3. Bryce Daren Moon

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Bryce Moon

Δημοσίευση από Hideguti »

teratios έγραψε:Το άλλο το χαριτωμένο που ακούσαμε είναι πως "μεγάλη ομάδα είσαι όταν σε αναγνωρίζουν οι αντίπαλοι σου". Πολύ όμορφα. Αναγνωρίζω σαν μεγάλες ομάδες τον Αετό Σκύδρας, τον Πυρσό Γρεβενών και την Νιουκάστλ. Παρακαλώ να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι τους για τον καινούργιο τους τίτλο.
Υπαρχει καποιο προβλημα με την Νιουκαστλ? Δεν καταλαβα. Εχουμε παρει Κυπελλο Εκθεσεων το 1969, οταν γινοταν το Γουντστοκ. Ο Αετος Σκυδρας και ο Πυρσος Γρεβενων τι εχουν παρει?

Να πω και ενα μπραβο στον Ζαγορακη που εξασφαλισε το οτι ο παικτης θα ειναι στην διαθεση του προπονητη του την 8η αγωνιστικη, οπως και οποτε ξανασυναντηθουμε με το σωματειο της Δεσποινας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hideguti την Τετ 02 Σεπ 2009, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Ωχ, πέσαμε σε οπαδό....

μη βαράς φιλαράκι, χούμορ έκανα, χούμορ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

επειδη διελαθε της αυτοδικαιας, ξερουμε αν παταει περιοχη;
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

"Αποφάσισα να παίξω δανεικός σε άλλη ομάδα για να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Είμαι ένας δεξιός μπακ που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση και αυτό δεν συνέβαινε στον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα πως ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε για εμένα, δέχθηκα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μου στυλ.

Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την κίνηση, γιατί ξέρω πως στον ΠΑΟΚ θα ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα με απίστευτο κόσμο, την οποία θέλω από τη μεριά μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ", δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός.

Aπό το sport24.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

jibbie έγραψε:επειδη διελαθε της αυτοδικαιας, ξερουμε αν παταει περιοχη;
Αυτό ποιος το επικαλέστηκε?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

peris έγραψε:δε με λετε ζουλου ειναι ο μουν η αλλη ρατσα?
μπας και ειναι κανας απογονους του μεγαλου σακα?
για ψαξτε το το θεμα :)
Για πλάκα ρωτάς αλλά δε γαμείς θα στα πω.

Γεννήθηκε στο Νατάλ (KwaZulu-Natal), στη επαρχεία δηλαδή που στα χρόνια πριν την εμφάνιση στην περιοχή ευρωπαίων ήταν το βασίλειο των Ζουλού. Από πλευράς καταγωγής όμως ο ίδιος δεν είναι Ζουλού. Για την ακρίβεια σύμφωνα με το σύστημα καταχωρισμού των πολιτών που ισχύει σήμερα στην Νότια Αφρική δεν θεωρείται ούτε καν μαύρος. Στην χώρα αυτή για ένα περίεργο λόγο, παρόλο που υπέφεραν χρόνια από το απαρτχάιτ, εξακολουθούν να διαχωρίζουν ΕΠΙΣΗΜΑ τους πολίτες με βάση τη φυλή τους. (πως έχουμε εμείς εδώ το χρώμα οφθαλμών ένα πράγμα).
Ο Μουν λοιπόν κατατάσεται στην κατηγορία "coloured" ή αλλιώς "Cape coloured" που είναι διαφορετική από την κατηγορία "black".
Οι διαφορά πολιτισμικά είναι αρκετά μεγάλη μια και οι "coloured" συνήθως δεν μιλάνε καμία τοπική γλώσσα (περίπου το 80% μιλάει ως πρώτη γλώσσα τα Αφρικάανς -κάτι σαν Ολλανδικά- και φυσικά αγγλικά). Το θέμα της γλώσσας τους κάνει να έχουν γενικά περισσότερη σχέση με τους λευκούς από πλευράς κουλτούρας παρά με τους μαύρους και οι ίδιοι (όχι ανοιχτά φυσικά) διαχωρίζουν τον εαυτό τους από τους μαύρους.
Αυτά. αν θες κι άλλα πες μου :) :)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Για να καταλάβω.

Αν ο Moon παίξει καλά και αποδειχθεί ανώτερος των προσδοκιών και βγάλει μάτια κατά το κοινώς λεγόμενον, θα μας χαλάσει αφού δεν μπορούμε να τον πάρουμε αφού την έχει μεγάλη (τη ρήτρα).

Αν ο Moon δεν παίξει καλά και είναι τραυματισμένος και έχει τα ψυχολογικά του και τρέχει όλη την ώρα στα δικαστήρια θα μας χαλάσει αφού θα τον πληρώνουμε τσάμπα και θα μας λένε και τσιράκια του ΠΑΟ.

Ή

Αν ο Moon παίξει καλά και αποδειχθεί ανώτερος των προσδοκιών και βγάλει μάτια κατά το κοινός λεγόμενον, θα μακαρίζουμε τη τύχη μας που ένας τέτοιος παίχτης βρέθηκε στην ομάδα την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Αν ο Moon δεν παίξει καλά και είναι τραυματισμένος και έχει τα ψυχολογικά του και τρέχει όλη την ώρα στα δικαστήρια, θα μακαρίζουμε τη τύχη μας που ένας τέτοιος παίχτης βρέθηκε σε τόσο χάλια κατάσταση και ο ΠΑΟ δεν τον θέλει πίσω και θα πέσει η ρήτρα του και θα τον έχουμε του χρόνου που θα είναι καλά και θα τον μοσχοπουλήσουμε επειδής θα βγάλει μάτια στο μουντιάλ.

Τα παραπάνω σενάρια είναι υποθετικά, αλλά στη σκέψη ότι μπορεί να ισχύουν όλα συγχρόνως τρελαίνομαι!!!!
τα χάπια μου!!!!
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

δηλαδη δεν εχει δηλωμενη φυλη ως καταγωγη?ξερω οτι οι ζουλου ειναι η μεγαλυτερη φυλη εκει αλλα υπαρχουν κι αλλες πολλες..αυτος ειναι αγνωστου φυλης?
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

DimisK έγραψε:"Αποφάσισα να παίξω δανεικός σε άλλη ομάδα για να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Είμαι ένας δεξιός μπακ που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση και αυτό δεν συνέβαινε στον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα πως ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε για εμένα, δέχθηκα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μου στυλ.

Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την κίνηση, γιατί ξέρω πως στον ΠΑΟΚ θα ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα με απίστευτο κόσμο, την οποία θέλω από τη μεριά μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ", δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός.

Aπό το sport24.
Τώρα θα μου εξηγήσει κάποιος πως ο Μουν που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση, πιστεύει ότι του ταιριάζει το αγωνιστικό στυλ του ΠΑΟΚ του Σάντος;;;;
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ABOLEYTOI ισχύουν όλα τα σενάρια ακριβώς όπως τα έθιξες συνεπώς πρέπει να προμηθευτείς χάπια.

ioanmits δυνατή η απορία σου.
Άβαταρ μέλους
Nikol4s

Δημοσίευση από Nikol4s »

Moon καπέλο έγινε η υπόθεση.....
ένα μπακάκι να βγάλουμε την χρονιά ίσως και την μισή άλα Δάρλας είναι ρε μάγκες.....πολύ σενάριο ρε γμτ... :)
Άβαταρ μέλους
kokout

Δημοσίευση από kokout »

Καλως ηρθε στην ομαδαρα μας!!!Φορεσε φανελα του ΠΑΟΚ???Τελος...!!!
Στηριζουμε!
Μια χαρα ειναι ο παικτης..δεν ειχαμε αλλον επιθετικογενη αμυντικο δεξια..εκτος αν συμβιβαζεστε με Σαβινι και Κοντρερας..!!!ΑΑ και Αμπου(!)!!!Ο Σναου δεν ανεβαινει..
Τωρα εχεις Λινο απο αριστερα που ανεβαινει εχεις και Μουν απο δεξια!!
Πιστευω θα βοηθησει πολυ φετος και του χρονου με καινουργιο μπατζετ παμε για αλλον μονιμο!!!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

peris έγραψε:δηλαδη δεν εχει δηλωμενη φυλη ως καταγωγη?ξερω οτι οι ζουλου ειναι η μεγαλυτερη φυλη εκει αλλα υπαρχουν κι αλλες πολλες..αυτος ειναι αγνωστου φυλης?
Σωστός, οι Ζουλού είναι οι περισσότεροι σε αριθμό.
Δηλωμένη φυλή έχουν μόνο οι μαύροι αφρικανοί. Οι υπόλοιποι δεν κατατάσσονται σε φυλή αλλά ως λευκοί, έγχρωμοι, ινδοί/ασιάτες.
Οι έγχρωμοι γενικά έχουν δικιές τους υποκατηγορίες αλλά δεν κατατάσσονται σε φυλή.
Τώρα όπως καταλαβαίνεις οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και ανακατεύονται χοντρά και καλά κάνουν, οπότε τα παραπάνω χάνουν σιγά σιγά τη σημασία τους και ελπίζω η κυβέρνησή τους να τα καταργήσει σύντομα. Μπορεί δηλαδή ο Μούν να είναι κανένα μίγμα που να μην εντάσσεται σε κατηγορία.
Απλά σου αναφέρω τι ισχύει επίσημα και πως τον κόβω εγώ από την εμφάνισή το όνομά του και την προφορά του στα αγγλικά (μια φορά τον έχω ακούσει, μπορεί να κάνω και λάθος) Πάντως μαύρος, μαύρος με φυλή κλπ δεν είναι 99%.

Τώρα βέβαια άμα τον πετύχεις πουθενά ρίχτου την ερώτηση και θα μάθεις περισσότερα γι αυτόν
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

thrix ώπα ρε φίλε.
Όπως το πας θα αρχίσουμε να αμφιβάλουμε για το αν είναι μαύρος! :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”