Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

realvoula έγραψε:Hi PAOK family
I am realcons wife. I have always lived in Australia and always loved football. Before meeting my husband though I never followed the Greek soccer league. When realcon introduced me to PAOK, I became a fan of theirs because of my husband, but after following their games for the past 5 years, I realized that with or without my husband this was the team that anyone with passion and fairness in their hearts for the game, could naturally follow only one team in the Super league, and that team of course is PAOK. So παιδιά,
Καλώς σας βρήκα

Να αγαπάς με πάθος είναι ωραίο, όμως να αγαπάς με πάθος και λογική είναι το παν.
Αυτό το λέω γιατί, όταν ένας ΠΑΟΚτσής, αγαπά πραγματικά την ομάδα του με όλα τα παραπάνω που έγραψα… Κοιτάει για το καλό της ομάδας.
Εάν ένας ΠΑΟΚτσής μπορεί να μου πει με σιγουριά ότι ο Σαλπιγγίδης δεν αγαπά αυτήν την ομάδα πείτε μου γιατί θέλει να ξαναγυρίσει όταν οι άλλοι του δίνουνε 10 φορές μπορεί και 20 παραπάνω αυτά που μπορεί η ομάδα μας να δώσει.
Καταδικάσαμε έναν άνθρωπο που όλοι μας θα κάναμε το ίδιο σε οποιαδήποτε καριέρα, όταν το θέμα ήταν η εξασφάλιση μιας ολόκληρης ζωής.
Και έτσι παιδιά σας ρωτάω… Τι πιστεύεται στην ψυχή και ειδικά στο μυαλό σας. Εγώ όσο και να αγαπώ την ομάδα εάν ζητούσα να έρθω να παίξω, θα ήταν χαζό γιατί απλά δεν μπορώ να παίξω.
Εδώ δεν μιλάμε για έναν τυχαίο παίκτη μιλάμε για έναν επιτυχημένο ποδοσφαιριστή που ακόμη έχει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε μια ομάδα που ονομάζεται ΠΑΟΚ.
Καλώς ήρθες Βούλα στην παρέα μας. Έχεις πολλά "συν":
1. Είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ
2. Μιλάς με λογική (άρα δεν είσαι ξανθιά),
3. Διαθέτεις πάθος, άρα ο Realcon πρέπει να είναι παράλογος ΑΝ έχει παράπονα από σένα,
4. Διαθέτεις και χιούμορ, επομένως είσαι και καλλιεργημένη!
5. Συμφωνούμε και στο θέμα του Σαλπι (αν κει δεν νομίζω ότι υφίσταται)
6. Μια απορία έχω μόνο (να με συγχωρείς για το θάρρος μου) : Πού τον βρήκες τον αδελφό μας;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αποστόλη,

Αν ο Ριάλκον έχει βαρεθεί τη γυναικα του :mrgreen: , το ξέρεις ότι τον φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση??? :opaokara: Για κάποια που σήμερα γνωρίσαμε?? :lol: :lol: 8-)

Αα... Και βούλα καλώς ήρθες.. Μπλάκ χιουμορ! :D
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

κοντος ψαλμος αλληλουηα...μεταφορικα=συντομα θα δουμε...κυριολεκτικα!!!!= παλι θα δουμε...τζαμπα συζηταμε και τρωγωμαστε.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

ΠΑΟΚ - «Ψώνια» από Αργεντινή & Ιταλία, ανυπομονεί για Αρη ο Παπάζογλου
09/11/2009 08:35

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιθετικού και ενός «δεκαριού». Τις υποθέσεις «τρέχει» ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» του βορρά, Ζήσης Βρύζας, ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά τις δύο αγορές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βρύζας έχει ήδη στη λίστα του έναν νεαρό επιθετικό από την Αργεντινή και στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση θα στραφεί στην ευρωπαϊκή αγορά. Σε ότι αφορά το «10αρι», το πιο πιθανό είναι να αποκτηθεί από την Ιταλία.

Ο νέος ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» έχει καλές διασυνδέσεις με τη γειτονική χώρα και δεν αποκλείεται να «κτυπήσει» ακόμα και την πόρτα της Ίντερ, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Ο «Δικέφαλος» δεν θα κινηθεί απαραίτητα για παίκτη που αγωνίζεται στους «νερατζούρι» αλλά θα εξετάσει περιπτώσεις δανεικών παικτών.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=204531

Κανεις τιποτα γι'αυτο;
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Σαν copy-paste στα προ 4μηνου.... ;)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Αυτό της Ίντερ όπως λέει ο Νόβι είναι αντιγραφή που προ ολίγων μηνών αναφερόταν στο τεράστιο πουλέν ονόματι Λουίς Χιμένεθ..
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Τι ωραιες που θα ειναι οι μεταγραφεεεςςςς
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τι ωραίες που θα είναι οι μεταγραφές ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ!!!!!

:pano:
PaokPtolemaidaG4

xaxax καλα λες Φωτη! Ελπιζω να μαζευτουν λεφτα τωρα με την αυξηση για να φερουμε τους παικτες που θελουμε. Και χρειαζομαστε. Και θελουν. Και παραθελουν.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

To Δεκέμβρη μόνο δανεικούς θα πάρουμε...και θα είναι από Βρετανία μεριά και επιθετικός.
Και για να μην ξεχνιόμαστε δε μαζεύουμε λεφτά να φέρουμε παίκτες, αλλά για εξυγίανση της ομάδας.
Όποιος θέλει παίκτες με 1 εκ. ευρώ το χρόνο, τότε είναι σε άλλη πραγματικότητα. Είναι πολύ νωρίς για τέτοια.
PaokPtolemaidaG4

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Owen? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κοντά έπεσες........ :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Χωρίς πλάκα είναι ρίσκο να πάρεις παίκτη το Γενάρη. Καλύτερα όπως με Sorlin και Βιερίνια να τους δοκιμάζεις πρώτα..Λέω εγώ τώρα ε!!!Άποψη μου.
Νομίζω έναν παίκτη να κρατάει μπάλα στο κέντρο όχι απαραίτητα δεκάρι. Δλδ έναν πιο επιθετικό Γκαρσία θα έλεγα...
realvoula

Δημοσίευση από realvoula »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
realvoula έγραψε:Hi PAOK family
I am realcons wife. I have always lived in Australia and always loved football. Before meeting my husband though I never followed the Greek soccer league. When realcon introduced me to PAOK, I became a fan of theirs because of my husband, but after following their games for the past 5 years, I realized that with or without my husband this was the team that anyone with passion and fairness in their hearts for the game, could naturally follow only one team in the Super league, and that team of course is PAOK. So παιδιά,
Καλώς σας βρήκα

Να αγαπάς με πάθος είναι ωραίο, όμως να αγαπάς με πάθος και λογική είναι το παν.
Αυτό το λέω γιατί, όταν ένας ΠΑΟΚτσής, αγαπά πραγματικά την ομάδα του με όλα τα παραπάνω που έγραψα… Κοιτάει για το καλό της ομάδας.
Εάν ένας ΠΑΟΚτσής μπορεί να μου πει με σιγουριά ότι ο Σαλπιγγίδης δεν αγαπά αυτήν την ομάδα πείτε μου γιατί θέλει να ξαναγυρίσει όταν οι άλλοι του δίνουνε 10 φορές μπορεί και 20 παραπάνω αυτά που μπορεί η ομάδα μας να δώσει.
Καταδικάσαμε έναν άνθρωπο που όλοι μας θα κάναμε το ίδιο σε οποιαδήποτε καριέρα, όταν το θέμα ήταν η εξασφάλιση μιας ολόκληρης ζωής.
Και έτσι παιδιά σας ρωτάω… Τι πιστεύεται στην ψυχή και ειδικά στο μυαλό σας. Εγώ όσο και να αγαπώ την ομάδα εάν ζητούσα να έρθω να παίξω, θα ήταν χαζό γιατί απλά δεν μπορώ να παίξω.
Εδώ δεν μιλάμε για έναν τυχαίο παίκτη μιλάμε για έναν επιτυχημένο ποδοσφαιριστή που ακόμη έχει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε μια ομάδα που ονομάζεται ΠΑΟΚ.
Καλώς ήρθες Βούλα στην παρέα μας. Έχεις πολλά "συν":
1. Είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ
2. Μιλάς με λογική (άρα δεν είσαι ξανθιά),
3. Διαθέτεις πάθος, άρα ο Realcon πρέπει να είναι παράλογος ΑΝ έχει παράπονα από σένα,
4. Διαθέτεις και χιούμορ, επομένως είσαι και καλλιεργημένη!
5. Συμφωνούμε και στο θέμα του Σαλπι (αν κει δεν νομίζω ότι υφίσταται)
6. Μια απορία έχω μόνο (να με συγχωρείς για το θάρρος μου) : Πού τον βρήκες τον αδελφό μας;

1.Είμαι όχι μόνο ΠΑΟΚ αλλά, τα βλέπω όλα ασπρόμαυρα την κουζίνα μου την έκανα σε αυτό το χρώμα. :opaokara:
2.Μιλάω με λογική αλλά ναι είμαι ξανθια :opaokara:
3.Ρώτα τον ίδιο τον realcon :opaokara:
4.Ευχαριστώ!!!
5.Συμφωνούμε μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ και όχι για κάθε Σαλπιγγίδη.
6.Στην ΤΟΥΜΠΑ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ώστε γνωριστήκατε εδώ! Είχα την εντύπωση ότι είστε ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε εκτός Ελλάδος!
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων χιούμορ έκανα, και εάν δεν έγινε αντιληπτό (είναι λίγο ιδιόρρυθμο, όπως και ο χαρακτήρας μου) ζητάω συγγνώμη. :oops:
Όσον αφορά στις μεταγραφές, επιμένω ότι το πρόβλημά μας θα λυθεί μόνο με ένα καλό χαφ, που να μπορεί να βλέπει βιονικά, να σημαδεύει σαν ελεύθερος σκοπευτής και συνεννοείται με τους επιθετικούς, εν ριπή οφθαλμού. Δεν νομίζω ότι τέτοιον παίκτη (που ΜΟΝΟ τέτοιον χρειαζόμαστε) μπορούμε να τον πάρουμε κάτω από 1,5 μύριο (πιθανόν πάνω από δύο), οπότε:
1. Ή θα κάνουμε την υπέρβαση αποκτώντας ΜΟΝΟΝ ένα παίκτη και ακριβό, ή
2. Θα πάρουμε κάποια ξαδέλφια του Olivier και του Lucio.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

teod1980 έγραψε:To Δεκέμβρη μόνο δανεικούς θα πάρουμε...και θα είναι από Βρετανία μεριά και επιθετικός.
Και για να μην ξεχνιόμαστε δε μαζεύουμε λεφτά να φέρουμε παίκτες, αλλά για εξυγίανση της ομάδας.
Όποιος θέλει παίκτες με 1 εκ. ευρώ το χρόνο, τότε είναι σε άλλη πραγματικότητα. Είναι πολύ νωρίς για τέτοια.
Αγγλια.. Παρακάτω, λες ένα πιο επιθετικο παίκτη στυλ Γκαρσία που να κρατάει μπάλα...

Αν εννοείς τον Μπασινά, θα μαλώσουμε... :yellowcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”