ οσο για τη θεση του καθαρο δυαρι τον θυμαμαι πραγματικη καλαθομηχανη ο τυπος,
Στα αρνητικα του στοιχεια νομιζω οτι ειναι καθαρα παιχτης ρυθμου αλλα υπαρχει ο σουλης γιαυτο.

Υ.Γ θωμα καλως μας βρηκες ρε, εγω νομιζα οτι πρωτα θα ολοκληρωσουμε το ροστερ και μετα θα εμφανιστεις.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ποιός δούλευε νομίζεις incognito τόσο καιρό για τις μεταγραφές??? ;)

καλως σας βρήκα όλους!!!! άντε καλή χρονιά να χουμε!!!
Άβαταρ μέλους
enrique_

Δημοσίευση από enrique_ »

ουπς... ζωντανεψε το forum του basket.... καλο αυτο !!!
καλες κινησεις εγιναν μεχρι τωρα.... κλειδι για μενα ειναι ο Λαζος... ετσι
και μεινει θα ειμαστε πολυ αξιοπρεπεις και του χρονου....
Και μην ξεχνατε οτι ολες οι ομαδες θα λογω κρισης θα εχουν
υποδιεστερο ροστερ φετος σε σχεση με περισυ (εξαιρεση ο γαυροβαζελος)
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Καθαρο 2 ο Γκραντι απο οσο θυμαμαι...Τεραστια κινηση.....Ελπιζω ο Αμερικανος που πηραμε να ειναι 1......Μην κανουμε τη χαζομαρα που καναμε περσι.....Μου αρεσει επισης πολυ ο Αποστολιδης που ακουγεται......
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

για να το λετε ολοι οτι ειναι δυαρι ετσι θα ειναι
να πω την αληθεια δεν τον θυμαμαι και ακριβως πως παιζει μετα απο δυο χρονια που εχω να τον δω και χωρις ποτε να εχω καθισει να δω ολοκληρο ματς του πανελληνιου
απλα μια εικονα μου εχει μεινει για εναν παιχτη γρηγορο,που ξερει πολυ μπασκετ και του αρεσει ο αιφνιδιασμος
παντως οπως τον ειχα κοψει αν και μπορει να ειναι 2αρι τη θεση του πλει μεικερ την ειχε πολυ περισσοτερο απο τον μονρο ας πουμε που αυτος ειναι καθαρο 2αρι

μακαρι να τον παρουμε παντως και τον ξαναβλεπω και εγω ειναι πολυ πιθανο να μην θυμαμαι καλα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Trikaliotis έγραψε:
Μάλλον παιδιά εκεί στη διοίκηση πηγαίνουν να κάνουν αυτό που λέγαμε καιρό. Δε πληρώνουμε που δε πληρώνουμε, έχουμε που έχουμε και τόσα χρέη, τουλάχιστον να ανοιχτούμε κι άλλο μπας και δούμε και τίποτα αγωνιστικά (καμιά Ευρωλίγκα, κανένα Milco Cup). Τα κάνουμε που τα κάνουμε τα χρέη, τουλάχιστον να πιάσουν τόπο. Χρέη και ανοίγματα και 5ος δε λέει. Τουλάχιστον να χρωστάς, αλλά να βγαίνεις και καμιά Ευρωλίγκα!

μη μας βγει σε κακο μονο... :? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”