Μεχρι τωρα οποιος εκανε κριτικη τον ειρωνευοταν..Τον ελεγε πως εγω εχω παιξει μπαλα..Και ειμαι συνεχεια διπλα στην ομαδα..Και δPERS9 έγραψε:Όποιος δηλαδή κάνει κριτική στην ομάδα κατευθείαν να τον κράξουμε???
Μια χαρά τα λέει το παλικάρι!!!Λίγοι είναι οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ με ποιότητα και αυτός είναι ένας απο αυτούς..Συμφωνώ ότι για κάποιες μεταγραφές/απομακρύνσεις στον ΠΑΟΚ έπαισε έξω, δεν θεωρώ ότι ο κάλος ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζεται μόνο απο το κατα πόσο έχει τις προσβάσεις να κοιτάει απο την κλειδαρότρυπα της ΠΑΕ και να ξέρει ανα πάσα στιγμή τα πάντα, υπάρχαν κατα καιρούς άτομα που είχαν γνωστούς στην ομάδα και ήξεραν τις ειδήσεις αλλά απο εκεί και πέρα στην δουλειά τους ήταν μάπα.. Ο Σταύρος το τόπι το ξέρει και οι αναλύσεις του για την ομάδα αλλά και οι απόψεις του σε θέματα τοσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά είναι πολύ δυνατές!! Και δεν κατάλαβα δηλαδή και εγώ δεν γουστάρω που έχει μαζευτεί το μισό μπάτζετ στα αμυντικά χαφ και σφιγγόμαστε να πάρουμε παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στις υπόλοιπες θέσεις..Δηλαδή αυτό θέλουμε απο τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ??
γλείψιμο-γλείψιμο και κριτική μηδέν??
Μάγκες ας καταλάβουμε ότι την επικοδομοιτική κριτική την έχουν όλοι Ανάγκη!! Και την επιβράβευση και τα εύσημα φυσικά ,τα οποία τα έχει δώσει πολλές φορές ο Κόλκας στην διοίκηση...
Για να μην παρεξηγηθώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον έχω δει μια φορά στην ζωή μου, πέρσυ τέτοιο καιρό, έξω από την αίθουσα που γίνεται η διάθεση των διαρκείας...Έτσι για να μην πει κανείς καμία εξυπνάδα...
συ που κανεις κριτικη κανεις σαν γκομενιτσα..
Τωρα επειδη διαφωνει με 2-3 πραγματα(στην ουσια δεν παιρνει καμια ειδηση) ανακαλυψε οτι υπαρχει κριτικη..Οταν καποιοι κραζαν οχι για αγωνιστικα που δε μας πεφτει λογος,αλλα για την ????στηριξη σε Κατσαρη και τωρα το μπασκετ διαλυεται και οι πρωταθλητες του χαντμπολ ειναι απληρωτοι,αυτος ελεγε πως αν δεν γουσταρουμε να παμε να διοικησουμε...Φτανει με τη παρτυ του..Οποιος ειναι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ ειναι εκει γιατι ετυχε να ειναι και ξερω αλλους 1000 που μπορουν να κανουν καλα αυτη τη δουλεια...Επειδη εχει χιουμορ δεν ειναι δυνατον να ανεχομαι οτι λεει για τον ΠΑΟΚ με υφος σαν να διοικει αυτος...
Τον Αναστασιαδη τον θεωρουσα παντοτε οτι δεν μπορει να παει την ομαδα εκει που τη θελω..Αλλα ειπε μια μεγαλη αληθεια και δεν την ειπε τυχαια..ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΚΟΛΚΑ...
ΥΣΤ:Δε μου αρεσει που κανω τετοια κριτικη σε εναν ΠΑΟΚτση ανωνυμα και σε αυτο ντρεπομαι..Αλλα δεν τον ξερω προσωπικα για να του τα πω στα ισια..Ελπιζω οι φιλοι του να του ανοιξουν τα ματια και να καταλαβει οτι ειναι ενας ρεπορτερ ΠΑΟΚ και οχι ενας ανωτερος ΠΑΟΚτσης..ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ..