Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009 19:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 10 Μαϊου 2009 19:00

Δημοσίευση από pyrgioths »

free4 έγραψε:Ολα μέχρι στιγμής μοιάζουν ιδανικά.
Ο βάζελος ανεβαίνει χωρίς τη μισή του άμυνα (Σπυρόπουλος, Βανζίβιανκ, Μελίσσης) και τους Γκάμπριελ, Χριστοδουλόπουλο και Μάτος...

Καλό θα είναι όμως να μην αποσυντονιστούμε, γιατί τόσο ο κοντός, όσο και οι Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και Μάντζιος είναι λυσασμένοι...

Ας κάνουμε το παιχνίδι μας που λέει κι ο Σάντος κι ο κόσμος στην κερκίδα ας μην ξεφύγει κι έχουμε και πάλι ιστορίες για αγρίους..

ρε free4 κλαινμαιν ποιους θα βαλει ο βαζελος!!!ντεμεκ σε λεει θα παιξει ο ματος δεν θα παιξει!!!!ο σαντος εισαι????χαχαχαχαχχαχαχαχαχχχαχαχ :lol: :lol: :lol: :lol:
:) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

gash04 έγραψε:30000 ORKS να χοροπηδάνε ε ρε γλέντια τι θα δει η Ελλαδίτσα αύριο.
20000 μεγάλες σημαίες!
Ελπίζω να κουνηθεί το γήπεδο απο την θέση του 1 πόντο απο τους παλαβούς και να πάει παρά πέρα.
Φέρτε τον τρελογιατρό να μας κάνει καλίμπρα τα μυαλαααααααααααααά!

ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΜΟΥ!

http://www.youtube.com/watch?v=3hmRwPHbSiY&hd=1
καμια και σημερα λεμεεεεεε!!! :)
κριμα φιλαρακι που δεν μπορεις να ανεβεις, αλλα ξερω οτι θα εισαι εκει στα δυσκολα (στο οακα)...
αληθεια ρε gash...στο αβαταρ σου τι καιγεται? :shock:
απο επαγγελματικη διαστροφη το ενδιαφερον μου!! :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

O Προμηθέας! :)
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

:lol: :lol: :lol:
κι εγω νομιζα θα απαντουσες το μ.... της μανας τους!! :)
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Ισως το πιο καθοριστικο -μαζι με τη ρεβανς του Καραισκακη- παιχνιδι της χρονιας..

Το κλιμα αφηνεται να εννοηθει οτι ειναι αριστο, σε αντιθεση με τον πολυμετοχικο που η καταστροφολογια δινει και παιρνει. Αυτα εγω τα βλεπω εκ του πονηρου..

Εχω την πιστη οτι η ομαδα θα εμφανιστει σοβαρη και πειθαρχημενη και αν της βγει το παιχνιδι θα το καθαρισει.

Απ την αλλη, ο πολυμετοχικος αν βρεθει σε καλη μερα ειναι πολυ δυσκολος αντιπαλος.

Ελπιζω ο κοσμος να μην παει στο γηπεδο στισ 4 και σταματησει να φωναζει στισ 7.15.

Ελπιζω επισης ο Μαντζιος το μονο διπλο που θα παρει να ναι στο ταβλι.
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Μη μασάς ρε.. Ο Σάντος το χει διαβάσει καλά το ματς.. Τα λάθη του πρωταθλήματος θα τα διορθώσει η ομάδα και θα τους πατήσουμε!!!
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Γεια σας αδερφια.Φωτης απο Αθηνα.1ο μου ποστ εδω.
Βαρεθηκα να ακουω τα ραδιοφωνα εδω κατω να μιλανε μονο για το γαυρο ενω ειμαστε σε φαση πλει-οφ.Το αλλο το κουφο που ξεκινησαν η βαζελοι λενε οτο ο Γκακατσης μπαινοβγαινει στη Τουμπα αυτες τις μερες.Ψαχνουν αφορμη απο τωρα αμα χασουν (που θα χασουν) να εχουν κατι να πουν.
Το ματς αυριο ειναι το κλειδι για την επιτυχια.Αυτο πιστευω προσωπικα εγω
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

Η χρονιά είναι ήδη πέρα για πέρα επιτυχημένη.Για αυτό πάμε να καταπιούμε τα βαζελάκια χωρίς άγχος και πίεση.Στην κερκίδα από το 1ο εως το 90ο λεπτό να στήσουμε ένα απίστευτο γλέντι. 35.000 τρελαμένοι να χοροπηδάμε ασταμάτητα.Αύριο να γίνει ένα μεγάλο πάρτι.Ένα πάρτι που θα είναι ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας έδωσαν και πάλι το δικαίωμα στο όνειρο αλλά και ένα μήνυμα στους τσάμπα μάγκες.
Καλό ταξίδι σε όλα τα αδέρφια μας που έρχονται από μακριά.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

φωτη καλωσηρθες...
ακουω κι εγω αθηναικα ραδιοφωνα και ολες αυτες τις μερες (περαν του οιδηματος στη κατω βουβωνικη χωρα που μας προκαλεσε το σηριαλ βαλβερδε-gay), υπαρχει μια απαθεια για τα πλει οφ σαν να μην διεξαγονται καθολου...
κυκλοι δε γνωστων μου απο αθηνα αλλα και συζητησεις οπαδων στον αερα με παρουσιαστες ραδιοφωνικων εκπομπων, αναφερουν για το ποσο δυσκολο θα ειναι να μπει ο βαζελος στους ομιλους και αν θα τεθει στους ισχυρους και αποφυγει τον αυγουστο τα μεγαθηρια!! :shock:
φυσικα η αντιδραση μας θα ειναι σημερα ενα μηδιαμα με απολαυστικη φραπα στη παραλια...
ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑ!!
μη μασατε εκει κατω αδερφια...συντονιστειτε με παοκμανια!
:?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

pyrgioths έγραψε:
Ο βάζελος ανεβαίνει χωρίς τη μισή του άμυνα (Σπυρόπουλος, Βανζίβιανκ, Μελίσσης) και τους Γκάμπριελ, Χριστοδουλόπουλο και Μάτος...

Καλό θα είναι όμως να μην αποσυντονιστούμε, γιατί τόσο ο κοντός, όσο και οι Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και Μάντζιος είναι λυσασμένοι...

Ας κάνουμε το παιχνίδι μας που λέει κι ο Σάντος κι ο κόσμος στην κερκίδα ας μην ξεφύγει κι έχουμε και πάλι ιστορίες για αγρίους..

ρε free4 κλαινμαιν ποιους θα βαλει ο βαζελος!!!ντεμεκ σε λεει θα παιξει ο ματος δεν θα παιξει!!!!ο σαντος εισαι????χαχαχαχαχχαχαχαχαχχχαχαχ :lol: :lol: :lol: :lol:
Οχι ρε χαχαχα
Απλά βλέπω τα πράγματα πολύ πιο ήρεμα και συνεσταλμένα και δε με παίρνει κι εμένα ο υπέρμετρος ενθουσιασμός..

Αλλωστε, πρέπει να κατέβουμε στο ματς γνωρίζοντας ότι είμαστε όλοι στο μηδές και ξεχνώντας τα πλεονεκτήματα!!

Πάμε δυνατά!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Χαιρετώ κι εγώ τον νέο κόσμο του Paokmania και τους καλωσορίζω ..
Παοκάρα είμαι χάλια μόνο και τίποτα άλλο ..
Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ποιους παίχτες θα κατεβάσει ο βάζελος και ποιους ο ΠΑΟΚ .. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν με ενδιαφέρει να μάθω ..
Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό το παιχνίδι ΠΡΕΠΕΙ να το κερδίσουμε ..
Φυσικά και η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη και ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας, αλλά τώρα μας προσφέρετε μία μοναδική ευκαιρία να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν γίνεται να την αφήσουμε να περάσει έτσι.
Νίκη για να κερδίσουμε το πρώτο ντέρμπι επί εποχής Ζαγοράκη στο Πρωτάθλημα, νίκη για να αφήσουμε το βάζελο πίσω τέσσερις βαθμούς, νίκη για να κάνουμε κατάληψη την Τετάρτη στο Αλκαζάρ!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

free4 έγραψε:
pyrgioths έγραψε:

Οχι ρε χαχαχα
Απλά βλέπω τα πράγματα πολύ πιο ήρεμα και συνεσταλμένα και δε με παίρνει κι εμένα ο υπέρμετρος ενθουσιασμός..

Αλλωστε, πρέπει να κατέβουμε στο ματς γνωρίζοντας ότι είμαστε όλοι στο μηδές και ξεχνώντας τα πλεονεκτήματα!!

Πάμε δυνατά!!

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ οπως το εθεσες!!!εγω παλι δεν ανχωνομαι για δυο λογους:
1)πιστευω πως οτι θεση και να τερματισουμε του χρονου ουεφα θα παιξουμε,γιατι και Τσου Λου να παιξουμε θα αποκλειστουμε βαση λογικης..οποτε κλαινμαιν!!! (μακαρι να βγω λαθος!)
2)το κυπελο ηθελα...τωρα τι δευτερος τι πεμπτος μονο οι παιχτες και ο προπονητης μπορουν να επιρεαστουν ψυχολογικα απο αυτο....
υγ:ελα φρατελι αυριο γιατι δεν σε θυμαμαι την προηγουμενη φορα...

:? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Φιλαράκια βάζελοι αυτό που έχουν να πουν είναι έλα μωρέ είχατε και εσείς μια πετυχημένη χρονιά! :shock:
Φ Ο Β Ο Σ????

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ

υ.γ ΑΜΠΑΛΑΕΑ ΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ξερει κανεις τι ειπε ο αξιοτιμος κυριος πατερας??????
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

fwtis έγραψε:Γεια σας αδερφια.Φωτης απο Αθηνα.1ο μου ποστ εδω.
Βαρεθηκα να ακουω τα ραδιοφωνα εδω κατω να μιλανε μονο για το γαυρο ενω ειμαστε σε φαση πλει-οφ.Το αλλο το κουφο που ξεκινησαν η βαζελοι λενε οτο ο Γκακατσης μπαινοβγαινει στη Τουμπα αυτες τις μερες.Ψαχνουν αφορμη απο τωρα αμα χασουν (που θα χασουν) να εχουν κατι να πουν.
Το ματς αυριο ειναι το κλειδι για την επιτυχια.Αυτο πιστευω προσωπικα εγω
θα τους χρειαστουν οι δικαιολογιες....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”