Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

PERS9 έγραψε:Όποιος δηλαδή κάνει κριτική στην ομάδα κατευθείαν να τον κράξουμε???
Μια χαρά τα λέει το παλικάρι!!!Λίγοι είναι οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ με ποιότητα και αυτός είναι ένας απο αυτούς..Συμφωνώ ότι για κάποιες μεταγραφές/απομακρύνσεις στον ΠΑΟΚ έπαισε έξω, δεν θεωρώ ότι ο κάλος ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζεται μόνο απο το κατα πόσο έχει τις προσβάσεις να κοιτάει απο την κλειδαρότρυπα της ΠΑΕ και να ξέρει ανα πάσα στιγμή τα πάντα, υπάρχαν κατα καιρούς άτομα που είχαν γνωστούς στην ομάδα και ήξεραν τις ειδήσεις αλλά απο εκεί και πέρα στην δουλειά τους ήταν μάπα.. Ο Σταύρος το τόπι το ξέρει και οι αναλύσεις του για την ομάδα αλλά και οι απόψεις του σε θέματα τοσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά είναι πολύ δυνατές!! Και δεν κατάλαβα δηλαδή και εγώ δεν γουστάρω που έχει μαζευτεί το μισό μπάτζετ στα αμυντικά χαφ και σφιγγόμαστε να πάρουμε παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στις υπόλοιπες θέσεις..Δηλαδή αυτό θέλουμε απο τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ??
γλείψιμο-γλείψιμο και κριτική μηδέν??
Μάγκες ας καταλάβουμε ότι την επικοδομοιτική κριτική την έχουν όλοι Ανάγκη!! Και την επιβράβευση και τα εύσημα φυσικά ,τα οποία τα έχει δώσει πολλές φορές ο Κόλκας στην διοίκηση...
Για να μην παρεξηγηθώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον έχω δει μια φορά στην ζωή μου, πέρσυ τέτοιο καιρό, έξω από την αίθουσα που γίνεται η διάθεση των διαρκείας...Έτσι για να μην πει κανείς καμία εξυπνάδα...
Μεχρι τωρα οποιος εκανε κριτικη τον ειρωνευοταν..Τον ελεγε πως εγω εχω παιξει μπαλα..Και ειμαι συνεχεια διπλα στην ομαδα..Και δ
συ που κανεις κριτικη κανεις σαν γκομενιτσα..
Τωρα επειδη διαφωνει με 2-3 πραγματα(στην ουσια δεν παιρνει καμια ειδηση) ανακαλυψε οτι υπαρχει κριτικη..Οταν καποιοι κραζαν οχι για αγωνιστικα που δε μας πεφτει λογος,αλλα για την ????στηριξη σε Κατσαρη και τωρα το μπασκετ διαλυεται και οι πρωταθλητες του χαντμπολ ειναι απληρωτοι,αυτος ελεγε πως αν δεν γουσταρουμε να παμε να διοικησουμε...Φτανει με τη παρτυ του..Οποιος ειναι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ ειναι εκει γιατι ετυχε να ειναι και ξερω αλλους 1000 που μπορουν να κανουν καλα αυτη τη δουλεια...Επειδη εχει χιουμορ δεν ειναι δυνατον να ανεχομαι οτι λεει για τον ΠΑΟΚ με υφος σαν να διοικει αυτος...
Τον Αναστασιαδη τον θεωρουσα παντοτε οτι δεν μπορει να παει την ομαδα εκει που τη θελω..Αλλα ειπε μια μεγαλη αληθεια και δεν την ειπε τυχαια..ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΚΟΛΚΑ...

ΥΣΤ:Δε μου αρεσει που κανω τετοια κριτικη σε εναν ΠΑΟΚτση ανωνυμα και σε αυτο ντρεπομαι..Αλλα δεν τον ξερω προσωπικα για να του τα πω στα ισια..Ελπιζω οι φιλοι του να του ανοιξουν τα ματια και να καταλαβει οτι ειναι ενας ρεπορτερ ΠΑΟΚ και οχι ενας ανωτερος ΠΑΟΚτσης..ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ευτυχως,Σταυρο Κολκα, πετυχα στο τελος το σημερινο σου σχολιο στον αρενα 89.2 που βγηκες απο τη λευκαδα.

και λεω ευτυχως γιατι ειναι αναξιο σχολιασμου αυτο που ακουσα απο εσενα.

Δεν λεω λεπτομερειες και δεν κρινω το συνολικο σου σχολιο (γιατι δεν σε ακουσα ολοκληρο)..

Αλλα αυτο που ειπες για δυσαρεσκεια στο προσωπο του Σαντος, επειδη δεν εκλεισε τον Ζοαο Παολο απο την πορτο και δεν ολοκληρωσε ακομη το δανεισμο του βιειρινια, λεγοντας χαρακτηριστικα: "δεν ξερω τι θα γινει σε κανα δυο μηνες με τον προπονητη...το προχωραω πολυ,ειμαι ισως υπερβολικος, αλλα ποτε δεν ξερεις..." ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Το'χει ξεφτυλίσει το θέμα με τον Σάντος..

Bom dia senhor Santos...!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

paok87 έγραψε:Ευτυχως,Σταυρο Κολκα, πετυχα στο τελος το σημερινο σου σχολιο στον αρενα 89.2 που βγηκες απο τη λευκαδα.

και λεω ευτυχως γιατι ειναι αναξιο σχολιασμου αυτο που ακουσα απο εσενα.

Δεν λεω λεπτομερειες και δεν κρινω το συνολικο σου σχολιο (γιατι δεν σε ακουσα ολοκληρο)..

Αλλα αυτο που ειπες για δυσαρεσκεια στο προσωπο του Σαντος, επειδη δεν εκλεισε τον Ζοαο Παολο απο την πορτο και δεν ολοκληρωσε ακομη το δανεισμο του βιειρινια, λεγοντας χαρακτηριστικα: "δεν ξερω τι θα γινει σε κανα δυο μηνες με τον προπονητη...το προχωραω πολυ,ειμαι ισως υπερβολικος, αλλα ποτε δεν ξερεις..." ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Είπε τέτοιο πράγμα ο Κόλκας???

:?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Photis έγραψε:
paok87 έγραψε: "δεν ξερω τι θα γινει σε κανα δυο μηνες με τον προπονητη...το προχωραω πολυ,ειμαι ισως υπερβολικος, αλλα ποτε δεν ξερεις..."[/b]
Είπε τέτοιο πράγμα ο Κόλκας???

κατα λεξη.

κραταω μια επιφυλαξη βεβαια δεν ειχα ακουσει ολοκληρη την κουβεντα να δω το υφος του , στο τελος ομως το ειπε.

ελπιζω να πινει αρκετα στις διακοπες του.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αν όντως το είπε αυτόμε ύφος σοβαρό και όχι ειρωνείας τότε είναι απαράδεκτος...Θεωρώ όμως επειδή τον ακούω συχνά πως υπό τύπον ειωνείας αστείου τα λέει αυτά αδελφέ...Καλά κι αυτός είναι λευκάδα και κάνει και ρεπορτάζ???Ήμαρτον....

yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Δεν έκανε ρεπορτάζ, χαβαλέ έκανε, τον βγάζουν μια δυο φορές τη μέρα και λέει τα δικά του. Εγώ δεν άκουσα το συγκεκριμένο σχόλιο, αλλά δεν είναι πρώτη φορά που ψιλοκράζει..
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

χωρις να ξερω χαβαλε θα εκανε.......ο κολκας το εχει πει οτι με το σαντος εμαθε να βλεπει αλλιως τη μπαλα.....ειπε μια μερα οτι ειναι και λιγο σαντοσκυλο
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μπας και του κόψανε κι αυτού τις έσσω πληροφορίες???

paok87

Δημοσίευση από paok87 »

δεν ξερω παιδες κατα τυχη αλλαζα σταθμους και τον ακουσα να λεει αυτο στο τελος.
για αυτο κραταω επιφυλαξη.
οπου να ναι αλλωστε γυριζει και αν εχει τετοιες διαθεσεις θα φανει.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

κοιτα για το ζοαο παουλο και το βιερινια λογικο ειναι να μην αρεσε στη διοικηση το οτι καθυστερησαν/καθυστερουν τα θεματα....επισης για το θεμα νουνο ασις μπορει να υπηρχε και διαφορετικη φιλοσοφια.....33αρης και 600, ενω οι αλλοι θελουν πιο νεους φετος.....τωρα αν αυτα ειναι σημαντικα ή οχι θα δειξει οταν γυρισει..σχεδον καθε μερα τον ψιλοακουω οποτε θα μαθουμε αν υπαρχει αλλαγη κλιματος...προσωπικα το αποκλειω.....ο κοουτς ειναι επιλογη ζαγορακη μεχρι και το επομενο καλοκαιρι......εκει τα ξαναλενε και εχει ο θεος.....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν και οφ τόπικ μια που θύχτηκε το θέμα...

Πιστεύω ότι για την πρώτη τριετία του χτισίματος αυτής της ομάδας ο κόουτς Σάντος ήταν το ότι καλύτερο μπορούσε να μας έρθει... Πήρε την ομάδα απο το μηδέν, και με μεθοδικές κινήσεις την έφερε ξανα στην κλασική για μας τέταρτη θέση... Φέτος διώχτηκαν και οι τελευταίοι παίκτες που δεν μπορούσαν να βοηθήσουν και εξισορροπίστηκε το ρόστερ... Πάλι χάρη στη σωστή οργάνωση ΚΑΙ του κόουτς... Πιστεύω ότι αυτή η χρονιά είναι κρίσιμη... Αν βγουν οι μεταγραφές θα έχουμε εξισσοροπίσει ηλικιακά και απο άποψη δυνατοτήτων των παικτών το ρόστερ.... Αλλά πιστεύω ότι αμα δεν ανανεώσει ο Σάντος μετά την τριετία και έρθει ένας προπονητής με πιο "επιθετική" νοοτροπία και βάλει τις δικές του πινελιές στο ρόστερ του Σάντος, θα το παρουμε το μαμημένο το πρωτάθλημα... (Σε κάθε ομάδα που πάει ο Σάντος την επομενη της χρονιάς που φεύγει παίρνουν τίτλο! Δεν είναι τυχαίο! Καλή οργάνωση αλλά φτάνει μέχρι την πηγή και δεν καταφέρνει να πιει νερο)...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

"Αλλα αυτο που ειπες για δυσαρεσκεια στο προσωπο του Σαντος, επειδη δεν εκλεισε τον Ζοαο Παολο απο την πορτο και δεν ολοκληρωσε ακομη το δανεισμο του βιειρινια, λεγοντας χαρακτηριστικα: "δεν ξερω τι θα γινει σε κανα δυο μηνες με τον προπονητη...το προχωραω πολυ,ειμαι ισως υπερβολικος, αλλα ποτε δεν ξερεις..." ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ."

Συνηθως δε συμφωνω τον τελευταιο καιρο με τον Κολκα αλλα σε αυτο θα συμφωνησω 100%. Και εγω ειμαι λιγακι δυσαρεστημενος με τις μεταγραφικες επιδοσεις του Σαντος. Για μενα μεγαλο ρολο θα παιξει το αν θα παρουμε τελικα τον Βιερινια και ΠΩΣ θα τον παρουμε. Δανεικο σκετο? Δανεικο με προσιτη οψιον? Μεταγραφη? Αν ειναι το πρωτο, θα του το χρεωσω στα μειον του (που ειναι ελχιστα ως ανυπαρκτα ως τωρα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Δευ 22 Ιουν 2009, 02:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Προπονητής είναι.

Υπενθυμίζω πρίν τον κράξετε και που δε πήραμε μεγάλύτερους χορηγούς, που δεν ειναι πολύ καθαρές οι τουαλέτες στη τούμπα και που δε ποτίστηκε καλά το χορτάρι... κλπ ...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

gika έγραψε: (Σε κάθε ομάδα που πάει ο Σάντος την επομενη της χρονιάς που φεύγει παίρνουν τίτλο! Δεν είναι τυχαίο! Καλή οργάνωση αλλά φτάνει μέχρι την πηγή και δεν καταφέρνει να πιει νερο)...
Τι είναι αυτά? Θα καραφλιάσουμε με αυτά που διαβάζουμε!
τι καλί κουβαίντα έτημοι τιν έχαιται!

Μοι ΧηΡωΤαιΡΑ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”