υ.γ. ίσως να τα μεταφερουμε σε καμμια καταλληλοτερη ενοτητα.... αν βρουμε καμμια ετσι οπως τα εχετε κανει...

Οκτώβρη του '96 το ματς, Βιδάλης ο σφαγέας (...σκ@τά είχε φάει palok αν θυμάμαι καλά...palok έγραψε:gansgster ποσταρέ το στο τόπικ ρετρό. οi gordon-praktor θα σου πουν το σκορ, τους πόντους, ποιοί διαιτήτευαν, αν είχανε φάει καλά εκείνο το μεσημέρι και αν τα φάρμακα που έπαιρναν για να ανταπεξέλθουν την πίεση του αγώνα προέρχονταν από τη βιανέξ...
Ήσασταν σε άλλο μπουντρούμι και δε σας είχα πάρει χαμπάρι...Trikaliotis έγραψε:Είπα κι εγώ δε θα απαντήσει..?
2.03Trikaliotis έγραψε:Μιας και σε βρήκαμε εύκαιρο πες μας και το ύψος του Καρατζουλίδη, γιατί εγώ νομίζω πως είναι 2.09 ή 2.11 (νομίζω το δεύτερο), ενώ ένας άλλος συμφορουμίτης 2.04!
Σε ποια σεζόν είχαμε ξεκινήσει με διπλό μέσα στο Παλάου Μπλουγκράνα και στο Παλέ είχαμε ηττηθεί?Trikaliotis έγραψε:Παρεμπιπτόντως, σήμερα εντελώς τυχαία βρήκα κι αυτά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες από τους αγώνες μας στην Ευρωλίγκα τη σεζόν 1999-2000, τους οποίους αγνοούσα εντελώς. Πήγαμε και στους 16, όπου αποκλειστήκαμε από τη Μακάμπι με 2-1 νίκες. (Ήταν το final-4 που έγινε στο γήπεδο μας και το πήρε ο βάζελος).
Η αλήθεια είναι πως από εκείνη τη σεζόν μέχρι και το 2004-2005 το είχα παρατήσει τελείως το άθλημα. Δεν είχε, θα μου πείς και τίποτα το αξιόλογο για να ασχοληθείς. Τελοσπάντων..
Εδώ (και δεξιά στη σελίδα στον Α' ΟΜΙΛΟ η βαθμολογία και τα αποτελέσματα):
http://archive.sport.gr/euroleague/991006/paktsk.asp